20-06-07

Leve Stalin!

Soms ben ik echt wel bang van links. Wanneer je hoort en leest wat ze denken en zeggen en willen doen, kan je als rechtse maar beter uitkijken.
Die lui zijn gewoon moordzuchtig en extreem gewelddadig.

Churchill had gelijk toen hij zei, ' wanneer het nazisme terugkomt, zal het onder het mom zijn van de zogenaamde goeddoeners en wereldverbeteraars’.

Tijdens een interview met Kamagurka werd het duidelijk dat hij geen jota snapt van politiek maar dat weerhield hem niet zijn mening vorig weekend over twee bladzijden in het Nieuwsblad te brengen.Zelf heeft hij niet gestemd, hij zat net in het vliegtuig en ‚vergat’ per volmacht te stemmen.
Misschien maar goed ook. Want wanneer je verder leest gaan je haren rechtop staan van verbijstering. Hij gelooft dat wij geregeerd worden door de president van de Verenigde Staten. Maar dat is nog niets.
Hij vindt dat een socialist iemand moet zijn met een dikke moustache, wenkbrauwen en dito buik. Dat zou je nog grappig kunnen noemen, maar dan zegt hij dat hij hier mannen wil die op de barricades staan zoals Lenin en Stalin.

Begrijpt iemand dat?
Toen Lenin aan de macht was oefende hij een harde terreur uit tegen de opstandige boeren en stakende arbeiders, maar ook tegen zijn politieke tegenstanders.

En Stalin, de Sovjet Hitler die, nadat hij de macht greep, de bolsjewiek, Sergej Kirov liet vermoorden dat het begin inluidde van de ‚Grote zuivering’ waarbij miljoenen en miljoenen mensen in een meedogenloze heksenjacht het leven lieten.
Dat is zijn held.
Net als bij die van de PvdA, die nog steeds durven spreken over ‚vadertje Stalin’.

Van gewone burgers tot een groot deel van de legerleiding, staatshoofden, premiers en partijleiders van deelrepublieken, tegenstanders, intellectuelen, kunstenaars, trotskisten en dan vooral ook rechtsen en oppositieleiders werden allemaal uit de weg geruimd door Stalin.
Zij werden allemaal slachtoffers van Stalin’s zuiveringen. Zij werden terechtgesteld of verdwenen in de goelags. Het aantal slachtoffers van de machtigste en meest moorddadige dictator aller tijden benaderen de 30 miljoen.
Het enige wat hij goed heeft gedaan is het onstuitbare Duise leger verslagen in Stalingrad. (Waarover overigens een goed boek geschreven werd met de titel ‚Bedrogen bedriegers – Stalin versus Hitler’) geschreven door Marius Broeckmeyer.

Geen wonder dat iemand zoals Kamagurka dan in het interview zegt dat hij zich zou bewapenen wanneer het Vlaams Belang aan de macht zou komen. Hij is dan nog zo stom om niet te beseffen dat ook zij op een democratische manier verkozen werden, en ook zij verplicht zouden zijn om in een regering met coalitiepartners te stappen bij eventuele deelname.
Maar nee, dat snapt hij niet, hij zou zijn kelder volstoppen met uzi’s en handgranaten.
Hij zou zich bewapenen, zegt hij. De wijn in zijn kelder zou moeten wijken voor wapens om ons af te knallen. Want de dingen die het Vlaams Belang zegt, zijn fout, zegt hij. Een andere mening, foei, ...afknallen maar, want het Vlaams Belang zou anders een muur rond België zetten denkt hij. Het ergste is, dat hij zelf al die onzin gelooft.
Leve Stalin!!!

Zijn dergelijke kortzichtige mensen nog te redden? Over Dedecker liet hij zich veel milder uit. Want Dedecker heeft wel een mening, zei hij. Dat die mening van Dedecker voor 80% uit ons programma gehaald werd weet hij natuurlijk ook niet. Nee, Dedecker denkt internationaal en daarom is hij geen racist.... wauw, ik heb Dedecker al verschillende keren bezig gehoord in besloten kring en over de islam zegt hij net hetzelfde als wij, het enige wat Dedecker anders heeft dan wij is zijn rabiate jodenhaat. Maar...links heeft dat ook, dus dat is geen punt en zeker geen racisme.
Enkel kritiek op de islam is verwerpelijk en racistisch en anders niets!!

02:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ZO LOPEN ER VEEL ROND och Kamagurka wat stelt die vent voor ?? ik zag hem ooit op TV ..dat is een geflipte idioot..die wat belangstelling krijgt door een bepaalde levenshouding en wat uitspraken...dat humo van dergelijk figuur een intervieuw afneemt...dan kunnen ze beter naar het "zot"huis in Mortsel gaan waar ik "BEROEPSHALVE" veel kwam....wat ge daar allemaal hoorde en zag.....ja het doet me denken aan dien kaladracula ... geen vuiltje in de lucht...niks van betekenis...
verloren energie van Janice bij het schrijven van deze posting...

Gepost door: Rene | 20-06-07

Leve Kamagurka! Leve Kamagurka! :))))))

Gepost door: Robbedoes | 20-06-07

JOKE algoe dat ge ermee kunt lachen :)

Gepost door: Rene | 20-06-07

wie is in hemelsnaam "kamagurka?
familie van duchaucois? nog zo'n idioot!
ze zitten nog nie allemaal in den amadeus zulle!
vaag diene robbedoes ook maar uit, janice! die hoort ook in zo'n instelling thuis, zeker niet op uw blog! misschien bij verstreepen!

Gepost door: jos | 20-06-07

Robbedoes moet blijven! Ik vind Robbedoes nen toffe!

Groetjes van Spip ;)

Gepost door: Kwabbernoot | 20-06-07

Top 10 genocides

Er zijn, aan het einde van de vorige eeuw, heel wat lijstjes gemaakt. De invloedrijkste mensen, de grootste kunstenaars, de belangrijkste uitvindingen, en ga zo maar door. Eén lijstje ben ik nergens tegengekomen: de moordlustigste staten. Gelukkig is er een Amerikaanse professor, nog wel van de blije universiteit van Hawaii, die voor ons heeft uitgezocht wie de grootste massamoordenaars van de 20e eeuw waren. Deze R.J. Rummel heeft in zijn boek Death by Government (1994) een hitlijst samengesteld van misdadige regimes op basis van aantallen slachtoffers, dat wil zeggen, mensen die zijn vermoord of vroegtijdig aan hun einde zijn gekomen als gevolg van doelbewuste repressie en terreur van een staatsapparaat. In de strijd gesneuvelde soldaten zijn niet meegeteld. Hoewel Rummel jarenlang aan zijn statistieken heeft geschaafd, gaat het uiteraard om schattingen, maar dat mag, vind ik, de pret niet drukken. Op naar de top-tien.

Op de tiende plaats vinden we Pakistan. De Pakistaanse regering onder leiding van president Yahya Khan vermoordde in 1971 in een recordtijd van 267 dagen 1,5 miljoen Bengalezen die woonden in wat toen de Pakistaanse provincie Oost-Bengalen was, nu Bangladesh. Op basis van het aantal doden per dag zou Pakistan ongetwijfeld hoger zijn geëindigd, waarschijnlijk zelfs op de eerste plaats, maar we moeten hard zijn - het gaat om het totale aantal doden, niet om het moordtempo.

Op de negende plaats vinden we, voor mij zeer verrassend, Polen, dat in de periode van 1945 tot 1948 1.585.000 leden van de Duitse minderheid in dat land om zeep blijkt te hebben geholpen. Wist ik niet. Zo blijkt maar weer - de geschiedenis wordt geschreven door de winnaars.

Nummer acht is communistisch Vietnam (1945-87), met het respectabele aantal van 1.678.000 doden. (Dit is exclusief het aantal gesneuvelden in de Vietnam-oorlog).

Zevende staat Turkije. De Jonge Turken, die van 1909 tot 1918 de macht hadden, ruimden in die paar jaar pakweg 1.883.00 Armeniërs uit de weg ? een welbewuste, puur racistische genocide uitgevoerd op een weerloze minderheid van de bevolking. Is ongetwijfeld een inspiratiebron geweest voor Hitler. Armeniërs proberen al jaren om in Nederland een monument op te richten voor de slachtoffers van deze holocaust, maar dat wordt door onze bestuurders verhinderd omdat dat aanstootgevend zou zijn voor de in Nederland wonende Turken, die het blijkbaar als een belediging beschouwen dat 1,8 miljoen Armeniërs zich zomaar hebben laten vermoorden door de Turkse staat.

Plaats zes valt toe aan Cambodja onder de Khmer Rouge met ruim twee miljoen doden. Jammer voor Pol Pot net geen plaats in de top-vijf. Hij heeft zijn best gedaan, zullen we maar zeggen.

De spanning begint te stijgen. Wie horen er bij de wreedste vijf?

Op de vijfde plaats is geëindigd het fascistische regime van Japan, dat in de periode 1936-45 bijna zes miljoen mensen de dood injoeg.

Op de vierde plaats, voor mij enigszins een verrassing, nationalistisch China (1928-49). Dit is de eerste staat die boven de tien miljoen doden uitkomt, zij het maar net.

Tussen plaats vier en drie is een duidelijk gat geslagen, want onze bronzen-medaillewinnaar, Adolf Hitler, u kent hem wel, scoort met 20,9 miljoen doden meteen het dubbele van Tjiang Kai-sjek en consorten. Niettemin moet Hitler het duidelijk afleggen tegen een andere held uit de vorige eeuw: Mao Tse-tung.

Communistisch China onder Mao neemt een eervolle tweede plaats in met ruim 35 miljoen doden. (Vandaar waarschijnlijk dat Harry Mulisch de Culturele Revolutie ooit omschreef als "misschien de meest fantastische gebeurtenis uit de wereldgeschiedenis".) U heeft inmiddels wel geraden wie op nummer één staat.

De winnaar is: de Sovjet-Unie (gefeliciteerd, kameraden!), dat met bijna 62 miljoen doden de genocide-competitie ruim wist te winnen.

Nu zegt u misschien, ja maar, dit lijstje is niet fair. In landen als China en Rusland wonen tenslotte een heleboel mensen, zodat een beetje zuivering meteen ook flink aantikt in aantallen slachtoffers. Kleine landen kunnen op die manier nooit winnen. Zit iets in, maar geen nood, want Rummel heeft ook uitgerekend wat, in verhouding tot de grootte van de onderdrukte bevolking in kwestie, de dodelijkste regimes zijn geweest. In dat lijstje komt de Khmer Rouge op de eerste plaats. Toch nog een succesje dus voor Pol Pot. Interessant om te bedenken wat er gebeurd zou zijn als Pol Pot een Chinees was geweest. In deze top-tien vinden we ook nog een paar nieuwe namen en gezichten, zoals Idi Amin (tiende) en Kroatië tijdens de Tweede Wereldoorlog (derde!). Ik ben benieuwd hoe de top-tien er in 2100 uit zal zien. En of er nog records zullen worden gebroken.

Karel Beckman


Gepost door: Jef | 20-06-07

humor Kamagurka, is dat ook niet diegene die de grens van Belgie aan het trekken is met wit krijt? En die alle moeite vd wereld heeft om bij zijn interviews een paar interessante vragen te stellen aan de mensen die hij ontmoet? Dan ken ik hem. Zijn prentjes vind ik vaak surrealistisch, onbegrijpelijk simpel, naief tot in het absurde. Voorbeeld:

Gepost door: Jef | 20-06-07

Top 10 Bedankt voor de interessante toelichting, Jef.

Ja, dat is 'm, en voor dat krijtlijntje trekken rond België werd hij nog betaald ook.

Toch raar dat die gasten niet weten dat onder de linkse dictaturen, de bekende kunstenaars, schrijvers etc... eerst geliquideerd of gevangen gezet werden.
In Cuba zitten de gevangenissen trouwens nog vol.

Gepost door: Janice | 20-06-07

Zalig zijn de simpelen van geest want zij voelen 'zichzelf' toch zo verheven.
Ach, met die idioot kan men 'soms' eens lachen, tegen domheid moet men niet vechten, is verspilling van energie.

Gepost door: Jean | 20-06-07

Rusland Merkwaardig toch dat Kamagurka heimwee heeft naar de 'echte' socialisten van de Sovjetunie. Want wie al eens een artikeltje in de Pravda leest, zal vaststellen dat de russen het helemaal niet zo begrepen hebben op moslims en immigranten in 't algemeen, zie de Kaukasus en de vele 'incidenten' met buitenlandse 'studenten' in Moskou.

Vandaag staat er bv in hun krant dat Engeland een moslimland aan 't worden is, gezien Mohammed de meest gegeven naam gaat worden. Ten tijde van de moslimopstand in Frankrijk stond er te lezen dat Parijs blijkbaar omsingeld was door islamitische nederzettingen. Toch allemaaal dingen die ik in onze pers niet in dgl scherpe bewoordingen lees.

Links en links is dus twee. Of drie? Want ook in de moslimlanden zelf is vaak een sterke socialistische stroming aanwezig (de Baath partij bv), en die zich ik toch nog niet door het stof kruipen om armoezaaiers en zielepoten het land binnen te zeulen, met als enige bedoeling aan de macht te komen door hun stemmen. Ook het nationaalsocialisme van Adolf was alles behalve vriendelijk voor buitenlanders. Het huidige Europese 'links' is dus blijkbaar iets heel aparts.

Gepost door: Jef | 20-06-07

BRAVE VLAMINGEN Da was een interessante posting Jef...ik stel met veel genoegen vast dat Vlamingen niet voorkomen in den top tien..ge ziet.. wij zijn een braaf volk ,het is wel een geruststelling dat de rode Vandernottes de verkiezingen verloren hebben ,je weet maar nooit he...met individuen zoals ne Kamadracula...ook een geruststelling voor Janice en haar blog...want inderdaad de eerste slachtoffers van rood correcte regimes zijn altijd intellectuelen ,kunstenaars, mensen met buitengewoon veel verstand ,dus posters bij Janice (Robbedoes hoeft niets te vrezen)

Gepost door: Rene | 21-06-07

Kamagurka is een rood stuk vreten wiens "humor" zich beperkt tot het tekenen van drollen. Maar die om de één of andere reden door links op handen wordt gedragen als dé grote culturele innovator. Wat dat betreft helpt het natuurlijk al om voor het ultrarode schijtmagazine Humo te werken.

Gepost door: Antichrist | 21-06-07

Kama en vriendje Zijn vriendje en mede striptekenaar heer Seele is al even debiel,dit wandelend anorexialijk,is ook een "toonaangevende kunstenaar" het verbaast mij dat beide "heren" nog zo weinig opgevoerd worden in de rooie media,nu VTM zijn uiterste best doet om de trotskisten van de VRT links voorbij te steken kunnen zij misschien de str... en drek cartoons onder het stof halen om ze als edukatieve lectuur aan hun kijkvee te voederen,onze blowende jeugd zal er mentaal op vooruitgaan

Gepost door: lowieke staal | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.