26-05-07

Arrogantste Antwerpse socialist krijgt twee jaar cel

De rechter was niet mals voor de topambtenaren die bij het Visa schandaal betrokken waren. Alhoewel sommigen een veel te milde straf kregen, mag de ex-stadssecretaris Fred Nolf twee jaar brommen - en ik hoop - in de Begijnenstraat.

Het oordeel van de rechter was vernietigend: "'Zij wisten beter dan wie ook dat hun riante bestedingspatroon onverantwoord was'" en "Hij heeft op schaamteloze wijze geprofiteerd om er op kosten van de stad een luxueuze levenstijl op na te houden", aldus de rechter. Nolf kreeg twee jaar effectief, 5000 euro boete en tien jaar ontzetting uit zijn burgerrechten.

Iedereen die Nols kent of ooit gezien heeft zal geen greintje medeleven voelen met de meest arrogante en degoutante kerel die ooit op het stadhuis dienst deed.

Ik zag hem nog op 1 mei in Bazel aan de oevers van de Schelde. We zaten er na de 1-mei viering gezellig op een terrasje nog wat na te praten toen hij zo fier als een pauw voorbij kwam wandelen met zijn familie. Hij dacht waarschijnlijk dat iedereen vol bewondering naar hem keek, terwijl er enkel afschuw op de gezichten van de mensen te lezen was.

De anderen kregen van voorwaardelijk tot één jaar cel en boetes.
Het ging dus wel duidelijk om veel meer dan een 'sacochke' en 'een flesje parfum'. Maar het was wel allemaal op onze kosten...

Ik hoop dat ze hem ergens steken tussen de rivaliserende Noord-Afrikanen en Albanezen, dan zal hij wel een toontje lager zingen wanneer hij weer vrij komt.

LEES HIER HET VOLLEDIGE VERSLAG

ATV BEELDEN - KLIK HIER

18:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het Antwerpse gerecht is dus nog niet in handen van de sossen? Zware blunder van Patrick toch.

Gepost door: Jef | 26-05-07

Zeer jammer dat dé politieke smeerlappen de dans ontspringen, het is niet met enkelen te veroordelen dat men de ziekte bestreden heeft, àlle etters moeten weggesneden worden.

Gepost door: Jean | 26-05-07

ROOD HOORT ACHTER DE TRALIES Raar dat er zo weinig roodjes hun zegje komen doen...dat was in het geval Bart heel wat anders...binnenkort ,wie weet ? Janssens voor de rechtbank...niet denkbeeldig ...is ook ne socialist

Gepost door: Rene | 27-05-07

ROOD VAN SCHAAMTE ? wat ik maar niet kan begrijpen dat nen echte door en door socialist zoals ne Nolf toch voorvechters zijn .....voor ....en van den werkmensch....maar zich verrijken op den bult van diezelfde werkmensch ???...zouden er meer van die socialisten zijn....da kan toch niet !!!!!

Sta op verworpenen der aarde !!! is toch hun strijdlied !! maar zijn de woorden niet enigzins aangepast na die aanhef ??....in..blijf rustig liggen tot ons zakken zijn gevuld !!

Gepost door: Rene | 27-05-07

Nolf was en is nog steeds een hauteine logebroeder die op het gewone volk neerkijkt en spuwt. In zijn verrotte geest kan hij zelfs niet vatten dat er mensen zijn die niét in katzwijm vallen van de 'uitstraling' die hij naar eigen zeggen genereert. Nolf is een exponent van de SP-graaicultuur van eigen zakken eerst, de vleesgeworden normvervaging. Als arrogantie strafbaar was, dan is hij er met 2 jaar effectief goedkoop vanaf gekomen.

Gepost door: Antichrist | 27-05-07

véél te korte straffen,mor ja tzen gien gewoon burgers he, alee dor zen ze toch zelf van overtuigd en ze krijgen door dit vonnis ook nog eens gelijk

Gepost door: baudeweyns c | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.