28-05-07

PS - affiches

OnzetoekomstisvŠstwgHoboken (Small)

Campagne voor "Eigen Volk Eerst!"

20:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

In Saudi Arabie lachen ze zich te pletter! Europa ligt aan hun voeten! De geweldloze invasie werkt! Inch Allah! De Europeanen zijn nog veel dommer dan ze dachten! Misprijzen alom voor zo'n volksverraders en collaborateurs! En dat allemaal uitsluitend omdat Links nieuwe zielepoten nodig had om voor eeuwig aan de macht te blijven! Allah U Akhbar!

Gepost door: Jef | 28-05-07

janice! gij deed me werkelijk schrikken met die foto's! eerst dacht ik aan die pakjes sigaretten die uit de handel moeten van rudy de mottigen omdat er geen afschrikwekkende kop op staat! mss een idée voor groen om er die foto's op te zetten maar dan wel met een vod op hunne kop!

Gepost door: jos | 28-05-07

Dit is uiteraard heel extreem, maar je ziet hetzelfde gebeuren bij de vlaamse socialisten en zeker bij groen!. In de hoop extra stemmen te ronselen bij de moslims (turken, marokkanen, etc) zoeken al die partijen kandidaten in die hoek.
Misschien zal het hun op (heel) korte termijn inderdaad een aantal stemmen opleveren, maar die partijen vergeten één ding: de moslims maken geen enkel onderscheid tussen religie en staat. Voor hen is het vanzelfsprekend dat "een staat" geleid wordt volgens islam principes. Ze misbruiken de democratie dan ook enkel en alleen om stilaan macht te veroveren en dan langzaamaan diezelfde democratie om te vormen, af te bouwen en ondergeschikt te maken aan hun eigen levensvisie. En die levensvisie is zelfs niet wat we aantreffen in turkije of marokko, want de meerderheid van de islamietische bevolking daar is voor een seculiere staat en zonder hoofddoeken in openbare dienst en bij de meeste bedrijven. Blijkbaar zijn het de extreme gevallen die naar west-europa gekomen zijn.
Voor een partij zoals groen! kunnen we ons afvragen hoelang het nog zal duren eer Dua en Vogels vervangen worden door fanatieke moslima met bijpassende hoofddoek of burqa. We kunnen daar dan wel met enig leedvermaak naar kijken hoe ze zichzelf buiten spel hebben gerangeerd, maar dat neemt niet weg dat het een zeer gevaarlijke evolutie is. Nog enkele verkiezingen in antwerpen en de meerderheid zal gevormd worden door moslims. En dan gaan we stilaan op weg naar toestanden zoals we die gekend hebben in verschillende landen met een militante moslim minderheid: een deel van de bevolking geterroriseerd door de moslims...met nadien, na de bijna volledige islamisering, een moslim meerderheid die de ongelovigen onder de duim houdt.
Verdraagzaamheid is een heel mooie deugd, maar mag niet verward worden met kortzichtige dwaasheid. En een politieker die nu uit kortzichtig partijpolitiek opportunisme denkt zijn partij enkele stemmen te laten winnen door moslims op de lijst te zetten is wel héél dwaas. En onze dochters en kleindochters zullen die dwazen nog lang vervloeken als ze 's morgens hun burqa aantrekken om naar het islamitische dorpsschooltje te vertrekken.

Gepost door: Sailor | 28-05-07

ONJUISTE SLOGAN !! En de Stad "A"is niet van iedereen ...maar...van! en voor !~ de "Antwerpenaren" en zeker NIET van en voor de Moslims...of andere allochtonen....ik heb ook niks te zeggen in Istamboel , Mekka of noem maar op.....wanneer gaat men die slogan eens veranderen ????

Gepost door: Rene | 29-05-07

schrikken ? zeker Jos;
ik zou direct stoppen met roken als ik zo'n mottige koppen op mijn pakje sigaretten zou zien staan. Ge ziet dat die luizen niet altijd onnuttig zouden zijn ;)

Gepost door: ovi santé | 29-05-07

sailor

"want de meerderheid van de islamietische bevolking daar is voor een seculiere staat en zonder hoofddoeken in openbare dienst en bij de meeste bedrijven."

Maar zelfs dat is aan het veranderen. Onlangs hoorde ik een bekende hier wonende Marokkaan zeggen: 'Ik zie nu veel meer hoofddoeken in Marokko dan 25 jaar geleden' Ook in Turkije, Egypte, Algerije voltrekt zich dit verbazende fenomeen. In Iran reeds veel eerder. Reden te meer om in Europa geen islam toe te laten.

Ik herinner mij nog goed hoe de eerste generatie alhier totaal geen problemen of argwaan opleverde: harde, stille werkers zonder speciale eisen. We verstonden ze niet maar bon, tot daar nog aan toe, ze gingen na gedane arbeid toch terug naar huis, dat zag je zo, deze mensen voelden zich hier niet echt thuis, en kwamen alleen voor het geld, zoals de Polen nu. Dachten we. Maar zelfs toen ze helemaal niet terug naar hun eigen land trokken, maar integendeel begonnen met hun reusachtige families te laten 'herenigen', had niemand argwaan, die waren toch zoals de anderen, braaf en hardwerkend?

En waar staan we nu?

Gepost door: Jef | 29-05-07

Het is toch heel eenvoudig, bekijk de lijsten goed en zéker de foto's.
Dan is de keuze snel gemaakt.
Of dat nu cd&v, vld, spa of wat dan ook is, en staat er een vreemdeling op, beslis je toch zelf waar je op stemt.
Voor mij is de Vlaamse maatschappij de enige maatschappij waar ik in leef, ik leef niet in een multiculturele maatschappij én wil er ook niet in leven.
Mijn keuze is al lang gemaakt.

Gepost door: Jean | 30-05-07

Uw en mijn keuze zijn al lang gemaakt, Jean, maar het zou kunnen dat dat er niet veel meer toe doet. Met electronisch stemmen zonder gedrukt controlepapiertje ligt de uitslag van de stembusgang in de handen van de regering, zie Antwerpen. Iedere controle is uitgesloten, hertellen levert binnen de seconde exact hetzelfde resultaat op. Gegevens gaan verloren bij 'draadloze verbindingen'. Onthou: het VB moet met ALLE middelen gestopt worden, en dat is heel iets anders als 'met alle WETTELIJKE middelen'.

Gepost door: Jef | 30-05-07

Getuigen In Borgerhout zoeken we nog ongeveer 29 getuigen. Wie er zin in heeft kan mij een mailtje sturen.

Gepost door: Janice | 02-06-07

Bij jullie in Belgie is het al net zo erg als bij ons in Nederland. Ook Belgie is bezig te verislamiseren. Hier moeten jullie iets aan doen voor het te laat is. De Islam is een zeer agressieve veeleisende intolerante religie die is als een kankergezwel die zich verspreid over heel Europa tot de dood zijn intrede doet. Islam is een kankergezwel en moslims zijn de uitzaaiingen. Begin nu met chemotherapie en bestraling voordat het te laat is. Laat de fascistische Islam niet aan de macht komen en alles vernietigen wat onze voorouders hebben voor ons hebben opgebouwd. Zet criminele Marokkanen het land uit. Dwing hen zich aan te passen aan onze normen en waarden ipv andersom. Als hen dit niet aanstaat kunnen zij terug naar eigen land en daar een grote bek hebben!!

Gepost door: Bianca | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.