21-05-07

Goede raad voor op reis!

Wilt u dit jaar graag naar Frankrijk op reis? Hier volgt dan het officiële overzicht, aangeboden door de Franse overheid, van de 751 ‘gevoelige’ gebieden waar de Fransen geen baas meer zijn in eigen land.

Er wordt aangeraden om als blanke toerist uit deze gebieden weg te blijven omdat de politie u daar geen bescherming kan bieden.

Moet u er om de één of andere reden toch zijn, gedraag u dan zo onopvallend mogelijk. Draag geen opvallend dure kleren en kijk de bewoners nooit in de ogen want dat zien ze al een provocatie.

En zet vooral uw auto niet op straat. Respecteer de wetten van de islam. Niet eten op straat tijdens de ramadan en aan vrouwen wordt aangeraden een hoofddoek te dragen.

Goede reis!

Voor meer inlichtingen KLIK HIER

16:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

apartheid! Toen de blanken het nog voor het zeggen hadden in zuid-Afrika, sprong Frankrijk gretig mee in de linkse boycot van dat prachtig land.
Het enige Nederlands woord, of moet ik zeggen Afrikaans woord, dat ze kenden is apartheid .
Of ze de letterlijke betekenis van dat woord begrepen is mij nooit echt duidelijk geweest maar ieder volwassen fransman kent het.
Als men de risicogebieden (thuislanden) bekijkt zou ik onze zuiderburen aanraden het woord apartheid nu al verplicht op te nemen in de taallessen van de basis scholen.
Ze zullen de juiste betekenis ervan vlug onder de knie hebben.

Gepost door: stradi | 21-05-07

apartheid! Toen de blanken het nog voor het zeggen hadden in zuid-Afrika, sprong Frankrijk gretig mee in de linkse boycot van dat prachtig land.
Het enige Nederlands woord, of moet ik zeggen Afrikaans woord, dat ze kenden is apartheid .
Of ze de letterlijke betekenis van dat woord begrepen is mij nooit echt duidelijk geweest maar ieder volwassen fransman kent het.
Als men de risicogebieden (thuislanden) bekijkt zou ik onze zuiderburen aanraden het woord apartheid nu al verplicht op te nemen in de taallessen van de basis scholen.
Ze zullen de juiste betekenis ervan vlug onder de knie hebben.

Gepost door: stradi | 21-05-07

janice!
is het niet eenvoudiger om het lijstje van veilige gebieden eens te publiceren?
voor vlaanderen is dat boemerskonte.

Gepost door: jos | 21-05-07

Nog niks van gemerkt.

Gepost door: Jo | 21-05-07

Jo de Niks merker Jo maak eens met uw familie.. vrouw en kindjes,als ge die tenminste hebt , een vacantie tochtje in Frankrijk doorheen de plaatsen opgegeven in de lijst...en laat ons iets weten...we wachten in spanning...of ...zover moet je, nog niet gaan ...bepaalde delen in Borgerhout ,Hoboken het Kiel enz...of Brussels by night...very exiting !!! natuurlijk als je in uw hofje blijft zitten tussen al uw tuinkabouters ga je er niet veel van merken en zeker als je de historische woorden van Vervanmijnhofstad gelooft "je voelt dat toch" of als ge de morgen leest....niets aan de hand hoor...en wie maalt er nu om een "spatje" criminaliteit

Gepost door: Rene | 22-05-07

Lieve rode broeders Beste Janice
of je nu.. blauw ,rood, groen... of wat dan ook bent...iedereen ,alle Vlamingen en Belgen hebben toch kennis van die rellen in Frankrijk waarbij honderden auto's in de fik gingen...zelfs in eigen land zijn er al serieuse opstootjes geweest door "een" bepaalde bevolkingsgroep en "incidenten" waarbij doden vielen...Niemand kan toch blind zijn en blijven voor de radicalisering...hoofddoeken op het werk ,apparte zwemuren voor moslima's ..eigen kledij enz enz te veel om op noemen ...Het is toch zo dat dit ras moord en brand roept omdat wij hen zouden uitsluiten ...maar het kan toch niet ontkent worden dat zij zichzelf uitsluiten door hun houding ..zoals vernoemd ....kledij en alles appart...ook hun scholing ...liever lui dan moe ...en voor een serieus gedeelte ,veel geld verdienen met drugs of als lover-boy ...als ge een BMW of Mercedes ziet rijden ...zit er een jonge Marokkaan achter het stuur..
Die andere partijen die VB zo veroordelen omwille van de feitelijkheden die wij onder hun neus duwen.....zijn die dan zo dom of naief...of wat is de echte REDEN achter dit alles !!! is het dan enkel gewoon maar "haat" zonder voor die HAAT een serieuse reden te kunnen opgeven ??...ik had toch graag een reactie gezien van een andersdenkende buiten alle politieke meningen om ...of zij dat bv "normaal" vinden dat zoveel vernielingen werden aangebracht toen rechts won van rood in Frankrijk...maar ik vrees hun antwoord al te kennen tevens de reden waarom wij geen stap verder komen en onze maatschappij en trouwens heel europa verder wordt gedreven in de schoot van Allah hunne allesomvattende...hun antwoord steeds toepasselijk voor alles wat die exotische onbegrepenen uitspoken """"rechts heeft de sfeer geschapen""""
wat hunne Allah betreft...Ik ben al een 60+ser en heb die leeftijd in redelijke goede omstandigheden bereikt...zonder de hulp van Allah...dus wij hebben hem echt niet nodig...sluit hem op in zijn moskee zoals wij onze Kristus-Koning hebben opgesloten in zijn kerk...en als ge hem nodig hebt ga hem gerust opzoeken om zijn gunsten af te smeken...maar vraag niet te veel (bv geen juiste 6 cyfers van de lotto)

Gepost door: Rene | 22-05-07

René, ik ga niet beweren dat er geen problemen zijn in Frankrijk, iedereen zal ondertussen de rellen op het nieuws wel gezien hebben zeker?
Maar dat wil niet zeggen dat alle plekken op dat lijstje gevaarlijk zijn. Ik woon al jaren in Frankrijk, kom regelmatig in sommige van deze gebieden en heb er persoonlijk nog nooit een incident geweten, ook geen kleintje, al wil dat niet zeggen dat er nog nooit iets gebeurd is natuurlijk. Maar ik loop er regelmatig alleen over straat (ook al wel eens 's avonds), ik draag geen hoofddoek (want in tegenstelling tot wat jij denkt ben ik geen man maar een vrouw) en als ik zin heb om op straat iets te eten, dan doe ik dat (ramadan of niet, aangezien ik geen moslim ben hoef ik me niet aan die regeltjes te houden). Dus nee, nog niks van gemerkt (behalve op TV dan).
En wat Borgerhout, Hoboken en Kiel betreft: geen idee. Daar ben ik al heel lang niet meer geweest.

Gepost door: Jo | 24-05-07

'Gevoelige wijken' is een mooie uitdrukking. Ook in Holland wil men de term 'probleemwijken' vervangen door het zachtere 'aandachtswijken'. Bij ons heet het dan weer vreemdelingen- of allochtonenwijk. Speelt allemaal weinig rol, iedereen weet dat het over islamitische enclaves gaat. De meeste zwarten in Frankrijk heten toevallig ook Mohammed, net zoals de zwarte hordes die momenteel weer aanspoelen op de spaanse en italiaanse eilanden.

Of er nu dagelijks problemen zijn in die 750 franse wijken of niet, speelt voor mij geen rol. Het is al genoeg dat die bevolkt worden door aziaten en afrikanen, allemaal aanhangers van de grootste sekte ter wereld. Als ik door Frankrijk reis, wil ik fransen zien, geen moslims of negers. Ieder ras zijn continent, zeg maar. Waarbij ik ook moslims als een (minderwaardig) ras beschouw, gezien ze zoveel gemeenschappelijke kenmerken vertonen, van waar ter wereld ze ook komen. Hun onuitstaanbare superioriteitswaan bv.

Gepost door: Jef | 24-05-07

De commentaren zijn gesloten.