30-05-07

Gevangen in Turkije

Wie ooit de film 'Midnight Express' heeft gezien, weet hoe het er uitziet in Turkse gevangenissen.
Blijkbaar is er nog niet veel veranderd ondertussen. Een Belgische bestuurder van een busje met gehandicapten kreeg in Turkije een ongeval. Om nog onkende reden kantelde het busje en er viel één dode en enkele gewonden.
De man werd eerst overgebracht naar het ziekenhuis en aan een infuus gelegd. Maar de politie in Turkije is daar niet zoals bij ons. De bestuurder werd mét infuus nog in de arm van zijn ziekenhuisbed gelicht en in de gevangenis gegooid.
Maar ook de gevangenissen zijn er niet zoals bij ons. Hij kwam terecht in een soort kerker met wat stinkende matrassen op de grond en een gat in het midden dat als wc moest dienen.
Verzorging kreeg hij er evenmin. Hij verwijderde zelf het infuus en ligt er nu met een etterende open wonde die hij enkel kan proper maken met zijn in repen getrokken onderbroek en een beetje water.

Over overbevolking hoor je daar niet klagen. Drugs en wapens zullen die gevangenen ook wel niet hebben. En rel schoppen zullen ze daar evenmin. Want daar in dat toekomstig Europese land mag nog gefolterd worden.

Het ergste dat een westerling kan overkomen is om in een moslimland in de gevangenis terecht te komen. Hij wordt er niet bij naam aangesproken, zelfs niet met een nummer. Hij is de ongelovige...het varken.
Ik hoop dat ons land hem snel kan helpen, desnoods een uitwisseling. 50 Turken voor één Belg.

Wat via politieke weg lukte voor de Algerijnse ex-man van Laurette Onckelinks (PS) toen hij in Turkije werd opgepakt wegens drugsmokkel, moet voor een arme sukkelaar zonder politieke macht ook lukken. Nu kunnen ze eens laten zien hoe democratisch ze wel zijn.

00:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

NONKELINCK EXPRESS Allee Janice ,niet overdrijven he...hebben ze daar geen apparte cellen met TV en stereo...af en toe een beetje sport...soms intiem mogen zijn met hun echtgenote..of als ze die niet hebben ,iedere maand onder begeleiding naar de maskes van plezier...goed eten "a la carte" een cinemake ,een voetbalmatchke gaan bekijken..een legertje sociale assistenten..een bibliotheek en andere geneugtes des levens...neen natuurlijk niet ..ik heb bedoelde film zelfs in mijn bezit...Ik kan best begrijpen dat crimineel uitschot liefst in Europa gaat "werken" en als ze dan de tegenslag hebben om gepakt te worden ... geen probleem ..binnen de kortste keren komen ze terug in vrijheid na een gedwongen rustkuur...of ze komen voor een vredelievende rechter die oordeeld dat ze het 'drugsgeld " mogen houden (om niet opnieuw te beginnen) ...of zoals die Roma zigeuners ,specialisatie ,juwelendiefstal die niet werden aangehouden . Als er dan toch een werkongeval gebeurd en er wordt er eentje neergeschoten..kan de familie rekenen op een fikse vergoeding door de "dader" die maar niet kon verdragen dat zijn winkel werd leeggeplunderd...of Bart die toch serieus wat Eurootjes moet neertellen om turken zwaar te hebben gefolterd (er zijn wel geen bewijzen ..doktersattesten enz ) maar een "heerlijke" Turk liegt niet ...ze geloven die zonder meer...anders is de rechter een "racist"...en dan verschiet onze "knappe" regering..dat de criminaliteit maar niet wil zakken....Een tijdje geleden ontmoette ik in de luchthaven van BKK op weg naar huis een Nederlander...hij had een drie-tal dagen in de gevangenis doorgebracht omwille van een slof sigaretten diefstal.,hij moest zijn verhaal kwijt..hij heeft daar serieuse last mee gehad...en zo vertelde hij me ...hij zou het nooit meer wagen !!!....
dat soort diefstallen wordt hier gewoon weggelachen
dat valt onder de noemer "kattekwaad"

Ze moeten hier niet folteren of onmenselijk zijn..als de regering er maar voor zorgt dat een dader ..tweemaal nadenkt alvorens opnieuw iets te plannen..zoals bv in Thailand ...daar denken ze driemaal na !!

Gepost door: Rene | 30-05-07

Nu weten we ook weer waarom Turkije absoluut bij de EU moet: om het lot van de misdadigers te verbeteren! Want criminelen moeten volgens een linkse dictatuur beter beschermd en gepamperd worden dan hun slachtoffers, kijk maar naar onze gevangenissen, waar per gast meer personeel werkt als op een luxe cruiseschip.

Laat ons hopen dat de linkse dictatuur op haar laatste benen loopt. De weinigen die het debat Verhofstadt-Leterme gezien hebben, hebben kunnen zien met wat een spottende lach de premier zijn tegenstanders tracht te intimideren. Deze man heeft de acht beste jaren van zijn leven achter de rug, hij geniet werkelijk van de macht, ge ziet hem soms bijna klaarkomen. We sturen hem in ballingschap naar Toscane, het mag iets kosten.

Gepost door: Jef | 30-05-07

Janice!
u bent bereid om onze gevangen landgenoot uit te wisselen tegen desnoods 50 turken.
om het met de woorden van G.Annemans op het congres te zeggen: "komaan zeg, mag het een beetje meer zijn mevrouw laureyssens?"

Gepost door: jos | 30-05-07

De gewone burger mag liggen rotten in de buitenlandse gevangenis. De PS doet alleen moeite voor eigen criminelen, degene met een rode kaart en veel geld.3

Gepost door: Godfried Haltaf | 30-05-07

Één Belg voor duizend Turken.
Make my day.

Gepost door: Jean | 30-05-07

oh maak u maar niet ongerust, er word wel degelijk in drugs gehandeld in de Turkse gevangenissen.

Gepost door: watje | 30-05-07

Zo Watje? Zat jij daar dan al eens in den bak?

Gepost door: Janice | 30-05-07

Allez hij komt eerstdaags vrij lees ik op teletekst.

Gepost door: Jef | 31-05-07

ISLAMITISCHE TURKIJE
Langs de ene kant is Turkije een nationalistische en ondemocratische staat. De minderheden, zoals Kurden, geïslamiseerde Grieken, Armeniërs, Alevieten worden er onderdrukt...En langs de andere kant doet Turkije zich voor als seculier terwijl ook religieuze minderheden worden onderdrukt(Christenen, Soefi's, Joden) en Turkije bijvoorbeeld geen import van varkensvlees toelaat(vreemd voor een seculier land niet?)
Langs de ene zijde dus Turks staatsnationalisme en de andere zijde de islam...Het is kiezen tussen de pest of cholera...Maar Turkije is opgericht door het Turks leger en AtaTurk en elke Turk wordt opgevoed met meer dan respect voor het leger, voor de Turkse ras en vlag, maar niet voor de democratie!.

Turkije is en blijft natuurlijk een islamitisch land, volgens officiële cijfers 99,999% Moslims, Turken willen met dat soort cijfer`s meer bedoelen wat men bedenkt!; die en iedereen die een ander geloof aanhangt is een tweederangsburger of een dhimmy. Turkije is dus een absolute islamitisch land waar geen enkele optie open blijft! Een dictatuur die zegt dat hij 99,999 % van de stemmen heeft! Op deze manier de culturele tradities in Turkije botsen met de westerse tradities, want Turkije is dus absoluut islamitisch en het westen christelijk. Het is daarom zeer moeilijk om Turkije in het Europese stelsel te integreren. Ook als er nu een positieve politieke beslissing in deze richting zou worden genomen, blijft de vraag hoe het islamitische Turkije op maatschappelijk niveau een onderdeel van het westen kan zijn: Een land waar absoluut geen vrijheid is voor de Christenen, met ultieme antiwesterse moordenaars, strijders, 99.999 % Moslims, in zo'n land mensenrechten voor de niet-islamieten bestaan gewoon niet...Je bent enkel Gavur racist, Kafir homo, hoer wanneer je iets bekritiseert bij een moslim. Wat zij doen speelt geen rol.
 
De Turken die nu hier bij de overheid actief zijn, zijn waarschijnlijk wel seculier, maar vergeet niet dat de miljoenen Turken nationalistisch - Islamitisch zijn. De seculaire groeperingen zijn te zwak en bovendien bieden ze geen enkele kans voor een mogelijke integratie. Alleen misleiden ze de overheid instellingen: wat immigratie en integratie betreft, willen deze beleidmedewerkers natuurlijk nog meer Turken. Arabieren op hun beurt willen ook nog meer Arabisch sprekende mensen: het gaat om meerderheidvorming. Ze blijven nationalistisch en ook in kern antiwesters.... Milli Gorus, Diyanet, Turk Islam vakfi en Grijze Wolven controleren meer dan 93% van de Turken in Nederland. Dat zijn die strijders van de eremoorden..je weet wel, zij die hun eigen zus vermoorden wanneer die verliefd wordt op een niet-Turk ofzo...
Er is bijvoorbeeld een traditionele haat tegen Europa. Meeste turken en Arabieren noemen Nederlanders nog steeds "Kafir", "Gawur", dit is zeer vijandelijk en volgens hun ideologie een volk die "kafir" is moet van Allah vernietigd worden...Het land is een Aziatisch land met een blauwe moskee in Europa, waar de Aya Sofia kerk in een moskee is veranderd en knieval van nieuwe Paus in dit heilige kerk, hij heeft zich onderworpen aan de goddeloze duivelse imams: in een kerk bidden met dat soort Moslims die monumenten vervalsen is een totale ondergag. Turkije heeft de hoofdstad van het Romeinse rijk, Costantinopel, overgenomen. De Ottomaanse troepen zijn veel gebieden in de wereld binnengedrongen, in de Balkan zijn door de Ottomanen staten zoals Albanië en Bosnië geïslamiseerd. Daarnaast hebben we de recente migratie van Turken naar Europa, voornamelijk naar Duitsland, waar ze een grote islamitische gemeenschap vormen. Het beeld van de Turk in de westerse literatuur was altijd het beeld van een fanatieke onwetende, moordenaar, verrader, onderdrukker enzovoort. Vandaar de uitdrukking ‘Turkse kop’, wat ‘wreed hoofd’ inhoudt: alle andere bevolkingsgroepen zijn minderheden die niets in de pap te brokken hebben. Zij moeten zich gedeisd houden of ze gaan eraan of worden opgesloten. En wie ooit de film 'Midnight Express' heeft gezien, weet hoe gevangenissen in Turkije eruit zien en hoe niet-islamieten daar behandeld worden. Volgens het Turkse staatspropaganda, Milli Gorus, Diyanet, Turk Islam vakfi en Grijze Wolven is nu alleen de frontlinie veranderd: Europa wordt van binnenuit aangevallen...
In 1920 vermoorden de Turken onder leiding van Mustafa Kemal Ataturk in Pontos (aan de Zwarte zee..) 400 000 Christenen, en even later in 1922 Smyrna, het huidige Izmir, 300.000 christenen in nauwelijks een paar weken tijd. Oké, Turkije onder Ataturk was een seculiere staat.
Conclusie: een seculier Turkije is net zo gevaarlijk voor Europa als een religieus Turkije.
Alleen al het feit dat Turken zo extreem nationalistisch zijn is een reden om niet in de EU te stappen, waar men veel van de beslissingsmacht moet afgeven aan Europees parlement en commissie.

Bovendien mag men zich niet verkijken op hun aantal: 70 miljoen nu, misschien 85 miljoen binnen 10 jaar, plus daarbij nog vele miljoenen etnische turken in de buurlanden, tot in China toe (de Oeigoeren), die zich dan ineens heel goed zouden herinneren dat ze ook Turken zijn en dus naar de EU kunnen verkassen.
Vreemd genoeg zijn het juist de in grote getale toegelaten anti-westerse moslims in Europa die een toetreding van Turkije tot de EU in de weg staan. Als Turkije een 'brug' zou kunnen zijn, zoals voorstanders het uitdrukken, dan is die brug bij voorbaat al ondermijnd. Hoe kortzichtig kunnen regeringen zijn?
Nog steeds word er gemarteld in Turkije en de mensenrechten worden dagelijks geschonden. Laat dit eerst eens ophouden en laat ze ook Christenen, Cyprus en Koerden erkennen, er zijn al genoeg moslims in Nederland die ons land in gevaar brengen. Een land dat de genocide op het Armeense volk gewoon keihard blijft ontkennen hoeft voor ons geen lid van de EU te worden. Stel je voor dat Duitsland de genocide op het Joodse volk zou ontkennen...dan zouden we op onze achterste benen gaan staan,misschien toch een ver van je bed show,of gewoon hypocriet?!? Door de infiltranten als een soort "gewone immigratie" genoemde Islamitische invasie in West-Europa is niet anders dan de eeuwenoude islamitische plundering tegen de beschaving. Zeker gehersenspoeld na de gesprekken met de Turkse en Arabische godsdienst handelaars, infiltranten, CDA-minister Piet Hein Donner van Justitie vindt dat de islam als nieuwe zuil in Nederland met open armen moet worden ontvangen, ze willen nu nog meer moskeen, nog meer Moslims!.
MEER MOSLIMMACHT
Vogelaar wil moslims helpen 'zich hier thuis te voelen'.
De Contact Groep Islam, Milli Gorus, Arabische Liga, Grijze Wolf en hun bazen uit Marokko en Turkije staan allemaal achter minister Vogelaar toe te juichen. Vogelaar wilt Moskeeën bevorderen volgens haar de integratie met 'uiteenlopende activiteiten'...Tijdens haar laatste bezoek aan een moskee moest zij zich `aanpassen`; tussen honderden parasitaire Moslim mannen schoenen uit! Zij durfde niet te vragen, waar al die Moslim vrouwen zijn! Moslim mannen lachen om; hun wensen, niet alleen 30 jaar zonder werk uitkeringen, maar ook langzamerhand hun barbarse gedrag wordt gelegaliseerd, ze kunnen nu heel makkelijk verder...Ze schuilen zich achter allerlei organisaties, godsdienst! Hun religieuze instellingen die onder antiwesterse Imams, eigen geheime diensten opereren, werden nu machtcentra's, moskeeën van tegenwoordig worden uitvalbasis voor de Moslims, opleidingscentra voor de politieke islam. Maar dat onze leiders zonder kritiek, zonder echte kennis dit soort bendes, uitstoot van Turkije en Marokko verder versterken is een gevaarlijke ontwikkeling. Dan zou Vogelaar eerst moeten vertellen wat er zo waardevol in die cultuur is en Nederland dat dan zou moeten overnemen. Deze mannen werken niet, in hun herkomstland deden ze ook niet, volgens hun geloof -ideologie, werk is een slechte zaak voor de vrouw, een goede man mag alleen strijden, vechten, oorlog uitvoeren en meer kinderen verwekken...Daarom zie jij hier ook niets toch, slechts, bedreigingen, beroven, moord en doodslag. En nu, Ehsan Jami, rayonleider van het Comité voor Ex-Moslims is afgelopen weekend in Voorburg in elkaar geslagen. Mensenrechten organisaties, kerken zwijgen toch! Donner en Vogelaar mogen ook een keer een vraag stellen over de Christenen en niet-islamieten die in hun land verdwenen zijn. Huidige Turkije had circa 32% Christenen in de jaren 1912 en nu 0.003%.
 Donner, Vogelaar die deze plunderaars willen omarmen, zich aan dit brutale primitiviteit onderwerpen, helpen nu nog meer invasie...Islamitische instroom zal dus niet meer stoppen. Vergeet niet dat als ze een keer binnen zijn is het afgelopen met een land die aan hun onderdak bidt. Ze moeten juist zorgen dat ze een waarschuwing krijgen van goed werkende Nederlanders, aanzien hoe deze islamitische grote parasiterende groepen hier van de welvaart profiteren en als dank ook nog rechten opeisen zonder er zelf iets voor in de plaats te zetten.

Gepost door: lidia | 08-08-07

@Lidia Bedankt voor uw waardevolle bijdrage.
In 2003 ben ik in het tv-programma "De Zevende Dag" ongeveer hetzelfde gaan vertellen. Ik had toen geluk omdat mijn medestander een Assyrische vluchteling was die net zo goed als ik tegen de toetreding van Turkije tot de EU was. En hij kon het weten...

Wij zaten toen tegenover een oudere fanatieke Turk in nationale woestijnkledij en een al even oude en even fanatieke (maar echt wel heel domme) mei '68-er (gekleed als hippy).

Was best wel leuk...

Sarkozy wou van de toetreding van Turkije tot de EU zijn verkiezingscampagne maken. En enkele maanden geleden zei hij ook nog dat hij ertegen was. Ik ben benieuwd wat hij zal doen, want de nieuwe voorzitter (Portugal) van de EU heeft ondertussen de onderhandelingen met Turkije terug geopend.

Dat is toch om oorlog vragen wanneer men zo'n land tot de EU laat toetreden tegen de wil van het volk?


Gepost door: Janice | 08-08-07

Turkije Voor oordeel van domme mensen over Turkije en Turken .kleine kinderen dat zijn jullie.

Gepost door: Necati | 23-01-10

De commentaren zijn gesloten.