27-05-07

Islamitische gesluierde school wil subsidies

_burka_31195h

In Molenbeek zou een islamitische middelbare meisjesschool op het punt staan te worden opgericht. Het achterliggende doel is het verbod op het dragen van de hijab in het leeuwendeel van de Brusselse scholen te omzeilen. Volgens een website die gewijd is aan een 'women only'-feest, dat op 17 mei in Molenbeek plaatsvond, zou de school aan de Vanderstraetenstraat komen te liggen. Daar is ook de Al Khalilmoskee gevestigd. De instelling zou algemene vakken geven, maar ook islamitische lessen en lessen Arabisch.

jk3_thumb_1380

Subsidies
De initiatiefnemers willen een antwoord bieden op het verbod op het dragen van de hoofddoek in tal van Brusselse scholen. De inschrijving bedraagt 500 euro. Er werd al een geldinzameling gestart. De organisatoren rekenen op 200 tot 250 leerlingen. "Dat moet het mogelijk maken subsidies te krijgen", luidt het.

LEES HIER VERDER - Bron HLN

Wie islamitische school volgt en de Arabische taal leert, heeft volgens mij heimwee naar het thuisland en dan moeten we hen helpen. Laat ons ook geld inzamelen voor een 'one way ticket home'.

12:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Go for it, snoetje ! De hysterie wordt opgedreven, snoetje ? Op naar een nieuwe overwinningsnederlaag ? Alvast Morel goed bij het handje houden, you'll never know welke flaters ze nog slaat.

Gepost door: frank1965 | 27-05-07

Die 500 euro inschrijvingsgeld wordt natuurlijk met plezier terugbetaald door de Arabieren, die dat geld anders toch gewoon in zee moeten gooien, wegens te veel.

Gepost door: Jef | 27-05-07

Frank!

Zet eindelijk eens wat moslima's op uw site, want dit ruikt naar discriminatie! En liefst alleen getooid met kopvod. En eerst benen, armen en snor scheren uiteraard, het moet wel appetijtelijk blijven nietwaar.

En haast u naar de Stadsschouwburg, want het congres begint binnen een dik uur!

Gepost door: Jef | 27-05-07

Ik stel voor dat we dat project voor 1000 % ondersteunen en zelf nog verder uitbreiden.

Als moslims willen instaan voor hun eigen onderwijs, dan mogen ze gerust hun eigen moslim universiteiten en hun eigen moslim hogescholen oprichten. En dan kunnen ze ook hun eigen moslimbedrijven oprichten en daarin hun eigen moslim werknemers tewerkstellen.

Zo kunnen ze ook hun eigen moslim sociale zekerheid oprichten en hun eigen moslim werklozensteun, moslim kindergeld en moslim pensioenen uitbetalen.

Als ze dan nog hun eigen gerecht oprichten en hun eigen moslim criminelen berechten volgens hun eigen moslimwetten, dan is het project compleet.

Wat een verademing voor ons landje. Ik stel voor dat we het systeem vanaf morgen invoeren.

Gepost door: Roland | 27-05-07

multicultuurjunkies Dit past perfect in het plan van de moslimfundementalisten. Volgens de imams ligt de overwinning van de islam in de moederschoot. Kijk de geboortestatistieken maar eens na, dus is de oprichting van eigen scholen de volgende stap. De multicultuurjunkies zijn hier stekeblind voor en zo naief als de pest. De scholen zijn de volgende stap ter ondermijning van onze beschaving. De financiële kant van de zaak is geen enkel probleem, dit word toch via omwegen door de arabische landen gesponsord.
Wat denk je dat de meisjes op die school zal geleerd worden ? Wees onderdanig en onderwerp je aan je man, maak zoveel mogelijk kindjes en zwijg !

Gepost door: Johnny De Witte | 27-05-07

enkele jaren geleden werd de apartheid in zuid-afrika door de linksen verfoeid en bestreden. nu hun vrienden smoslims de apartheid invoeren hoor je de sossen niet! maar dit is maar een voorproefje van wat ons hier te wachten staat als we V(erhofstad)
L(aten) D(oen)! dat laatste heb ik deze namiddag gehoord van G.Annemans in zijn toespraak, waar ik een aangename namiddag heb beleefd, in een zeer aangenaam gezelschap!

Gepost door: jos | 27-05-07

frank 1965 je hebt nog niet geantwoord op mijn vragen.
Je bent gewoon een onozel .ventje.
Kom eens met argumenten.
Gewoon je taalgebruik"snoetje".?
Je bent aan de onderkant bezig? Lees eens het boek van T.Dalrymple:Leven aan de onderkant.
Ik denk wel dat je daar toe hoort,misschien moeilijk voor jou om dat boek te begrijpen? Er is wel inspanning voor nodig?????????

Gepost door: filips | 27-05-07

KNARF 1965 Janice gooi "dat wat zich Frank noemt" van uw blog ,zoiets kunnen we missen als de pest....dit is toch een web voor meningsuiting... en geen therapie voor "mensen" met karakterstoornissen die hier hun frustraties kwijt kunnen...die Frank das gene socialist of andere "list" das gewoon niks en volgens zijn blog iemand die op sexueel vlak niet aan zijn trekken kan komen wegens een bepaalde psychische stoornis mogelijk ontwikkeld in zijn pubertiteitscrisis...die man heeft begeleiding nodig door mensen die daarvoor bevoegd zijn...de hulp en de aandacht die hij nodig heeft kan de politiek niet geven... of misschien toch ..."Groen" de Volgelkensdans kan voor Frank de eerste stap in de goede richting zijn...

Gepost door: Rene | 28-05-07

Ik ken perfect aangepaste moslims, die hun kinderen buiten perfect nederlands ook arabisch laten studeren. Ik zie echt niet wat daar het probleem is hoor.
En over taalgebruik zou ik niet te veel oordelen filips, dat van u is ook niet echt hoogstaand, maar dat besef je zelf niet denk ik en het niveau van jef is ook weer geweldig.

Gepost door: luke | 28-05-07

Moslims kunnen NOOIT aangepast zijn. Ze zijn ofwel moslim ofwel geïntegreerd.

Gepost door: Janice | 28-05-07

Ach Rene, ik laat het staan. Hij zorgt voor de grappige noot! Iemand die spreekt over een 'verkiezingsnederlaag' is een papegaai die niet weet waarover hij praat!
Hoe dommer die linkse praat, hoe liever ik het heb.

Gepost door: Janice | 28-05-07

Dank u Luke, ik zie dat ge humor niet erg kunt apprecieren.

Maar, ge herinnert u toch nog de aanslagplegers van Londen en Madrid? De meesten kwamen uit 'perfect aangepaste moslimgezinnen' met hardwerkende nauwelijks praktiserende ouders inclusief eigen bedrijf en nieuwe Mercedes. Dit is dus het grote gevaar van de islam: kinderen van sympathieke, verwesterde ouders kunnen door een willekeurige oorzaak ("door de dood van mijn moeder begon ik naar de moskee te gaan") terug radicaliseren.

Het kan nog decennia, zoniet eeuwen duren eer het Westen dit eindelijk doorheeft, de eerste invasie heeft tenslotte ook 800 jaar geduurd.

Gepost door: Jef | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.