02-07-07

Soldaten voor Allah

30cnd-airport_600

Vanaf gisteren, 1 juli, werd de Britse waakzaamheid op de hoogste fase gebracht nadat een islamitische terrorist eergisteren een jeep in de glazen deuren van Glasgow Airport reed en het vehikel omtoverde in een vuurbol. Desondanks werd in de late namiddag nog een bomauto gevonden.

Minder dan 38 uren eerder had de politie ook al twee bomauto’s ontdekt die gevuld waren met zeer brandbare stoffen en nagels. De politie heeft intussen nog twee mannen opgepakt in Cheshire, in noordwest Engeland, die verdacht worden in verband staan met wat er zowel in Londen als in Schotland gebeurde.

Getuigen in Glasgow vertelden aan een journalist van de BBC , dat één van de inzittenden, verbrand van kop tot teen, nog een gevecht aanging met de politie en dat hij bij elke uithaal riep: “Allah – Allah – Allah”.

Groot-Brittannië’s “threat level is now at critical”, daarmee bedoelt men dat er waarschijnlijk nog terroristische aanvallen verwacht worden. De dreiging is sinds vorig jaar, toen er plannen werden gevonden om vloeibare explosieven op Trans-Atlantische vluchten te plaatsen, niet meer zo hoog geweest.

Een Britse veiligheidsambtenaar, die anoniem wil blijven, zegt dat ze informatie hebben dat de Londense en Glasgow aanvallen waren gepland en met elkaar in verbinding staan en dat er nog individuele terroristen rondlopen die zowel de capaciteit als de middelen hebben voor verdere aanvallen.

In juli 2005 hebben vier islamitische zelfmoordterroristen, 52 mensen vermoord in de Londense metro en een bus. Enkele weken later werden toen enkele verdere aanvallen tijdig ontdekt en tegengehouden. Geen wonder dat de Britten nu op de tippen van hun tenen lopen.

In Zaventem beweert men dat de waakzaamheid verhoogd werd voor alle personen die vanuit de UK naar ons land komen. Zij zouden streng gecontroleerd worden. Passagiers die naar buiten kwamen keken raar op toen een journalist van de vrt hen dat vroeg. Zij waren gewoon voorbij de controleposten gewandeld zonder enig probleem. De twee controlerende beambten stonden gezellig met elkaar te kletsen, vertelden ze, en iedereen liep gewoon naar buiten. En wie weet, misschien ook wel terroristen, die net als alle andere in Pakistan en Syrië opgeleide ‘soldaten van Allah’ in België een veilige haven vinden.

15:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Terror tegen de christenhonden Gisteren naar Panorama gekeken?

Gepost door: Marc | 02-07-07

dit land is de thuishaven van de terroristen. die worden in steden als Antwerpen, Brussel, Molenbeek, Gent .....geen stro in de weg gelegd.
dat heeft ntl het voordeel dat we (voorlopig) niet zozeer voor een aanslag moeten vrezen. ik zeg wel "voorlopig", zolang we als de nuttige idioot kunnen dienen. geen dag langer!

Gepost door: jos | 02-07-07

De moslimofobe raaskallers zijn er weer. Er zijn weer ergens IN HET BUITENLAND bij een paar fanatiekers de stoppen doorgeslagen. Hun conclusie: alarmfase rood IN HET BINNENLAND. Zo lang er gene boeing door de Antwerpse Boernetoren is gevlogen, is er wat mij betreft NIKS aan de hand.

Gepost door: simpele kiezer | 02-07-07

"...omtoverde in een vuurbol. Desondanks werd in de late namiddag nog een bomauto gevonden."

Een derde bomauto? Ik dacht dat die derde loos alarm was, maar ze hebben hem voor alle zekerheid tot ontploffing gebracht.

Chapeau trouwens voor de Engelse politie. Vorig jaar die 'vliegtuigaanvalen' verijdeld en nu dit - wel per toeval, maar toch.

Gepost door: MediaFlandria | 02-07-07

Volgens recente updates bij de BBC, was het eigenlijk niet echt per toeval...men had enkele van hen al enige tijd in het vizier.
Eigenlijk (sarc.) mogen ze daar in de UK in hun handen wrijven dat ze zo getraind zijn door de IRA...
Als dit in den belgiek gebeurt, staan ze allemaal in hun haar te krabben.
Met de weinige middelen waarover wij beschikken en de lamentabele staatsveiligheid, vrees ik dat het resultaat van een aanslag of een reeks aanslagen erger zou zijn dan je kan vermoeden!

Gepost door: niet simpel | 02-07-07

Zou de "simpele kniezer" de nachten in den boerentoren doorbrengen? (of in de metro?)

Gepost door: Toon | 02-07-07

Luchthavens Op luchthavens dient men de Israelische aanpak te volgen, die al decennialang zeer succesvol is gebleken. De veiligheidsbeambten aldaar controleren nl alleen heel streng wie er als een moslim uitziet, normale mensen veel minder. Een getraind oog herkent een moslim op 100 m afstand. Discriminatie? Kan zijn, maar wel efficient. Laat het ons apartheid noemen, de status zo driftig nagestreefd door de moslims alhier.

Gepost door: Jef | 02-07-07

The religion of pieces Nu weer in Jemen! 5 spaanse toeristen dood door autobom voor tempel van Sheba! Het zijn blijkbaar niet overal zo'n knoeiers als die dokters in de UK. Vecht Spanje ook nog in Irak dan?

Gepost door: Jef | 02-07-07

@ Jeff
Een moslim herken je toch niet aan z'n uiterlijk? Neem nu bijvoorbeeld die twee mannen die die luchthaven binnengereden zijn; dat waren Aziaten.

Gepost door: MediaFlandria | 02-07-07

Jef! Dat was toch maar in Jemen? Zo lang ze niet in de boerentoren vliegen is er volgens de zeer simpele kiezer niets aan de hand.

Gepost door: Toon | 02-07-07

Aziatische moslims? Erger nog: autochtone moslims! Slecht nieuws voor Janice en haar fans: nuttig om weten voor moslimofoben is misschien dat 'den vijand' zowat overal is: ongeveer 10% van de moslims van België (zowat 45.000 man/vrouw) zijn autochtone Belgen zoals daar zijn: Walen, Brusseleers en blonde blauwogige Vlamingen. ;)

(die gaan nie goe slape vannacht)

Gepost door: simpele ziel | 02-07-07

nee sry :)

Gepost door: gespot | 02-07-07

Ervaring MF, iedereen die er niet westers uitziet, grondig controleren. Het kan niet onoverkomelijk moeilijk zijn, want de Israelis doen het al heel lang. Kijk bv eens naar de foto's van een paar daders in de reportage van The Daily Mail.

En dat er al 45,000 inlandse bekeerlingen zouden zijn, daar heb ik mijn twijfels over. Rond de 500 per jaar heb ik eens gelezen. Nog 200,000 jaar en alle belgen zijn dus moslim. Daarenboven zijn de meesten vrouwen, die door hun huwelijk met een muzelman verplicht tot de sekte toetraden, en uit dankbaarheid meestal een kopvod torsen. Bespottelijk en herkenbaar dus.

Gepost door: Jef | 02-07-07

Ps: weet je hoeveel volk er nodig is om een boeing in Den Boerentoren te boren?

Ik ga't zeggen: Eén = 1 man of vrouw.

Hij/zij moet niet eens kunnen vliegen: gewoon de lawijtmakers van het VeeBee volgen en die straaljager komt altijd goed terecht. :)Gepost door: simpele ziel | 02-07-07

@Jef: "Daarenboven zijn de meesten vrouwen, die door hun huwelijk met een muzelman verplicht tot de sekte toetraden, en uit dankbaarheid meestal een kopvod torsen. Bespottelijk en herkenbaar dus."

Eh eh... ben je daar zeker van Jef? Toch maar vanavond onder je bed kijken voor je gaat slapen, misschien zit er wel een blauwogige Talibanstrijdster onder je bed, gewapend met een zelfexploderende condoom, die je meteen naar de Nieuwe Wereld brengt. :)

Gepost door: simpele ziel | 02-07-07

@Jef: "Nog 200,000 jaar en alle belgen zijn dus moslim."

Nog 100 jaar en alle Belgen, Vlamingen en Franstaligen, die NU leven zijn dan allemaal dood. Waar lig jij wakker van?

Gepost door: simpele ziel | 02-07-07

Janice! laat het met diene simpelen zover niet komen als de poco's met de moslims aub. want zoals u wel weet is het land en het blog van jv ver naar de kl..n.

Gepost door: jos | 02-07-07

Janice! laat het met diene simpelen zover niet komen als de poco's met de moslims aub. want zoals u wel weet is het land en het blog van jv ver naar de kl..n.

Gepost door: jos | 02-07-07

is dat een oproep om censuur Jos? :) goe bezig...

Gepost door: simpele ziel | 02-07-07

hoe kunt ge 't raden simpele ziel.

Gepost door: jos | 02-07-07

Bendeleider De bendeleider zou een 26-jarige Jordaanse neuroloog zijn, maar Amman schuift de hete patat direct door en zegt dat hij van Hebron, Westoever dus, afkomstig is. Van de Filistijnen verlos ons Heer.

Vlg de Britse kranten zou hij een briljante neuroloog zijn!? Bij ons zijt ge op die ouderdom hooguit een bescheiden assistentje...

Gepost door: Jef | 02-07-07

Simpele is (volgens hetgeen hij befehlend bralt) een gerecycleerde nazi adept van de puurste en meets beschamende soort, een soort waarvan iedereen weet dat ze praktijkgericht enkel nog bij extreme moslims te 'bewonderen' zijn, bewonderaars van den dolf die zij zeker en vast niet vergeten zijn.
Er is een verschil tussen niet vergeten zijn en koesteren.
Extreme moslims schuwen niet om de dolf zijn mislukking recht te willen zetten, maar dan zonder eigen techniek, enkel terend op andere beschavingen die wél vooruitgeraken, vrij geraken los van religies zij het met het horten en stoten, eigen aan bevochten vrijheden.
Simpele is misschien een verlener van onderdak aan de echte neo-nazis van deze tijden: moslimextremisten. Misschien verdient ie er nog een pak huurgelden aan. Anders is zo een geborneerdheid niet te verklaren. Dom of crimineel leep?

Gepost door: Jade | 02-07-07

Aziaten? Media Flandria, Pakistan ligt in Azië, meer bepaald in Zuid-Azië. Het ligt aan de Arabische zee en strekt zich uit tot centraal Azië en grenst in het zuiden aan Afghanistan. Daar zit naar het schijnt Osama ergens...

En die simpele...laat hem maar doen, daarmee bewijst hij dat hij zijn alias niet slecht heeft gekozen.

Een Israëlische vriendin vertelde mij ongeveer vijf jaar geleden dat er in ons land nooit één bom zal ontploffen, zolang die fanatiekelingen hier vrij mogen rondlopen en vergaderen.

En dat gebeurde al eerder. Niet alleen moslimfundamentalisten werden hier gezien, maar jaren gelden vergaderden de Basken ook in Brussel en planden hun aanslagen hier bij ons.

Vergeten we ook de ook de ontsnapte Turkse activiste Fehriye Erdal van de links-extremistische DHKP-C niet. Toch wel toevallig dat de veiligheidsagenten net de dag voor haar veroordeling even de andere kant opkeken, niet?

De Grijze Wolven...

Maar de boerentoren, simpele, die is in ons land veiliger dan een passagier op de bus of de sacoche van je moeder.

Gepost door: Janice | 03-07-07

In Londen staat het vol met moskeeën. In Londen dragen de vrouwen in overheidsdienst - zelfs de flikken - hoofddoeken. In Londen wordt imams die haat prediken geen strobreed in de weg gelegd. In Londen mag iemand tot op het herkenbare af gesluierd worden... In Londen, in heel Engeland zelfs, moet niemand zich met een identiteitskaart kunnen legitimeren. In Londen loopt het vol met illegalen waar het voor volstaat dat een "broer" onder ede verklaart dat hij al lang in Londen woont om geregulariseerd te worden. En niet te vergeten: in Londen zijn zelfs de socialisten aan de macht!

Londen staat model van een pril begin hoe de islamofascisten graag het westen zouden omvormen. En wat doen ze? Een bom leggen om onschuldigen weg te maaien. Dat er een paar van hen ook bij zullen zijn is des te jammerder, maar het zijn 'martelaren' en mogen direct naar Allah. Dit in tegenstelling tot de 'ongelovige honden', die door hun eigen regime zonder problemen de mond gesnoerd worden.

Gepost door: Antichrist | 03-07-07

@ aan Ikke Ik zet het even in URL, dat is gemakkelijker.

Gepost door: Janice | 03-07-07

aan Janice Ook nog laat op dus...
Het is idd. bijna om van wakker te liggen, al die smeerlapperij van waanzinneigen die onschuldigen proberen mee te sleuren.
Die "simpele" ligt natuurlijk al te maffen.
Soms zou het zo gemakkelijk zijn om wat simpeler te denken, maar soit.
Bedankt voor de url en tevens een woord van appreciatie voor je steeds alerte artikels, Janice!

Gepost door: ikke | 03-07-07

Rechts rijden Nog een geluk dat in de koran niet staat dat moslims rechts moeten rijden, want de engelsen waren in staat om het hen toe te laten.

En als het moest meevallen, na een jaar de autochtonen ook.

Gepost door: Jef | 03-07-07

naivelingen We zijn stekeblind voor de antiwesterse mentaliteit in de grote Europese moslimgemeenschappen, zegt Bruce Bawer.

Nog steeds wordt moslimterreur vaak gezien als een wanhopige reactie op armoede, onderdrukking en/of de westerse buitenlandse politiek en niet als wat het ís: een jihad door mensen die het Westen willen veroveren zoals Mohammed met Noord-Afrika heeft gedaan, door onderwerping van ongelovigen en invoering van de sharia.

Zo onvoorstelbaar als het was dat de Twin Towers zomaar in puin konden worden gelegd, zo onverwoestbaar kan de westerse beschaving lijken, en het idee dat we die moeten verdedigen, doet misschien wel denken aan – ach, iets uit een oude film.

Het gebrek aan besef onder Europese jongeren dat hun vrijheid in acuut gevaar verkeert als de Che-Tshirts en de Palestijnse sjaals waarin ze koketteren met de vermeende glamour van de gewelddadige revolutie tegen hun eigen beschaving.

Want de kern van de zaak is simpel: als wij onze vrijheid niet net zo vurig koesteren als de jihadisten hun geloof, zijn wij straks de verliezers.

voor heel het artikel

http://www.onderzoek911.nl/media/kranten/haat_smeult_in_eurab.shtml

Gepost door: stradi | 03-07-07

Zes dokters! Zo maar eventjes 6 vd 8 gearresteerden zijn dokters! Een soort MUG-team dus. Daar gaat de linkse fabel van kansarmoede en achtergesteldheid weer. Maar geen nood, morgen komen ze alweer met een nieuwe leugen af. Ze hebben immers niets anders te doen.

En ook weer die verbazing bij de collega's: wie had dat nu verwacht van die sympathieke verwesterde dokters? Eentje had wel een opmerking gekregen dat hij zich teveel in islamitische teksten verdiepte. Islamitische teksten? Dat moet dan louter toeval zijn, terroristen hebben immers niks met de islam te maken?

Wat ik al jaren verkondig tot ergernis van velen blijft overeind: ALLE moslims dienen uit Europa te verdwijnen, ook de meest verwesterden en zelfs afvalligen. Want om te beginnen kunnen het vermomde terroristen zijn, of, en daar is veel meer kans voor: hun kinderen kunnen weer radicale moslims worden.

Gepost door: Jef | 03-07-07

er gaat nu Ook een filmpje rond op het net over de executie van enkele soldaten en politieagenten in Irak, ze moorden hun eigen mensen uit(ook moslims) als die niet akkoord gaan met hun fundamentalisme !, de simpele mag dan totaal gebrainwasched zijn ,zoals hij zij er nog , ik noem die VERRADERS zij hebben lak aan de toekomst van onze kinderen, afgelopen zondag was er de guldensporenherdenking in de Harmonie ,de "verdraagzamen" van KIF-KIF U weet wel die het VB hun geld willen,hadden via sms opgeroepen tot het bestormen van de zaal en de vele ouderen die aanwezig waren in elkaar te slaan , niet uit puur racisme natuurlijk, daar doet deze crapuleuze bende niet aan mee,de politie was verwittigd en heeft ze opgepakt voor het kon escaleren, ook hier mag men niks meer organiseren of de verdraagzame moslims moeten eerst hun toestemming geven,simpelen vinden dit natuurlijk tof,vooral veilig achter hun klavier,
Mijn vrienden uit Limburg vertelden me dat de koran nu in de scholen verplichte lectuur is en dat er examenvragen worden over gesteld in st. Truiden met name,de leraar van Nederlands in de school daar heeft het ook steeds over Cuba en de revolutie, dar zo iets directieven zijn van de rooie geldverbrander Van de broeck staat als een paal boven water, dat ze dit sujet met hoge spoed van dit departement afhalen of het loopt nog verder fout

Gepost door: lowieke staal | 03-07-07

Zo is het "lowieke staal". In de (katholieke-sic)school waar mijn kleinkinderen gaan WERDEN ook uit de koran verzen geciteerd! De politiek-correcte natuurlijk!
Ik heb mijn kleinkind enkele non poco-verzen gecopieerd en meegegeven. Zijn leraar is (voorlopig) een beetje bekoeld. Ik heb mijn kleinkind beloofd eens mee te gaan naar school als die leraar het nodig vindt om nog als iman op te treden. Wat zijn wij toch een klootjesvolk!

Gepost door: jos | 03-07-07

De universitaire terrorist Een nieuwe categorie van misdadigers is dus opgestaan: De universitaire terrorist. Of toch niet? Was Che Guevara ook geen arts? Aan die vergeelde foto waarmee de linksen steeds staan te zwaaien kunt ge het niet zien, maar ik dacht van wel.

Kif = Berbers voor drugs.

Gepost door: Jef | 03-07-07

Ché Guevara was idd een dokter. Studeerde aan de Univ van Buenos Aires van 1947/1953 met onderbeking van 1 jaar voor een reis door Zuid-
Amerika.

Gepost door: jos | 03-07-07

@jos @jos Zo is het "lowieke staal". In de (katholieke-sic)school waar mijn kleinkinderen gaan WERDEN ook uit de koran verzen geciteerd! De politiek-correcte natuurlijk!
Ik heb mijn kleinkind enkele non poco-verzen gecopieerd en meegegeven. Zijn leraar is (voorlopig) een beetje bekoeld. Ik heb mijn kleinkind beloofd eens mee te gaan naar school als die leraar het nodig vindt om nog als iman op te treden. Wat zijn wij toch een klootjesvolk!

Als ge mij nodig hebt ga ik wel eens mee, dergelijke leeraars zijn toch gewoon van motten te krijgen van hun allochtone "leerlingen"

Gepost door: lowieke staal | 16-07-07

De commentaren zijn gesloten.