04-06-07

Antidiscriminatiewet van kracht op 9 juni.

Vooraleer ik de gelezen kranten bij het oud papier leg, blader ik er nog altijd even door om te zien of ik wel alles gelezen heb. Want zoals het zo vaak gebeurd staan de interessantste mededelingen op de minst interessante plaatsen.
En inderdaad, in de GvA van 1 juni zag ik wat mij niet eerder was opgevallen, maar volledig aansluit bij wat ik hier al eerder schreef over de toevoeging aan de VN resoluties voor de mensenrechten.

Ik schreef al eerder over een essay dat ik had gelezen bij Liberales, KLIK HIER waarvan ik denk dat velen de ernst van deze stemming onderschatten.

Maar het is dus zover, lees even mee wat er in de krant stond:


Antidiscriminatiewet van kracht op 9 juni.
Op 9 juni wordt de nieuwe antidiscriminatiewet van kracht. Vanaf dan kan de burgerlijke rechter die een discriminatie stopzet tegelijkertijd een schadevergoeding van 1300 euro toekennen aan het slachtoffer. Slachtoffers van discriminatie worden beter beschermd tegen represailles maar alleen discriminatie van allochtonen (moslims) is strafbaar, andere discriminaties (van vrouwen, homo’s en bejaarden...) niet.
Alle boeken waarin de ongelijkheid tussen rassen wordt verdedigd, worden verboden. Volgens specialisten vallen het werk van Plato, Kant én de Koran hier onder.
Omdat drie op de vier bewoners van België hun rechten in verband met discrimlinatie niet kennen, plant Dupont een grootste publiciteitscampagne via tv-spots.De Waalse Minister Dupont van Ambtenarenzaken, Maatschappelijke Integratie, Gelijke Kansen en Grootstedenbeleid in de Federale Regering

13:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

hoe kan het dat.. De walen toch allemaal op sleutelpositie's zitten,de kiezers moet met klem op deze problematiek gewezen worden,de ondraaglijke lafheid van de loge-moraalridders en hun concubines die onze onregering bemannen,sturen dit onland regelrecht naar de spreekwoordelijke ijsberg,hun straffeloze corrupte diefstal van onze indentiteit moet zwaar bestraft worden,tijd dat de recuperatie van de basis versnelt verder gaat de ijsberg is in zicht

Gepost door: lowieke staal | 04-06-07

de boekverbranding wordt dus een feit.
en den bleiter zag dat het goed was!(behalve voor de koran ntl!)

Gepost door: jos | 04-06-07

Ongelooflijk allemaal. Ook de niet zo bijster intelligente Tony Blair doet nog een laatste duit in het zakje om zijn godsdienst- de islam welteverstaan - te promoten: 1 miljoen pond wordt uitgetrokken voor studies en onderricht in koran en imams. Wie dacht dat ze in ons land alleen zot geworden waren.... en de Engelsen laten zich nog weerlozer rollen dan wij. Ze hebben geen enkele rechtse partij die naam waardig, Labour, Cons, en Lib Dems, het is één grote linkse pot nat.

Gepost door: Jef | 04-06-07

Blair Zelfs de Britse Queen kloeg over de staat waarin hij het land achterliet.

Gepost door: Janice | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.