23-06-07

Onckelinx boycot het frauderapport van de federale gerechtelijke politie

Zoals verwacht zal de PS nog een beetje boycotten vooraleer van het toneel te verdwijnen.
Onckelinx heeft nu verhindert dat de federale gerechtelijke politie volgende week haar jaarverslag over de corruptie-en fraudebestrijding voorstelt op de persconferentie, zoals dat elk jaar gebeurt, schrijft De Tijd.

De PS-minister van onrechtvaardigheid wil hierdoor verhinderen dat de MR zou pronken met het jaarverslag dat aantoont dat de (fiscale) fraudebestrijding in 2006 een topjaar kende. "We verzetten ons inderdaad tegen een politieke recuperatie nu de regering in lopende zaken zit", bevestigt de woordvoerster van Onkelinx.

Het komt haar vooral slecht uit dat het jaarrapport ook de spreekt over de corruptiedienst die de PS-affaires in Charleroi onderzoekt.

15:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

VB Kan het VB dat rapport niet opeisen en publiceren?

Gepost door: Jef | 23-06-07

Ik las vandaag in HBVL dat S.Stevaert, voorzitter wordt van Ethias! kan en of mag dit.?

Gepost door: jansan | 23-06-07

vechtscheiding Het is geweten dat de beste boswachters de vroegere stropers zijn.
Als men van die stelling uitgegaan is om justitie in handen te geven van de grootste misdaadorganisatie van het land, dan heeft men de juiste keuze gemaakt
En daar heeft Vlaanderen geen enkel verweer tegen.
Hoeveel mokerslagen moeten we nog incasseren vooraleer de boedelscheiding plaats heeft. Moet het echt een vechtscheiding zijn?

Gepost door: stradi | 24-06-07

26,000 26,000 gauwdiefstallen per jaar, veelal door kinderen, omdat die niet gestraft worden, maar gepamperd op bevel van maffiabaas Di Rupo en zijn persoonlijke heks Onkelinx. Want criminelen straffen maakt een maatschappij gewelddadig zegt Elio van in Charleroi, de criminele hoofdstad van Belgie.

In Holland gaat een wetsvoorstel ingediend worden om 'jongeren' vanaf 8 jaar voor de rechter te brengen. Moslims, antillianen, surinamers, en oostblokkers zijn gewaarschuwd.

Gepost door: Jef | 24-06-07

Paddo's Engelsman door het lint na gebruik van paddo's in Amsterdams hotel:

Rond vier uur draaide de man helemaal door. Hij begon met glas op straat te gooien, verminkte zichzelf door met zijn hoofd het glas uit zijn raam te koppen en sloeg de bovenste verdieping van het hotel kort en klein

In maart van dit jaar overleed een 17-jarig Frans meisje dat van de IJtunnel sprong onder invloed van paddo's. Haar ouders houden de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de tragedie, omdat de verkoop van paddo's hier gedoogd wordt.(telegraaf)

Ook Leopold Storme nam paddo's voor hij zijn ouders en zus vermoordde. Of waren het toch inbrekers? Advocaten zijn duur, maar ze zijn hun geld blijkbaar (soms) waard.

Gepost door: Jef | 24-06-07

DAS STRAF kan dat zomaar Janice..wat die Onkelinx betreft....dat zou het zelfde zijn of een dief die voor de rechtbank staat... zou eisen dat het niet toegestaan wordt zijn strafblad op te vragen...zodat hij geen veroordeling zou krijgen wegens "goed gedrag en zeden"!!

Gepost door: Rene | 25-06-07

De feeks is de lucht niet waard die ze inademd,de riolen moet dichtblijven, een van de redenen dat het VB ook nergens inzage in krijgt,de drek die zou kunnen komen bovendrijven kan wel eens voor een gigantische overstroming zorgen in dit onland

Gepost door: lowieke staal | 25-06-07

en zeggen dat renders van het acw de voorkeur geeft om met die corrupte bende te regeren, zo lees ik deze morgen bij onze vrienden van angeltjes en in de fabeltjeskrant dm (bij de buur). wat een schande die vakbondsbonzen.

Gepost door: jos | 25-06-07

Arm Vlaanderen met een federale regering! Waar haalt dat K.. W... de pretentie vandaan?
Dus, zij weet héél goed dat beerputten stinken, typisch dat er zo veel beerputten in Wallonië én Brussel liggen, er liggen ook beerputten in Vlaanderen, laten we ons niets wijsmaken.
Zou er dan toch iets fout lopen met de darmflora van de bevolking? De stank is niet meer te harden!
Dat K.. W... gaat er blijkbaar vanuit dat politiek er is voor de politieke postjes en de politieke partijen, én.......zeker niet voor de belangen van de burger!
Laten wij Vlamingen héél snel stoppen met de samenwerking met dat corrupt zootje, voor het te laat is.

Gepost door: Jean | 25-06-07

" wij Vlamingen" @Jean: "Laten wij Vlamingen..."

IEK!!! Spreek liever over Vlaams Belangers ipv 'Vlamingen'. Ik ben beschaamd om als Vlaming ook maar een schijntje geassocieerd te zouden worden met extreemrechts.

Gepost door: Louis Sacoche | 25-06-07

louis ziet het meer zitten bij de sossen van de ps-maffia! daar gaat alles in de (eigen)sacoche!

Gepost door: jos | 25-06-07

VB = BEAUTIFULL en ik zou beschaamd zijn om "niet" te worden geassocieerd met VB...wat wil zeggen dat ik nog zelfstandig kan nadenken...ik de gave heb om in de toekomst te kijken en te zien wat voor een gevaar ons bedreigd...Ik geen verrader ben van mijn eigen volk...ik geen slaafje ben noch hulpje van zogezegde correcte politiekers en onbezoldigd meehelp hun zakken te vullen en geen lid ben van de maffia... maar van een partij die recht door zee gaat en geen partij van ja knikkers ....en gatlakkers

Gepost door: Rene | 25-06-07

Vlamingen en, Sacochen zijn dan ook twee totaal verschilende dingen,niet met elkaar verenigbaar

Gepost door: lowieke staal | 25-06-07

@LS De vlamingen die liever zouden stoppen met samenwerking met het corrupte waalse zootje zitten bijlange niet alleen bij het VB.

Gepost door: Jef | 25-06-07

CO2 Maar wat veel erger is, is dat die veelbeloofde opwarming vd aarde aan ons landje dreigt voorbij te gaan. Ik hoor 15° voorspellen tegen eind deze week. Ik ga de stoof aansteken, dat veroorzaakt wat CO2.

Volgens HLN drinken wij nochtans genoeg frisdranken, ge weet wel, waar zoveel CO2 inzit. Dat moet allemaal terug uit ons lijf, in de vorm van boeren of eh ... juist.

Gepost door: Jef | 25-06-07

GSM Amaai, ge kunt hier weer een speld horen vallen zie ik. Daarom nog een uitsmijter:

Bertin Mampaka, een neger die ergens in het Brusselse cdH-schepen is, heeft op 20 maanden tijd voor 33,000 euro opgebeld met zijn gsm'eke. Heeft wsl nog wat immobilienprojecten lopen in Afrika, en daar moet ge mee bezig zijn nietwaar. Gevolg: schepenen mogen vanaf nu maximum nog voor 6000 euro per jaar opbellen voor de goede zaak.

Oplichten vd staat vind ik eerger dan racisme. Foei!

Gepost door: Jef | 25-06-07

met de op vrije voeten verkerende Els L is het duidelijk dat er binnen Europa dringend iets moet veranderen, en wat de dubbele nationaliteit ook tot gevolg heeft of kan hebben.
Daarom mijn post van 8 juni op mijn blog en in het Nieuwbladforum ook hier geplaatst

Waarom Onckelinckx & Dupont de dubbele nationaliteit voor Belgen invoerden
Omdat er steeds meer stemmen ontstonden om de dubbele nationaliteit voor immigranten/allochtonen/nieuwe Belgen af te schaffen.
Dit zou betekenen dat deze opnieuw voor de keuze zouden worden gesteld om de Belgische nationaliteit te behouden of terug te keren naar hun oorspronkelijke nationaliteit. Welke keuze zouden het merendeel dan maken? Precies!! (Ook Onckelinckx zelf en haar familie hebben via haar semi allochtone roots en banden met haar allochtone ex man belangen in deze. )
Dit zou voor de linkse maffia betekenen dat ze een groot deel van hun kiespubliek terug zouden kwijtspelen, en dat zelfs een groot aantal verkozenen hun mandaat zouden moeten afstaan en allochtone ambtenaren hun job zouden inleveren.
Bij afschaffing van de dubbele nationaliteit zouden ook ineens veel meer allochtonen hun gevangenisstraf dan kunnen gaan uitzitten in hun geliefde vaderland.
Het zou voor de allochtonen ook moeilijker of niet meer mogelijk zijn om in het land van oorsprong geld te gaan parkeren, of huizen te bouwen, of zaken te doen zonder dat die landen zouden moeten en kunnen samenwerken met de Belgische fiscus en gerecht.
Immers zijn er nauwelijks Belgen die een buitenverblijf hebben in Marokko of Turkije, want onder andere voor die landen zijn alle vroegere landgenoten met dubbele nationaliteit geen Belgen maar Marokkanen of Turken.
Deze toestanden bestaan massaal, zelfs terwijl men hier nog steun trekt , of men zich hier als kansarm voordoet ook.
De echte Belgen, de “domoren” met slechts één identiteit, die moeten hun buitenverblijf, hun rekeningen en hun zaakjes in het buitenland aangeven, en betalen belastingen, want op medewerking van een ander vaderland kunnen ze niet rekenen, maar op de fiscale recherche wel.
Terwijl men in België slechts één vrouw mag hebben, kunnen allochtonen met dubbele nationaliteit er in hun land van oorsprong een harem op nahouden.
Handig als ze hun kinderen eens willen heropvoeden of ze wat moeten knoeien met identiteiten of personen ten laste..
Terecht stellen enkele kritische intellectuelen, journalisten, en progressieve geesten nu dat men zich vragen kan stellen over de loyauteit van de nieuwe burgers. Hoe zouden in een hypothetisch geval de islamitische leden van het leger, politie en overheid reageren in geval van crisis, oorlog of interventie, tegen andere islamieten of landgenoten?
Wie waakt er over onze gevoelige informatie, onze strategische belangen, onze staatsveiligheid wanneer de infiltratie overal heeft plaatsgevonden? Is dit nog mogelijk, want het is moeilijk herkenbaar? Zelfs de USA met haar gigantisch apparaat slaagt daar niet in, laat staan een lachwekkende staatsveiligheid van een landje als het de onze.
En hoe zit dat met Cyprus, Deel van de Eu, nog steeds bezet door Turkije en eigenlijk nog is staat van oorlog?
En met de relatie vrouwelijke officieren tov allochtone soldaten? Kunnen zij daarvan bevelen ontvangen en er respect voor opbrengen.?
En wat met de inval van Turkije in Iraaks Koerdistan? Hoe gaat dit escaleren en evolueren tegen onze wil, want ook hier worden nog regelmatig kleine oorlogjes uitgevochten tussen Turken en Koerden?
Met de erkenning van de genocide op Armeniërs, die onder druk van de Turkse kiezers reeds door onze kandidaat premiers wordt verloochend?
En hoe zit het met de bezetting van de Spaanse Sahara door Marokko? Kunnen we daar onder druk van de Marokkanen ook onze mond niet meer over open doen?
Wat met de dubbele belastingverdragen? Zulke verdragen stellen dat men mag kiezen waar men belastingen betaalt en men mag opteren voor de laagst belaste. Een Belg met slechts één nationaliteit betaalt hier belastingen.
Wat met erfenisrecht dat niet overal hetzelfde is? Hierdoor kan men nog steeds et Belgische en Europese systeem omzeilen en zo volgens Islamregels vrouwen benadelen.
Wat met uitleveringsverdragen? Die landen leveren meestal hun onderdanen niet uit, of verlenen geen medewerking, en ze worden enkel gestraft voor misdrijven in hun land begaan.
Marokkanen die zogezegd hun nationaliteit nooit kwijtraken zouden ook nooit Belg mogen kunnen worden tot de Marokkaanse wet is aangepast, Turken die Belg worden zouden nooit meer in het Turkse leger mogen dienen, want beide zijn dit geslepen en verraderlijke manieren om invloed in Europa en in België op te bouwen. Dit, alsook de verschillende uitspraken van “nieuwe Belgen” en allochtone politici als Ergun Top van de CD&V, bewijzen trouwens dat de vraag van loyauteit terecht kan gesteld worden, en dat we hiermee nooit akkoord mogen gaan.
Met dubbele nationaliteit blijft men nog altijd een beroep kunnen doen op bvb de sharia van het land van herkomst. Daar bepalen vaders wat er met hun dochters gebeurt, sexuele verminking incluis;
Met hun voordeelstatuut als buitenlander hoeven ze ook niet over de Belgische beroepskwalificaties te beschikken om bvb een exotisch restaurant te starten, want zij ressorteren onder buitenlandse zaken en hoeven geen kok te zijn laat staan een bewijs van bedrijfskunde te leveren.
Hoe functioneert dan de diplomatie met dubbele nationaliteiten?
Een Congolees bevoegd voor ontwikkelingssamenwerking?
Een Turk voor defensie?
Een Marokkaan voor migratie?
Een Iraniër bevoegd voor emancipatie?
Een Chinees op wetenschapsbeleid?
Een Arabier op energie?
Een fundamentalistische Afgaan op justitie?
Een Nigeriaan op financiën?
Een Colombiaan op drugspreventiebeleid
Enz….
Nee, Belgen hebben geen nood aan een dubbele nationaliteit, en zijn geen vragende partij. Belgen zijn voorlopig nog tevreden met hun Nationaliteit of beter gezegd toekomstige Vlaamse Nationaliteit, want dat is niet tegen te houden.
De Belgen die hier vertrokken zijn hebben zich volledig geassimileerd in het nieuwe land en hebben reeds de Belgische nationaliteit bewust afgestaan.
Voor anderen, die het hier kotsbeu waren, kan die Belgische identiteitskaart trouwens gestolen worden. Meest waarschijnlijk is dat een aantal die Belgische nationaliteit willen terug hebben of behouden om later te kunnen terugvallen op ons sociaal en medisch vangnet. Zo ken ik een Belgische die na tientallen jaren verblijf in de USA is teruggekomen om zich hier goedkoper medisch te laten behandelen.
Hoe reageerden Vlaanderen en de politici op dit nieuwe Koninklijk besluit voor de dubbele nationaliteit ? Ze hebben het onlangs inderhaast goedgekeurd in het parlement, een weekje voor de verkiezingen. Onze parlementsleden en regering lieten zich snel weer rollen door de PS en Onckelinckx!
Men heeft dit doorgevoerd nog voor hierover een publiek, politiek en maatschappelijk debat kon ontstaat.
De consequenties zullen op termijn belangrijk zijn, dat zet ik op papier.
Aan mijn loyauteit twijfel ik niet. Ik hoef dus geen tweede nationaliteit, al ruil ik de Belgische graag morgen in voor de Vlaamse.
Om wat hier vooraf gaat: afschaffen dus die tweede nationaliteit, dit KB is trouwens niet wettig op vele vlakken aangezien ze een echte wet vernietigt (wat een KB niet mag) Ze is bovendien niet voor iedereen toepasbaar., en nadelig en discriminatoir voor de Belgen EN de Vlamingen.
Ik hoop dat de enige Vlaamse partij die dit kan ongedaan maken aanstaande zondag massaal wint, maar ook van andere strekkingen moet men eens goed nadenken wat men heeft aangericht en accepteert

Gepost door: a.griffon | 26-06-07

hoernalist hoeveel hoernalisten zouden er een andere mening op na houden, andere die ze ons dagelijks door de strot trachten te duwen?
Ik viel van mijn stoel toen ik dat las....

Siegfried Bracke omtrent staatshervorming (www.vrtnieuws.net 08-06-2007):
... dat staatshervorming wél een discussiepunt is. Want hervormen in deze is de scheiding voorbereiden. Erg? Vind ik niet, nee. Ook ik ben feitelijk separatist, en, zoals allicht bekend, orangist. Maar ik vind wel dat we een beetje treffelijk uiteen moeten, met manieren.


Gepost door: stradi | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.