21-06-07

Heeft Leterme evenveel lef als Sarkozy?

sarkozy(1)

Sarkozy belooft "veel lef"
20/06/2007 16:11


De Franse president Nicolas Sarkozy heeft woensdag beloofd "lef" te tonen om een ander beleid te voeren, dat volgens hem nodig is om het land weer "op het juiste spoor" te zetten.

"Al wat ik beloofde te veranderen, zal ik veranderen. Al wat ik beloofde te hervormen, zal ik hervormen", zo zei Sarkozy aan de parlementsleden van zijn UMP, die samengekomen waren in het presidentieel paleis.

"Ik wil een ander beleid voeren om een antwoord te geven op de uitdaging van de globalisering", luidde het drie dagen na de tweede ronde van de parlementsverkiezingen, waarbij de UMP ondanks licht verlies een absolute meerderheid behaalde.

Net voor de toespraak van de president had de regering een eerste economisch wetsvoorstel goedgekeurd, bedoeld om het land een "fiscale schok" te geven en de economische groei te stimuleren.


(Belga)

18:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat over papavers !!! Wel Janice je wilde het verschil weten tussen klaproos en papaver !!! wel de klaproos is een papaver,die je tegen komt langs de velden met zijn rode verwaaide bloemen,daarom in de volksmond klaproos genoemd,de opium velden zijn ook papaver velden met hun witte kleur,maar daar staan de bloemen enkel en strak,en worden alle anderen papaver kultivars verwijder tegen kruising !!! het zijn dus allemaal papavers !!!

Gepost door: natuurmanjak | 21-06-07

Racist? Sarkozy op een wit paard, zwarte koeien bijeendrijvend. Is hij geen racist dan?

Vat geen kou boy!

Gepost door: Jef | 21-06-07

Racist! Premier Howard van Australie gaat alcohol en porno verbieden, maar dan alleen voor aboriginals, wegens hun kwade gewoonte om hun kinderen te misbruiken. Zou ook een gevolg zijn van de massale armoede en werkloosheid bij aboriginals in het rijke Australie.

Hoezo, alle rassen waren toch gelijk?

Gepost door: Jef | 22-06-07

TING TING TING !! Ik heb veel bewondering voor mensen met politieke moed zoals Sarkozy..zij kunnen in staat zijn..de gemeenschap terug in de goede,rechtvaardige en veilige richting te loodsen......maar je moet niet naar het buitenland kijken ! want dat moedig soort van politieke durvers zitten ook .....BIJ ONS.....
Toon Wassenberg van (hoe kan het anders) SPa ..is er zo ene...in de gemeenteraad te Antwerpen was Bart Debie er getuige van hoe zijn collega "Toon" (tony pour les femmes) een vurig pleidooi hield om verbod op te leggen aan het
""""creemgelaskarreke""" dat zijn ronde doet in het park van Borgerhout....en inderdaad volgens het politiereglement mag zulks niet...wie durft de alziende Heer Wassenberg tegenspreken in zijn oneindige wijsheid !!!

Gepost door: Rene | 22-06-07

Bedankt natuurmanjak, ik wist niet dat die ook zo genoemd werden, maar hoe noem je dan die struiken met kleine wilde rozen die in het wild groeien. Want daar ging het om, want die zien er echt uit als kleine rozen, maar ik dacht dat die een andere naam hadden. Het zijn struiken met op de stengels en takken stekels, maar die zijn zacht en de bloemen zijn tamelijk klein.

(Sorry mensen, ik had aan natuurmanjak een vraagje gesteld op zijn site en daar gaat het nu over.)

Gepost door: Janice | 22-06-07

AMAAI JANICE... dat artikeltje over Onkelinx is er eentje om "U" tegen te zeggen...dat zou verplichte lectuur moeten worden in de scholen en mede opgenomen in het bevorderen van de heropvoeding socialistgezinden..dat het zo erg was gesteld met de rode mafia ,wist ik niet !!

Gepost door: Rene | 22-06-07

GELOOFWAARDIGHEID & VERTROUWEN! Ben je gek, LeFERME heeft helemaal géén lef.
Enkele maanden geleden had ik echt een hoge pet op voor dhr Yves Leterme omdat hij de Vlaamse taal sprak, maar......na enkele duistere beloftes aan de Walen en de Coburgers, om in te binden betreffende de staatshervorming, is Yves Leterme voor mij LeFERME geworden, ik dacht echt, daar hebben we een groot staatsman,jammer dat postjes toch bij alle politiekers belangrijker zijn dan de welvaart én het welzijn van de burgers.
Politiekers vergeten blijkbaar één ding, zij zitten daar om 'onze' belangen te dienen en niet om voor zichzelf, familie en vrienden te zorgen.
Figuren die zo laag vallen worden zonder mededogen politiek afgemaakt, vraag het maar aan enkele huichelaars hoe dat voelt, nà 10 juni 2007, ze kunnen het je haarfijn uitleggen.

Gepost door: Jean | 22-06-07

De commentaren zijn gesloten.