19-05-07

Wolfowitz treedt af. Blair volgt hem op.

Wat een heisa rond Paul Wolfowitz, voorzitter van de wereldbank. Hij wordt beschuldigd van nepotisme omdat hij voor zijn vriendin voor een goed jobke en een nog beter loon heeft gezorgd. Onder felle druk van het linkse Europa moest de rechtse Amerikaan (en oh gruwel – Jood) Wolfowitz nu zijn ontslag aanbieden.
Kortom, zo ongeveer hetzelfde scenario als wat president Janssens heeft gedaan in Antwerpen.
U weet wel... toen hij zijn vriendinnetje Sabinneke S., 20 jaar jonger dan hemzelf, van de federale politie na een ‘selectiegesprek’ zonder andere kandidaten (omdat niemand het wist) door Patrick Janssens zelf werd voorgedragen, en geselecteerd voor de functie van ‘Bestuursdirecteur Veiligheid’ van de Stad Antwerpen mét dito loon.
Een examen afleggen was ook niet nodig, hoewel dat voor deze functie normaal gebruikelijk is.

Maar Janssens is links en moest dus uiteraard niet aftreden. Laat staan dat hij onder druk werd gezet...de pers schreef er zelfs niet over.

Nepotisme is bij onze socialisten de normaalste zaak ter wereld. Het is gewoon een familiebedrijf waar je enkel bijkomt door erfelijkheid, beschikt over een goede ’Godfather’, of...je moet Noord-Afrikaane of Turkse roots hebben.

18:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Janice je slaat weer nagels met koppen anders zou je dergelijke reacties van die rode brulapen niet krijgen...na 10 juni wordt hunne rose bril en het rode sprookjesboek afgenomen....
Luc- Frank !!!.....rechts= beautifull

Sabinneke heeft wel degelijk een examen moeten afleggen hoor ! voor president Janssens van Vlaanderen !!....maar niet het gebruikelijke !!!......Sabinneke in den blote.... het bed induiken met examinator Janssens en te oordelen aan de toegewezen job en bijhorend loontje...is Sabinneke bijzonder goed geslaagd...

met een goede manipulatie van Janssens zijne rode "zot" en kan je hem doen kreunen van genot !!
dan krijg je zonder twijfel de zo fel begeerde job..

Gepost door: Rene | 19-05-07

luc Beste Luc, wij hoeven van u geen medelijden,wij voelen ons goed in ons vel,wij houden zo van de verdraagzame linkse zogezegde intellectuelen. Die een groot misprijzen hebben voor het Vlaamse plebs

Gepost door: filips | 19-05-07

Zo...opgeruimd staat netjes. Ik ben vandaag niet in de stemming om op aanvallen te reageren met beleefde argumenten. Ik had een leuke dag en wil het aangenaam houden. Dus heb ik gewist.

Wie denkt dat ik lieg over links heeft hier niets te zoeken. Ik schrijf de waarheid en wie daar niet tegen kan, moet het maar ergens anders gaan zoeken.

Ik schrijf zonder staatssubsidies, dus kan ik mij veroorloven om de waarheid te schrijven. Ik kan er ook niets aan verhelpen dat sommigen zo dom zijn om enkel Vlaamse kranten te lezen.

Gepost door: Janice | 19-05-07

Dit is echt mijn laatste reactie, maar dit slaat echt alles. Er is een verschil tussen niet willen of niet kunnen reageren met beleefde argumenten. Ik probeer een open discussie te voeren en als je je wat aangevallen voelt wordt alles gecensureerd! En neen ik lees niet alleen Vlaamse kranten, maar wat dat er weer mee te maken heeft begrijpt deze dommerik niet.
groetjes en denk eens na over enkele degelijke argumenten kunnen we misschien ooit toch nog eens een deftige discussie voeren.

Gepost door: luc | 20-05-07

Eindelijk ! Dag Luc.. saluu en de wind vanachter...het ga je goed in het rode sprookjesland...eindelijk begint Janice jullie rode domme reacties en zever wat meer te wissen..wij krijgen nooit de kans.. repliek te geven op jullie leugens en haatcampagnes in de rode censuur media..zoals dat jeugdblad "de morgen" wij zijn het moe steeds maar die hatelijke kritiek te moeten slikken....nooit heb ik van jullie rode "koorknapen"iets positiefs mogen lezen..dus blijf gerust weg van die vervloekte VB partij en zijn duivelse racistische gedrochten....
het ga je goed ! en hopelijk verkleuren je rode hersenen in een normaal gezond,verdraagzaam denkend tintje

Gepost door: Rene | 20-05-07

"Ik kan er ook niets aan verhelpen dat sommigen zo dom zijn om enkel Vlaamse kranten te lezen. " -> Dat zijn pas spijkers met koppen!

Gepost door: Antichrist | 20-05-07

"...de pers schreef er zelfs niet over."
"Maar Janssens is links"

Omdat er niks van aan was, pure roddel en laster, dè grote passie bij VeeBee'rs als het over andere partijkopstukken gaat. We zijn dat gewoon.

Gepost door: goegezind | 21-05-07

Toch wel erg dat wij niets goeds schrijven over linkse kopstukken, temeer zij steeds zo lief zijn voor rechtse kopstukken. Maar ik beloof, wanneer er eens iets goed is, dan zal ik het ook melden.

Gepost door: Janice | 21-05-07

De dag dat het VB iets positief gaat schrijven, wordt ik meteen lid. :)

Gepost door: goegezind | 21-05-07

Oké, afgesproken.
Het moet toch niet per se over Janssens gaan, hé!

Dus hier komt het:

Ik vind dat Magda De Meyer goed past in zo'n varkenshok op de markt. Voor mijn part mag ze daarin blijven voor altijd.

Gepost door: Janice | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.