01-06-07

Racistische moordenaar van Guido Demoor vandaag voor de rechter

fkdemoor

Redouan S. moet vandaag terechtstaan voor de moord op Guido Demoor Een moord dat de media laat uitschijnen als een ‘incidentje’. Ja, een stom busincidentje dat je kan overkomen als je het openbaar vervoer neemt en die plezante Marokkaantjes hun pleziertjes van mensen pesten niet gunt.

Bovendien moet er van de zes jongeren maar eentje voor de rechter komen. Eentje van 19, de anderen waren zestien en één van hen Khalid, sloeg Guido Demoor twee keer hard met de vuist in het gezicht. Redouan gaf hem dan daarna met zijn voet ook nog een zware schop tegen de borst. Zo ging het minutenlang verder tot Guido Demoor neerviel en overleed aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking, vertelde men.

De getuigenissen liepen nogal uit elkaar naargelang de identiteit van de getuige. Het hangt er natuurlijk van af wie de rechter zal geloven. Ik hoop dat hij weet dat je als mohammedaan mag liegen tegen een Kuffar (ongelovige)!

Gelukkig hebben we wetsdokters die hun werk naar behoren uitvoeren en zij en de urgentiearts getuigden vandaag dat het slachtoffer van het ‘incidentje’ overleden was aan een hersenvliesbloeding die veroorzaakt werd door een trap van Redouan S. tegen het hoofd van Guido Demoor.

Volgens het openbaar ministerie staat het dan ook vast dat hij verantwoordelijk is voor de dood van het slachtoffer. De procureur vorderde voor de beklaagde een gevangenisstraf van 5 jaar waarvan drie jaar effectief. Ja, u leest het goed...amper 5 jaar waarvan 3 effectief wat betekent dat de feiten niet zwaar genoeg zijn om hem een retouretiketje richting Marokko te geven.

De verdediging van één van de moordenaars kwam ook aan bod vandaag en nam geen genoegen met ‘voldoende zekerheid’. Zij willen dat het ‘onomstotelijk’ moet vaststaan dat er een oorzakelijk verband is tussen de trap en de dood van het slachtoffer. Een treinbestuurder wordt regelmatig medisch gecontroleerd. Guido Demoor was trouwens niet zomaar een gewone treinbestuurder, maar machinist op de TGV en niets wees erop dat Demoor niet gezond was vooraleer hij de bus opstapte. Uit de medische keuring bleek alles in orde te zijn met hem.

Meester Damen vond dat die 'absolute' zekerheid er niet was en opperde dat net zo goed de slagen van de minderjarige de dood van Demoor veroorzaakt kunnen hebben. De advocaat pleitte ook voor de uitlokking, want Redouan zou het slachtoffer nooit geschopt hebben, als die hem niet eerst bij de keel had gegrepen.

Erg is dat...wanneer grijp je iemand naar de keel? Om hem op afstand te houden natuurlijk. En die andere racist van 16 had daar evengoed voor de rechter moeten staan. Ze hadden alle zes voor de rechter moeten staan vandaag, want ze lieten de twee betijen en deden niets om Guido Demoor te beschermen. Dit is een zoveelste racistische moord op westerlingen. Maar Humo speelde het klaar om een artikel te publiceren dat Guido Demoor extreem-rechts was (en dus mocht vermoord worden) omdat hij boeken in zijn kast had staan over de Tweede wereldoorlog.

Uit een onderzoek bleek dat hij absoluut geen sympathie had voor extremen, ik vraag mij trouwens af wie dat wel heeft...of het zou Humo en de kliek extreem links moeten zijn die moorden op Vlamingen onderweg naar hun werk goedkeuren.LEES OOK WAAROM MEN HIER ALLES TOELAAT - 'ONGELOOF EN ONDERWERPING'

LEES HIER ARTIKEL HUMO

17:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als men de feiten in de juiste context gaat plaatsen dan kan men stellen dat "meester" Damen in competitie is met een lijk,een gemakkelijker tegenstander is er niet,als men zich dan nog gesteund weet van de vijfde colonne geitenneukers en de politiek "correct" benoemde magistraten is dit proces een opsteker voor de feldwebel van het corrupte loge gerecht , tijd voor eens een harde aktie tegen dat gespuis

Gepost door: lowieke staal | 01-06-07

Marokkanen horen in Marokko te wonen. Er bestaan geen 'Marokkanen die Belg geworden zijn', net zomin als er katten bestaan die hond geworden zijn. De Marokkaanse regering beseft dit, wij niet, want onze beleidsmensen zijn uitgehold en verdwaasd door het linkse gedachtengoed. Alle kinderen van Marokkaanse ouders die hier geboren worden, moeten verplicht een arabische naam krijgen, zodat ze zichzelf niet belachelijk maken als de Reconquista onverwachts vroeger plaatsvindt dan verwacht.

In Marokko is er zelfs een ministerpost voor 'Marokkanen in het buitenland', zo zeker zijn ze daar dat ze eens zullen terugkeren.

Gepost door: Jef | 01-06-07

Af en toe beland ik eens op uw website. Gewoon om met eigen ogen de ranzigheid van uw gedachtengoed en uw forum te constateren. Ik vind het belangrijk te weten wat in sommige mensen hun hoofd spookt. Eenieder weldenkend mens betreurt het drieste lot van Dhr. Demoor. Maar u grijpt zoiets aan om een hele gemeenschap te stigmatiseren. Zonder overdrijving zie ik een bangelijke gelijkenis met de Nazi-sfeer ten opzichte van de joden. Dat er in het Vlaams Belang enkele (met nadruk op enkele)redelijke mensen zitten, wil ik zelfs niet ontkennen. Maar u en uw fanclub behoren tot het donkerbruine deel van die partij. Elke oningelichte kiezer zou uw forum moeten lezen om te weten wat de ware binnenkant is van het Vlaams Belang.

O ja, gaat u de rechtszaak tegen Hans van Temsche ook op de voet volgen?

Indien u enige ethiek voor vrije meningsuiting respecteert, zou ik het op prijs stellen dat u deze reactie niet verwijdert. Waarvoor dank.

Gepost door: toevallige gast | 01-06-07

FDW reclame Zie url ! Ik ga zeker op 'm stemmen!

Gepost door: Tiberius | 01-06-07

niet toevallig komt hier een "toevallige gast" zijn poco-gal uitspuwen. maar om op zijn vraag te antwoorden! men hoeft dat proces van hvt hier niet te volgen. daar zullen uw poco-vrienden wel voor zorgen. u zal de grote titels in de poco-gazetten zien opdoemen, de poco-zenders zullen er dagelijks en wekenlang over berichten, speciale uitzendingen zullen er aan gewijd worden, zinzen zal terug van onder het stof worden gehaald, de rechters zullen na rijp beraad terecht, deze wandaad zwaar bestraffen.
dus toevallige gast, dit forum zal voor het geval hvt totaal overbodig zijn want u zal door de poco-vrienden op uw wenken worden bediend!
dit forum dient dus om u kond te maken dat er een "busincident" plaats greep waarbij een antwerpenaar die naar zijn werk reed werd vermoord door 6 lafaards van marokkaanse komaf. dit werd u in een paar minuutjes uitgelegd als 'incident' op uw bevriende tv zenders.wsl zal u hierover ook morgen in de poco-kranten de nodige informatie kunnen opdoen, gekruid met een snuifje poco-zout . dus zal u nog maar eens kunnen vernemen dat er twijfel bestaat wie, wie uitdaagde. zal u nogmaals vernemen dat de heer de moor "verkeerde lektuur" op het boekenrek had staan...!
maar waar we helemaal niets meer over vernemen, "toevallige gast" dat zijn die andere moorden zoals op die juwelier in lede bv. weet u toevallig, toevallige bezoeker of we daar nog iets zullen over horen!
allé, moest u ons toevallig nog eens te gast zijn en u zou er toevallig iets over vernomen hebben, zouden wij u dank weten indien u er hier een berichtje zou willen over nalaten.

Gepost door: jos | 01-06-07

AFVALLIGE GAST Iedere sympathisant van de Islam of gedwongen bepamperaar omwille van machtsbehoud zou moeten beseffen waar de Islaaaaam voor staat...Uiteraard zijn er enkele Moslims,met de nadruk op "enkelen" die hun godsdienst uitoefenen omwille van overtuiging en begrip hebben voor anderdenkenden. In die laatste kategorie hoort onze "toevallige gast" zeker niet thuis....Voor een extremistische fanatieke Moslimfundamentalist schrijft hij behoorlijk nederlands...een toekomstige leider...voor de achterlijke krijgers van Allaaaaaah ,die noch lezen noch schrijven kunnen, maar meesters zijn in pesten stelen... en in groep op een heldhaftige mannier iemand kunnen doodkloppen...dat heet dan in politieke justitie een incident...in omgekeerd geval noemt dat "een racistische moord" ....en op de tonen van de achterlijke "brabacone" van "groen" -de Volgelkensdans- steunt vooral deze partij de misdeelden van de maatschappij en hun leiders zoals onze geachte "afvallige gast"
Beste afvallige gast laat een baard groeien trek een zure smoel ,vergeet uw pyama niet en zot potske...roep al uw Allahneukers op en laat ze je volgen recht door de rode zee de woestijn in ,ver weg van Belgie ,weg van Vlaanderen ,ga ermee recht naar de verdoemenis....neem Mie Vogels en al die andere schijnheiligaards mee........en laat al diegene blijven, bruin ,zwart of rood ,die het waard en waardig zijn om tussen Vlamingen te leven en inderdaad een verrijking kunnen betekenen en gene vloek..

Gepost door: Rene | 01-06-07

Toevallige gast Iemand die hier regelmatig komt lezen wat voor 'ranzigheid' hier staat is volgens mij geen 'toevallige gast' meer, maar iemand het wel wil weten, maar zich anderzijds ergert de waarheid onder ogen te moeten zien. En natuurlijk, zoals we gewoon zijn is het enige argument de gewone scheldtirade 'as usual'.
Bruin - nazisfeer en ga maar door. Want daar zijn jullie goed in. Bevalt de waarheid niet, nazificeer de tegenpartij.
Het is nu net tegen het islamnazisme dat ik mij met alle macht verzet. Hoe kan iemand zich vergelijken met joden, wanneer hij aan de kant staat van een moordenaar???
Nee, beste, wij zijn de joden die roepen in de woestijn, want niemand hoort ons. Tot het ooit telaat zal zijn. (Als het al niet zover is...)

En wees gerust. Ook onze eigen moordenaars veroordeel ik. En ik zal zeker het proces van Van Themsche op de voet volgen. Ik hoop dat hij zich thuis voelt tussen de 84 % vreemdelingen in het gevang. Ik vind het trouwens schandalig dat u meent te moeten veronderstellen dat ik de ene moord minder erg zou moeten vinden dan de andere zoals jullie blijkbaar elke keer weer doen. Of ga je dat ook ontkennen? Wat jullie doen is aansturen op een burgeroorlog. Ik denk niet dat de bevolking het zal blijven slikken. Witte marsen zouden ooit wel eens bloedige marsen kunnen worden en daar zijn enkel mensen zoals uw soort verantwoordelijk voor.
Ik hoop dat Van Themsche een zeer strenge straf krijgt. Want hij had een voorbeeld moeten zijn van hoe wij met westerse waarden werden opgevoed en strenge normen hanteren tegenover diegenen die ze met de voeten treden. Het verschil is alleen dat hij weken na elkaar de eerste bladzijde haalt, en dat de racistische feiten en moorden die wekelijks gepleegd worden door uw aanbeden gemeenschap niet eens de krant halen of het is ergens op de 75ste bladzijde.
De ranzigheid in onze steden is een feit. Het is een schande dat jullie soort het blijven ontkennen en vanuit jullie 'zonder jihaat straatje' blijven schelden op mensen die er dagelijks mee geconfronteerd worden.

En wissen doe ik enkel wanneer er scheldwoorden in staan. U bent hier niet op een linkse site, wij zijn voor de vrije meningsuiting. Hoe schandalig die ook tegenover ons eigen volk mag zijn.

Gepost door: Janice | 02-06-07

Gast, Guido Demoor werd dus wel VERMOORD en het was dus geen INCIDENT. En hier wordt geen gemeenschap gestigmatiseerd: niet alle vreemdelingen zijn criminelen, maar omgekeerd zijn de vreemdelingen oververtegenwoordigd in dit soort geweldplegingen. Dat is geen verzuurde gal, dat zijn objectief te checken cijfers, alhoewel links die graag in de vergeetput werpt. Onderzoek Marion Van San?

Gepost door: Antichrist | 02-06-07

BESTE JANICE... ik hoop van harte dat deze trend zich niet voortzet na de verkiezingen want dan vrees ik het ergste....Ik ben zoals de meesten voorstander van diplomatieke oplossingen ...een dialoog met uiteindelijk een beetje meer begrip langs beide kanten....maar de haat en gewild onbegrip wordt steeds maar groter...als ge ziet wat die Coninck durft schrijven in humo...is ronduit schandalig...ik heb daaruit begrepen dat iedereen die symphatie heeft voor" rechtse" gedachten ...met "grond van verschoning" mag gedood worden...of het nu het syndroom van dit of dat was...een ding is zeker had dat bruin krapuul die mens met rust gelaten ,hij had nog van het leven kunnen genieten......
De haat tussen de Allahneukers en Vlamingen wordt steeds maar groter en de eerstgenoemden sparen niemand zelfs hun eigen bepamperaars niet...Onze verlichte burgermeester ligt onder vuur ...scheurtjes in zijn partij ...Janssens moet luisteren naar diegene die hem aan de macht hebben geholpen...en wees gerust hij zal zwichten...groen gaat nog verder en eist excuses....maar ze vergeten als de "vogelkensdans" niet naar hun pijpen zal dansen ...heeft groen er gelegen...want groen rood blauw en noem maar op heeft niks te zeggen het is de meest almachtige de super verdraag en menslievende ALLAH die zal bepalen wat kan en niet kan en niet de een of andere gekleurde politieker...
Gelukkig heeft den Allah nog geen invloed op VB en dat is de reden waarom ze ons niet kunnen rieken of zien .... wij zijn hunne struikelblok..en wij moeten verdwijnen...de traditionele slaafjes zullen dat proberen en ze zijn volop bezig....niet in naam van hun partijen maar zonder het te beseffen in naam van Allah ... de allerhoogste...voorbeeld is bv die toevallige gast....die niet erg verontwaardigd was omdat de moord werd gepleegd door onbegrepen kansarme marokkaantjes ,die het echt niet zo bedoeld hadden...maar die buschauffeur was agressief en "onbeleefd" hij verdiende een lesje ! en trouwens ..... het was maar een ongelovige Belg !

Gepost door: Rene | 02-06-07

stigmatiseren? In mijn jeugd dacht ik ook dat de verhalen over de arabieren die in je gezicht lachten en een mes in je rug staken als je hun de rug toekeert schromelijk overdreven waren.
Zo kan een mens toch niet zijn.
Op mijn gezegende leeftijd heb ik vrienden en zakenrelaties gehad van meerdere nationaliteiten en als werkgever ook werk gegeven aan dezen.
Het is nu pas dat ik begrijp waarom het altijd ging om islamieten waardoor ik steeds bestolen, bedrogen, beschimpt en bedreigd werd.
Begrijp me goed, het gaat hier niet om nationaliteiten of huidskleur maar over de godsdienst die ze praktiseerden nl. de islam.
Ik ben nu geworden zoals die mensen die ik vroeger verachtte om hun veralgemeende mening.
Door het willen begrijpen waarom deze mensen zo een dubbele moraal hebben, heb ik mij verdiept in de koran. Een van de conclusies is dat het dualistisch karakter van deze, de gelovigen vrij spel geven in het overtreden van alle ethische waarden met betrekking tot ongelovigen.
Een moment meende ik dat het mes in de rug figuurlijk bedoeld was, maar waar het beknopt op neer komt is dat het ethische systeem van de islam de ongelovigen beschouwt als ondermensen en daarom is, door die indoctrinatie, de ongelovige makkelijk te kwetsen of te bedriegen, zelfs te doden.
Door deze houding stigmatiseren zij alle ongelovigen.
Er zijn meerdere verzen in de Koran die daarin overduidelijk zijn , een Moslim is nooit een vriend van een ongelovige,.hij wordt geduld.zolang ze niet in de meerderheid zijn.
In deze hypocriete val ben ik tot schade en schande meermaals getrapt.
Over de misdadige beweegreden van Hitler met betrekking tot de genocide van de joden zijn vele boeken geschreven en die verdienen aandacht. Ze zouden moeten onderwezen worden, omdat het zich niet meer zou herhalen, maar feit is, het ging uit van een fobie van één man, die de genocide heeft laten uitvoeren, zonder medeweten van de overgrote meerderheid van de Duitse bevolking..
Dat is geschiedenis en dient als intellectuele bagage
Deze kwestie was ook duidelijk en we hebben het overwonnen.
Maar de hypocriete instelling van deze krijgsgodsdienst moet nu wereldkundig gemaakt worden kwestie om niet een van de uitgestorven beschavingen te worden.
De mars door de instellingen is nu al begonnen.
Met alle informatiebronnen die er nu bestaan zoals o.a.dit medium, is er geen excuus voor volwassenen te willen debatteren met een zweem van jeugdige onwetendheid.
Toevallige! Laat het niet aan het toeval, je moet er wel moeite voor doen.

stradi

Gepost door: stradi | 02-06-07

VERMOORD IN DE NAAM VAN ALLAH Geachte gelijkstemmigen....deze morgen rond 7 u ...in Thailand ...middernacht in Belgie....op het nieuws weerom mensen gedood bij bomaanslagen in het uiterste Zuiden van dit prachtig land....het is er dagelijke kost geworden ,ook de steeds maar aanhoudende massale protestmeetings door de vredelievende verdraagzame allahneukers....wat mij zo verontrust een Thai leeft voor zijn koning overal waar je komt zie je grote beeltenissen van hun koning ...in de meest arme hut waar thaise gezinnen leven zie je een foto van hun koning ... in BKK zie je soms de grootste "wolkenkrabbers" waarvan een totale gevel is bedekt met een foto van hun koning ...op het beledigen van hun majesteit staat 10 jaar celstraf ( bij ons geloof ik iets minder).....maar majesteit of niet...hij ook moet wijken voor de meest enige echte onvervalste Allah...wat nogmaals hun fanatisme benadrukt...en er is geen verschil tussen een moslim hier of ginder...Hier houden ze zich nog wat koest omwille van het feit dat zij "bezoldigd" kunnen "kweken" en van andere sociale voordelen kunnen genieten die zij niet hebben in Thailand....maar ook dat zullen zij als "normaal beginnen beschouwen en vergeten dat zij uit spelonken en lemen hutten komen en kilometers moeten lopen door de woestijn met een kruik water op hunne kop ...nu moeten ze macht hebben... macht over ons ...ongelovige westerlingen...zoals een Brusselse geestelijke Islaaaaam leider ooit voorspelde " nu zijn we slaven maar binnen afzienbare tijd...zullen wij de meesters zijn" Nu ...het ziet er niet goed uit voor Thailand en ook voor Belgie...voor wanneer de eerste doden,ik vrees ervoor ! Het enige alternatief zijn inderdaad de rechtse krachten om die Islaaaamrommel buiten te kieperen ..... en dan zijn er "landgenoten???) zoals die "toevallige gast" symphatisant ... beseft die vent wel hoe dom en achterlijk hij is ...............
Leve onze cultuur ..onze vrijheid
Weg met de middeleeuwse Islaaaaaam leefregeltjes en hunne achterlijke godsdienst fanatisme...
Weg met Allah..hoe verdraagzaam en vredelievend hij ook moge zijn...ik kan hem missen zoals de pest...ik heb hem echt niet nodig !!!

Gepost door: Rene | 02-06-07

grote paniek in het rode poco-kamp! als de moslima geen kopvod mogen dragen wil den bleiter zijn pamper ook niet meer aandoen! nee! alle gekke stokjes in het hoenderkot. alle gekheid op een stokje!
vandela vreest het ergste zo juist voor de kiezing, maar wil (kan) nu niet van gedacht veranderen. ook
jansens zit zeer verveeld met de zaak maar denkt er niet aan om de kopvod te laten opzetten aan het loket. tes-ma-ni heeft er zich niet mee te bemoeien aldus pj, lees ik in de fabeltjeskrant van meneer besmet (door islamo-itis).
de partij die niet mag genoemd worden had nochtans vér voor de kiezing van october duidelijk verwittigd dat het pamperen van de allachzonen omwille van de stemmetjes een vergiftigd geschenk zou opleveren!
meneer jansens zal tot scha en schande moeten ondervinden dat hij zich zowel van vriend als van vijand heeft vergist! moraal van het verhaal:
af en toe eens luisteren naar Filip, pètriek!

Gepost door: jos | 02-06-07

"Zonder overdrijving zie ik een bangelijke gelijkenis met de Nazi-sfeer ten opzichte van de joden" zegt Toevallige Gast.

De gelijkenis klopt gedeeltelijk: de europeanen (behalve Denemarken en Bulgarije geloof ik, dus niet alleen de Duitsers) waren de joden liever kwijt dan rijk, omdat ze het gevoel hadden door een vreemd, geimporteerd volk uitgebuit te worden. De joden hadden bv dank zij hun aangeboren sluwheid grote invloed op de handel, en iedereen weet wat het scheldwoord 'jood' betekent.

Het verschil met de moslims van nu is, ondanks dat we ze even beu zijn als de joden toen, dat we geen concentratiekampen hebben gebouwd, maar dat we ze gewoon terug naar huis willen sturen, zoals wijzelf terug naar huis gaan na een weekje vakantie in Turkije of Marokko.

En 'thuis' dat betekent voor deze mensen het land waar het grootste deel van hun familie woont, waar ze hun immobilienprojecten hebben lopen, waar ze hun partners vandaan halen, waarvan ze de taal spreken, waar ze hun schotelantennes op gericht hebben, waar iedereen moslim is, waar ze jaarlijks een paar maand op vakantie gaan, waarvan ze verplicht de voornamen moeten kiezen, waarvan ze de wetten moeten gehoorzamen, waar ze willen begraven worden.

Gepost door: Jef | 02-06-07

toevallig Heb ik net dat hoofdstuk gelezen in het boek van Theo van Gogh"die ook een incidentje"heeft gehad waarin hij het volgende schreef-"wie het succes van Fortuyn wil begrijpen verdiepe zich in de zelfcensuur
die in de Nederlandse media al jaren wordt gebezigd.
Het fanatisme en degelovigheid waarmee andersdenkenden worden achtervolgd door schippers zonder God van de progressieve gemeente,doen soms je ogen knipperen.
Je mag in Nederlend niet zeggen dat de fanatieke vleugel van de islam onze vrijheden bedreigd.
Je mag in Nederland niet zeggen dat de moordenaar van Fortuyn gedaan heeft wat een grote denker als meneer De Graaf (D66) vroeg en dat vender G.daarom vrijgesproken diende te worden op grond van het ongeschreven gewoonterecht voor tirranenmoordenaars " !!!
een betere vergelijking met het aanzetten tot moord door het linkse rioolweekblad is niet denkbaar,
Dat dergelijke aanstokers tot moord een open forum hebben maakt duidelijk dat het Vlaamse gepeupel niet hard genoeg kan vernederd worden,en om "verschonende reden " zoals zij dat noemen zelfs mogen worden omgebracht, Fortuyn en Van Gogh hebben dat jammer genoeg ondervonden, dus toevallige , uw voorbeelden waren duidelijk den Dolf en zijn vriend der Josef beiden waren ook niet te bekakt om het eigen volk te laten ombrengen

Gepost door: lowieke staal | 02-06-07

Mijn nieuwsgierigheid was opnieuw groter dan mijn afkeer. Blijkbaar is de fanclub onmiddellijk in de pen gekropen. Iedereen die dus met enige redelijkheid en nuance naar de migranten-gemeenschap kijkt, wordt neergesabeld als...tja...lees de reacties. Nochtans behoor ik tot geen enkel kamp, ook het linkse niet. Ik werk in Brussel en kom dus beroepshalve regelmatig in aanraking met de migrantengemeenschap. De radicalisering van de Islam is onder geen enkele vorm goed te praten. Door racisme, uitsluiting en afwijzing wordt het probleem alleen maar groter. Maar dit is dan ook de finale doelstelling van het Vlaams Belang.

Heel grappig vond ik de reactie van Janice zelf : "En wissen doe ik enkel wanneer er scheldwoorden in staan". Dat de hele moslimbevolking met de goorste scheldwoorden wordt overladen, is blijkbaar geen enkel probleem.

Angstaanjagend is het feit dat het Vlaams Belang die opgekropte frustratie en xenofobie kanaliseert in een partijprogramma. Gelukkig beginnen meer en meer mensen zich te realiseren dat dit geen oplossing is. Dit zal de verkiezingsuitslag trouwens bewijzen. Ik ben er trouwens van overtuigd dat zelfs in VB-kringen men niet opgezet is met de blog van Janice. Het racistisch discours zal wellicht geen probleem vormen binnenskamers maar naar de buitenwereld tonen ze toch liever een mooier gelaat.

Ach ja, ergens ben ik blij dat uw forum bestaat. Voor uw trouwe lezers zal deelname aan het haat-feest op uw blog, een opluchting betekenen. En het doet niemand kwaad. In die zin heeft de blog zeker een therapeutische waarde voor deze mensen.

Voilà, het beste er nog mee. Reacties van mij zal u niet meer ontvangen.
Gepost door: toevallige gast | 02-06-07

TG heeft blijkbaar nog nooit andere westerse fora of blogs bezocht, want dan zou hij weten dat de toon ongeveer overal dezelfde is, zowel in binnen- als in buitenland.

Gepost door: Jef | 02-06-07

@Jef

"Zonder overdrijving zie ik een bangelijke gelijkenis met de Nazi-sfeer ten opzichte van de joden" zegt Toevallige Gast.

Ik zie nog een andere gelijkenis Jef.

Van Joden is geweten dat het harde werkers zijn.
Je moet maar nagaan hoe ze van een hoop zand in de woestijn een prachtland hebben gemaakt. Wat een contrast met de ruziemakende palestijnen, die steeds opnieuw hun land tot een puinhoop herleiden.

Dank zij hun werklust, hun ijver, hun ethiek en hun intelligentie klommen Joden op tot in de hoogste regionen van de maatschappij. Kunst, wetenschap, litteratuur, muziek. Overal vindt je vooraanstaande Joden terug.

En ik denk dat ook de uitbouw van de VS van een bende cowboys tot een wereldmacht grotendeels de verdienste is van de Joden.

Dit maar om even te schetsen dat Joden, misschien niet supperieur zijn maar dan toch wel over een aantaal aangeboren eigenschappen beschikken die maken dat ze heel dikwijls succesvol geweest zijn in hun ondernemingen.

Het zijn volgens mij precies deze eigenschappen die voor heel wat afgunst hebben gezorgd door de geschiedenis heen. En het zijn naar mijn bescheiden mening ook deze eigenschappen die hebben geleid tot de Jodenvervolging vóór en tijdens WO2. Er was heel wat afgunst ten aanzien van de Joden aanwezig onder de mensen en het was dan ook zeer eenvoudig voor de politieke leiders om hun onbekwaamheid te verbergen door de afgunst onder de bevolking aan te wakkeren en de Joden te beladen met de schuld van alles.

En daar zie ik nu precies de analogie met hetgeen vandaag gebeurt in België. De politieke kaste poogt haar burgers op te zetten tegen het VB, omdat het VB binnen de politiek de meest successvolle ondernelming is. 13 verkiezingsoverwinningen op rij. Geen enkele politieke formatie heeft ze dat voorgedaan.

Bovendien neemt het VB het op voor de typische Vlaming. En nu wil het toeval dat deze Vlaming nogal wat gelijkenissen vertoont met de typische Jood. Werklustig, ondernemend, intelligent, neemt zijn eigen lot in handen. De ontwikkeling van Vlaanderen van een boers platteland tot een welvarende industriële entiteit vertoont veel gelijkenis met hetgeen de Joden in Israel hebben gepresteerd.

En natuurlijk wekt dit heel wat afgunst op. Vooral in het zuiden van het land, waar men ondanks massale geldstromen er maar niet in slaagt om er iets van te bakken.

En ook in de Brusselse burgerij waar men met lede ogen moet toezien hoe de Vlamingen de rest van het peleton losrijden, ontstaat er heel wat wrevel en afgunst.

En ziezo de analogie is compleet. De situatie in Duitsland vóór WO2 met de toenemde haatcampagnes tegen de Joden vertoont veel gelijkenissen met houding van de "politiek correcte kaste" in België. Het VB wordt gedemoniseerd en beladen met alle schulden. VB mandatarissen worden weggepest en gebroodroofd. Er is discriminatie alom tegen aanhangers van het VB, ondernemers met VB sympathie worden geboycot, werknemers worden ontslagen.

Voortdurend hakken de media in op het VB. Kunstenaars, zangers en schrijvers, laten zich achter de kar van de "politiek correcte kaste" apennen.

De "politiek correcte kaste" deinst er zelfs niet voor terug zichzelf "democratisch" te noemen en het VB als ondemocratisch te brandmerken.

En zelfs het gerecht wordt ingeschakkeld. Verhofstadt zeult met zijn VB dossier het hele land rond totdat hij uiteindelijk dan toch een rechtbank vind die het VB voor rascisme zal veroordelen.

Dat Verhofstadt in zijn eerste burgermanifest een hevig propagandist was van de stellingen waarvoor het VB uiteindelijk werd veroordeeld, daar kraait geen haan meer over.

En als een geschenk uit de hemel voor de "politiek correcte kaste" is daar de "multiculturele samenleving" en de verheerlijkiig van de Islam.

Het VB staat voor een Vlaamse staat gebaseerd op Vlaamse waarden, waar Vlamingen hun cultuur kunnen beleven, waar Vlamingen aan hun eigen welvaart en welzijn kunnen werken, Vlaanderen aan de vlamingen.

De Islam is natuurlijk een godsgecshenk voor de "politiek correcte kaste". Onder het voorwendsel van de "godsdienstvrijheid" kunnen ze inderdaad een stokje steken voor de plannen van het VB. De poco's weten maar al te goed dat de Islam een aantal princippes verheerlijkt die lijnrecht indruisen tegen onze moderne westerse waarden.

Sterker nog de Islam staat lijnrecht tegenover de poco's voor wat betreft de ethische kwesties als homofilie, euthanasie, rechten van vrouwen.

Maar toch zullen de poco's de Islam verheerlijken om toch maar te bewijzen dat het VB onverdraagzaam is en dat het VB problemen heeft met een aantal "democratische" princippes waaronder de gondsdienstvrijheid.

En natuurlijk vinden de poco's bijval bij de gesfrustreerde mislukkelingen, die sterk vertegenwoordigd zijn in de verkommerde achterstandswijken.

Het is dan ook niet te verwonderen dat de haat tegenover het VB daar het grootst is en dat vroeg of laat vooral uit die wijken de eerste agressie tegen het VB, tegen VB'ers en vervolgens tegen alles wat Vlaams is zal beginnen.

Het is enkel een kwestie van aantallen. Als ze met voldoende in getale zijn, dan is het hek van de dam.

Geloof je me niet? Wel ga dan eens naar een openluchtzwembad in Vlaanderen de komende maanden. Dn krijg je een idee van wat ons te wachten staat.

Gepost door: Roland | 02-06-07

toevallige gast Proficiat aan toevallige gast. Eindelijk iemand die door de scheldpartijen hier doorkijkt en op een duidelijke, geargumenteerde manier weerwerk biedt!

Gepost door: luc | 02-06-07

Scheldwoorden Luc ...waar zie je ergens scheldwoorden TG heeft zijn mening gezegd en wij de onze ...TG behoort tot de categorie van mensen die 80 jaar geleden ook hun regeringen geloofden toen deze verkondigden dat den "Hitler" nog zo kwaad niet was ...men liet begaan ...tot die toevallige gasten van indertijd plots het gevaar zagen met al de gevolgen vandien....en er lopen nog een pak van die TG rond blind in het geloof van wat ze graag willen geloven....horen wat ze graag willen horen van de politieke wonders die ons land verkocht hebben.....die TG zijn ogen zullen wel ooit eens opengaan...Ik heb oprecht medelijden met al die Toevallige Gasten ...in hun naiviteit helpen zij Vlaanderen in de Allah verdoemenis ...

Gepost door: Rene | 02-06-07

De kranten Toch wel straf dat de kranten van vandaag bijna een identiek 'ranzig' artikel schreven over deze rechtszaak.

Gepost door: Janice | 02-06-07

Genuanceerde kijk op migranten Oh, maar ik heb zeker en vast een zeer genuanceerde kijk op migranten. Mijn moeder was trouwens zelf een migrante uit Engeland. Haar vader vocht hiet tot tweemaal toe tegen de Duitsers, werd hier verliefd op een vrouw en bleef hier plakken. Toen mijn moeder vier jaar oud was liet hij haar en haar broer en zus overkomen. Haar broer en zus, die ouder waren zijn terug gegaan naar Londen, maar zij bleef hier.
Het probleem is dan andere migranten, zoals Chinezen, Grieken, Italianen, niet moslim-Afrikanen enzovoort NOOIT aandacht krijgen. Zij moeten hun plan trekken en zelf hun weg vinden. Zij worden niet gepamperd en betutteld, wanneer ze iets mispeuteren wordt het niet met de mantel der liefde toegedekt. Herinner je maar de moord op Joe Van Holsbeeck en hoe blij en opgelucht de overheid en de media waren toen ze konden zeggen dat het een Pool was. Een beschuldiging die er bij de Polen trouwens ook niet goed inging....

Al 20 jaar probeert men de communiceren en via diplomatische weg iets te breiken. Hoeveel geld werd er al niet gestopt in inburgering, taallessen en multiculturele evenementen? Enorm veel en hebben we resultaten geboekt? NEE, de radicalisering neemt toe. Zeer tot ongenoegen van onze bevolking die er moet tussen wonen en wat ik zoniet nog erger vind, tot grote ergernis van migranten die het wel goed doen. Ex moslims die hier een nieuw leven willen opbouwen leven in angst. Of vind je het normaal dat Mimount Boesakla enkel nog met een body guard kan buitenkomen? Vind je het normaal dat ze enkel onder politiebescherming van en naar debatten kan gaan?

Wel ik niet! Ik vind haar trouwens, net als Hirshi Ali een zeer moedige vrouw. Jammer dat moedigen ofwel vermoord worden ofwel naar Amerika trekken.

Weet ik niet waarover ik praat? ...Oh, jawel hoor!

Een vriend vertelde mij twee weken geleden nog dat hij zijn couscous zeker niet wou opgeven, het hoort tot zijn cultuur, maar dat hij er graag een 'pintje' bij lust...en dat mag nu ook niet meer door het oprukkende salafisme bij de islamieten.

Wat jij - toevallige gast - er ook, mag over denken. Ik zal mij blijven verzetten, net als mijn grootvader vocht tegen te nazi's. Want ik zie geen verschil.

Als je denkt dat we overdrijven, willen we je graag een gratis rondrit geven in Antwerpen, Schaarbeek, St. Gillis enz... als je durft, zeg het dan maar.

Gepost door: Janice | 02-06-07

voor den toevallige gast: http://www.brusselsjournal.com/node/2160

met mijn lompe achterlijke vlaamsche groeten.

Gepost door: incence | 02-06-07

Ja hoor, ik zie ook duidelijk parallellen met het pre-nazitijdperk. Met de islamieten in de rol van de nazi's welteverstaan, en de Joden van toen zijn de Vlamingen nu.

En als dit al een 'haatfeest' is, dan bent U blijkbaar nog niet op Blokwatch gaan kijken. Ach ja, vergeten, daar is geen reactiemodule, daar mag de waarheid eens niet gezegd worden. U kan het nog altijd eens proberen bij overloper Verstrepen, die ligt bij de poco's tegenwoordig beter in de markt.

Gepost door: Antichrist | 02-06-07

TG:


Een avondje uit in Antwerpen. In de wagen die net voor de auto van Annick De Ridder uitrijdt, zitten Marokkaanse jongelui. Op de stoep: een vrome jood. De jongeren hebben dolle pret, schelden de joodse man de huid vol en scheren met twee vingers langs de hals. “Ik knipper met mijn lichten en maak met gebaren duidelijk dat ik hun nummerplaat heb genoteerd”, zegt De Ridder. “Ze rijden door, ik ga achter die joodse man aan. Een Brit op bezoek in Antwerpen. Is this Antwerp?, beefde hij. Ik heb me in naam van alle Antwerpenaren verontschuldigd.”

De Marokkaanse jongelui zijn De Ridder stiekem gevolgd en maken vanuit de auto duidelijk dat ze met haar willen praten. De Ridder zegt dat ze voor Open VLD in het Vlaams parlement en in de Antwerpse gemeenteraad zit en het hier niet bij zal niet laten. “Die gasten gingen net niet door het lint. Zij doen op straat toch wat ze willen? En: ze zouden me wel vinden. Bangelijk.” De Ridder heeft bij de politie uitgebreid verslag uitgebracht van het incident. Tevens heeft ze Jozef De Witte van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding gevraagd dit verder te onderzoeken. “Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de vijandigheid van gastjes met een islamachtergrond tegen de joodse gemeenschap hand over hand toeneemt”, zegt De Ridder.

Geschreven door Het Nieuwsblad op 16 mei 2007.

Gepost door: racist | 03-06-07

Annick De Ridder zou beter haar naam laten veranderen in Annick De Broekschijter, want de VLD heeft het blijkbaar veel drukker met het stigmatiseren van VB'ers. Langs de andere kant: misschien gaan haar ogen eindelijk eens open...

Gepost door: Antichrist | 03-06-07

All European life died in Auschwitz De angst dat Europeanen tonen tegenover het Nieuwe Herrenvolk zal ik nooit begrijpen.
Ik moet vaak terugdenken aan het artikel dat ik ooit heb gelezen in een Engelstalige krant en hier ooit heb vertaald. Klik op de link om het te lezen.

Gepost door: Janice | 03-06-07

Klacht Annick De Ridder

Dit is de link waarop je haar klacht bij het CGKR kunt lezen. Ik ben er echter van overtuigd dat er geen andere reactie zal op komen dan een beleefd briefje dat hier niets kan aan gedaan worden. Net als ik ooit kreeg na een klacht tegen De Morgen toen ze schreven "Waarom wij de Engelsen haten!"

Gepost door: Janice | 03-06-07

Quote:"Erg is dat...wanneer grijp je iemand naar de keel? Om hem op afstand te houden natuurlijk. En die andere racist van 16 had daar evengoed voor de rechter moeten staan."

Wat geeft u in godsnaam het recht om met uw propaganda zo'n wending te geven aan dit incident. Racistische moord? Ik denk eerder dat u hier de racist bent. Was u soms getuige van het incident? Zoja, dan mag u zich schamen, omdat u geen hulp bood. Was u er niet bij: Hou dan uw mond!

Gepost door: Tim | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.