28-05-07

Groen!

160-20070516-acc7f4

Dit zijn de affiches van Groen!!

't Stad is van iedereen?
Ik zie er maar één opstaan en 't is in ieder geval geen "zonder" hoofddoek.

't Stad is van iedereen...maar van hen steeds een beetje meer...

00:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Niet te geloven wat een bende collaborateurs die groene kikkers zijn! Groen is dus niet toevallig ook de kleur van de islam.

En zeggen dat dat partijtje ooit begonnen is als een milieupartij, met nobele doelstellingen en een eerlijke agenda. Naderhand werd duidelijk dat de partij stiekem was overgenomen door de ex-communisten, nu zijn ze geevolueerd naar een zuivere islamitische club. Ik zie dikke Mie Vogels nog zitten met haar kopvod aan. Bestrijken met pek en veren en een enkele reis naar Teheran voor die staatsgevaaarlijke onderkruipers!

Gepost door: Jef | 28-05-07

links, de sossen zeg maar, beginnen in europa overal klop tekrijgen! in spanje be haalt de parti popular een
"kleine" winst vlg onze objektieve pers! ze gaan bij de "voorlopige" telling zo'n 1,5% vooruit! wat men er op het nieuws uiteraard niet bij vertelt dat in grote delen van spanje de batasuna (de politieke vleugel van de eta) uitgesloten werd! niet dat ik sympathie hebvoor de eta, maar het toont aan dat de sossen overal in eu terrein aan het verliezen zijn en dat is een héle belangrijke en aangename vaststelling!

Gepost door: jos | 28-05-07

o ja groen!
ach!! om medelijden mee te krijgen met die nestbevuilers!

Gepost door: jos | 28-05-07

ONOZEL GROEN een betere reklame voor VB is niet denkbaar...dergelijke affiche MOET de ogen toch openen van vele "Vlamingen" Groen is dus een Moslimpartij geworden ...en de Stad is Godverdomme niet van Iedereen ...die is van de """Antwerpenaren" en wie zijn die Antwerpenaren..grootouders, ouders U en Ik ....die er geboren zijn !! die de taal spreken en liefst Aaantwaarps...EN NIET VAN moslims..Polen Turken negers en nog 60 a 70 verschillende nationaliteiten ...dat zijn onze "Gasten" onder bepaalde voorwaarden.." welkom".!.. en die moeten zich gedragen !! naar onze Antwaarpse zeden en gewoonten....en ons niet komen vertellen ...HOE WIJ ONS MOETEN GEDRAGEN .....OF DENKEN OF HANDELEN......
Van het ogenblik dat groen een affiche hangt met daarop een Moslima in monokini met het opschrift
...gelovige of ongelovige blote "tetten" het Stad is van iedereen ...dan ga ik akkoord...want ik vrees als die trend zich verder zet ...volgende verkiezingen voor groen... dezelfde affiche maar dan eentje in 'Burka" met juist een "speet" voor hun ogen...met hetzelfde onderschrift...... en onze ouders en grootouders maar vechten en sneuvelen "for freedom"
hoe groen was mijn dal !!!!.....wat die groene kikkers toch allemaal doen om toch maar in de gratie te vallen van die middeleeuwers..ze kruipen ervoor in het stof likken hun hielen...zijn me dat een bende onderkruipers...wat heeft dat nog in godsnaam met "milieu" te maken...gewoon een bende gatlakkers in hun puberteitscrisis met de jeugdbrand nog op hunne smikkel !!

Gepost door: Rene | 28-05-07

Groen! Deze partij heeft voor mij elke geloofwaardigheid verloren. Het zijn mensen die een rem zetten op elke vorm van respect voor onze beschaving. De boodschap die zij uitdragen is naar mijn mening " Wees gerust, wij passen ons wel aan aan jullie eisen!"

Gepost door: wim | 28-05-07

flippo's Ik heb hier eens rondgevraagd onder "oude" Vlamingen wat ze er zoal van vinden. De eerste reactie is ongeloof, dan volgen wat gezonde Vlaamse vloeken met (niet direct publiceerbare) reacties.
Die groene flippo's zijn compleet vervreemd van hun eigen bevolking. Ze kunnen misschien al een affiche maken voor in de toekomst : Dames als je naar de stad komt, vergeet uw burka niet !

Gepost door: sjonnie | 28-05-07

DE STAD IS VAN DE ANTWERPENAREN Raar ! geen enkele reactie in het voordeel van groen...das een goed teken...het is gewoon schandalig....kennen jullie ene Moslim die heeft meegewerkt aan bv de bouw van de kathedraal ..natuurlijk niet ..zomin wij een bijdrage hebben geleverd aan de bouw van hun moskeeen ....mijn over over over enz grootvader mogelijk wel. aan onze kathedraal....kennen jullie ene Moslim die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de "A"...natuurlijk niet das onbestaande ,integendeel enkel ne grote smoel opzetten !!... die komen naar hier en zeggen das ook van ons...waar halen die het uit !!!.....stel je voor !! je hebt hard gewerkt voor een huis met een tuintje..plots komt er ne vreemde binnengewandeld , hij maakt het zich gemakkelijk...je geeft hem eten drinken enz...en op een bepaald ogenblik begint die zijn eisen te stellen ...wat doe je dan ....je zwiert hem buiten...wat doet de stad ??? ocharme ,waar is je vrouwtje ,mis je die niet??? laat maar komen...en in de toekomst... vliegt de heer des huizen met zijn klikken en klakken de deur uit. ....en dan zijn er mensen,Vlamingen ??? die dat nog goedvinden... die dat boeltje steunen. O.N.G.E.L.O.O.F.E.L.I.J.K......ge zou ze met plezier de strot dichtknijpen.....Ge moet dat eens proberen in hun land van herkomst...uwe grote "teut" te roeren !! daar krijg je al zweepslagen als ge een pintje drinkt....stad van "iedereen" ja ! me gat!

Gepost door: Rene | 28-05-07

onnozele praat Geweldig hoe kort jullie geheugen is. Wij zijn een klootjesvolk samengesteld uit zoveel stammen. Heel de tijd heeft hier iemand anders gezeten, en wij hebben heel die tijd met den vijand gefokt. Zie naar den Annemans en Van Heckes hun krulhaar. Heel Vloms. En da Turks uiterlijk van de Philippe (ja zo staat die Vloamse noam bij hem) is ook geïmporteerd. Ge zijt allemaal zo Vloms gelak awe lul lang is.

Gepost door: blabla | 28-05-07

onnozele praat Geweldig hoe kort jullie geheugen is. Wij zijn een klootjesvolk samengesteld uit zoveel stammen. Heel de tijd heeft hier iemand anders gezeten, en wij hebben heel die tijd met den vijand gefokt. Zie naar den Annemans en Van Heckes hun krulhaar. Heel Vloms. En da Turks uiterlijk van de Philippe (ja zo staat die Vloamse noam bij hem) is ook geïmporteerd. Ge zijt allemaal zo Vloms gelak awe lul lang is.

Gepost door: blabla | 28-05-07

Uw geheugen is wel héél kort, Blabla. Ge had uw reactie hier namelijk een minuut eerder al eens gepost. Schrijf het anders op, dan vergeet ge dat niet zo rap.

Gepost door: Jef | 28-05-07

En van de islam kent ge blijkbaar niets af, Blabla: moslima's, en zeker die met kopvod, is het ten strengste verboden te 'fokken' met ongelovigen.

Zoek anders eens een blog op waar onderwerpen behandeld worden waar ge wel iets van snapt.

Gepost door: Jef | 28-05-07

Ik kan het bijna niet geloven dat dat wereldvreemde groene druggebruikerskrapuul op de wenken van de islamieten zomaar de emancipatieklok zonder problemen honderd jaar terugdraait. Zelfs in landen als Turkije gaat dit te ver. Hoofddoek dragen = terugkeercontract vragen!

Gepost door: Antichrist | 28-05-07

Een hoofddoek wil voor het overgrote deel zeggen dat autochtonen en normaal ingeburgerden voor uw uitkeringen, uw kindergeld gaan werken.
Dat de vader van uw kinderen door uw ouders gekozen wordt.
Dat je broers, zonen, neven of vaders oververtegenwoordigd zijn in de gevangenissen en ondanks manipulatie ook in de criminaliteitscijfers.
Een hoofddoek wil overwegend zeggen dat je geen oogcontact mag hebben en dus ook vermijdt met ongelovigen.
Een hoofddoek wil zeggen dat je je kinderen niet voorbereid of voorbereiden kan, door uitgehuwelijkt, op het eerste leerjaar, dat je je kind zelf niet mag naar de froebel brengen wegens het gevaar van 'vermenging' met ongelovigen.
Een hoofddoek wil zeggen dat je je neus ophaalt voor een groot deel van de westerse voedingsgewoonten.
Een hoofddoek is een vrijbrief voor opeiserij, voor het innen van geld terwijl je er geen klop voor gedaan hebt.
Een hoofddoek is ook en teken dat je onder neven en nichten wil trouwen enkel om... Tja, om wat?

Gepost door: Jade | 28-05-07

Mijn standpunt over de hoofddoek is vrij genuanceerd:

Géén kopvodden achter het loket, géén kopvodden op school of op het werk, géén kopvodden op straat of in openbare ruimtes, en géén kopvodden thuis.

Voor de rest mogen ze hun hoofddoeken dragen waar ze willen.

Gepost door: Jef | 28-05-07

TOCH EENTJE die "Allah In'tgroen" symphatiek vindt maar zoals zijn nick al doet veraden..het is maar "blablabla"

Gepost door: Rene | 29-05-07

Gastvrijheid Gastvrijheid kan enkel gewaardeerd worden door mensen die zelf de vrijheid gehad hebben een open geest te cultiveren.

De vikingen hadden een krijgsgodsdienst , en de vikingen handelden er ook naar met hun beruchte plundertochten. Ook de Romeinen hadden hun eigen oorlogsgod, Mars, ook de islam voldoet aan de eisen om als krijgsgodsdienst omschreven te worden.
Het is niet onwaarschijnlijk dat de eerste moslims voor een groot deel van hun bestaan afhankelijk waren van de overvallen en oorlogen, die buit opleverden in de vorm van vee, slaven en gijzelaars
.”Er is sindsdien geen soort van politieke, ideologische, culturele renaissance ontstaan” Vandaag de dag zijn er talloze islamitische groeperingen die hun krijgsideologie uit de koran halen. In de belevingswereld van deze mensen staat de islam voor een krijgsgodsdienst, en zij brengen dit idee ook in praktijk.
Natuurlijk is niet iedere moslim van plan om zijn ongelovige buurman te vermoorden.
Echter maar weinig moslims keuren de strijd uit naam van allah af, de islam als krijgsgodsdienst leeft in de harten van de islamieten, helaas willen veel mensen in het westen dit onderdeel van de islam niet erkennen.
Men kan moeilijk de meestal ongeletterde massa die hier hun geluk komen zoeken enig verwijt maken, maar zij importeren wel hun eng denkpatroon mee.
Gastvrijheid wordt aldus aanzien als zwakte waar ten volle van gebruik moet worden gemaakt.
Ouders zijn verplicht zorg te dragen voor religieuze sturing en opvoeding 'naar het rechte pad', het islamitische pad dus.Willen we die vicieuze cirkel doorbreken dan moeten we hun bij een verplichte inburgeringcursus de kans geven hun denkpatroon te verruimen en dit met lesgevers met westerse waarden.Dit had al twintig jaar geleden moeten gebeuren.Wij zijn lang genoeg Gastvrij geweest.

Er zal nooit een open geest gecultiveerd kunnen worden indien wij blijven voldoen aan hun eisen om hun ideologie verder uit te bouwen, zoals nu met een islamitische middelbare school in Brussel.Anders is het enkel nog afwachten op de dolksteek in de rug, een steek die des te harder zal aankomen bij onze groene nestbevuilers. Zij zijn mede verantwoordelijk voor het verhinderen van de intergratie.

In het stadium waar we nu in belandt zijn is er maar een oplossing mogelijk en dat is
een koude oorlog, zoals het westen die eerder tegen het communisme heeft gevoerd, zoniet krijgen we een warme oorlog.

Gepost door: stradi | 29-05-07

De hijgend linkse Hollanders laten via de vakbond FNV weten dat allochtonen bij gelijke geschiktheid voorrang moeten krijgen op autochtonen bij aanwervingen, dit om de hoge werkloosheid en discriminatie van moslims tegen te gaan.

Discriminatie van autochtonen om discriminatie van allochtonen tegen te gaan dus. De vraag is nu natuurlijk wanneer Agnes Jongerius, de voorzitster van die linkse club, zelf het goede voorbeeld gaat geven, en haar job gaat afstaan aan een 'even geschikte' allochtoon?

Gepost door: Jef | 29-05-07

Wel “blabla” daar gaat het nu juist om. Zoals jij het stelt is Filip de Winter een toonbeeld van integratie, zo goed zelf dat hij ingezien heeft dat onze westerse waarden en verworvenheden, die hij waarschijnlijk mee heeft opgebouwd, de moeite waard vindt om te verdedigen.
Er zijn voorbeelden genoeg in de wereld waar mensen van vreemde afkomst hoge posities bekleden in het politieke arena, verkozen uiteraard, maar dat kan enkel in een democratie.
Zie maar bij onze waalse vrienden , met in hun rangen Vlaamse namen zoals
Van Couwenberg, Spaak, Daerden, enz zonder de finefleur te vergeten nl. Di Ruppo,die heeft wel alle poco voorwaarden mee.Een voor een voorvechters van de Waalse zaak.
En dit in één generatie.
Dat kan en mag niet in een islamitische samenleving.
Het gaat dus niet om huidskleur, kroezelhaar of ander genetische specificaties van personen maar alles wat die vinden om wat een natie aangenomen of verstoten heeft om zo een samenleving zodanig te organiseren die welvaart en een rijke samenleving opleveren.
De moeite waard dus om het te verdedigen.
Vindt je het normaal dat er zoveel energie en middelen geïnvesteerd worden in initiatieven die met importmoslims te maken heeft? Geen enkele ander vreemde gemeenschap heeft hier eisen gesteld en zijn perfect geïntegreerd.
Dat is pas discriminatie.
Mag ik jouw blabla daarop?

Gepost door: stradi | 29-05-07

de meeste aanhangers de meeste aanhangers en moslim apostelen wonen in de chique wijk het 'Zurenborg' zij wonen daar in kasten van villa's en herenhuizen aan de Cogels Osyslei, op de bel vindt men de namen van een multikul schrijfster ,Hemmerechts,de lul van humo,Guy mortier, enkele zeep-BV's, een select gezelschap politiek benoemde magistraten(links uiteraard) nog enkele "correcte schrijvelaars"maar geen allochtonen, want die "passen niet in hun straatbeeld" zij moeten maar samenhokken rond de dageraadplaats, HUN' plein waar witte kinderen mee mogen spelen mits betaling,en waar deze laatste reeds op zeer jeugdige leeftijd kennis mogen maken met de blowcultuur van de bruine dealergemeenschap
die daar ruime wagens en dito huizen van kopen uiteraard!! dat is pas verrijking van onze door de BOBO'S (Borgerhoutse Bourgiosie) zo geprezen diversiteit

Gepost door: lowieke staal | 29-05-07

Die Hemmerechts is inderdaad misselijkmakend links. Ze heeft naar het schijnt al een aanvraag ingediend om haar naam te veranderen in 'Hemmelinks'.

Maar bon, zolang ze belooft van niet meer naakt te poseren, kan ik er mee leven.

Gepost door: Jef | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.