31-05-07

De Standaard -liegt - Bart Dewever is de dief!

jihaat

In de Standaard schreef Tom Nagels in zijn colomn het volgende:

“Mijne maat is voor de Jihad.”

Wat een dief zeg, die Filip Dewinter. En sloom is hij ook. Welgeteld acht maanden heeft hij nodig gehad om een vondst van Bart De Wever te stelen. Op 25 september van vorig jaar schreef die in zijn column in De Morgen: 'Veel Vlamingen tonen hun afkeer van Vlaams racisme met de affiche Zonder Haat Straat. Zou het niet fantastisch zijn om bij allochtone medeburgers spontaan de affiche Zonder Jihad Straat te zien verschijnen?' Fantastisch, inderdaad. Zo fantastisch, dat Vlaams Belang volgende woensdag uitpakt met een straatnaambordjescampagne, genaamd: Zonder Jihad Straat.Blijkbaar geen al te snugger journalistje. Maar bij de Standaard had ik ook niets anders verwacht, want al midden 2006 werden er al affiches van ons gepubliceerd en de idee om deze plakaatjes te maken overwogen.

Een idee dat trouwens door één van onze leden werd uitgevonden en dus door Bart Dewever werd gestolen toen hij het kon lezen op politcsinfo.be. KLIK HIER

dyn003_original_291_395_pjpeg_2526131_25727ad40403695c32cab1371732572d

De rechtmatige uitvinder bracht dit vandaag via e-mail even terug onder mijn aandacht en tenslotte... ere wie ere toekomt. We hebben een paar militanten die zeer goed overweg kunnen met photoshop.
Alhoewel ik het positief vind dat Bart Dewever deze ‘anti Jihaat actie’ genegen is, is de dief niet Filip Dewinter maar wel Bart Dewever.


17:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Geen mohamedaan in mijn laan

Voor je het weet woon je naast een moskeet

Met je lief heb je veel pret boven in zo'n minaret

Met je kont naar het westen kan de wind wel je gebed komen verpesten

Ik zeg u eerlijk zei Pim, ik doe het zeker zo graag met een moslim

Bij beenhouwerij Chantal is het vlees nooit halal

Zonder jihaat is het maar stil in mijn straat

Geen banvloek over mijn hoofddoek

Mijn kopvod maakt mijn neef helemaal zotGepost door: Jef | 31-05-07

Correctie Janice,

Björn Roose heeft de oorsprong van "zonder jihad straat" toch wat dieper uitgespit:
http://frietmetstoofvlees.blogspot.com/2007/05/de-zonder-jihad-straat-waar-komt-ze.html

Gepost door: Erik van Angeltjes | 31-05-07

De multiculturele gedachte is failliet Een zeer interessante tekst van de hand van Peter Skaarup.

Het multiculturalisme is een fundamentele gedachte geweest in brede kringen en zou je kunnen terugvoeren naar veel deelnemers van het zogenaamde 'jongerenoproer van 1968'. Die gedachte schijnt zich vandaag in brede kringen verspreid te hebben, maar de gevolgen zijn pijnlijk en gebaseerd op enkele onuitvoerbare principes.


Er zijn diverse redenen dat de ideeën niet uitgevoerd kunnen worden. De belangrijkste zijn dat vergeten wordt dat verschillende culturen verschillende rechtssystemen ontwikkelen, en dat de voorwaarde voor een harmonische staat toch is dat het om aangenomen wetten gaat, die voor alle burgers in de samenleving gelden.

De multiculturele idee bouwt daarentegen op de aanname, dat allen het recht hebben om naar hun eigen wetten en regels te leven, wat er onontkoombaar toe zal leiden, dat diegenen die het hardst roepen – en de militante minderheden zullen dit snel begrijpen, dat het heftig hameren op hun eigen culturele voortreffelijkheden, uitzonderingen – bijzondere regels voor minderheden mogelijk zullen maken.

De laatste twee jaar heeft Groot-Brittannië een pijnlijk proces van herkenning moeten doormaken, in het kielzog van de massale problemen met extreme islamieten die zelfs een gewelddadige terreuraanval op onschuldige reizigers pleegden op 7 juli 2005 en sindsdien meer aanvallen probeerden uit te voeren.

Tegelijkertijd heeft de Britse inlichtingendienst vastgesteld dat ongeveer 2000 moslimburgers in Groot-Brittannië onder voortdurende observatie staan, omdat ze actief betrokken zijn bij organisaties die zich tot de heilige oorlog bekennen.

Een grote meerderheid van de trotse Britten voelt dat hun culturele kenmerken zich in een aftakelingsproces bevinden, en dat de Britse samenleving door enorme spanningen geplaagd wordt die te zien zijn in de vaak terugkerende zogenaamde ''rassenonlusten'' in en rond de grote Britse steden. De ongeregeldheden draaien – in principe – niet om ras of huidskleur, maar om de spanningen die zich bijna altijd zullen voordoen, wanneer grote groepen moslims zich in en bij een oorspronkelijke bevolkingsgroep vestigen. De bewijzen voor deze bewering stapelen zich op overal op de aardbol.

Multiculturalisme heeft, zoals te lezen was, uitdrukkelijk niet met huidskleur te maken, maar het gaat er daarentegen om de cultuur van de oorspronkelijke bevolking te vernietigen, hun gewoontes en hun normen, en die te vervangen door een wirwar van onsamenhangende ideeën, die alleen gemeenschappelijk hebben dat ze alle even goed – of eerder even slecht zijn.

Alles is niet even goed: er zijn heel fundamentele ideeën, waar eenvoudig niet over te onderhandelen valt of niet ter discussie zouden mogen staan. Hier volgt een rijtje van de belangrijkste: de regeringen worden aangewezen door democratische verkiezingen (niet door een goddelijk decreet), vrouwen en mannen zijn volledig juridisch gelijk (vrouwen moeten niet ''ingepakt'' worden, buiten weggehouden worden, maar half zoveel kunnen erven, of tegen hun wil worden uitgehuwelijkt), alles staat ter discussie en noch personen noch goden kunnen worden uitgesloten van een kritische behandeling in het openbaar (ook niet als gekwetste religieuze gevoelens als oorzaak worden aangegeven), de wet wordt aangenomen door het parlement en geldt voor alle burgers in de Deense samenleving, en eindelijk zou er een dwingende eis moeten zijn dat men zich als immigrant juist aanpast aan de normen en wetten van zijn nieuwe land, in plaats van te eisen dat de oorspronkelijke bevolking zich naar een intolerante ''wets-religie'' voegt.

De problemen zijn precies hetzelfde in alle westerse landen, die de hoogdravende idealen van tolerantie, vrijheid en gelijkheid voor alle culturen op een kolossale proef hebben gesteld in het kielzog van de massale moslimimmigratie. Het zijn niet alleen de traditioneel etnisch homogene Europese staten die zuchten onder de enorme sociale, economische en culturele last, die nog steeds ''slechts'' vijf tot tien procent van de immigranten met een moslimachtergrond de traditierijke samenleving oplevert.

Canada, Australië en de VS, die allen nieuwe naties zijn die op immigratie gebaseerd zijn, hebben ingezien dat de voorwaarden voor welvaart en vooruitgang de westerse verlichtingsfilosofie is met de daarbij horende vrijheidsidealen, die zijn solide oorsprong heeft in de Europese renaissance. Deze idealen schijnen al te vaak af te stuiten, zoals ''water op een gans‘‘, als het erom gaat dat een wezenlijk aandeel van de moslimimmigranten zich daardoor zal ontwikkelen.

Het multiculturalisme is daarom niet alleen een verkeerd idee, dat geen respect heeft voor de oeroude tradities, dat gecombineerd met moderne vrijheidsidealen, goed functionerende democratieën heeft geschapen. Maar het is ook een gedachte die brutaal gebruik maakt van doelgerichte imams en hun meer of mindere nuttige geallieerde cultuurradicale vrienden. De multiculturele illusie wordt daarom in al zijn naïviteit bliksemsnel blootgelegd, wanneer het doelgerichte deel van de verhoudingsgewijs vele fundamentalistische islamieten hun potentieel in de gaten krijgt.

Laat me het illustreren met een alledaags voorbeeld. Ik zag eens een bijdrage op tv2 (= tweede net Deense publieke omroep) over een ''etnische'' avond, waar Denen en immigranten het blijkbaar naar hun zin hadden in elkaars gezelschap. De interviewer had een gesluierde immigrantenvrouw gevonden, die kon meedelen dat het perfect multicultureel geregeld was, omdat er uiteraard halal vlees werd geserveerd. Dit is het verhaal in een notennop: het multiculturele wordt in zijn praktische uitvoering bijna altijd moslim.

Het voorbeeld illustreert volledig, waarom de gedachten over de multiculturele samenleving in de hele westerse wereld op de ''observatieafdeling'' van de ''intensive-care'' liggen. Boeddhisten, hindoes, katholieken, joden wensen geen bijzondere consideratie en stellen in het algemeen geen bijzondere eisen, gebedsruimten, badgelegenheden, of de marginalisering van vrouwen in de democratisch gekozen regeringen van hun nieuwe landen. Dat gaat voor een aanzienlijk deel van de moslims in de westerse wereld echter wel serieus op.

Het multiculturalisme is daarom een direct misleidende benaming, die in plaats daarvan zou moeten worden omgedoopt tot cultuurradicalisme, of om nog wat meer precies te zeggen: een gedachte die de samenleving afbreekt, die vernietigend zal zijn voor de kracht van de samenhang van de westerse landen, en die zich tegelijkertijd openstelt voor de islamitische wetten, dat wil zeggen de sharia onder de islamieten in het westen, met de gevolgen die de individuele lezer zich wel zal kunnen voorstellen.

We mogen onze ogen niet sluiten voor de consequenties van de invoering van de multiculturele samenleving, maar ze in plaats daarvan open zetten, zoals de Britten bezig zijn te doen. In Groot-Brittannië was er een terreuraanslag voor nodig. We zullen er alles aan moeten doen, dat het zover bij ons niet komt.

Met vriendelijke groeten

Peter Skaarup

Gepost door: Roland | 31-05-07

Wel IK ben de uitvinder van geen Jihaat in mijn straat...Onmiddellijk toen de haat straat uitkwam heb ik het gefotoshopped en op mijn blog geplaatst..Sindsien kom ik het overal tegen...Geen zever.Als ik terug in het archief ga zoeken vind ik het wel ergens...

Gepost door: Tiberius | 31-05-07

Met 'multicul' wordt apartheid bedoeld.

Met 'de vele voordelen van de multicul' wordt couscous bedoeld.

Gepost door: Jef | 01-06-07

Het lijkt erop dat iedereen de uitvinding wil claimen, maar ik betwijfel dat Joppe het gevonden heeft in Nederland. En Truder (ook van soswatch) is heel goed met photoshop, dus ik ben er zo goed als zeker van dat zij hier wel als eersten mee bezig waren. Het zijn beide zeer goede vrienden van mij , ik ken ze al vele jaren en ik herinner me dat we al meteen nadat de zonder haat straat plakaatjes uitkwamen naar elkaar schreven dat er geen haat was zonder jihaat.
Dus zal iedereen wel een beetje gelijk hebben, want iedereen dacht wel ongeveer hetzelfde.

Ik twijfel er zelfs niet aan dat Tiberius het ook heeft gepubliceerd en het ergens in zijn archieven heeft staan, maar ik betwijfel of hij zijn ideeën doormailt aan FDW. Truder en Joppe doen dat echter wel.

Gepost door: Janice | 01-06-07

joppe is de bedenker, niet tiberius Beste Tiberius,

Indien u inderdaad de bedenker zou geweest zijn van "zonder jihaat straat" als reactie op de oorspronkelijke campagne dan zou dit ergens in uw grootongenoegen archief tussen de introductie van het 'zonder haat straat' op 13/6/2006 en mijn tegenvoorstel op 20/06/2006 moeten terug te vinden zijn.
Vermits dit niet het geval is zal ik er maar vanuit gaan dat u niet opzettelijk liegt maar dat uw geheugen u parten speelt.

m.v.g.
Joppe

Gepost door: joppe | 01-06-07

Ik ben er zeker van hoor...maar ik zal wel niet de enige zijn die op dat idee kwam want ik kwam andere versies tegen ..Toch,zonder te liegen en echt waar heb ik er onmiddellijk eentje gemaakt van zodra ik de bronfoto vond op het net...Want de originele affiche had ik niet...en ik vond niet wat er op geleek...Uiteindelijk plaatste men ze ergens op een linkse site en toen heb ik ze gefotoshopped...Waarom zou ik daarover liegen...Maar u krijgt de eer hoor als u dat wenst want ik hoef die niet dringend...

Gepost door: Tiberius | 01-06-07

Opgedrongen multiculture samenleving zowat 40 jaar geleden is men begonnen met letterlijk plaats te maken voor de nieuwe bevolking van europa. Een mix van culturen. Het zou allemaal beter worden. Vele mensen werden massaal afgeslacht om de multicultuur te kunnen instaleren.Alle huizen en arbeidsplaatsen waren bezet, dus was er geen plaats voor een toestroom van mensen uit het buitenland. Doorom werden ze gedood. Ik herinner mij nog levendig de Kathedraal in onze stad die tot de nok gevuld lag met lijken. Dergelijke tafferelen speelden zich zowat over gans europa af. Dat was al een Jihaat op zich. als we dergelijke feiten in Belgie nog eens beleven, zoals in ex -joegoeslavië, blijft er geen enkele blanke Belg meer over. De problemen die op ons afkomen binnen 20 jaar worden nu reeds onoverkomelijk genoemd door mensen die ze zien aankomen van in de kleuterscholen. Ik noem mijzelf geen racist maar zoals een vooraanstaand politieker ooit zei: "als iedereen in het salon wil zitten stort het kot in". Daarom is het dringend nodig om de vreemdelingen aan te moedigen terug te keren naar hun land van herkomst, om dat land beter te ontwikkelen. In plaats van België helemaal in te palmen.

Gepost door: Tony Verbeeck | 24-09-07

@Tony Verbeeck "Daarom werden ze gedood. Ik herinner mij nog levendig de Kathedraal in onze stad die tot de nok gevuld lag met lijken."

Kan je daar iets meer over vertellen? Wanneer was dat dan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog nooit iets over gehoord heb.

Gepost door: Janice | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.