06-06-07

Negationist Ergün Top

Süra 3 (114) 118 - O, gij die gelooft, sluit niet innige vriendschap buiten uw kring.

Süra 4 (143) 144 - O gij die gelooft, neemt niet de ongelovigen tot verbondenen buiten de gelovigen.


Ik vraag mij al heel lang af of een islamiet met een dubbele nationaliteit, dus de nationaliteit van het land van herkomst en de nationaliteit van het nieuwe en meestal westerse vaderland, of zo iemand ook maar enige affiniteit heeft met het nieuwe land dat hem alle kansen bood en waar hij (of zij) zelfs een positie bij de overheid, gemeentebestuur - parlement of senaat mag bekleden.

Heeft Geert Wilders in Nederland gelijk door te stellen dat die mensen hun eigen nationaliteit als bewijs van trouw aan het nieuwe vaderland moeten opgeven?

Ik denk het wel. En dat werd bewezen door Ergün Top. De negationist van de Turkse genocide op de Armenen antwoordde op de vraag of hij bij het Turks leger zou gaan indien hij zou worden opgeroepen, het volgende:

"Ja, ik heb een dubbele nationaliteit. Als Turks staatsburger val ik onder de dienstplicht. Als ik wordt opgeroepen zal ik ook gaan."Daarbij vertelde het Antwerps gemeenteraadslid onomwonden dat hij in geval van een oorlog tussen België en Turkije, aan de zijde van Turkije tegen ons zou strijden.
Zover dan de affiniteit met het land dat hem heeft opgenomen, verzorgd, liet studeren en waar hij zelfs een politiek mandaat bekleedt.

Dat hij deze uitspraak nadien probeert goed te praten door te stellen dat een oorlog tussen België en Turkije flauwekul was, omdat de kans op een oorlog tussen beide landen even groot is als dat zijn vader en zijn moeder in oorlog zouden gaan is dikke zever. Hij bewijst hiermee dat hij het meent, want indien het niet onbestaande was, zou hij de wapens tegen ons opnemen. En dat bewijst dan eveneens dat mensen met dubbele nationaliteiten niets te zoeken hebben in onze politieke wereld.

Mensen met een dubbele nationaliteit die hier een job bij de overheid of een politiek mandaat opnemen moeten verplicht worden hun eerste nationaliteit op te geven om op die manier hun loyaliteit aan hun nieuwe vaderland te tonen.

00:53 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hoe gaat dat in het immigratieland bij uitstek, de US?

A foreigner who becomes naturalized has to declare, on oath, "that I absolutely and entirely renounce and abjure all allegiance and fidelity to any foreign prince, potentate, state, or sovereignty of whom or which I have heretofore been a subject or citizen; that I will support and defend the Constitution and laws of the United States of America against all enemies, foreign and domestic; that I will bear true faith and allegiance to the same; that I will bear arms on behalf of the United States when required by law. and that I take this obligation freely without any mental reservation or purpose of evasion; so help me God."

In Belgie gaat dat enigszins anders: hier moet ge zelfs nooit in ons land geweest zijn om de Belgische nationaliteit kado te krijgen. Getuige de 5000 snelle Belgen die huichelaar Dewael heeft goedgekeurd, gewoon omdat ze familie zijn van iemand die in Belgie onze nationaliteit heeft verkregen. Het is blijkbaar genoeg dat ze beloven links te stemmen (alle partijen, NV-A en LDD incl., zijn links, behalve het VB)

Voor gevoelige functies en politieke leiders in de US geldt bovendien dat de 'Security Clearance', dit is een document dat nodig is om toelating te krijgen tot geheime staatsinformatie, niet gegeven wordt aan mensen met dubbele nationaliteit.

Voor Turken en Marokkanen echter is het onmogelijk om hun nationaliteit op te geven, en dat is maar goed ook zo. Het is immers niet omdat een kat in een viswinkel geboren wordt, dat ze een vis wordt.

Gepost door: Jef | 06-06-07

En in Lokeren is het weer prijs: een schooljuf buiten de schoolpoort aangevallen door migranten (let op de woordkeuze van vrt tt !!). Pittig detail: haar man is politiechef.

Gepost door: Jef | 06-06-07

misschien heeft Ergun wel emma ontvoerd

Gepost door: noel slange | 06-06-07

jef!
in lokeren is het weer prijs zegt u?
volgens windblaas jmdd is dat maar een gedacht hoor! de VB'ers zijn "handelaars in angst" zei hij gisteren in een debat met FVH! die bordjes
"straat zonder jihaat" horen niet thuis in Antwerpen en elders, dat is maar om de mensen schrik aan te jagen. daar is het belang groot van geworden! vertel het maar eens aan de vader van joe en die tienduizenden slachtoffers die met dat gespuis in onze steden te maken kregen en krijgen! dat dd een windbuil en ruziestoker is wisten we al, maar dat debat heeft hem als onbeschofte rekel, ook nog eens laten kennen.
ik herriner mij alsof het gisteren was: 8 dagen na de verkiezing van de voorzitter bij de vld.
coveliers had de plaats als kandidaat voor dd geruimd. het werd met enig bochtenwerk somers!
om zijn grote smoel te willen houden werd dd een ministerpost beloofd. onmiddellijk nadien liet hij zijn "vriend" coveliers vallen als een steen.
het vervolg van het verhaal kennen we!
maar dàt is de échte jmdd! een windhaan!!

Gepost door: jos | 06-06-07

JMDD is het type mens waarvan men zegt dat ze twee kasseistenen kunnen doen vechten.

Hij is alleen geinteresseerd in het welzijn van de zelfstandigen, ge weet wel, de armsten onder ons. Als daarvoor massaal moslims moeten geimporteerd worden, of Turkije bij de EU, of Belgie blijven bestaan, dan is dat maar zo. Hij is alleen economisch rechts, voor de rest zo links als wat. Als hij zegt dat zijn programma voor 90% overeenstemt met dat vh VB, dan bedoelt hij: alleen op de kernpunten verschillen wij van mening: onafhankelijkheid en islamisering. Een mens moet tussen de regels kunnen lezen nietwaar.

Gepost door: Jef | 06-06-07

"dd is alleen ge-interesserd in de zelfstandigen" zegt u. dat kan wel zijn, maar of de zelfstandigen in hem ge-interesseerd zijn betwijfel ik!
zelf ben ik een gepensioneerd zelfstandige maar in dergelijke figuren die vandaag pif en morgen paf zeggen ben ik en was destijds helemaal niet ge-interesseerd. ik hou alleen van rechtlijnige mensen zoals FVH, GA, FDW.....! dat zijn de enigen die mij kunnen overtuigen van het feit dat vlaanderen enkel gebaat is met zelfstandigheid! en zolang we afhankelijk zijn van het maffiose wallonié zal er geen beterschap komen! zowel met de ps als mr!

Gepost door: jos | 06-06-07

Correctie: JMDD is alleen geïnteresseerd in JMDD!

Gepost door: Antichrist | 07-06-07

Gezellig toch de poezeligheid der vb'ers!!!!
denk eens na.
wie haat oproept (jullie dus) creeert een milieu waar je geweld in de hand werkt.
doe zo verder jongens!!!!
creeer geweld en haat! goed voor de samenleving.
tot later handelaars in angst

Gepost door: P-air | 07-06-07

Dat is juist mijne beste PEER..die schooljuf die door "kansarme".. "onbegrepen" "Allahvrezende" bruin getinte Jongeren...bij de genade van Verhofstad omgetoverd in nieuwe Belgen...zwaar werd aangepakt (misschien omdat ze gezakt waren op punten voor wellevendheid) das natuurlijk de schuld van VB die de "sfeer" heeft geschapen....Ik vraag me toch af wie ...in feite de handelaars in angst zijn......
Nu maar hopen dat de echtgenoot(een politiechef) van het slachtoffer tegenover de daders ...beleeft en voorkomend is ...Neemt U plaats jongeheer de Marokkaan en excuus voor het ongemak maar ik moet U even verhoren over een banaal feit ...dat U mijn echtgenote het gasthuis hebt ingeslagen...indien niet beleefd ,wie weet een proceske zoals Bart en met klikken en klakken buiten ,het enige positieve weer een paar stemmetjes meer voor VB..... en och PEER ik neem je achterlijke domheid niet kwalijk....hoe oud was je al niet geworden (rond de twintig) toen je pas besefte dat Sint Niklaas feitelijk Pa en Ma was......en je bent niet de enigste als dat voor jou een troost moge betekenen !!

Gepost door: Rene | 07-06-07

pair!
de "angst" zit er goed in zowel bij de spa/ps/mr/ovld/nva....
een geruzie onder mekaar van jewelste! het lijken wel "handelaars in ambras"
als we naar een tripartiete gaan zullen we onze lol niet op kunnen. zoals G. Annemans in de gvj zegt: belziek loopt op zijn laatste benen!

Gepost door: jos | 07-06-07

@P-air Hier ligt het 'zogezegd' aan het VB, en waaraan ligt het in de rest van de wereld???

Gepost door: Janice | 07-06-07

Het zijn kindse naievelingen als P-air en Bert den Bleiter die het VB groot hebben gemaakt. Doodmoe word ik van dergelijke sujetten.

Ga toch de moslims hun voeten wassen in de moskeet man, of ga meevechten in Rostock, daar kunt ge live meemaken wat linkse haat teweegbrengt.

Gepost door: Jef | 07-06-07

Weerom nieuwe muilkorfwetten op komst.
Lees bij : Luc Van Balberghe
www.vrijvanzegel.net/blog2/

Gepost door: torre | 07-06-07

ik kan het niet rechtstreeks op verstrepen zijn blog plaatsen wegens "spam", daarom hier:
koen godderis heeft daar een uittreksel geplaatst van de uitzending in terzake met FVH, GA ... waar jv ook in voorkomt en voor de zoveelste keer natrapt!
wat een zielige figuur toch die verstrepen! hoe dichter de kiezing komt hoe venijniger dat ventje wordt. ik wist al veel langer dat hij een waardeloze politieker was, maar nu toont hij zijn ware aard! ik kan onmogelijk verbeteren wat FVH en G A hierover antwoorden aan feeks cools en yvan de adder! ga zelf eens kijken en overtuig u als u de uitzending niet hebt gezien!
(zo lang het nog blijft staan op zijn blog ntl)

Gepost door: jos | 07-06-07

Ook al buitengevlogen Jos bij " de king of free speech" ik al veel langer maar poste onder een andere nick "monalisa" ik laat Jurgen links liggen zijne blog is al lang naar den bliksem het is daar ene nest uitschot geworden ..Janice haar blog en deze van Bart zijn OK...zij trekken een ander publiek aan ...af en toe hebben zij bezoek van een "sukkelaar" maar het blijft binnen de perken!

Gepost door: Rene | 07-06-07

Ja René, iemand die eens een andere mening heeft moet kunnen, maar met wat er op de DJ van Wilrijk zijn blog gebeurt begint een mens zich al af te vragen en hoe die zijn kont heeft gekeerd (met behoud van zijn zetel) of hij al die jaren al niet een rat van de SP.a is geweest. Hij zou beter de eer aan zichzelf houden en zijn blog definitief sluiten.

Gepost door: Antichrist | 07-06-07

Plaats die link hier eens Jos, want de JV-blog downloaden lukt niet zo goed meer met al die zelfstartende video's, net zomin als die van Angeltjes trouwens met zijn honderden artikelen op één pagina. Bij deze twee sites heb ik na het aanklikken juist de tijd om een koffie te gaan drinken en één à twee koffiekoeken te eten (afhankelijk van welke bakker) vooraleer ze op mijn scherm verschijnen. Ik mag dan nog met een kolengestookte pc werken, de tientallen andere sites die ik dagelijks bezoek, werken prima.

Gepost door: Jef | 07-06-07

De paarse nuttige idioten van de islam hebben de muilkorfwetten gestemd, om in te gaan één dag voor de verkiezingen? De eerstvolgende regering moet deze wet onmiddellijk weer afschaffen, zodat ze max 1 maand van kracht zal geweest zijn. Men mag zelfs niet meer zeggen dat er verhoudingsgewijs veel te veel moslims en oosteuropeanen in den bak zitten! Niet te geloven, na eerst Wallonie om zeep te hebben geholpen, gaat de PS nu Vlaanderen vernietigen, met behulp van wat eens een rechtse vlaamse partij was. Kunnen we Verhafstoodt niet voor het internationaal gerechtshof in Den Haag brengen? Ik stel voor dat een eerste rechtse regering in dit land wetten stemt die alle linkse praat verbieden, zoals gelijkheid van rassen en godsdiensten.

Gepost door: Jef | 07-06-07

nog 2 keer slapen en de verkiezingen zijn er ...misschien wel de belangrijkste die Belgie ooit gekend heeft...Ik hoop uit de grond van mijn hart... naar een spectaculaire ruk naar rechts...indien niet dan is Belgie en Vlaanderen een verloren zaak !!.....
Voor wat hoort wat....al die miljarden die vlaanderen geeft aan walonie...wat krijgen we in de plaats ter compensatie..nog geen dankbaarheid of een beetje respect .. integendeel.....
Idem met al onze allochtonen...wat in godsnaam hebben die ons te bieden ,in ruil voor hun nieuw leven ver weg van hun armoede hun miserie...nul ,komma ,nul en ook tonen ze geen greintje dankbaarheid noch respect...integendeel !! niks dan last !! ...het moet toch duidelijk zijn voor iedereen dat zij meer willen ...dan alleen maar "het goed of beter hebben in ons land " ze zitten al volop in de politiek geen Belgen maar Turken Marokkanen vermits velen onder hen een dubbele nationaliteit hebben ...en als puntje bij paaltje komt ,kiezen zij voor ...Allah natuurlijk...het kopvoddenprobleem is daar een goed voorbeeld van...en zovele andere puntjens...Ik kan begrijpen dat bv de middelbare socialist met vrouwtje ,huisje ,tuintje ,wat "kinders" en een kanariepietjes of nen hond ...niet graag verandering wil...hij leeft ver buiten de realiteit en heeft het "goed" maar hij vergeet als het zo verder gaat ...zijn lieve leventje wel eens verstoort zou kunnen worden door de meest almachtige woestijngod Allah.......
Het is in ieder geval duidelijk voor mij ..en ben er fier op.. enkele van mijn naaste familieleden en vrienden te hebben overtuigd hun stem te reserveren voor VB...
Wat mij een beetje geruststelt in de uitslag op zondag ... is de enorme tegendruk... met alle middelen voert de media campagne tegen het VB...ze hebben angst ze voelen nattigheid...en dus ...alle middelen zijn goed (het willoxsyndroom enz enz ....)
Ik denk bv aan LDD ....die met hun gezond verstand...worden gesteund door de correct politiekers..omdat men hoopt dat vele VB-ers zouden overschakelen naar "deftig"rechts...een onmbenullig partijtje..hun voorzitter overal aan de deur gezet wordt plots interessant ,vernedert door de VLD ..binnengehaald door nnveeaaa maar buitengesmeten door hun baasje de ceedee-envee ...een bufferpartij, zij krijgen zelfs zendtijd...en pvda dan ??? die krijgen niks ,ik ben helemaal geen fan van die marginale onrealistische dromers...maar waarom geen zendtijd ....en den dikke-grootsmoel dendekker wel...het stemt tot nadenken.
Vlaanderen een onafhankelijke staat !!
Onvoorwaardelijke aanpassing van de Allochtoontjes naar onze normen en levenswijze en wij Vlamingen niet naar hun middeleeuwse opvattingen !!! Een tsunamistop van vreemdelingen
Een harde aanpak van de criminaliteit
Een nieuwe hervormde Justitie
Geen schijnheilige politieke zakkenvullers maar een rechtvaardig beleid..

Gepost door: Rene | 08-06-07

Iedereen is (voorlopig) nog vrij zijn stem uit te brengen op die partij die het dichtst bij zijn gedachtegoed staat.
Daarom doe ik reeds jaren wat ik al geregeld vermeld heb, nl. ik geef NOOIT een stem aan een partij waarop vreemdelingen voorkomen.
Als puntje bij paaltje komt zal bij die onbetrouwbare figuren steeds “de” nationaliteit primeren en dat zal nooit de Belgische zijn, daarom mijn nuchtere keuze.
Voor mij is er maar één zaak van enorm belang en dat is “de welvaart & welzijn van Vlaanderen”, al de rest kan me gestolen worden.
Gisteren die gruwelijke onbetrouwbare islamaanbidster bezig gehoord op de RTBF, welke idioten geven aan dergelijk verwerpelijk schepsel een stem???
Als men die bezig hoort en ziet is het overduidelijk dat justitie een puinhoop is, ze is zelf lid van een partij die uit mekaar spat van corruptie en zoiets wil ons komen zeggen wat wij moeten doen??? In feite zou men er eens goed mee kunnen lachen maar het is te dramatisch wat die waardeloze er van gebakken heeft, in één woord, een puinhoop, heel snel definitief verwijderen is de boodschap zodat ze naast Guyke de leugenaar kan plaatsnemen, wij zullen op 10 juni omstreeks 18:00 uur reeds kunnen zingen; “die zien we nooit meer.....terug”, eindelijk.

Gepost door: Jean | 08-06-07

jef welke link bedoelt u?
www.vrijvanzegel.net/blog2/
of voor de uitzending op vrt met FVH en jmdd

www.vrtnieuws.net/cm/vrtnieuws.net/verkiezingen 07/2.756/DLRonde_050607
mss nog achteraan #

Gepost door: jos | 08-06-07

Het was de tweede link die ik moest hebben jos, dank u, maar hij werkt al niet meer zie ik tot mijn spijt.

Gelukkig is er vandaag nog belangrijk nieuws te melden: Paris Hilton heeft sinds het eerst in 3 dagen terug een scheet kunnen laten.

Gepost door: Jef | 08-06-07

Allez, omdat hier toch een doodse stilte heerst, een fait divers:

José Happart, de voorzitter van het Waalse parlement, zou aan een Franse aannemer openbare aanbestedingen beloofd hebben in Bierset in ruil voor de bouw van een huis in Esneux voor een van zijn vriendinnen tegen absolute spotprijzen. Happart ontkent.(hln)

Zo, nu weten we ook weer hoe het komt dat aanbestedingen van de overheid steeds een veelvoud kosten van hetgeen zelfs de grootste pessimist voor mogelijk had gehouden. En zeg niet dat het er in Vlaanderen anders aan toe gaat. 7500 euro voor een celdeur aub! Een gerechtsgebouw van 100 milj dat er 260 milj is gaan kosten! En let op: dit wordt verdiend door de zelfstandigen die protesteren dat hun pensioen en hun kindergeld omhoog moeten! En die moord en brand schreeuwen als de overheid hun laatste schijf van 30% winst eens met een maand vertraging durft uit te betalen! Arme zelfstandigen, ik heb er bijna compassie mee.

Gepost door: Jef | 08-06-07

Waarom Onckelinckx & Dupont de dubbele nationaliteit voor Belgen invoerden Omdat er steeds meer stemmen ontstonden om de dubbele nationaliteit voor immigranten/allochtonen/nieuwe Belgen af te schaffen.
Dit zou betekenen dat deze opnieuw voor de keuze zouden worden gesteld om de Belgische nationaliteit te behouden of terug te keren naar hun oorspronkelijke nationaliteit. Welke keuze zouden het merendeel dan maken? Precies!! (Ook Onckelinckx zelf en haar familie hebben via haar semi allochtone roots en banden met haar allochtone ex man belangen in deze. )
Dit zou voor de linkse maffia betekenen dat ze een groot deel van hun kiespubliek terug zouden kwijtspelen, en dat zelfs een groot aantal verkozenen hun mandaat zouden moeten afstaan en allochtone ambtenaren hun job zouden inleveren.
Bij afschaffing van de dubbele nationaliteit zouden ook ineens veel meer allochtonen hun gevangenisstraf dan kunnen gaan uitzitten in hun geliefde vaderland.
Het zou voor de allochtonen ook moeilijker of niet meer mogelijk zijn om in het land van oorsprong geld te gaan parkeren, of huizen te bouwen, of zaken te doen zonder dat die landen zouden moeten en kunnen samenwerken met de Belgische fiscus en gerecht.
Immers zijn er nauwelijks Belgen die een buitenverblijf hebben in Marokko of Turkije, want onder andere voor die landen zijn alle vroegere landgenoten met dubbele nationaliteit geen Belgen maar Marokkanen of Turken.
Deze toestanden bestaan massaal, zelfs terwijl men hier nog steun trekt , of men zich hier als kansarm voordoet ook.
De echte Belgen, de “domoren” met slechts één identiteit, die moeten hun buitenverblijf, hun rekeningen en hun zaakjes in het buitenland aangeven, en betalen belastingen, want op medewerking van een ander vaderland kunnen ze niet rekenen, maar op de fiscale recherche wel.
Terwijl men in België slechts één vrouw mag hebben, kunnen allochtonen met dubbele nationaliteit er in hun land van oorsprong een harem op nahouden.
Handig als ze hun kinderen eens willen heropvoeden of ze wat moeten knoeien met identiteiten of personen ten laste..
Terecht stellen enkele kritische intellectuelen, journalisten, en progressieve geesten nu dat men zich vragen kan stellen over de loyauteit van de nieuwe burgers. Hoe zouden in een hypothetisch geval de islamitische leden van het leger, politie en overheid reageren in geval van crisis, oorlog of interventie, tegen andere islamieten of landgenoten?
Wie waakt er over onze gevoelige informatie, onze strategische belangen, onze staatsveiligheid wanneer de infiltratie overal heeft plaatsgevonden? Is dit nog mogelijk, want het is moeilijk herkenbaar? Zelfs de USA met haar gigantisch apparaat slaagt daar niet in, laat staan een lachwekkende staatsveiligheid van een landje als het de onze.
En hoe zit dat met Cyprus, Deel van de Eu, nog steeds bezet door Turkije en eigenlijk nog is staat van oorlog?
En met de relatie vrouwelijke officieren tov allochtone soldaten? Kunnen zij daarvan bevelen ontvangen en er respect voor opbrengen.?
En wat met de inval van Turkije in Iraaks Koerdistan? Hoe gaat dit escaleren en evolueren tegen onze wil, want ook hier worden nog regelmatig kleine oorlogjes uitgevochten tussen Turken en Koerden?
Met de erkenning van de genocide op Armeniërs, die onder druk van de Turkse kiezers reeds door onze kandidaat premiers wordt verloochend?
En hoe zit het met de bezetting van de Spaanse Sahara door Marokko? Kunnen we daar onder druk van de Marokkanen ook onze mond niet meer over open doen?
Wat met de dubbele belastingverdragen? Zulke verdragen stellen dat men mag kiezen waar men belastingen betaalt en men mag opteren voor de laagst belaste. Een Belg met slechts één nationaliteit betaalt hier belastingen.
Wat met erfenisrecht dat niet overal hetzelfde is? Hierdoor kan men nog steeds et Belgische en Europese systeem omzeilen en zo volgens Islamregels vrouwen benadelen.
Wat met uitleveringsverdragen? Die landen leveren meestal hun onderdanen niet uit, of verlenen geen medewerking, en ze worden enkel gestraft voor misdrijven in hun land begaan.
Marokkanen die zogezegd hun nationaliteit nooit kwijtraken zouden ook nooit Belg mogen kunnen worden tot de Marokkaanse wet is aangepast, Turken die Belg worden zouden nooit meer in het Turkse leger mogen dienen, want beide zijn dit geslepen en verraderlijke manieren om invloed in Europa en in België op te bouwen. Dit, alsook de verschillende uitspraken van “nieuwe Belgen” en allochtone politici als Ergun Top van de CD&V, bewijzen trouwens dat de vraag van loyauteit terecht kan gesteld worden, en dat we hiermee nooit akkoord mogen gaan.
Met dubbele nationaliteit blijft men nog altijd een beroep kunnen doen op bvb de sharia van het land van herkomst. Daar bepalen vaders wat er met hun dochters gebeurt, sexuele verminking incluis;
Met hun voordeelstatuut als buitenlander hoeven ze ook niet over de Belgische beroepskwalificaties te beschikken om bvb een exotisch restaurant te starten, want zij ressorteren onder buitenlandse zaken en hoeven geen kok te zijn laat staan een bewijs van bedrijfskunde te leveren.
Hoe functioneert dan de diplomatie met dubbele nationaliteiten?
Een Congolees bevoegd voor ontwikkelingssamenwerking?
Een Turk voor defensie?
Een Marokkaan voor migratie?
Een Iraniër bevoegd voor emancipatie?
Een Chinees op wetenschapsbeleid?
Een Arabier op energie?
Een fundamentalistische Afgaan op justitie?
Een Nigeriaan op financiën?
Een Colombiaan op drugspreventiebeleid
Enz….
Nee, Belgen hebben geen nood aan een dubbele nationaliteit, en zijn geen vragende partij. Belgen zijn voorlopig nog tevreden met hun Nationaliteit of beter gezegd toekomstige Vlaamse Nationaliteit, want dat is niet tegen te houden.
De Belgen die hier vertrokken zijn hebben zich volledig geassimileerd in het nieuwe land en hebben reeds de Belgische nationaliteit bewust afgestaan.
Voor anderen, die het hier kotsbeu waren, kan die Belgische identiteitskaart trouwens gestolen worden. Meest waarschijnlijk is dat een aantal die Belgische nationaliteit willen terug hebben of behouden om later te kunnen terugvallen op ons sociaal en medisch vangnet. Zo ken ik een Belgische die na tientallen jaren verblijf in de USA is teruggekomen om zich hier goedkoper medisch te laten behandelen.
Hoe reageerden Vlaanderen en de politici op dit nieuwe Koninklijk besluit voor de dubbele nationaliteit ? Ze hebben het onlangs inderhaast goedgekeurd in het parlement, een weekje voor de verkiezingen. Onze parlementsleden en regering lieten zich snel weer rollen door de PS en Onckelinckx!
Men heeft dit doorgevoerd nog voor hierover een publiek, politiek en maatschappelijk debat kon ontstaat.
De consequenties zullen op termijn belangrijk zijn, dat zet ik op papier.
Aan mijn loyauteit twijfel ik niet. Ik hoef dus geen tweede nationaliteit, al ruil ik de Belgische graag morgen in voor de Vlaamse.
Om wat hier vooraf gaat: afschaffen dus die tweede nationaliteit, dit KB is trouwens niet wettig op vele vlakken aangezien ze een echte wet vernietigt (wat een KB niet mag) Ze is bovendien niet voor iedereen toepasbaar., en nadelig en discriminatoir voor de Belgen EN de Vlamingen.
Ik hoop dat de enige Vlaamse partij die dit kan ongedaan maken aanstaande zondag massaal wint, maar ook van andere strekkingen moet men eens goed nadenken wat men heeft aangericht en accepteert

Gepost door: a.griffon | 09-06-07

Griffon

Hebt ge daar bewijzen van, dat Onkelinx's moeder allochtoon is?

Hoe Links allochtone stemmers zou verliezen bij het afschaffen vd dubbele nationaliteit snap ik niet. We hebben toch migrantenstemrecht? Dus iemand met alleen de Marokkaanse nationaliteit die hier woont mag ook stemmen. Men is zelfs begonnen met Belgische paspoorts uit te delen aan Marokkanen en Turken die ginds wonen, en wiens enige band met ons land erin bestaat dat hun vader of moeder hier woont en Belg is. Als we Links laten doen mag iedereen ter wereld belg worden en op Links stemmen, op voorwaarde dat ze een nieuwjaarskaartje sturen naar Onkelinx.

Moslims dienen hun eigen nationaliteit te behouden en in hun eigen landen blijven wonen, of er terug naartoe gestuurd worden, probleem opgelost. Anders stevenen we af op apartheid, en tenslotte naar Kosovaarse toestanden.

Normale mensen mogen naar Belgie emigreren, mits niet te veel, zoals het Kazachstaanse gezin dat hier al 8 jaar illegaal verblijft, en nu gaat teruggestuurd worden, omdat het geen moslims zijn. Want Belgie heeft 30 jaar geleden op een slinkse manier beslist dat alleen nog moslims mogen immigreren, door een immigratiestop in te voeren voor iedereen, behalve voor familie en partners van de reeds aanwezige migranten, als bij wonder allemaal ...moslims.

Gepost door: Jef | 09-06-07

Onkelinx Ik schreef het oorspronkelijke bericht al enkele jaren geleden, maar hier kan je het ook lezen.
Dit bericht (klik op de link hieronder) stuurde ik destijds door aan Marie-Rose Morel die daarna werd geïnterviewd door Humo.
Daarna deed ik zelf nog opzoekingen en liet ik toen Turkse kranten vertalen om zeker te zijn.

Gepost door: Janice | 09-06-07

Algerijnse Dat bericht kende ik reeds enkele jaren, maar toen ik een tijdje terug een lange vrt-reportage zag over het ouderlijk gezin Onkelinx in Seraing, viel mij op dat er niet over de allochtone afkomst vd moeder gesproken werd. Ook op de PS-site wordt er niet over gerept. Volgens sossen nochtans iets om fier op te zijn? Op haar persoonlijke site heeft ze het wel over haar vader, van Limburg afkomstig en arbeider en syndicalist in Ougreé, later burgemeester van Seraing. Over haar moeder echter geen woord.

Op Wikipedia vond ik echter de bevestiging: in 1955 is de Limburgse syndicalist getrouwd met een Francaise van Algerijnse afkomst, Germaine Ali Bakir.

Gepost door: Jef | 09-06-07

Erfelijkheid Germaine Ali Bakir en haar ouders waren dus verwesterde moslims: ze kreeg een niet-islamitische voornaam, en ze trouwde met een ongelovige, zonder dat die zich hoefde te bekeren tot de sekte, wat zeer ongewoon is.

En wat zien we een generatie later, met Laurette gebeuren? Inderdaad, een terugkeer naar de islam: ze trouwt weer met een moslim, zelfs een criminele, ze bekeert zich stiekem tot de sekte, en ze doet alles om ons land versneld te islamiseren. Dit is waar ik al lang voor waarschuw: moslim zijn is genetisch bepaald en dus erfelijk, en in de erfelijkheidsleer is het een gekend gegeven dat genen één of twee generaties kunnen overslaan.

We moeten drie stappen vooruit leren denken zoals de joden, en zelfs goede, geintegreerde, verwesterde moslims moeten er op den duur weer uit. Die ervaring hebben ze eind 15e eeuw ook opgedaan, bij de 1e reconquista in Spanje.

Gepost door: Jef | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.