12-06-07

Forza Flandria

Forza Flandria

Blijkbaar moet er bij deze satire een woordje uitleg. Want uit de reacties blijkt dat vooral onze tegenstanders het niet begrijpen.
Dit is enkel een voorbeeld hoe anderen 'Forza Flandria' bekijken, omdat ze altijd weer vervallen in de aloude gewoonte om elke keer wanneer ze het woordje 'rechts' horen, het oorlogsgeschut uit WOII boven te halen.

Zoals ik al eerder schreef wil het opkomen van rechts geenszins zeggen dat we de jaren dertig van de vorige eeuw herbeleven, zoals men ons zo graag wil laten geloven. Temeer het ondertussen al meermaals werd bewezen dat de gevoerde politiek in de jaren dertig, gemeten naar de huidige maatstaven, in feite heel links was.

Voor wie we echt bang moeten zijn moet maar even denken aan Pim Fortuyn of Theo Van Gogh.

18:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

en nu nog benidorm vlaams en iedereen content

Gepost door: noel slange | 12-06-07

Fiere Frank Het enige wat voor mij telt is dat de islamisering teruggedraaid wordt Frank. Of dat nu door VB of door CD&V of door PVDA gebeurt zal mij worst wezen.

Kijk, zulke plaatjes ontbreken nog op uw site:

Gepost door: Jef | 12-06-07

Sarkozy Eens kijken hoe Sarkozy de islamisering gaat terugdraaien: dit jaar nog moeten 25,000 illegale moslims gerepatrieerd worden, en moeten er 125,000 gevangen gezet worden. Verder wordt gerekend op 2,500 vrijwillige legale vertrekkers à rato van een premie van 3000 euro per koppel geloof ik.

ZO had ge het VB kunnen terugdringen Verhafstoodt, hebt ge het nu door? Schrijf anders nog eens een boekje, het enige waar ge goed in zijt.

Gepost door: Jef | 12-06-07

Die leeuw die brengt de Hitlergroet..of is het de houzee groet??? Goed gevonden in ieder geval...Leuk dat je dat plaatst...

Gepost door: Tiberius | 14-06-07

Een woordje uitleg onder te satirische tekening uit 't Scheldt voor diegenen die het niet begrepen leek hier aangewezen.

Gepost door: Janice | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.