22-06-07

Wanneer de vos de passie preekt...

Een aan te bevelen artikel geschreven door Luc van Balberghe.
Al meer dan 30 jaar journalist voor kranten, tijdschriften envakbladen. Directeur van Ready Press Agency bvba en uitgever van ANAchterhetNieuws, onafhankelijk maandelijks magazine over media.Oud-voorzitter van de Vlaamse Journalistenvereniging.

Terwijl in dit werelddeel zogenaamd de conjunctuur stijgt en de economie ‘aantrekt’, daalt desondanks toch dagelijks onze koopkracht …

Terwijl de bevolking na eeuwen tot een soort ‘continentale vrede’ kwam door het langzaam ontwikkelen van gemeenschappelijke samenlevingsnormen, worden die op enkele decennia tijd onderuit gehaald door niets ontziende barbaren en hedendaagse vikings die onze verworvenheden plat branden en zich voeden met de buit uit onze graanschuren…

WEBSITE LUC VAN BALBERGHE - LEES HIER VERDER

16:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Turkije Turkije is lid vd RvE. Hoe gaan die een resolutie goedkeuren dat het creationisme veroordeelt?

Gepost door: Jef | 22-06-07

Polen De linkse EU krijgt momenteel flink tegenwind uit Polen, een vroegere linkse staat. De uiterst linkse regels en bemoeienissen vanuit de EU wat betreft immigratie (moslims), minderheden (moslims dus), homoverafgoding en andere anti-christelijke en pro-islamitische waanzin beginnen langzaam maar zeker op de zenuwen te werken, en de Polen willen meer zeggenschap. Geef het hen maar zou ik zeggen, misschien zit daar nog wat gezond verstand. Want alles is beter dan Links.

Gepost door: Jef | 22-06-07

Er zit wel iets in wat Jef daar zegt, maar dat Polen verhoudingsgewijs méér te zeggen wil, omdat de Duitsers tijdens WO II hun bevolking gedecimeerd zou hebben, vond ik toch een behoorlijke slag onder de gordel.

Gepost door: Antichrist | 22-06-07

Afrika Een mooi artikel over ZA op de vb-stek. En over Zimbabwe ging het gisteren op BBC World: een inflatie van 1,5 miljoen % (sic) wordt dit jaar verwacht, en dit zou wel eens het einde kunnen betekenen vd verlichte despoot Mugabe, die van de graanschuur van Afrika een hongerlijdend land heeft gemaakt.

Ik wil ook negers in onze regering!

En de gouverneur van Limburg moet baas worden bij Ethias!

Gepost door: Jef | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.