15-06-07

Massale knokpartij tussen Hindoestanen en Marokkanen

Net zoals er bij ons een jaar geleden een enorme vechtpartij ontstond tussen honderden Marokkanen en Turken op de Grote Markt te Sint-Niklaas, gebeurde nu hetzelfde in Nederland.
Deze week in de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie moeten ingrijpen bij een knokpartij tussen honderd Hindoestanen en Marokkanen op het Rembrandtplein in Amsterdam.

De politie heeft twaalf personen aangehouden die waren betrokken bij de massale vechtpartij, waar zowel mannen als vrouwen aan meededen. 'Het gevecht ontstond rond 4.00 uur in een discotheek aan het Rembrandtplein,' zegt politiewoordvoerder Leo Dortland tegen een journalist van Elsevier.

Naar aanleiding van een ruzie tussen een Hindoestaanse man en een Marokkaanse vrouw, gingen twee groepen bezoekers in discotheek Escape met elkaar op de vuist. Op dat moment werd daar voor studenten een feest gehouden, ter afsluiting van het collegejaar.Net zoals je wel eens ziet in een cow-boyfilm ontstond er een gigantische vechtpartij in de discotheek.

De portiers zetten de relschoppers buiten de deur, maar het gevecht werd op straat voortgezet.

De groep relschoppers groeide uit tot ruim honderd personen. Zij gingen zowel elkaar als de politie te lijf. De politie zette twee honden in en voerde een korte charge uit met wapenstokken om het geweld te smoren.

'Ze waren ongelooflijk agressief. Toen het ambulancepersoneel ter plaatse een gewonde die op de grond lag probeerde te behandelen, gingen ze gewoon door met inschoppen op die persoon. Uiteindelijk is gebleken dat ze behoorlijk onder invloed waren van alcohol en drugs.

Drie vrouwen en negen mannen in de leeftijd van zestien tot 23 jaar werden opgepakt. Ten minste zes personen raakten gewond. Twee relschoppers liepen verwondingen op aan hoofd en arm tijdens het gevecht. Vier anderen liepen letsel op door een beet van een politiehond. Er zijn geen agenten gewond geraakt.

Volgens Dortland zitten de twaalf relschoppers nog vast. 'Ze zijn in verzekering gesteld omdat het onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij nog loopt.' De arrestanten worden mogelijk vervolgd voor openbare geweldpleging en het negeren van een politiebevel om het gevecht te staken.

01:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

80 miljoen negers Wat is multicul toch mooi ...twee culturen smelten samen en proberen elkaar te overtuigen met "doorslaande" argumenten...een verrijking voor onze westerse beschaving zou De Gucht zeggen , bijgetreden door onze rode ridders en "hoe groen was mijn dal"...Het valt wel een beetje op.. dat Islaaaamertjes zowat met iedereen in de clinch liggen...als er ergens zever is zijn er mosselslimmers bij betrokken...en ik wil graag geloven dat het een "minderheid " betreft...Ons roemrijk "vaderland" heeft ... en met..succes aan vele oorlogen meegevochten ...wij slaagden erin 80 miljoen negers onder de knoet te houden en de Congo leeg te zuigen tot eer en glorie...wij hielpen mee aan de golfoorlog ... echt een dapper volk met alles erop en eraan !!! idem voor onze noorderburen...maar wij zijn niet in staat om wat groepjes ambetante bruinsmikkels in toom te houden ... of njet te zeggen tegen de ongewenste invloed van de Islaaaaaaam .... zoals gezegd 80 miljoen negers = geen probleem ... ik kan echt niet goe volgen !!

Gepost door: Rene | 15-06-07

spanningen? Dat zijn nu de gevolgen van het aanvaarden van andere regels en gebruiken voor andere culturen in Europa,en ze dan nog opleggen aan de inheemse bevolkingen via antidiscriminatiewetten, die de spanningen alleen maar opdrijven. Wanneer beginnen de veldslagen hier?
Er zijn diverse redenen dat de ideeën over multicul niet uitgevoerd kunnen worden. De belangrijkste zijn dat vergeten wordt dat verschillende culturen verschillende rechtssystemen ontwikkelen, en dat de voorwaarde voor een harmonische staat toch is dat het om aangenomen wetten gaat, die voor alle burgers in de samenleving gelden.
Dit aanvaardt de islam niet
De multiculturele idee bouwt op de aanname, dat allen het recht hebben om naar hun eigen wetten en regels te leven, wat er toe zal leiden, dat diegenen die het hardst roepen , bijzondere regels voor hun groep mogelijk zullen maken.
De ongeregeldheden en vechtpartijen zullen nog toenemen en draaien – in principe – niet om ras of huidskleur, maar om de spanningen die zich bijna altijd zullen voordoen, wanneer grote groepen moslims zich in en bij een oorspronkelijke bevolkingsgroep vestigen.
Het zou een dwingende eis moeten zijn dat men zich als immigrant juist aanpast aan de normen en wetten van zijn nieuwe land, in plaats van te eisen dat de oorspronkelijke bevolking zich naar een intolerante ''wets-religie'' voegt.
We hebben toch nooit problemen gehad met Boeddhisten, hindoes, joden of andere.
De multicultul wordt in zijn praktische uitvoering bijna altijd moslim.
De laats goedgekeurde antidiscriminatiewetten werken de arrogantie van moslims enkel in de hand.
En dan maar huilen dat we verrechtsen.
Maar neen, de massa is wakker geworden.

Gepost door: stradi | 15-06-07

Zo is het Stradi en niet anders ...knappe posting
het bewijst dat onze politieke kopstukken en andere "wonders" nog in sprookjes geloven

Gepost door: Rene | 15-06-07

Verrechtsing? Dat Europa verrechtst, daar heb ik mijn twijfels over. In Duitsland behaalde links en extreemlinks samen in Bremen bij deelstaatverkiezingen zo maar eventjes 61%. De nieuwe Linkspartei steekt de SPD langs links voorbij. Er werd een algemene regularisatie afgekondigd. Terwijl Frankrijk rechts werd, is Duitsland aan het verlinksen, zoals tijdens de hoogdagen van Adolf. Binnenkort weer een 'Kraft durch Freude'-programma?

Gepost door: Jef | 15-06-07

Fait divers Sappig verhaal: in centrum Turnhout steekt een vrouw een jonge liefdesrivale dood in een café. Vrouwen waren toch minder gewelddadig, hoor ik steeds? (GVA)

Gepost door: Jef | 15-06-07

Allé Jef, vrouwen niet onderschatten, hé!
Het woord 'furie' is soms echt wel toepasselijk...

Gepost door: Janice | 16-06-07

FURIETJE? Janice,uw reactie op sommige ransige creaturen liet wel vermoeden dat we met je persoon niet te maken hebben met een slabbetje, en ik heb zo een vermoeden dat je "furie" op jezelf toepasselijk vindt.
Ben voor de lol even gaan Googlen en kwam bij dit;
"De Spaanse furie duidt op het plunderen en branden van de stad Antwerpen op 4 november 1576, tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Het woord 'furie' heeft waarschijnlijk betrekking op de mythologische furiën".
Zover als de Spaanse furie wil je toch niet gaan hoop ik?

Gepost door: stradi | 17-06-07

Furie Nee, over zoveel zelfbeheersing beschik ik nog wel...

Alhoewel het soms moeilijk is, hoor!

Gepost door: Janice | 17-06-07

80 miljoen negers Beste Rene was uw mond met bruine zeep desgewenst kom ik u helpen .

Gepost door: Tom | 27-02-08

De commentaren zijn gesloten.