23-06-07

Jean-Pierre Van Rossem over Freya V.D.Bossche

Van Rossem over Freya'ke. Geen wonder dat ze niet wist wat de vierkantwortel van 25 was.
Ze was er letterlijk en figuurlijk niet bij tijdens de les. Wel Frea'ke, da's nog altijd 5!!!

KLIK HIER - Jean-Pierre van Rossem over Freya - Aflevering 5


ZEER INTERESSANTE REACTIE:
Freya en European University
--------------------------------

In Antwerpen in de Jacob Jordaanstraat was ooit European University gevestigd.
Een private school en universiteit, die bezocht werd vooral door elitaire buitenlandse cursisten.

De school werd opgericht door Xavier Nieberding. (Ja hoor, ooit schoonvader van Veronique DE COCK). Je kon er een oa diploma Bachelor of Master in Business Administration halen. Het diploma was in België niet erkend, maar de vele cursisten trokken zich hiervan niets aan daar de Universtiteit in het buitenland een zeer goede reputatie genoot. Zelfs Gaston Geens schreef ooit aanbevelingsbrieven over de Universiteit.

Het inschrijvingsgeld voor een opleiding MBA bedroeg zo’n 250.000 Bfr (10.000 €), niet echt democratisch maar een peulschil vergeleken met de 25.000 € die je betaalde in Fontainebleau voor dezelfde opleiding.

Bepaalde diplomafabriekjes in het Gentse (Vlerick en Co) zagen met lede ogen aan hoe Nieberding zijn imperium verder uitbouwde. En begin de jaren 90 raakte ook vader VDB geïnteresseerd in de European University en met zijn gekende arrogantie poogde hij zijn dochter in te schrijven aan de Universiteit.

Hij werd echter vriendelijk de deur gewezen. Zijn dochter slaagde naar verluid nooit in het GMAT (Graduate Management Admission Test) toegangsexamen.

Dit was voor vader VDB voldoende om een ware hetze te beginnen tegen European University. Ergens in één of ander stofferig wetboek werd een tekst gevonden die de naam “Universiteit” voorbehield aan de in Belgie erkende universiteiten. European University moest zijn naam wijzigen. En alsof dat nog niet genoeg was werden de wildste verhalen gelanceerd rond European University. Een tijdlang was European niet uit het nieuws en de bevriende (lees rode) pers kapte er lustig op los.

Een dorpsnar bij de naam van Serge LENGLEZ, een zogezegd oud cursist van European, werd erbij gehaald om de verhalen kracht bij te zetten. Dezelfde LENGLEZ zou later in de cel belanden wegens diverse misdrijven waaronder schriftvervalsing, bedrog, afpersing enz.

Maar de hetze nam niet af. Vader VDB wist het zelfs zo ver te krijgen dat het parlement zich ermee ging bemoeien. Moe getergd gaf de heer Nieberding er de brui aan en verliet België.

Hij bouwde in het buitenland zijn toonaangevend management instituut verder uit. Oordeel zelf op http://www.euruni.edu. Dit had Belgisch kunnen zijn.

Dit bevestigt nog maar eens hoe verbeten de familie VDB kan te keer gaan als ze haar zin niet krijgt.

Rolovee
rolovee@gmail.com 25-06-2007, 19:25:44
Rector

13:07 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Drugsministers Straf dat wij nu al twee ministers hebben die met drugs worden geassocieerd. De ontaarde democratie.

Voor Frank nog een voorbeeld voor z'n site, want hij blijft de moslima's discrimineren zie ik:

Gepost door: Jef | 23-06-07

Beetje grote kuis gehouden, ik hou niet van die fascisten die absoluut en met alle mogelijke middelen anderen hun wil proberen op te leggen. En ik hou nog minder van lompe kloten die enkel over seks kunnen praten waar ze al evenveel van af weten als van politiek.

Gepost door: Janice | 23-06-07

Straf! Dat kan geen worteltrekken en toch aan de universiteit geraken! :-D

Gepost door: Metten | 23-06-07

Europese grondwet Allez, de EU-grondwet werd dan toch door onze strot geduwd. Niet onder die naam, en niemand wil ze lezen, maar toch. De belangrijkste gevolgtrekking lijkt mij wel deze: "de weg ligt nu open voor verdere uitbreiding". Dat kan alleen Turkije, Noordafrika en enkele moslimstaten uit de oude sovjetunie zijn. We zijn gewaarschuwd. En dat zinnetje heb ik dan moeten zoeken tussen drie nieuwe berichten over Paris Hilton en Britney Spears. Het belangrijkste eerst nietwaar.

Het positieve aan de EU-top vond ik toch dat tante Angela eindelijk een spiegel blijkt te hebben gekocht: haar jasje was eeens geen twee maten te klein, afgeschenen en tien jaar uit de mode.

Gepost door: Jef | 23-06-07

Van Rossem is natuurlijk een blaaskikker, maar als die zomaar dergelijke verklaringen kan afleggen en géén proces in zijn nek gedraaid krijgt wegens smaad, is het toch teken dat er waarheid inzit. Van Rossem kent natuurlijk als geen achter de achterkamertjes van de Wetstraat en weet wel precies waar er lijken te vinden zijn.

Anderzijds verbazen zijn beweringen me niks...

Gepost door: Antichrist | 23-06-07

De president van de VS is een (gewezen) alcoholist en dat is dan nog zijn meest positieve eigenschap.

Gepost door: Sien | 24-06-07

Een collega van mij stemt al jaren tradietiegetrouw VB omdat ze vindt dat dit een 'menslievende' partij is. Misschien kan deze posting haar op andere gedachten brengen. Gezien haar drugsverleden beseft ze dan misschien hoe haar partij over mensen zoals zij denkt.
Zijn er eigenlijk mensen die een reden hebben om op het VB te stemmen?

Gepost door: Sien | 24-06-07

Flits! Ja, ik Sien. Ik wil nl ieder jaar geen 3 monsterboetes meer in mijn brievenbus vinden. Die krijg ik omdat ik 90 of 70 of 50 rij waar dat vroeger mocht en nu niet meer omdat de schatkist perse moest gevuld worden. Nochtans is daar nu niet méér gevaar dan vroeger, en rij ik al mijn hele leven lang in verzekeringsklasse O. Intensief flitsen ok, maar men had niet tegelijkertijd overal de snelheidslimieten met 20 kmh moeten verlagen, want nu pakt men bijna iedereen, ipv alleen de snelheidsduivels. Bovendien had men eerst, zoals in beschaafde landen, de kruispunten moeten vervangen door ronde punten waar mogelijk. Maar dat is men uit kostenbesparingen 'vergeten'. Hier pakt men met een flitspaal aan een kruispunt automatisch een fotootje van het accident, in normale landen probeert men het ongeval te vermijden. En subtiel verschil.

Ik geloof trouwens dat ook LDD heel wat van zijn stemmen te danken heeft aan het krankzinnige verkeersbeleid van paars.

Gepost door: Jef | 24-06-07

Dat is geen reden. Denk je dat ik daarmee zo blij ben? Dat is gewoon een manier om de staatskas te vullen. Belonen kennen ze niet in dit land, ik rijd ook aan verzekeringsklasse 0 maar betaal daarom niet minder omdat de verzekeringsmaatschappij nu eenmaal geen liefdadigheidsinstelling is.
Hoe DD denkt over snelheid weten we ondertussen. Weet je wat ik me afvraag? In Duitsland mag (of is het ondertussen mocht) je zo hard rijden als je wou (of kon) op de autosnelwegen. gebeuren daar meer ongelukken? Ik betwijfel het, want anders zouden ze dat al lang veranderd hebben. Dus wat is het probleem...er is geen probleem, er is gewoon een gebrek aan geld. Een goed begin zou zijn: wat minder in je eigen zakken stoppen en wat minder verspillen.
Ik heb het nu over onze voormalige regering hé Jef (maar het gaat al jaaaaaaaaaaaaaren terug hoor) en dat zal niet veranderen als het VB het hier voor het zeggen heeft.
Ben wel blij dat je me niet verweten hebt!

Gepost door: Sien | 24-06-07

zou sien ons dan mss "dé" partij kunnen aanraden?
de sossen sleuren vreemdelingen binnen aan de lopende band.
de liberalen liegen dat ze blauw zien.
de tjeven draaien zoals de haan op de kerktoren.
en bij dedecker mag je zelf uw programma maken.
groen! geeft je een kopvod bij uw lidkaart.
nee! ik hou het bij het VB! die zeggen wat u denkt en zullen doen waarop u hoopt!


Gepost door: jos | 24-06-07

@ Sien Wat zou ik u verwijten Sien? Wat ge over Duitsland zegt is trouwens ook exact mijn mening, dus...

En of ik u nu bij Spa zet of bij een andere democratische partij maakt voor mij geen verschil uit. Voor mij bestaan er maar twee strekkingen meer in de belgische politiek: links (= alle democratische partijen, incl NVA en LDD) en rechts (VB). Een beetje zoals in de US dus. Dat komt omdat ik 'rechts' niet beschouw als economisch rechts (LDD en VLD) of als 'vlaanderen onafhankelijk' (NVA en VB en Spirit), maar als 'tegen de islam in Europa'. En daar komt het VB mij het verst tegemoet.

Ik beoordeel de mensen niet op hun uitzicht, maar op wat ze zijn. En wat een mens is, wordt bepaald door de genen van zijn soort, niet waar hij geboren wordt of hoe hij opgevoed wordt. En moslims hebben een speciaal gen dat hen verplicht tot diepe religieusiteit, zoals trouwens ook Thaise boedhisten dat hebben. Maar die worden daar blijkbaar niet zo gewelddadig van als moslims.

PS: Het bestaan van dit gen werd overtuigend bewezen in een proef op 300 één-eiige tweelingen in de US een paar jaar terug.

Gepost door: Jef | 24-06-07

MAAR SIEN TOCH !....... speciaal voor jou !!!!
Waarom Ik VB stem !! Mensen zoals "Sien" zijn personen die eerst moeten ondervinden ,alvorens ze van gedachten "zouden" veranderen....

Ik hou niet van partijen die "de Islam" steunen en die deze cultuur bepamperen met al de gevolgen......

Ik hou niet van politieke correcte leiders die onder hun eigen volk tweedracht zaaien omwille van machtsbehoud....(bv Cordon)

Ik hou niet van partijen die voor gebruikers van bepaalde ,zogezegde soft drugs (een springplank voor het zwaardere soort) begrip kunnen tonen ,inplaats van dat onheil te bestrijden
Ik hou niet van een partij die de zotten in vreugde heeft doen leven gedurende 8 jaar....

Het speelt geen rol ! wat er nu aan de macht komt ,die mogen doen wat ze willen het zal altijd beter zijn....want in die voorbije 8 jaar kon het niet slechter...

Ik leef in Thailand tussen 65 miljoen vreemdelingen...dat is voor mij een goede oefening...wanneer ik terug naar Belgie zal komen
beste groetjes !

en uwe collega heeft er alle Vlaams belang bij om op ons te stemmen !!

VB = beautifull

Gepost door: Rene | 25-06-07

@Jef: "moslims hebben een speciaal gen dat hen verplicht tot diepe religieusiteit, zoals trouwens ook Thaise boedhisten dat hebben. Het bestaan van dit gen werd overtuigend bewezen in een proef op 300 één-eiige tweelingen in de US een paar jaar terug."

Jef wordt alle dagen een beetje gekker. Jozef Mengele, de SS-kamparts van KZ Auschwitz-Birkenau, deed ook onderzoek op eeneiige tweelingen. Het enige zekere resultaat wat hij met dit perfide 'onderzoek' had bereikt dat was dat ze allebei even hard opbrandden in de crematoria.

Ben je zeker dat je hier niet een en ander door elkaar haalt? Dat soort van rassentheorieën zijn toch al lang achterhaald? :O

Ps: bestaat er ook geen gen dat mensen op het VB doet stemmen? :))

Gepost door: Louis Sacoche | 25-06-07

@Rene: "Ik hou niet van partijen die "de Islam" steunen en die deze cultuur bepamperen met al de gevolgen......"

Ik ken geen enkele partij die 'de islam' steunt, ik steun die al evenmin. Wat wij wèl steunen is de godsdienstvrijheid die in de grondwet zit gebeiteld. Alle moslims, joden, boedhisten, katholieken enz, die het principe van scheiding van kerk en staat in woord en daad ondersteunen, krijgen van mij het licht op groen. Al de rest is schizofrene achtervolgingswaanzin. Diegenen die in elke moslim van gelijk welke origine (daar zitten ook veel Vlamingen bij) een potentiële Al Qaida freak of Talibannist willen zien, moeten dringend naar de psychiater in de buurt. Dat bezoek wordt overigens terugbetaald door het ziekenfonds en is zo goed als gratis. Doen!

Gepost door: Louis Sacoche | 25-06-07

Burgemeester van Gent Daniel Termont,burgemeester van Gent spreekt met gespleten tong over electrabel en fluxys.
Ouderwetse socialist(zegt het zelf) heeft wel 21 bezoldigde mandaten,van een socialist gesproken!!!

Gepost door: f | 25-06-07

@louis sacoche [quote]Alle moslims, joden, boedhisten, katholieken enz, die het principe van scheiding van kerk en staat in woord en daad ondersteunen, krijgen van mij het licht op groen. Al de rest is schizofrene achtervolgingswaanzin.[/quote]

Het probleem met ALLE moslims is dat ze deze scheiding van kerk en staat verwerpen,Hun religie is de enige ware,de rest zijn infidelen,linkse pseudo intelectuelen hebben blijkbaar ook niet door dat homo's en lesbo's dienen vermoord te worden, de ideetjes van de moslim pamperaars staan haaks op die van hun beschermelingen,van mij mogen boedisten, joden ,christenen, moslims, hun geloof belijden,maar ZOnder dat het MIJ geld kost, en zonder dat MIJN nakomelingen verplicht HALLAL MOETEN eten omdat dit "politiek correct" is, ook alle gratis voorzieningen voor moslims moeten worden afgeschaft,of ook aan ALLE andere godsdiensten ,en secten gegeven worden.

Gepost door: lowieke staal | 25-06-07

LOUIS IN DE SACOCHE maar jongen toch ,jij bent echt wereldvreemd....nooit gehoord van de Jihaat...hoeveel bommetjes zijn er al ontploft in naam van Allah den "aller-tofste"..hoeveel keeltjes zijn er al overgesneden...de WTC towers ,noem maar op ,hier in Thailand gaat geen dag voorbij of mensen worden vermoord in naam van die "vervloekte" godsdienst.....idem de Katholieke kerk indertijd...brandstapels ,heksenvervolging.. folteringen ...er is niks ter wereld dat zoveel bloed heeft doen vloeien als in naam van .......veroveringsdrang,macht,fanatisme,hoofddoeken...wij! hebben onze godsdienst eindelijk kunnen opsluiten in de kerken...en als we hem nodig hebben ...gaan wij hem daar opzoeken ....De Koran is een politiek machtsmiddel en krijgt steun van de simpele zielen... die nog in het stenen tijdperk leven...die niet beter weten , die ze vanalles in hun oor kunnen blazen....zoals dat sprookje van de 70 maagden in het paradijs van "Allah den tofste" voorwaarde is dat ge martelaar wordt ,paar bommen rond je lijf en zoveel mogelijk onschuldigen de dood mee insleuren....knappe godsdienst...in ons land ..die moskeeen int oog gehouden door de staatsveiligheid omdat in sommigen de radicalisering wordt gepredikt...en dan begin jij te zeveren over godsdienstvrijheid...en daar moeten wij nog voor betalen ook !!! Jongen toch spijtig dat bidden voor jou ..in de knoop geslagen verstand.geen fluit helpt...anders begon ik er onmiddellijk aan ...
In de naam van Christus, Bhoeddha ,Allah ,Jehova ,Mormon...enz enz enz (keuze genoeg)
help ons Louis uit de sacoche !!!!

Gepost door: Rene | 25-06-07

een 'lichte' veralgemening @lowieke karton: "Het probleem met ALLE moslims is.."

Eh eh... bespeur ik hier een 'lichte' veralgemening? :)

Gepost door: Louis Sacoche | 25-06-07

Jihad in België? Waar? Wanneer? Heb ik iets gemist? @rene: "nooit gehoord van de Jihaat...hoeveel bommetje"

Ja, maar niet in den Belgiek. Als't zover is, klappen we nog wel eens terug. Tot zolang doe ik niet mee aan die paranoide stemmingmakerij en demonisering.

Ps: als je straks gaat slapen, kijk maar eerst onder uw bed, misschien zit er wel een Talibankrijger onder je matras :)

Gepost door: Louis Sacoche | 25-06-07

inderdaad sacoshe het probleem met ALLE moslims, als het puntje bij paaltje komt kiezen ze UITERAARD voor zichzelf nl HET EIGEN VOLK EN GELOOF,en slimme de Jihad is hier al lang ,kom eens naar borgerokko en praat met de vele ouderen die buiten het feit dat ze berooft,ook nog IN ELKAAR GESLAGEN zijn , misschien omdat het allemaal racisten en nazi's zijn ???en dit zijn GEEN fabeltjes, als ge natuurlijk KRUIPT voor de moslims heb je niets te vrezen

Gepost door: lowieke staal | 25-06-07

kom eens naar borgorocco zegt lowieke staal
tegen de andere lowie! maar hij vergeet erbij te zeggen: "hou uw sacoche maar dicht (en ...dicht bij u)

Gepost door: jos | 25-06-07

ZO WIJS ALS EEN SACOCHE Sacoche ... nog liever een Talibankrijger onder mijn bed dan een socialist want met die laatste kun je helemaal niet klappen..want die geloven nog in sprookjes van "moeder Gans"
"""als het zover is klappen we nog eens terug"""
moet het dan eerst zover komen? ...zoals de nazi's in den tijd.....och het kon allemaal geen kwaad...door die lakse houding aan te nemen zoals jij nu doet...zijn miljoenen mensen moeten sterven...die konden daarna niet meer klappen....maar wees gerust hoor Louis laten onze mensen niet in de steek

Gepost door: Renes | 25-06-07

@ Sacoche Louis Sacoche maakt de vergissing die zovelen maken, hij noemt de islam een godsdienst, terwijl het een politieke beweging is, overgoten met een religieus sausje. En religie en staat scheiden is voor een moslim al zo absurd als het scheiden van homosexualiteit en sex voor homo's.

En Louis, we mogen niet veralgemenen zegt ge. Maar moslims noemen elkaar om de haverklap 'broeders en zusters', vooral als ze een bedreigde soortgenoot hier of aan het andere eind vd wereld te hulp willen schieten. Welnu, familie zijt ge niet alleen als het u goed uitkomt. Radicalen kunnen overal ter wereld vrij en zonder angst om verklikt te worden bewegen in hun moslimmiddens. Medeplichtig door schuldig verzuim heet zoiets geloof ik.

Gepost door: Jef | 25-06-07

Freya en European University In Antwerpen in de Jacob Jordaanstraat was ooit European University gevestigd. Een private school en universiteit, die bezocht werd vooral door elitaire buitenlandse cursisten.

De school werd opgericht door Xavier Nieberding. (Ja hoor, ooit schoonvader van Veronique DE COCK). Je kon er een oa diploma Bachelor of Master in Business Administration halen. Het diploma was in België niet erkend, maar de vele cursisten trokken zich hiervan niets aan daar de Universtiteit in het buitenland een zeer goede reputatie genoot. Zelfs Gaston Geens schreef ooit aanbevelingsbrieven over de Universiteit.

Het inschrijvingsgeld voor een opleiding MBA bedroeg zo’n 250.000 Bfr (10.000 €), niet echt democratisch maar een peulschil vergeleken met de 25.000 € die je betaalde in Fontainebleau voor dezelfde opleiding.

Bepaalde diplomafabriekjes in het Gentse (Vlerick en Co) zagen met lede ogen aan hoe Nieberding zijn imperium verder uitbouwde. En begin de jaren 90 raakte ook vader VDB geïnteresseerd in de European University en met zijn gekende arrogantie poogde hij zijn dochter in te schrijven aan de Universiteit.

Hij werd echter vriendelijk de deur gewezen. Zijn dochter slaagde naar verluid nooit in het GMAT (Graduate Management Admission Test) toegangsexamen.

Dit was voor vader VDB voldoende om een ware hetze te beginnen tegen European University. Ergens in één of ander stofferig wetboek werd een tekst gevonden die de naam “Universiteit” voorbehield aan de in Belgie erkende universiteiten. European University moest zijn naam wijzigen. En alsof dat nog niet genoeg was werden de wildste verhalen gelanceerd rond European University. Een tijdlang was European niet uit het nieuws en de bevriende (lees rode) pers kapte er lustig op los.

Een dorpsnar bij de naam van Serge LENGLEZ, een zogezegd oud cursist van European, werd erbij gehaald om de verhalen kracht bij te zetten. Dezelfde LENGLEZ zou later in de cel belanden wegens diverse misdrijven waaronder schriftvervalsing, bedrog, afpersing enz.

Maar de hetze nam niet af. Vader VDB wist het zelfs zo ver te krijgen dat het parlement zich ermee ging bemoeien. Moe getergd gaf de heer Nieberding er de brui aan en verliet België.

Hij bouwde in het buitenland zijn toonaangevend management instituut verder uit.
Oordeel zelf op http://www.euruni.edu. Dit had Belgisch kunnen zijn.

Dit bevestigt nog maar eens hoe verbeten de familie VDB kan te keer gaan als ze haar zin niet krijgt.

Gepost door: Rolovee | 25-06-07

Rector Nog een geluk dat ze die Freya vice-premier hebben kunnen maken, anders hadden ze ze misschien rector van de Gentse Universiteit gemaakt...

Ook nog een mooi citaat van op de PVDA site (Indymedia) ivm de krakersbetoging in Leuven:

"Let hier vooral op de overmacht aan politie die wordt ingezet tegen een 200-tal voornamelijk vreedzame betogers. De manier waarop mensen die strijden tegen extreem-rechts en tegen de leegstand worden aangepakt door de geüniformeerde stoottroepen van Opus Deï is werkelijk onaanvaardbaar. Met robocops, helicopters en overvalwagens tracht men de mensen zwaar te intimideren. Aan SP.a'er Louis Tobback is ooit nog een goede nazi verloren gegaan"

Hoezo, krakers strijden tegen extreemrechts? Ik dacht dat dat gewoon zuipers en spuiters waren die geen geld over hadden om een kot te huren?Gepost door: Jef | 25-06-07

De koppigheid waarmee de familie VDB ten strijde trekt om haar eigen belangen veilig te stellen is legendarisch. In de gemeenteraard van Gent ging Freya als een nukkig kind met haar kop op tafel bonken tot ze haar zin kreeg.

Maar over European University dit: hun diploma's zijn nep! Niets waard! Niet gehomologeerd! Ik kan U voor tien euro een véél schoner en even waardeloos diplomaatje drukken op mijn printerke.

En zelfs dié weigeren ons Freya. Ra ra waarom?

Gepost door: Antichrist | 25-06-07

Rostock - gemanipuleerde berichtgeving Lees hier hoe het werkelijk was, Jef.

Gepost door: Janice | 25-06-07

ROOD TROEF ? Rolovee ,ik heb genoten van uw posting...een bewijs dat de partij van de werkman ...den arbeider ...in handen is van gevaarlijke individuen zoals VDB...macht , invloed..en zakken vol geld ,dank zij de verworpenen der aarde (uit te zuigen)..en alles wat tegen die rode maffia indruist moet eraan geloven..jij weet dat, ik ook ..Janice en zovele anderen.. die nog steeds in staat zijn zelfstandig na te denken en een gezond oordeel kunnen vormen....wie weet dat niet ? een sacoche bv...volgens mij een brave Vlaamsche mensch.. die maar voortploegt ...maar zo l.... als het achterste van een v.... vraag is "hoe kunnen we die mensen helpen....hoe kunnen we onze lichtlovige achterlijke medemens terug op het juiste spoor zetten .. en bewijzen dat rood een slechte kleur is ...het doet denken aan bloed ,macht ,maffia...zelfs een stier kan niet tegen rood ...

Gepost door: Rene | 26-06-07

@Rolovee Inderdaad een zeer interessante reactie. Ik heb ze dan ook onder het filmpje van Van Rossem geplaatst.
Iedereen heeft het recht om te weten hoe het eraan toe gaat in dit bananenland waar politici voortdurend hun macht misbruiken daarin gesteund en geholpen door hun lakeien bij de media.

Gepost door: Janice | 26-06-07

ALLAH IN DE SACOCHE Louis "Sacoche" (aanbevolen door Eddy Wally)
je post van 25/6 6u44....je schrijft daar !!
Moslims hebben een speciaal gen dat hen verplicht tot diepe religieusiteit zoals Thaise bhoedisten dat ook hebben..

Ik leef in een Bhoedistisch land...ik ben helemaal geen bhoedist... maar heb voor die mensen veel symphatie....
Maak aub nooit meer de vergelijking tussen een Bhoedist en eentje van den Islam.....

Bhoedisme is NOOIT aanleiding geweest tot macht verdrukking zakkenvullen.. oorlog en dergelijke toetjes...zoals het Christendom en uiteraard den Islam...

Hier in Thailand kan men spreken over scheiding van godsdienst en staat...enkel de abt, dus het hoofd van een bhoedistische tempel krijgt van de regering 500 bht maandelijks dat is ongeveer 12 Euro.....hoeveel krijgen ze in Belgie ???

Ik heb nog nooit een zatte,of ne vol gevreten Thaise monnik gezien!

Iedere morgen komt er een monnik voorbij mijn deur op zijn blote pikkels...bedelen om eten ,geef je "ist goe" geef je niks...dan is het ook "goe"....

hun religie is zeer verdraagzaam, door hun houding hun ascetisch leven kun je hier spreken over "geestelijken" ondanks dat hard leven heb ik nog nooit een bhoedist gezien met "een zure smoel...of een fanatiek bakkers" die mij.. met het mes op de keel gaat vertellen dat Bhoeddha de enige echte religie is ... boordevol liefde..
Spijtig dat deze "echte" geestelijken worden achternagezeten door concurent "Allah" in het Zuiden van Thailand...regelmatig wordt daar eentje "gekild"

Dus mijn beste "sacoche" doe me een plezier en maak nooit meer de fout ...het Bhoedisme te vergelijken met een andere godsdienst en zeker niet met Islamietertjes....
dank bij voorbaat

Gepost door: Rene | 26-06-07

VERBETERING mijn vorige posting was feitelijk bedoeld voor
JEF nopens zijn vergelijk tussen de genen van Bhoedisten en Islaaaamertjes ... in het vuur van mijn betoog te vroeg op het knopje gedrukt...wat niet mag verhinderen dat mijn "sacoche" mee kan genieten

Gepost door: Rene | 26-06-07

hondsdol René, er is niks mis met overdreven religiositeit, dat hadden onze (voor)ouders hier ook. Het verschil is dat moslims er hondsdol van worden (Churchill). Katholieke godsdienstfanaten produceren trappisten, moslimfanaten produceren terroristen.

Gepost door: Jef | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.