05-07-07

Daders van de mislukte aanslagen waren artsen, laboranten en medische studenten.

Allaahumma tahhirhu min ikhwaanil-qiradati wal-khanaazeer, allaahumma mazziqhum kulla mumazzaq, Allaahumma farriq baynahum wa bayna man shaaya3ahum.

O Allah, zuiver het (Al Aqsa) van de broeders van apen en zwijnen, (Joden en christenen) O Allah, scheurt hen aan stukken en zaai meningsverschillen tussen hen en hun aanhangers .

Zomaar een gebed...: KLIK HIER

De Britse krant The Times schreef dat ‘de artsen achter de mislukte aanslagen zaten’. En dat klopt met wat onze kranten schreven. Daar gaat dan het sprookje van de 'kanslozen.
Van alle arrestanten, die worden verdacht van betrokkenheid bij de mislukte aanslagen in Londen en Glasgow, is aangetoond dat ze een medische achtergrond hebben. Ze zijn arts, arts in opleiding of medisch laborant.
Zij werden opgeroepen door Osama Bin Laden.
Het doet mij een beetje denken aan de succesvolle Iraanse chirurg in de Verenigde Staten, die zich tijdens de periode van Ayatollah Khomeini geroepen voelde terug naar zijn land te keren om zijn volk te steunen. Zijn Amerikaanse vrouw werd er in het huis van zijn ouders opgesloten en mishandeld, maar kon uiteindelijk samen met haar kinderen, en mede door de hulp van de Koerden, ontsnappen via Turkije. Het boek heet ‘In een sluier gevangen’, een absolute aanrader.

Elsevier schrijft dat Al-Qa'ida waarschuwde voor aanslagen artsen

Een leider van Al-Qa'ida heeft een Britse geestelijke gewaarschuwd voor aanslagen door artsen. 'Zij die jullie genezen, zullen jullie vermoorden,' zou de man tegen de anglicaanse kanunnik Andrew White hebben gezegd.

Vernietiging
De twee hadden kort contact tijdens een religieuze verzoeningsconferentie in april in de Jordaanse hoofdstad Amman. De man zei dat er plannen waren gemaakt om de Amerikanen en Britten de komende tijd te vernietigen en dat daar artsen bij betrokken waren. White gaf de waarschuwing door aan het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hij begreep het dreigement destijds niet. De kanunnik, die werkt in de Iraakse hoofdstad Bagdad, vernam pas na de conferentie dat hij met een hoge functionaris van Al-Qa'ida had gesproken.

Volgens The Times kan de verklaring van groot belang zijn na de mislukte aanslagen van vorige week in Londen en Glasgow. Alle acht verdachten die tot nu toe in verband met het islamitische terreurcomplot zijn gearresteerd, blijken arts te zijn of op een andere manier medisch actief. Van een aantal van hen is ontdekt dat zij banden hadden met radicale islamitische groeperingen.


11:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wanneer zelfs 'dokters' tot zulke daden in staat zijn ...! Wat houdt dan de regeringsleiders in europa nog tegen om een diepgaand onderzoek te starten naar alles wat met deze gevaarlijke godsdienst te maken heeft. Alle moskeén te screenen en er de nodige besluiten uit te trekken. We leven op een tijdbom.

Gepost door: jos | 05-07-07

Geen maatregelen Toch gaat dit voorval tot geen diepgaande maatregelen leiden in de UK, net zomin als soortgelijke mislukte aanslagen in Duitsland tot maatregelen hebben geleid. Integendeel: bij de laatste deelstaatverkiezingen in Bremen haalde links (SPD) + extreemlinks (Groen + Die Linke)zo maar eventjes 61%! De nieuwe Hitler heet Oscar Lafontaine.

Jemen: Op de vb webstek staat een verkeerde interpretatie vd aanslag in Jemen: vlg mij kon het de bommer niks schelen of het Spanjaarden waren of eskimo's of pigmeeën, als het maar toeristen waren, zoadat de economie vh land achteruitboert, er meer zielepoten ontstaan, en de radicale islam beter kan vegeteren.

Gepost door: Jef | 05-07-07

Al Zamahiri Al Zawahiri, de slippendrager van Osama-bin-Lachen, heeft het nog eens herhaald: de kruisvaarders, de joden, en alle corrupte arabische regimes moeten bestreden worden met aanslagen.

Na het geknoei vd simpele Libanese studenten in Duitsland en van de geniale dokters in Engeland, heeft hij naar het schijnt besloten om alleen nog ingenieurs op te leiden tot bommers.

Want Allah is alwetend, barmhartig, rechtvaardig.

Gepost door: Jef | 05-07-07

Hebben jullie al eens gaan kijken op dat islamitische forum, waar staat "KLIK HIER"?

Je moet eens gaan kijken wat die mannen aan Allah vragen...

Gepost door: Janice | 05-07-07

Ik wil in ieder geval (als ongelovige) geen islamitische dokter meer.

Gepost door: Janice | 05-07-07

Euthanasie De gebruikelijke ophitsende zever van in de koran herken ik in die verzen; geen samenhang, oneindige herhalingen, de gewone taktieken door zelfmoordsekten gebruikt om zelfhypnose te veroorzaken. Islam in een mens is hetzelfde als hondsdolheid in een hond (Churchill)

En ik wil een islamitische dokter! Als ik aan euthanasie toe ben!

Gepost door: Jef | 05-07-07

Dat citaat van Churchill staat hier aan de rechterkant...Maar goed dat hij niet meer leeft of Dewitte ging achter hem aan.

Gepost door: Janice | 05-07-07

De commentaren zijn gesloten.