14-05-07

Hou je van avontuur? Ga plakken in Borgerokko!

Vandaag gingen we met een ploeg plakken in Borgerhout.
Die mooie leeuwenkop moet tenslotte overal hangen en gezien worden.
Maar aan ’t Coxpleintje zat het er al tegen. We werden omringd door tientallen Marokkanen die roepend en tierend hun democratische verdraagzaamheid en tolerantie kenbaar maakten. Druk telefonerend draaiden ze rond de Vlaams Belang camionette, terwijl onze ploeg vlijtig verder plakte. Een auto reed voor en achter de stilstaande camionette, remmend en piepend alsof ze er wilden op inrijden. Onze ploeg werd bespuwd en er werd geroepen dat we uit hun wijk moesten vertrekken, want wij hadden daar niets te maken. "Ga hier weg, want dat is hier van ons", schreeuwden ze.
Het werd daar heel dreigend...
Zover is het dus al gekomen. Ze claimen gewoon een hele wijk op als hun eigendom. Terwijl president Janssens toch beweert dat Antwerpen van iedereen is.
Toen iemand van onze ploeg riep “bel de politie maar al op” kwamen ze toch niet dichter dan ongeveer een meter.

De toestand werd redelijk gevaarlijk, hoewel ze riepen dat ze er meteen weer alles zouden aftrekken als we weg waren, hebben we alles volgeplakt vooraleer te vertrekken. Ondertussen zullen alle affiches wel al allemaal weg zijn.

Verder, vlak naast het districtshuis hetzelfde. Daar werden ze echter fysiek gevaarlijk. Eén van onze mannen werd aangevallen, maar kon zich verweren door op de knie van de aanvaller te kloppen nog voor diens voet zijn hoofd had bereikt. Maar ze werden gered door de politie die voorbij kwam gereden met loeiende sirenes. Niet voor ons, maar de aanvallers stoven evengoed uit elkaar, zodat we konden verder werken zonder verdere slagen te moeten afweren.

Anderzijds waren er heel wat echte Borgerhoutenaars die een affiche kwamen vragen om voor hun raam te hangen.
Dat zijn de echt moedige mensen, voor wie wij dit allemaal doen. Want Borgerhout is van hen!!

18:38 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

JA! ZO VER IS HET GEKOMEN! Een meute die we jarenlang vlijtig gesponsord hebben, voor wie we respect hebben en tegenover wie we verdraagzaam zijn,
TRAPT ONS (en niet alleen de plakkers) IN DE GROND!
Dat hebben we uiteindelijk te danken aan een bende politiekers van alle partijen die ons verkocht hebben!

Die meute minacht ons, maar evenzeer spuwen zij op die bende politiekers die zij beschouwen als onnozelaars .

VB laat u niet doen!
Laat ons allen aan één zeel trekken zodat de klokken op 10 juni zullen luiden!

Gepost door: UDO | 14-05-07

ik stel mij zo héél even het omgekeerde scenario voor. een marokkaanse politieke partij, ik zeg maar wat, het marokkaans belang, gaat plakken in
istambul-zuid! daar komt een "jongerenbende" van Vlaamse afkomst met gierende banden aangevlogen...
daar stopt het verhaal al! de politie kwam eveneens met gierende banden en zonder sirene aangestoven...
van de allochtone vlaamse hangjongeren is nooit nog iets gehoord! ze zijn spoorloos verdwenen! en de plakploeg van "het marokkaans belang" kon héél rustig verder werken naar we hebben vernomen! ze hebben zelfs geen last gehad van de media noch een klacht van één of ander centrum. ook geen proces wegens racisme aanhun been, geen proces om hun dotaties af te pakken! helemaal geen problemen!!

Gepost door: jos | 14-05-07

niet in istambul-noord ntl maar in pak weg
marrakech-noord!! maar het kan zich evengoed in istambul-zuid voordoen hoor! van de vlaamse (of andere) hangjongeren zal men daar ook niets meer horen!

Gepost door: jos | 14-05-07

HET IS HIER VAN ONS!! dat is een algemeen standpunt van hunne Islaam...Als gevolg van hunne achterlijke godsdienst hebben ze nooit iets kunnen verwezelijken het was en is hun grootste struikelblok...In tegenstelling tot het westers denken,wij zitten al in de ruimte en hebben plannen om Mars te gaan verkennen...zij leven nog in grotten of tenten ...scholen zoals in Afghanistan daar wordt alleen de koran onderwezen...wat verzen en regeltjes meer dan duizend jaar geleden...wat zij als de ultieme waarheid beschouwen...want zoals "Marokkaan" schreef op het web van Bart..de Islaaaaaam is geen godsdienst van liefde maar van "de waarheid" op die basis kan er nooit sprake zijn van toenadering en zal de kloof groter en groter worden tussen onze beide culturen,dus vergeet een multiculturele beschaving...dat is een tikkende tijdbom...het is natuurlijk gemakkelijk..ge zijt voor niks goed..ge hangt wat rond in de straten , studeren of werken ,daar zijn ze te lui of onbekwaam voor...dan maar zeggen het is hier van ons !! waar onze voorouders hun energie in stopten, zelfs hun leven voor gaven...onze verworven rechten onze relatief.. goed leefbare maatschappij ,wordt ons langzaam maar zeker afgenomen door die parasieten met steun en de hulp van een regering machtswellustelingen...omwille van stemmetjes ...en eigenbelang...dat kunnen onze rode broeders maar niet snappen..ze graven hun eigen graf en sleuren ons mee in de verdoemenis....
.Plakken in het hol van de leeuw is toch een onderneming die niet zonder risico is.....
Een deurwaarder krijgt bijstand van de politie en niet ten onrechte...Ik zou de plakploegen van VB de raad geven om officieel politiebegeiding te vragen gezien de gespannen toestand en zeker in wijken zoals Borgerhout..Stel je maar voor .. het komt tot handtastelijkheden je verdedigd je... ge slaagt er ene op zijn bruin bakkers...grote verontwaardiging ,de gazetten vol...Vlaamse Belang plakkers slaan onschuldige allochtoontjes ,zomaar voor de lol !!! Janssens in alle staten .....als die zogezegde burgermeester toelating geeft aan illegalen om een fakkeloptocht te houden met POLITIE begeleiding ...veiligheid wenst voor al zijn burgers...moet die burger"vader" toch begrip tonen voor een dergelijke eis om bescherming...of de procureur des Konings ..als je schrijft hoe gespannen het klimaat is te Bo...indien geen reactie van beiden hebt ge toch iets om naar te verwijzen.....
Wat de verkiezingen betreffen ,ik heb zo een gevoel van ...het is nu of nooit...als VB nu niet de grote stap voorwaarts zet ,zoals in Frankrijk gebeurde ,vrees ik het ergste voor de toekomst van ons land..en niet alleen wij maar die rode naievelingen met hunne grote smoel..zullen mede het slachtoffer worden van hun jarenlange bepampering van een godsdienst en een cultuur die de onze niet is....

Gepost door: Rene | 15-05-07

NAAR AANLEIDING van dat incidentje (moord) op een buschauffeur gaat de lijn op trajecten met een grote migrantenpopulatie een tweede man inzetten om de voerder bij te staan....das raar he ! is dat geen stigmatisering van een bevolkingsgroep..ruikt dat niet naar racisme...is dat geen reden om klacht neer te leggen tegen 'De Lijn" bij het centrum ter bevordering van het racisme?
Wat met die jongens die gewoon zijn om NIET te betalen...heeft men daar al eens aan gedacht is dat geen discriminatie...das toch een verworven recht van de zonnebankjongens.......het zal lang duren..ik beklaag die 2de man...oplossing in de toekomst begeleiding van bus en tram door politie....
Ik maak veel gebruik van openbaar vervoer...het klinkt ongeloofelijk ,onwaarschijnlijk...maar ik vertel hier geen leugens ...met mijn eigen ogen gezien..tijdens een busrit,ongeveer een maand geleden ..stapte een Marokkaan op ...en hij........."BETAALDE"....de overige 999 die ik al heb weten opstappen heb ik NOOIT zien betalen...en de busvoerder die reed maar verder , bang voor een pak slaag of erger....bang voor zijn broodwinning te verliezen...bang voor versleten te worden als racist...bang voor de beschermelingen van ROOD

Gepost door: Rene | 15-05-07

Arm Vlaanderen met een federale regering! Dat is één van de reden dat ik NOOIT op een partij zal stemmen waarop ook maar één vreemdeling voorkomt.
Er is maar één oplossing voor dat probleem, het racaille oppakken, 24uren geven om de valiezen te pakken en hupsaké, het land uit met dergelijk tuig.

Gepost door: Jean | 15-05-07

Nooit? Wel Jean. Ik begrijp uiteraard de frustratie bij alle mensen die dagelijks geconfronteerd worden met vreemdelingen die het leven er niet aangenamer op maken. Maar er zijn ook andere vreemdelingen. Die het even erg vinden als wij en die zelf zeggen 'stuur de criminelen terug'.
Of die Marokkaan, waarvan ik de nu de naam even vergeten ben...die tramconducteur in Antwerpen, die zei dat de jeugd zich in Marokko niet zou mogen veroorloven wat ze hier wel doen.

Hij ergert zich bijvoorbeeld ook blauw aan Marokkaanse kinderen die tot stuk in de nacht buiten lopen. Er was een televiesprogramma waarin hij een dagje gevolgd werd en toen hij die gastjes op straat zag lopen na tien uur, zei hij, "Allé bekijk dat nu, wat loopt dat hier nog te doen! Die ouders zouden moeten aangepakt worden!"

Wel..met zo'n mensen heb ik geen probleem. Want zij weten wat onze waarden en normen zijn. Bovendien was hij hier nog maar enkele jaren en sprak hij al perfect Nederlands, terwijl er anderen zijn die hier al 30 jaar wonen en nog geen woord Nederlands kunnen spreken. (Of nog langer zoals onze superallochtone volgens het CGKR - Paola en Fabiola).

Een paar jaar geleden was ik op een debat in de Seefhoek waar enkel allochtone politici kwamen spreken. Ze kenden mij niet, dus kon ik gerust eens gaan luisteren wat ze te vertellen hadden.
Wat mij opviel was hoe ze de linksen naar de mond praatten en zelfs durfden vertellen aan hun achterban dat 'Vlamingen nooit hebben bestaan'. (Blijkbaar verwarden ze ons met Palestijnen...)

Maar daarna was er een (alcoholvrije) receptie en was er toch iemand die wist dat ik bij het Vlaams Belang hoorde. Het ging daar rond als een lopend vuurtje en een deel Marokkanen kwamen mijn richting uit.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik even niet goed wist wat ik moest doen...en het daar openeens heel warm werd binnen.
Maar ik heb daar geluisterd en gepraat en je gelooft het of niet, maar ze hadden meer respect voor ons dan voor die anderen. De enige reden dat ze voor Sp.a stemden was niet uit politieke overtuiging, maar omdat er voor ons vreemd klinkende namen opstonden.
Dat ze pro-abortus, euthanasie en homohuwelijk stemden, wisten sommigen niet eens.

Eén iemand vertelde dat hij en zijn vrouw als verplegers werkten in een ziekenhuis. Ze spraken ook thuis Nederlands maar zijn kinderen kwamen uit school en die 'brabbelden' Marokkaans, vertelde hij.

Hij wou zijn kinderen weg uit die 'zwarte' scholen en overwoog te verhuizen.

Het was toen die periode dat Jahjah hier regelmatig met zijn bende Antwerpen op stelten zette en wat hij toen zei, verbaasde mij nog meer.
Hij zei, als Jahjah op straat komt moet het (toen nog)Vlaams Blok ook op straat komen en die gasten afstraffen want de politie doet niets.

Ik heb nog lang met hen gepraat over politiek, gezin, werk e.d. Het was best leerrijk.
Maar plots kwam er een dikke socialistische matrone Mohamed opeisen, want ze wou er mee dansen. Hij moest...want, zei ze 'Jullie hebben dat ritme in jullie lijf'.
Eerlijk gezegd zat ik daar even met mijn mond open te kijken naar die wiebelende vetkwab. Want als je nu over racisme spreekt, dan was dat daar toch een sterk staaltje van.

Ik vroeg hen dan ook wat ze daarover dachten, en eentje zei, "Bwa, dat zijn we gewoon, ze behandelen ons als een schoothondje." En een andere zei, "We hebben veel liever een partij als het Vlaams Blok, die zegt wat ze denkt. Want wat zij (en hij knikte met zijn hoofd richting wiebelend rood) doen, is ons betuttelen alsof we niet zelf kunnen denken en handelen. Jullie zijn tenminste eerlijk."

Er staan al mensen van vreemde origine op onze lijsten, maar niemand uit moslimlanden.
Ik heb het er al eerder met Filip Dewinter over gehad, die zelf ook dacht aan bijvoorbeeld ex-moslims. Maar we weten dat onze achterban dat niet zal slikken.
Jammer eigenlijk, want iemand als Hafid Bouazza bijvoorbeeld zou perfect bij ons passen.

Gepost door: Janice | 15-05-07

Racaille! Beste Janice,

In grote lijnen kan ik u volgen, laat me duidelijk zijn, ik heb niets tégen personen, huidskleur of handicap, ik huiver alleen van dat brutaal islamitisch fundamentalisme, een gewelddadige doctrine die volledig in strijd is met onze wetten, ik begrijp niet dat zo iets onmenselijks hier getolereerd wordt, onbegrijpelijk, het is dat wat de mensen woest maakt, niet de Marokkaan of de Turk als zodanig want ook daar zitten goede mensen tussen, het is gelukkig niet allemaal 'racaille'. Ter verduidelijking, ook tussen ons eigen volk zit er veel racaille, kijk maar hoe ze op politiek vlak Vlaanderen naar de verdoemenis helpen, puur voor eigen profijt.
Maar.....dat wil niet zeggen dat ik akkoord ga met die mensen op politieke lijsten, voor mij hebben zij zich niet te bemoeien met onze leefwereld en cultuur, iets dierbaars voor ons maar wat zij willen vernietigen.
Laat me duidelijk zijn, ik spreek hier steeds over het islamitisme, het is toch typisch dat in ons land waar meer dan 100 nationaliteiten leven er steeds problemen zijn met die nationaliteiten die het islamitisme hoog in ’t vaandel dragen, zij willen zich gewoon niet aanpassen omdat zij ervan uitgaan dat zij, met hun gewelddadige doctrine, de waarheid in pacht hebben, zij discrimineren vrouwen, zij willen dat het islamitisme de wetten oplegt in de staat, zij willen eigen wetten die hun waanzin goedpraat.
Nu, dat soort volk zijn we liever kwijt dan rijk omdat ze totaal geen toegevoegde waarde hebben voor onze leefwereld, integendeel, ze veroorzaken alleen maar angst en geweld.
Zolang wij opgezadeld zitten met een onbetrouwbare rooie op dat ministerie zal het, helaas, niet veranderen, zij hebben die vreemdelingen hun stemmetjes nodig, dat een land én cultuur volledig de vernieling in gaat is hun laatste zorg, het postje en niets anders dan het postje is belangrijk, al de rest kan stikken.
Links lullen, recht vullen, is tot op heden nog niet tegengesproken, komt dagelijks aan ’t licht.
Dat die groene boomkikkers hard schreeuwen is begrijpelijk, als ze maar van één groep stemmen kunnen verwachten dan gaan ze zich zelfs in de uitwerpselen ronddraaien om toch maar aan dat zitje te komen, hoe laag kan een volk toch vallen!!!

Gepost door: Jean | 15-05-07

plakken wat mij niet belet dat ze mij niet kunnen tegen houden om verder te blijven plakken, zowel letterlijk als figuurlijk,de boom in met dat volkje daar horen ze thuis,

Gepost door: lowieke staal | 15-05-07

Mijn wijk?--->> ONZE wijk @"er werd geroepen dat we uit hun wijk moesten vertrekken"

Ik heb dat ook al naar VB'rs geroepen die in 'mijn wijk' aan't plakken waren. Daar moet je niet eens een moslim of allochtoon voor zijn, gewoon effekes nadenken is meestal voldoende.

Gepost door: heelgoegezind | 15-05-07

@goegezind Ik dacht dat Antwerpen van iedereen was?

Maar blijkbaar heeft elke soort daar zijn eigen wijk? 't Wordt steeds beter...

Misschien toch beter je vroegere alias terug gebruiken??

Gepost door: Janice | 15-05-07

Inderdaad Janice ,een goede posting en ik ben blij dat je er zo over denkt,samen met het merendeel van VB......
Mensen van vreemde origine over dezelfde kam scheren als bruin krapuul ..kan en mag niet..ik heb als politie ass off twee jaar dienst gehad in de Mareestraat te Borgerhout en heb er toffe Marokkanen leren kennen...maar rood kent het verschil niet tussen een tof-O-toon en bruin krapuul en dat is nu juist het drama ,het grote misverstand voor mensen zoals 'veel te goed gezind" (lees onozel) alles wat bruin =beautifull...tot zover hun horizon... verder kijken kan en mag niet...want de politieke grootmeesters..denken voor hun en schrijven , wat ze moeten zeggen en denken .Ik heb het reeds geschreven maar wil het nogmaals herhalen ...een goede vriend van mij ,een pracht van een huisvader..zijn oudste dochter loopt met een Marok..ze is al totaal vervreemd van haar eigen familie het enigste wat ze nog niet doet ,maar dat komt nog wel ,is het dragen van een kopvod..luisteren naar vader en moeder ,in alle opzichten ..is er niet meer bij....wat eens een goede studente was ,een vrolijk meisje " ken haar ook al van geboorte" allemaal verdwenen...en die bruine ,geen al te goede reputatie,ook geen scholing enz heeft haar volledig in zijn macht....mijn vriend die nooit over iemand een kwaad woord zou zeggen..spreek deze niet meer over Maroks....ik vraag me af of "de goed gezinde"hier,die zo hoog van de toren blaast...goed gezind zou blijven indien dergelijk drama hem te beurd zou vallen,misschien wel,want dergelijke mensen zijn en blijven nu eenmaal fanatiek,geen fluit mee aan te vangen...maar zij profiteren wel mee van onze strijd om het behoud van onze eigen identiteit en het stopzetten van al die openlijke vernederingen door de Allahneukers en hun rode gecastreerde halal bewakers...

Gepost door: Rene | 16-05-07

mijn wijk onze wijk door breinloze Hebt ge ook een hoop vriendjes nodig om te komen dreigen??want de aanstoker was eerst alleen, snel GSM'en om bijstand, want net zoals linkse suffe blowbrains zijn het ook LAFFAARDS,zelfs met drie dropen ze af ,wagens onderbemand zeker? het is door sujetten zoals gij,dat Fotuyn ,en van Gogh zijn vermoord,marionetten in handen van de loge

Gepost door: lowieke staal | 18-05-07

luister eens bende lafaarden
want dat zijn jullie allemaal wie zegt dat je niet mag plakken in borgerhout is onzin
plak waar je wilt zelfs op de kont van jansens
over islam gesproken de islam zal de wereld veroveren dat is duidelijk .zijn jullie er klaar voor of verklaar de oorlog dat kunnen jullie niet want een lafaard blijft een lafaard zo is dat eenmaal of je nu plakt of niet wordt gewoon wakker die kans krijgen jullie niet om te regeren begrijp jullie het niet bende ezels de wereld is in de handen van de zionisten en jullie zijn hun slaven

Gepost door: zarqawi | 10-06-07

lafaards Lafaards jullie hebben alleen een grote mond als jullie thuis zitten!! wacht maar de Islam zal REGEREn!!

Gepost door: Marokkaan | 01-01-08

De commentaren zijn gesloten.