15-05-07

Radicalisering neemt toe.

Bijna reed ik op een vorige wagen in toen ik die vrouw zag lopen op de Turnhoutsebaan. Zo hard schrok ik. Ik vermoed toch dat het een vrouw was, het had net zo goed een vermomde terrorist kunnen zijn, want veel anders dan haar halfbedekte ogen viel er door de zwarte boerka niet te zien.

Als een stoomschip stevende ze af op een winkel - twee peuters achter zich aanslepend die amper konden lopen. Hun voetjes raakten nauwelijks de grond. Ondertussen was het alweer rood geworden en moest ik wachten voor de winkel waar ze was binnen gestapt. Ik zag ze nog naar de kinderkledij lopen en ik hoop dat ze voor die kleintjes iets ging kopen dat warmer was om aan te trekken dan wat ze nu aanhadden. Ze droegen niets anders dan kleedjes waarvan de stof zo dun was dat je er bijna kon doorkijken En terwijl ze zelf onder die boerka duidelijk geen last had van het slechte weer, waren de kindjes kletsnat.

Het werd groen en ik moest verder rijden.
Maar ik bleef er maar aan denken.
Een boerka op de Turnhoutsebaan is geen voorbeeld van integratie in het Antwerpse straatbeeld. Maar het is wel helemaal naar de zin van Sp.a/Spirit en Groen! die hun campagne navenant voeren. Groen! maakt publiciteit met een vrouw met hoofddoek op de affiche en Sp.a heeft een lijst vol allochtonen en maakt dezelfde publiciteit als die andere tiran van 65 jaar geleden.

De radicalisering neemt langzaam maar zeker toe. Dat kan niemand ontkennen. En ik weet dat velen onder u het niet zullen geloven, maar er klinkt ook protest vanuit de gemeenschap ‘nieuwe Vlamingen van Noord-Afrikaanse oorsprong’.
Mensen die weliswaar in die getto’s gevangen zitten, maar die het wel goed willen doen. Diegenen die wel hun best doen om zich onze taal, onze waarden en cultuur eigen te maken.
Zij nemen het niet dat de Marokkaanse eethuizen en restaurantjes onder druk worden gezet door religieuze fanaten en geen alcohol meer durven verkopen, terwijl ze zelf ook graag een pintje of een glas wijn lusten bij de couscous. Zij willen hun vrouwen niet ‘ingepakt’ de straat opsturen.
En zij voelen zich in de steek gelaten door het rode bastion in Antwerpen die de radicale religieuze fanaten steunen en zijzelf, die hun best doen, niet.

Het is om te huilen. Willen ze nu echt uit electoraal gewin Vlamingen en nieuwe Vlamingen terug naar een middeleeuws scenario voeren, waar je de brandstapel op moet wanneer je het niet eens bent met moslims, en wanneer je de islam en haar uitvloeisels durft te bekritiseren? Ze deinzen er zelfs niet voor terug om allochtonen met kritiek op de islam uit hun rangen te verstoten! Want wat heeft Mimount Boesakla gezegd? Welke grote misdaad beging zij?
Ze zei dat de koran geschreven werd door mannen en hij beter zou herschreven worden door vrouwen en dat... beviel president Janssens niet.

Ik zou iedereen duidelijk willen maken dit verkeerde beleid af te straffen. Wij hebben geen religieuze fanaten nodig aan de top. Maar mensen die hun mond durven opentrekken. Mensen die beseffen wat ze hun kinderen en kleinkinderen aandoen.
Ik zou aan de Vlamingen willen zeggen die ‘nieuwe Vlamingen’ te steunen die het verdienen. Toon hen uw respect en praat met hen. Leg hen uit wat het voor Vlamingen betekent om een onafhankelijk Vlaanderen na te streven en wat we in het verleden hebben moeten ondergaan. De Waalse onderdrukking en de uitbuiting tot op de dag van vandaag. Vertel het!

En spreek overal! Geef uw mening, waarschuw de mensen! Geef niet op. Ondanks de gevaren van de inquisitie, vertel wat u weet en zeg wat u voelt over de islam hier, in heel Europa en de hele wereld. Sla ze neer met onderbouwde argumenten. Ook al verwijten ze ons racisten te zijn, je eigen cultuur en identiteit verloochenen en spuwen op je eigen volk is veel erger. Op collaboratie stond vroeger de doodstraf. Ik vraag mij af wat er binnen twintig jaar, wanneer de toestand onherstelbaar en onhoudbaar is geworden, wat er dan met de schuldigen van vandaag zal gebeuren.

14:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

integratie Beste Janice,
In 1978 heb ik en vrouw destijds 9 vietnamese bootvluchtelingen opgenomen dwz huisvesting,nieuw meubilair,volledig bestek, badhanddoeken,noem maar op, om een volledig groot gezin te herbergen.Dan zoeken naar de scholen voor die mensen.Dit alles hebben we samen bekostigt(destijds was dat 300.000fr). Het resultaat van dit gebeuren is 100% positief.Spreken onze taal,leven half vietnamees,half Vlaams,werken allemaal,kinderen studeren,één ervan is burgelijk ingenieur. Kortom ik ben gelukkig dat ik zoiets gedaan heb en dat iedereen perfect geintegreerd is.Dit zijn Vlamingen

Gepost door: filips | 15-05-07

Boerka In maart van dit jaar heb ik in de Helmstraat dicht bij de Verzoeningstraat drie van die 'barbamama's' zien rondlopen!

Gepost door: Metten | 15-05-07

Dat bedoel ik, Filips. Proficiat!

Gepost door: Janice | 15-05-07

Hoe houdt ze't vol.... Wordt je dat nog niet beu Janice? Altijd maar op moslims en hun religie blijven inhakken? Hoeveel jaren, maanden, dagen, uren en minuten hou je dat nu al vol? Misschien heb je wel een nieuw record gevestigd ('moslimbashen') en kan je in het Guiness Book of Records opgenomen worden. Eerste prijs: nen tutter van azijn. :)

Gepost door: goegezind | 15-05-07

Moslimbashen Net zoals mijn grootvader tegen de nazi's vocht, zal ik tegen het islamnazisme blijven strijden.
Ook al is het maar door te schrijven. En uren??? Je weet niet hoe snel ik kan schrijven, hé!

Zeker nu dat de radicalisering ook in Antwerpen plaatsvindt, zal ik het zeker en vast niet opgeven.
En geef die tutter maar aan die met hun azijnsmoel bij de sossen.

Gepost door: Janice | 15-05-07

goegezinde boerkasmoelen de verzuurden zijn wel degelijk diegene met -zonder haatstraat- voor hun raam, de collaborateurs van het nieuwe nazisme van de rode parasiterende bende frauders met de Fûhrer patje op kop, hun electorale visvijver beperkt zich dan ook nog enkel tot wat blowende marginalen, liefst met dreadlocks-'dan moeten ze niet gaan werken' ,want niemand wil zo een luizekop in dienst'-verder nog wat criminele kif en dope dealers die er baat bij hebben dat hun VZWkes onaangeroerd blijven voor de rest zullen ze de kiesmachines wel "manipuleren" want het zijn "democraten" (lees fachisten), ze hebben dezelfde -Ja- campagne als Dolfke 55 jaar geleden, linkse breinloze dopy's zijn dan ook hun voetvolk

Gepost door: lowieke staal | 15-05-07

Er kan niet genoeg ingehakt worden op al wie vijandig staat tegenover de maatschappij waar we jaren hebben voor gevochten.

Onze ouders en grootouders hebben gedurende twee wereldoorlogen acht jaar in miserie en ontbering moeten leven. Een groot aantal onder hen hebben er het leven bij ingeschoten en in vele famillies werden wonden geslagen die vandaag nog steeds niet geheeld zijn.

Diegenen die geen respect hebben voor onze maatschappij, die menen vandaag een interptrettatie te moeten geven aan hun geloof, die lijnrecht indruist tegen de fundamenten van onze maatschappij, te weten godsdienstvrijheid, scheiding tussen kerk en staat, recht op een vrije mening, recht op opvoeding, gelijke rechten voor mannen en vrouwen, daar moeten we tegen reageren.

Iedereen is in België vrij om zijn eigen godsdienst te belijden. Maar als een godsdiendst door fundamentalisten wordt gekaapt en wordt misbruikt om zuiver politieke machtsredenen dan moet er worden opgetreden.

Dat is tevens de stelling van Ed Housain, gewezen fundamentalist, die in zijn boek "The Islamist" de prakijken van de moslims in Europe aan de kaak stelt.

http://www.penguin.co.uk/nf/Book/BookDisplay/0,,9780141030432,00.html

Een citaat :"Vrouwen moeten begrijpen dat het dragen van een hoofddoek misschien opportuun was in de 7de eeuw in de woestijn, maar absoluut niet thuishoort in de moderne westerse maatschappij."

Men kan die man, die waarshijnlijk nog nooit van het Vlams Belang in België gehoord heeft, bezwaarlijk een rascist of fascist noemen.

Men kan hooguit tot de vaststelling komen dat waar het VB al decenia voor waarschuwt, de installatie van een fundamentalistisch islamisme in Europa, zich langzaam aan het voltrekken is, onder het goedkeurend oog van vooral socialisten en groenen.

Gepost door: alain2 | 15-05-07

Ps Lowieke staal, "fachisten" wordt wel anders geschreven: "fascisten", maar ik vermoed dat je dat bedoelde, en den Dolf is al 62 jaar dood, en geen 55.

Zonder dank,

get. : uw breinloze goedgezinde boerkasmoel :)

Gepost door: heelgoegezind | 15-05-07

sp.a--flor vtm-nieuws
Onze beste flor heeft wel een fantatische stunt met zijn bourka gemaakt. Hij weet niet hoe belachelijk hij zich gemaakt heeft.Men vroeg hem of de moslims daar geen aanstoot zouden aan nemen??
Flor: de slimme moslims zeker niet,maar hoeveel zijn er van die soort??
Van de la notte kan er niet mee lachen, maar de rest van de bevolking wel. Flor zou beter meedoen met een circus maar niet als volksvertegenwoordiger

Gepost door: filips | 15-05-07

Alain2
Dat kan misschien allemaal wel waar zijn, maar dan zit je wel in't verkeerde land te jammeren en te zaniken. Ik heb daar in den Belgiek nog niks van gemerkt. De weinige 'terroristen' die 'wat van plan waren' in ons lekkerlandje, hebben ze al opgepakt nog voor ze goed en wel aangekomen waren. Als je echt moslimsfundamentalisme wilt aanpakken, ga dan naar daar waar ze zitten, bv in één van die moslimstaten in't midden oosten. Doei!

Gepost door: heelgoegezind | 15-05-07

Had je dat maar aan Theo Van Gogh verteld, hé?

En aan al die anderen die ondertussen al vermoord zijn of hersendood in de kliniek liggen.

Gepost door: Janice | 15-05-07

de moord op de gematigde presidentskandidaat in afganistan, de aanslagen in spanje waar honderden doden vielen werden door "belgen" en in begié beraamd. men spreekt hier van 2% moslimextremisten (8000 zonder de illegalen..)
de gevangenissen worden bevolkt door het overgrote deel moslims. dagelijks worden mensen gekwetst, beroofd, verkracht! toeval of niet maar meestal moslims. er gaat geen maand voorbij of we horen van een "incident"! (van de meeste horen we niets)
er zijn natuurlijk onder de moslims mensen die hier werken en zich aanpassen! die zijn hier zeer welkom
want vlaanderen is een gastvrij land! maar het zijn juist de poco's die een rem vormen op degenen die zich hier niet aanpassen! zij worden gekoesterd, krijgen overal voorrang, worden igv conflict in het gelijk gesteld door eigen nestbevuilers, die er brood in zien! zij houden de mythe in stand alsof het VB hun grote vijand zou zijn, terwijl zijzelf de oorzaak van al die ellende zijn! asielzoekers die hier helemaal niet thuis horen worden na jarenlang getouwtrek ofwel naar huis gestuurd of hier aan hun lot overgelaten! schijnhuwelijken worden oogluikend toegelaten, idem voor familiehereniging.. wie zijn dan de racisten? "jongeren" maken straten, tram, bus, trein en metro onveilig! men laat maar begaan! wie zijn dan de racisten?
en dat beeld van die "bourka", waarvan u zo schrok
janice, wordt langzaam maar zeker het toekomstbeeld! doet men er als overheid daadwerkelijk iets tegen! neen!! men zou een paar stemmekes kunnen verliezen! en zou gaan we stilaan naar een botsing van de culturen! dat hebben we te danken aan links . dat is in de geschiedenis nooit anders geweest en is zich nu aan het herhalen!
de oorlogen werden ontketend door nationaal socialisten en communisten! nu door het moslimextremisme aangemoedigd door eigen nestbevuilend links!!
danmag er hier wel een "goedgezinde" de flauwe plezanten uithangen, dit is de dagelijkse rauwe werkelijk en de toekomst voor ons nageslacht!

Gepost door: jos | 15-05-07

Om even op de posting van Lowieke Staal in te pikken:
Ook ik erger mij dagelijks aan die aanmatigende bordjes achter de ramen 'Zonderhaat straat'.
Soms heb ik echt zin om aan te bellen bij zo een pretencieuze gevel en te vragen of diegenen in dezelfde straat, die dit bordje niet uithangen dan misschien dommerikken zijn en door de gedapo moeten ondervraagd worden?
Als er straten zijn 'zonder haat', dan moeten er toch straten zijn mét haat, of vol van haat?
Willen diegenen die zich zo laten manipuleren om dat gedrocht aan hun venster te plakken dan eens aanwijzen wélke die straten mét haat zijn?
Wie A zegt moet ook B zeggen: allez, op zijn stasi's dan maar en haal Jozef De Witte erbij (Boulevard van de haat nummer zoveel in Brussel), die overvetbetaalde bleekscheet marionette, die zal onmiddelijk ingrijpen en een terechte klacht kunnen neerleggen want...nogmaals: waar er straten zonder haat zijn moeten er straten vol van haat zijn.

Of.... bedoelen die 'uithangers' misschien volledige straten in Borgerhout, Deurne zuid en Deurne noord, Merksem, het Kiel, Hoboken, het Linkeroever en noem maar op, waar hoofddoeken een teken zijn dat je te min bevonden wordt om de onderzittende (zwangere) madammen recht in de ogen te mogen kijken? Waar de dikste auto's letterlijk 'rond' rijden, bestuurd door para-militaire loempe diknekken? auto's die een eerlijk werkende mens zich niet kan veroorloven ook niet na een volle loopbaan van 45 jaar? Zij dat de haatstraten misschien? waar de stoepen vol rochels en fluimen liggen, waar de westerse verkeers- en andere regels niet meer tellen, waar de politie slechts in allerergste gevallen nog (onderdanig) durft optreden?

Komaan beterweters: waar zijn die straten mét haat?

Gepost door: Jade | 15-05-07

zoals u zegt "jade"!

er bestaat in mijn stad
nog geen 'straat zonder haat'
maar wat wel lang bestaat
is een straat met jihad

die jihad in mijn straat
heeft gezorgd voor ontheemden
waar jihad nog voor staat
is de komst van veel vreemden

met veel vreemden in 't straat
is de kans inderdaad
dat jihad er ontstaat
en een 'straat vol van haat'

Gepost door: jos | 15-05-07

Mensen als Janice kunnen voor mijn part niet genoeg de islam blijven bekritiseren, en als ze dat dan nog blijven doen zelfs als dreigt het CGKR hen monddood te maken, dan kunnen ze in mijn ogen niet genoeg respect verdienen. Janice, laat U vooral niet intimideren door de linkse gedänkenpolizei!

Gepost door: Antichrist | 15-05-07

@Heelgoegezind

Voorkomen is beter dan genezen niet waar.

Maar toch. Ik wil je graag uitnodigen om samen met mij met een aantal mensen te gaan praten in Lot en omstreken van het provinciaal domein te Huizingen.

Ik wil je ook graag uitnodigen voor een gezellige wandeling in bepaalde wijken in Molenbeek, Schaarbeek en Anderlecht.

Ik wil je ook eens uitnodigen voor een gesprekje met een aantal mensen die uit hun huizen werden gepest, meisjes die in Halle voor vuile hoer worden uitgescholden en moslima's die bij de haren naar huis worden gesleurd omdat zij zich op straat hebben durven vertonen zonder hoofddoek.

En dan zal jij maar beweren dat er in België geen pobleem is. Studies wijzen uit dat islamisten in geheel Europa werkzaam zijn.

Tientallen deskundigen en arabisten waarschuwen ons voor de gevaren van het islamisme. Zijn dat dan allemaal rascisten en extremisten?

Waarom blijven jullie denken dat jullie het allemaal veel beter weten dan de mensen die het fenomeen al sinds jaren bestuderen en ons ervoor waarschuwen.

Kijk wat er in Irak gebeurt. Dit is al lang geen gevecht meer tegen de Amerkanen, dit zijn moslims die mekaar uitmoorden. Kijk wat er gebeurt in Palestina. Palestijnen moorden onder mekaar. Is dit ook de fout van de Amerkanen of de Joden.

De moslimwereld is in de greep van de islamisten. Vandalen die de islam misbruiken om op die manier aan macht te geraken. De top van alle moslimorganisaties in Europa is geinfiltreerd met islamisten en dat is de reden dat die organisaties zich niet uitsreken over een Europese versie van de islam en niet eens standpunt innemen tegen de barbaarse daden die werldwijd in naam van de islam worden gepleegd.

Ik heb niets tegen een moderne versie van de islam die compatibel is met onze Europese waarden en die onze basisprincippes acepteert, maar ik zal blijven waarschuwen voor het misbruik van de godsdienstvrijheid om een verdorven interprettatie van de islam ingang te laten vinden.

Gepost door: alain2 | 16-05-07

Veel "te goed gezind" is het prototype van den brave vlaamsche rode mensch.. de traditionele socio-stemmer ...die alles geloven en ziende blind zijn...die akkoord kunnen gaan met een nieuwe godsdienst een nieuwe taal..een andere mannier van kleden.. de ongelijkheid tussen man en vrouw..dus dergelijke brave menschen zijn "mossels" ge slaat op hun smoel en als reactie beginnen ze te bleten om vervolgens je hielen te likken....dat zijn mensen wanneer eenmaal VB zal uitgroeien tot de "grote" partij , volgen die" goed gezinden" vanzelf .......
Janice een boerka gezien in Bo... ben je zeker had die geen toeter in de mond...was dat gene vergeten "karnvalzot"..................het ziet er dus niet goed uit ... er zullen er meerdere komen ,het startsein!! de volgende stap is dus in voorbereiding ,ik denk niet omdat die vrouwen dat zo graag dragen ,maar gewoon om te provoceren..te laten zien wie er baas is...naar wie er moet geluisterd worden...en Janssen zal na een beetje weerwerk wel toegeven Groen zal alle begrip tonen...de volgende stap op hun IK,rijbewijs of verblijfspapieren een footootje in Burka...juist een spleet voor de ogen zichtbaar...het enige positieve is dat we hun lelijke fanatieke smoelen niet meer hoeven te zien.......maar anderzijds evolueren wij ,langzaam maar zeker naar een moslimgemeenschap in plaats van een "Vlaamsche" met steun van "goedgezinde" Kiekens....
misschien kan groen dat eens in overweging nemen om de luchtvervuiling tegen te gaan ...de auto vervangen door "kamelen"

dan heb ik nog een bedenking..en ben gelukkig geen politieman meer..maar ben op rust...ik vraag me af ,ik zie een burka door het rode verkeerslicht de straat oversteken...wat moet ik doen ?? haar IK vragen...levensgevaarlijk !!! want binnen de kortste keren wordt ik omsingelt door bruine kikkers......en dat heb ik "verdomme"al meegemaakt op Lt Lippenslaan, bij een klein verkeersongeval tussen ene van ons en een bruine...
het regende bruine pijpestelen gelukkig kreeg ik snel bijstand.....laat staan als ge zo'n wijf wil identificeren,vergeet het jongens geen enkele agent wilt de gevolgen ,racisme ,klacht bij dat idioot centrum...Janssen verbolgen over het onterecht optreden van de politie ..een hoop bruine kikkers in je nek....kun je volgen ..."veel te goed gezind" jij betaalt een boete hoor ...een burka gaat vrijuit...maar vermits je te braaf bent om dood te slaan zul je daar wel begrip voor kunnen opbrengen...

Gepost door: Rene | 16-05-07

"De islam - en dat is iets wat in de grijze massa van de naïevelingen nog altijd niet onder ogen DURFT te zien - is niet alleen een godsdienst. Het is in de eerste plaats een systeem dat zegt wat men mag doen en wat niet."

"De onderwerpen gaan over totaal andere culturele, socio-economische en politieke zaken, in een totaal andere tijd en in een wereld die in GEEN ENKEL OPZICHT te vergelijken is met ons hedendaags Europa."

"Men WIL eenvoudigweg geen integratie. Of men wil er wel één, maar volgens de eigen islamitische normen. Ze willen in ONS land leven volgens HUN regels

Gepost door: stradi | 16-05-07

open brief aan de goedgezinden Lieve brave goedgezinde sukkel
nog iets vergeten.....je spreekt daar over fatchisten dan heb je het blijkbaar over den "Dolf" and his band en blijkbaar leg je een link tussen den Dolf en het VB maar heb je al eens gehoord van het NSDAP....zie ik daar het woord "socialist" niet.????................................
dus lieveling ...het is niet het VB waar ge schrik moet voor hebben maar wel van de rode ridders ....zie je nog geen vergelijkingen tussen onze traditionele partijen en het fatichisme..VB is de grote zondenbok ,veroordelingen (door gewillige rechtertjes) een waalse hoer die een heksenjacht wil ontketenen..nu proberen ze de dotaties af te pakken..grote correcte politieke leiders bedenken ons met scheldnamen een ander politiek licht geeft carte Blanche om het VB vuiligheid met alle middelen te bestrijden...ze misbruiken de vreemdelingen om hun macht te behouden en te vergroten..de media aan banden gelegd die mogen enkel schrijven wat in hun kraam past...onze plakploegen worden lastig gevallen...rood verwittigde in Frankrijk dat er rellen zouden uitbreken ,wat dan ook gebeurde...een vreemde cultuur en godsdienst rukt op...en die mosslimmertjes klitten aaneen onder hunne gezamelijke noemer den Allah....Vlamingen daarentegen hebben geen samenhang ... buiten VB is het ieder voor zich...Ons eigen volk is verdeeld onder ..postjespakkers..machtswellustelingen...overlopers..poenscheppers..onbenullige Eftelingpartijtjes zoals er onlangs nog eentje is bijgekomen.en willoze tradionele slaafjes ....een symbool zoals een koning bestaat er al lang niet meer..dus rest nog enkel het VB...en als ge ooit ( ik hoop echt van niet) wat boksen op uwe smikkel krijgt van nieuwe Belgen omdat ge een oude Belg zijt...kom gerust naar VB... we zullen je opvangen en je gehavend snuitje verzorgen en je domheid vergeven !!
dus lieveling denk in het vervolg eens na ..ik ben al een 60+ groot gebracht in veilige omstandigheden in een landsgedeelte waar het goed leven was..en dat zonder hulp van den grote Allah..ge ziet we hebben die "allerhoogste" echt niet nodig !!

Gepost door: Rene | 16-05-07

De turnhoutsebaanburka Alweer een briefje van het VB hoofdkwartier. Alleen zwakkelingen en figuren met een te klein pietje maken maken op deze manier kenbaar dat ze niet tegen hun verlies kunnen. En nee, ik heb niks te maken bovenstaande partijen.

Gepost door: Gaston | 16-05-07

Da klopt "Gastonneke" in Frankrijk grote rellen ,honderden auto's in de fik omdat bruine broeders en andere rommel met "rode" symphatieen ..met zeep op hunne buik naar "den exit" schoven...of ze nu een grote piet of ne kleine hadden...schuiven deden ze allemaal...en neen ik heb niks te maken met burka's hoofdvodden,Allahneukers en geimporteerde multiculturen....

Gepost door: Rene | 16-05-07

Mannekes, mag ik vragen het een beetje beschaafd te houden?

Rene, ik wil toch even zeggen dat ik niets heb tegen andere huidskleuren of vreemelingen, alleen wat eronder zit stoort mij soms.
Je bent zelf ook getrouwd met een 'donkerder kleurtje', dus veronderstel ik dat het jou ook niet om de kleur gaat.

Ik zal je een voorbeeld geven wat ik bedoel met mensen steunen die het verdienen.
Ik weet niet of je 'Marocco' uit de Kroonstraat in Borgerhout kent?
Ik koop daar altijd als ik op de markt ben. Ze staan overal, werken hard en vallen niemand lastig.
Daar heb ik geen probleem mee, en zij met ons ook niet. Ik ben er zelfs zeker dat een deel van hen voor ons stemt omdat ze begrijpen dat wij ook voor hen opkomen. Want wie lijdt er mee onder de criminaliteit bij jongeren of de radicalisering?
Ja, diegenen die het goed doen.

Misschien zijn er moslims bij, ik weet het niet, maar als het moslims zijn zoals ik katholiek genoemd wordt, zal er zeker niet veel gevaar in schuilen.

Ik waarschuw alleen tegen de radicalisering, en ik vraag aan iedereen vreemdelingen te steunen die het wel verdienen. Meer niet!

Vandaag deden we de markt in de Gitschotellei. Marocco stond er ook, en zelfs met mijn gele jasje van het Vlaams Belang ging ik bij hen kopen.
Ik kreeg zelfs nog gratis een brood bij mijn aankopen. Dus alsjeblieft doe niet zoals onze tegenstanders die alles zwart/wit bekijken en niet willen begrijpen wat wij nastreven, maar denk genuanceerder.

Ik wis niet graag bijdragen maar soms moet ik dat doen, begrijp je?

Gepost door: Janice | 16-05-07

Janice
ik heb al tal van reacties van "René" gelezen ! ik denk niet dat hij aanvallen heeft geplaatst op "bruinen" omdat ze bruin waren! bij mijn weten ging het altijd om een reactie die werd uitgelokt door één of ander linkie-winkie! die vragen ntl niet beter!
ik vraag me zelfs af of er bij het VB mensen zouden zijn die "iets hebben" tegen vreemdelingen die zich hier als Vlamingen gedragen! ik in ieder geval niet! en bij het VB ken ik er ook geen!

Gepost door: jos | 16-05-07

Tolerantie! Hoelang nog! Tolerantie heeft nu eenmaal grenzen, dat die grenzen ruimschoots overschreden zijn is een waarheid waar niet omheen te praten valt.
Racisme bestaat niet in Vlaanderen, racisme is hier gebracht door volkeren die hier, (door hun idioterie zoals die gewelddadige islam), niet thuishoren.
Het wansmakelijke gedrag van 2 rode idioten, Coninkx én Temsamani, alsook dat wezen in het artikel beschreven, door zich te verkleden in een burka, hebben duidelijk gemaakt dat zowel idioten als terroristen zich vrij kunnen bewegen over onze wegen, in onze handelszaken, in banken, zoiets is beangstigend én niet goed te praten betreffende veiligheid in onze maatschappij.
Het gevolg is dat er een enorm spanningsveld is ontstaan dat, op termijn, zal ontploffen, wij Vlamingen kunnen zeer veel accepteren en tolereren, maar niet alles, als puntje bij paaltje komt, en dat is niet meer veraf, zal de Vlaming de Vlaamse lijn volgen, los van ras, kleur, partij of wat ook, Vlamingen willen niet meer in een gewelddadige dictatuur leven, Vlaanderen heeft door de geschiedenis heen zijn portie gehad, “NOOIT MEER DICTATUUR” laat dat duidelijk zijn.
Vlaanderen zal een vrije republiek worden, liefst gisteren dan vandaag, daar valt niet meer aan te ontkomen, hoe harder de Walen, Brusselaars én islamieten schreeuwen, hoe sneller het er zal zijn, schreeuwen kunnen ze allemaal, profiteren nog beter, maar er zal een einde aan komen laat dat duidelijk zijn, teveel is nu eenmaal teveel.
Partijen, zoals de rode , groene én blauwe, zullen met hun knuffelbeleid, hun pamperbeleid, in één woord, hun gatlikkers-profitariaat-mentaliteitsbeleid, het deksel op de neus krijgen, hopelijk een zwaar deksel zodat ze jaren uitgezongen zijn want het heeft al veel te lang geduurd, het wanbeleid gedicteerd door een bende corrupte Franstalige paria’s heeft reeds veel te veel schade aan Vlaanderen berokkend. HET MOET STOPPEN.

Gepost door: Jean | 16-05-07

Dat is waar Jos, ik val Rene dan ook niet aan. Ik vraag alleen een beetje op te letten, want ik zou het jammer vinden mocht mijn blog, waar ik toch ettelijke uurtjes aan gewerkt heb, ineens van mijn scherm verdwijnen.
Want ik ben ook verantwoordelijk voor de reacties.
En er zijn al klachten gestuurd. Na controle viel er niets onder 'racisme'. Dus gebeurde er ook niets.
Het komt ook vooral op de 'formulering' aan...

Da's al da'k vraag!

Gepost door: Janice | 16-05-07

Beste Janice Ik denk dat wij op een lijn zitten ,ik zou niet weten waar en wanneer ik de racist heb uitgehangen..Ik verwijs daarbij naar mijn posting van 16.5 te 3u59....Ik ben altijd van mening geweest...en dat zal zo blijven...dat ge een mens moet beoordelen naar zijn daden en niet naar zijn uiterlijk....Ik heb twee jaren van mijn leven doorgebracht als assistent wacht off in de Mareestraat onder commissaris Nuyts.Ik heb daar goede kontakten gehad met Marokkanen,toffe mensen leren kennen...maar veel meer.. slechte en doorslechte en dat is ,denk ik een normaal verschijnsel als ge bij de politie werkt...
Ge kunt moeilijk objectief blijven... als ik indertijd klachten acteerde van alleenstaande vrouwen die na een bepaald uur niet meer op straat durfden komen.. beschadigingen van auto's... diefstalen ,overlast..drugs enz enz...niet te vergeten dat enorm mentaliteitsverschil ,die arrogantie....ik zou een boek kunnen schrijven...ik heb het er niet moeilijk mee om dat bepaald achterlijk "krapuul" bruine kikkers of dergelijke te noemen ,integendeel dat ontlast me.....maar ik zou nooit met een vinger wijzen naar een Marokkaan of vreemdeling die respect verdiend ,integendeel....................................
en als ze dat bruin "krapuul" dat helemaal geen kleine minderheid is " zoals ze ons voorspiegelen !" niet hard gaan aanpakken...dan zal dat kankergezwel zich verder uitbreiden...komt daarbij nog de radicalisering die dat allemaal nog eens extra steunen...dan ziet de toekomst er maar erg somber uit...en dan denk ik... dat zelfs onze "rode broeders" die menslievende moraalridders ,wat minder gaan lachen....

Gepost door: Rene | 16-05-07

VERGETEN nog vergeten Janice....als ze dat krapul niet hard gaan aanpakken !! zie maar wat er in Frankrijk gebeurde

Gepost door: Rene | 17-05-07

Ik weet wel hoe gevoelig het ligt en hoe gefrustreerd mensen geraken door alles wat er gebeurd en niet aangepakt wordt, maar je weet hoe gevoelig ze dan zijn wanneer er iets gezegd wordt langs onze kant. Je mag je mond niet opentrekken of je wordt gestraft. Voor niets eigenlijk. Alleen omdat je je onmacht uitschreeuwt en zij niet willen luisteren.

Ik kan mij best voorstellen hoe de joden zich destijds gevoeld hebben...

Gepost door: Janice | 17-05-07

Breinloze Als de enige argumentatie deze is van een typfout of een jaartal van iemand zijn overlijden is dat zeer zwak,het maakt mij geen moer uit of het 55 of 62 jaar geleden was, rooie dolfke vroeger,en de rode moraalridders van nu gebruiken dezelfde taktieken ,
begin met het ontwapenen van de burgers (ze zouden eens in opstand kunnen komen tegen de rode loge dictatuur)vervolgens richt je de nieuwe stasi op die enkel maar in één richting mag vervolgen,je zorgt voor een feilloze opvolging in de staatsdictauur door het eigen gebroed en familie en vriendjes, de rest van het plebs wordt de mond gesnoerd met nieuwe "racisme"wetten, opgelegd door een sectair clubje vrijmetselaars waarvan de meeste leden van de meerderheid, over de partijen heen lid zijn, dit is de nieuwe gestapo nu gedapo genoemd.
Je gebruikt de JA campangne van 'den dolf' met enkel een lichtjes aangepaste tekst,waar dolf het had over"
JA fûr ein grossduitschland " hebben de spa.sten het nu over "Ja voor een unitaire staat" zelfde dogma in mijn ogen , de Nazi's waren voor euthanasie,zij waren ook voor abortus,Dolf en Mussolini ware fans van Karl Marx, denazi's waren antisemieten, de sossen ook ,met hun onvoorwaardelijke steun aan de Palestijnen ,en de moslims,ik kan zo nog wat doorgaan,maar vrees dat dit verloren energie is, voor een voorgeprogrammeerde hercencel,sans rancune
de lewie

Gepost door: lowieke staal | 18-05-07

De commentaren zijn gesloten.