16-05-07

Holebi's

Als er nu iets is waar ik een hekel aan heb bij conservatief links, dan is het dat zwart/wit denken.
Want wanneer je bij links niet tegen iets bent, dan ben je voor. En wanneer je niet helemaal voor iets bent, dan ben je tegen.

Maar zo gaat dat niet. Soms kan je ook een meer genuanceerde mening hebben met een ‘maar’ erbij.

Wat is er dus nu weer aan de hand?

Vanmorgen ging ik samen met Bart Debie campagne voeren op de markt. Hij vertelde dat hij vandaag alle krantenkoppen had gehaald.
Aangezien we enkel de kranten halen wanneer ze iets negatief over ons kunnen schrijven verwachte ik al het ergste.
Maar in feite was er helemaal niets anders gebeurd dan dat hij tijdens een interview voor een studentenblad had gezegd dat hij niets tegen holebi’s had. LEES HIER BART DEBIE

Ik vraag mij af wat daar mis mee is.
De kranten, vooral de Morgen en het tijdschrift Knack sprongen erop als gekken. Maar ook de reacties in deVolkskrant door een extreem links Indymedia-adeptje logen er niet om. KLIK HIER

Waarom wil links ons zo graag laten zeggen dat we iets tegen holebi’s hebben?
Nog niet zolang geleden kreeg ik hier ergens dezelfde vraag. En ik kan alleen maar instemmen met wat Bart Debie daarover zegt.
Het is een geaardheid waar niemand last van heeft.
Twee volwassen mensen hebben geen politieke inmenging nodig in hun privé relatie.
Als ze verliefd worden op elkaar, ook al zijn ze van hetzelfde geslacht, wie heeft zich daarmee te bemoeien?

Het is niet omdat wij het niet tot de ‘norm’ verheffen zoals links doet dat wij tegen die mensen zijn.
Het is niet omdat wij liever een ‘samenlevingscontract’ hadden gezien inplaats van ‘huwelijk’ dat wij tegen homo’s zijn.
Maar wat de natuur hen niet kan geven, moeten ze ook niet nastreven. Dus met kinderen adopteren heb ik het wel moeilijk. Want dan gaat het niet meer alleen over ‘twee volwassen mensen’ maar wordt er een derde bij betrokken. Een kind dat zelf geen beslissing kan en mag nemen in dit geval.

Waar hebben we het nog moeilijk mee? Met de carnavaleske gay-parade?
Wel ja, ik schreef hier al eerder dat ik ook homovrienden heb.
Ik vind het zelfs leuk met hen te babbelen zonder dat je er iets moet achter zoeken en zonder dat je moet opletten ‘omdat het een man is’ die wel eens iets verkeerd zou kunnen opvatten. En het zijn nu net die koppels die eveneens tegen gay-parades, gay-games en andere apartheden zijn. Ik heb mij trouwens altijd al afgevraagd of homo’s in de atletiek niet even hoog kunnen springen als hetero’s. En waarom sommigen roepen op een gelijkwaardige behandeling als ze zelf ongelijkheid eisen in sport en andere dingen.

Die vaste koppels zijn niet te verwarren met de vlinders van dertig contacten per nacht en je vindt ze evenmin in parken of andere donkere plaatsen.

Dat je mensen met een andere geaardheid zou kunnen ‘genezen’ is gewoon absurd en belachelijk. Je wordt zo geboren.
Dat er homo’s zouden bestaan die het met een man doen om hetero’s te provoceren is onzin. Een echte hetero gruwelt bij de gedachte alleen al, net als een homo gruwelt van seks met een vrouw.

Links moet stoppen met het homo zijn tot ‘norm’ te verheffen, want dat is het niet. Maar (sommigen bij) rechts moeten ook niet katholieker willen zijn dan de paus en zeker niet in hetzelfde bedje ziek zijn als links, die alles willen regelen en betuttelen. Laat ieder zijn vrijheid zolang niemand er last van heeft.


ARTIKEL KNACK

KLIK HIER OM FILM TE BEKIJKEN

22:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

het kan mij geen barst schelen hoe anderen hun sex beleven! iedereen mag van mij doen en laten waar hij zin in heeft op dat gebied! wie ben ik om te oordelen over andermans geaardheid! waar ik het wel moeilijk mee heb dat linkadoors ons hun "waarheid" trachten op te dringen! als zij vinden dat homohuwelijk of adoptie moet kunnen, voor mij goed! maar ze moeten er mijn hoofd mee gerust laten die moeials! maar dat leidt ntl de aandacht af van andere, véél belangrijker zaken die ze tijdens de laatste 8 jaar niet opgelost kregen. zoals daar zijn:
vreemdelingenprobleem, belastingverlaging, werkloosheid, vergrijzing , pensioenen!
hun enige realisaties zijn: homohuwelijk, snel-belg-
wet, een pak illegalen gelegaliseerd...! en dan maar kappen op Bart om de schone schijn op te houden! arme linkies!!!

Gepost door: jos | 16-05-07

HETERHOMO nieuwe tijden nieuwe zeden...vroeger waren "janetten" het voorwerp van spot en werden zij niet au serieus genomen...nu worden zij "bijna" algemeen aanvaard...maar spijtig genoeg beginnen zij zichzelf belachelijk te maken met hun parades ,pluimen in hun gat enz...maar dat is dan weer een onderdeel ..een laagstaande soort zoals we dat ook kennen bij de hetero's ......samenlevingscontract ,waarom niet...er zijn zoveel hetero-koppels die inplaats van huwen ,"samenhokken" zoals dat vroeger genoemd werd.....huwelijk voor holibi's ... das een mop een farce , een na-aapertje van de hetero's...de romantiek van het huwelijk..de witte tortelduifjes loslaten en al die andere flauwe kul...
adoptie van kinderen...waarom niet...ik denk dat vele kinderen beter af zijn bij holibi-koppels dan bij hetero-gezinnen...minder goede invloed omdat er geen vader of moeder aanwezig is ? geloof ik nooit !!.....we zouden allemaal willen.. dat onze medemensen zijn zoals wij zelf...das de grootste fout die we kunnen maken ,wat is normaal wat is abnormaal..het hangt ervan af uit welk standpunt ge het bekijkt....probeer eens een janet te overtuigen dat hij met een vrouw moet seksen inplaats van een vent....das hetzelfde of ze vragen aan mij met een vent in bed te kruipen.......
Spijtig dat ze Bart alweer viseren omwille van een uitspraak die enkel maar bewijst dat Bart een mens is met begrip voor anderen...en hoe die rode bloedhonden dat misbruiken tegen hem...raar want hun beschermelingen de Korankneders ontkennen gewoon het bestaan van holibi's en die cultuur met hun denkbeelden ...daar mag niet aan geraakt worden anders ben je racist...raar volkje die sociokes,zeker niet het"uitverkoren volk !!!

Gepost door: Rene | 17-05-07

Het is bijna altijd zo dat wanneer een vereniging in het leven wordt geroepen om een mistoestand aan te klagen, deze vereniging moet en zal in leven gehouden worden zelfs al is de mistoestand verdwenen. Dit gebeurt nu ook met de Holebi-verenigingen.
De reden hiervoor is dat de top van deze verenigingen geproefd hebben van de macht, gemakkelijk verkregen subsidies en deze niet wensen te verliezen. Dus moeten er steeds weer problemen en vijanden gecreeèrd worden als bestaansrecht voor de organisatie.

Toegegeven, er is een tijd geweest dat Holebi's het niet gemakkelijk hadden, maar die tijd hebben we gelukkig al lang achter ons gelaten.
Het wordt dus tijd dat we bepaalde Holebi's met de neus op de feiten drukken. Zij, de agitators, zijn het die de ongelijkheid in stand houden doordat ze koketteren met hun "anders zijn". Als ze zoals ze zelf zeggen, al even normaal zijn als de Hetero's, dan hebben ze geen aparte behandeling nodig en zeker geen voorkeursbehandeling.
Dan kunnen ze zonder Gay-games, Gay-pride parades en verenigingen die de naam "Cock" dragen. Maar, daar is de gewone Holebi al lang achter gekomen.

Gepost door: Daniel Louis | 17-05-07

Daniel ik ben het roerend met U eens...het is de gouden regel ....van onderdrukking naar provocatie en machtspositie ! ze doen me een beetje denken aan Islam- Belgie ,behalve dan de onderdrukking....

Gepost door: Rene | 18-05-07

Gespleten maatschappij Janice,

Dat je steeds weer je standpunten moet verklaren en verdedigen is doordat je recht door zee bent, en dat kan toch niet in dit met leugens aaneengehouden apenland, trouwens heel Europa is één grote leugen.
De controversen op ieder maatschappelijk draagvlak worden gretig in stand gehouden door links.
Het liefst zouden ze ieder van ons in een vakje willen plaatsen zodat ze weten hoe je denkt en of ze het daardoor op vooraf nuttig zouden vinden wel of niet met jou in dialoog te gaan.
Als het hun lukt je in te delen in een categorie is er geen ontkomen meer aan, je bent voor iets of tegen iets, op nuances van je mening heb je geen recht meer.
Wat ik al lang van mening ben dat we tijdelijk beter af zouden zijn met een verlichte dictatuur verwoordt “Duns Ouray “ op het vrije volk met een “boekje” over onze gespleten maatschappij (link)
De conclusie is dat stemmen voor het Vlaams Belang het enige alternatief is voor de huidige maatschappelijke (politieke) malaise ofwel komt de dictatuur eraan.http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3617&titel=Het_is_een_boek_

Gepost door: stradi | 18-05-07

stradi
ik moet je in zekere zin gelijk geven!
ik krijg de indruk dat er een groot deel van de mensen (poco's) geen democratie verdragen, waardoor ze steeds meer er zelf een invulling aan geven! goede voorbeelden daarvan zijn : een cordon sanitaire, muilkorfwetten, waarde van een vlaamse tov waalse stem, njet tegen een allernoodzakelijkste staatshervorming......................... vul de rest zelf maar in.
maar belgié en democratie zijn zaken die onmogelijk samen kunnen gaan! dus Vlaanderen onafhankelijk is de enige oplossing!!!!

Gepost door: jos | 18-05-07

Ik heb al jaren dezelfde mening met betrekking tot dit 'probleem' (als het er al één is...). Wat homo's onderling doen is mijn zaak niet. Waar ze hun sexuele genoegdoening uit halen ook niet. Zolang ze het maar doen tussen volwassenen die beiden wetend en willend dergelijke relatie aangaan. Ik heb vele vrienden collega’s die homo zijn, en heb met hen niet de minste problemen.

Twee mannen of twee vrouwen die verliefd op elkaar worden... het is de norm niet, en zal het ook nooit worden, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Je wordt nu eenmaal zo geboren, en kan dat niet veranderen, net zomin je je lievelingskleur kan veranderen.

In die optiek mogen ze van mij gerust huwen. Ik zal het niet aanmoedigen, maar in principe heb ik er niets op tegen. Ik kan toch geen enkel argument aanhalen waarom ze dat niet zouden mogen doen. Zoals iedereen willen ook zij vaak huwen omdat, mocht er iets met hen gebeuren, hun partner niet in de kou zou blijven staan. Prima, en nogmaals: niets op tegen.

Waar ik wél iets op tegen heb en dus wél de lijn trek, is wanneer het debat verschuift naar kinderwens of kinderadoptie. Daar komt dan ineens een derde partij aan te pas die hier helemaal niet om gevraagd heeft. Het is nu eenmaal zo dat homo's geen kinderen kunnen krijgen. Dat de mens dan ook zo arrogant niet is om daar 'een mouw aan te willen passen'!

Alle progressiviteit ten spijt is het ook nog steeds maatschappelijk niet aanvaard, en dat zal het ook nooit worden. Je zal maar ‘dat homo-kind zijn’ in de klas. Ik kan me de pesterijen van de andere kinderen zo voor de geest halen. Kinderen zijn nu eenmaal wreed onder elkaar, en nemen echt geen blad voor de mond. Zo’n kind gaat dus volgens mij een helse school-jeugd tegemoet. En waarom? Omdat twee volwassenen uit egoïstische overwegingen zichzelf niet hebben aanvaard zoals ze waren, mét hun gaven en beperkingen, waarvan geen kinderen kunnen krijgen er dus één van is. Het is niet omdat iets tegenwoordig mogelijk is, dat jet het ook moet doen. Homo’s die kinderen krijgen zijn niet ineens ‘gelijker’ met gewone hetero koppels, integendeel, het benadrukt de ongelijkheid.

En daarom vind ik dit geen goeie zaak, en ben ik er tegen gekant. Zowel vanuit het standpunt bekeken van de homo’s zelf, als vanuit dat van de kinderen, die hier ongevraagd worden aan onderworpen.

Gepost door: Bart | 18-05-07

Verdeel en heers jawel Jos, ze verdragen wel democratie maar ze geven er hun eigen interpretatie aan, ze maken er gretig gebruik van met het eeuwenoude gezegde "verdeel en heers", en als dat moet met de middelen die Je aanhaalt waarom niet .
Je weet wel de massa is dom, de kunst is om ze dom te houden.
Dat de massa niet alert is komt doordat ze ons een pacifisme opleggen en dagelijks een goednieuwschow opvoeren.
We zijn in staat van oorlog verdomme en lopen erbij als zombies

Vlaanderen onafhankelijk!

Gepost door: stradi | 18-05-07

Verdeel en heers Dat is de juiste uitdrukking voor alles wat nu zwart/wit bekeken wordt. En wordt het een beetje stil rond een thema waar belanghebbenden hun rechten verkregen hebben, dan begint CGKR (De Witte) met een propagandacampagne voor holebi's en affiches waarop staat - 'Vuile hetero's !!".

Als je dan nog niets hebt tegen homo's, dan kan dit als 'ophitsing' wel tellen.

Daar is niemand mee gediend... integendeel.

Wanneer dan wordt vastgesteld dat de grote meerderheid jongeren anti-homo is, dan schrikken ze en gaan ze nog maar eens bijna een miljoen euro uittrekken voor een sensibiliseringscampagne op scholen.

Waarschijnlijk was er nog teveel begrip bij nuchtere en genuanceerde scholieren en daar willen ze nu ook wat gaan stoken.

Gepost door: Janice | 18-05-07

De commentaren zijn gesloten.