09-07-07

Britse politiekorpsen geïnfiltreerd door moslimterroristen

scotlandyard_468x284
Bij diverse Britse politiekorpsen zouden minstens acht leden van terreurnetwerken, inclusief Al-Qa’ida , geïnfiltreerd zijn schreef The Daily Mail KLIK HIER, onder meer bij de Metropolitan Police.

De inlichtingendienst MI5 heeft een lijst opgesteld van terroristen die als agent of als burgerpersoneel werkzaam zijn binnen de korpsen.

Volgens de krant zouden een aantal van hen training hebben gehad in terreurkampen in Afghanistan of Pakistan. De radicaal islamitische terroristen zouden niet allemaal zijn ontslagen, omdat de politie niet de 'wettelijke macht' heeft om dat te doen. Maar het komt er op neer dat ze het in feite niet durven.

Een van de jihadisten zou zelfs zijn baan hebben behouden ondanks dat hij betrapt werd toen hij beelden van onthoofdingen en zelfmoordaanslagen in Irak zou hebben laten circuleren op internet. De verdachte probeerde naar eigen zeggen het debat over de oorlog in Irak te vergroten.

Scotland Yard wil nu alle politieagenten en stafleden uitgebreid doorlichten en kijken of er personen bijzitten die radicale islamitische scholen – of Madrassas – en terroristische opleidingskampen in Afghanistan of Pakistan hebben bezocht.

Ook de bevolking mag, indien ze denken over eventuele inlichtingen te beschikken die in verband zouden staan met politiekorpsen die gelieerd zijn aan terroristische organisaties en zij daarvoor bewijs hebben, zo snel mogelijk bekend te maken. Want Scotland Yard neemt deze zaak zeer ernstig, zeggen ze.

14:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ook het VB zou geïnfiltreerd zijn door Al Qaida terroristinnen. Daarvoor zouden ze bejaarde niet-gesluierde dames voor gebruiken, die d'r net zo onschuldig uitzien als Alexandra Coolen. De prangende vraag dringt zich op: wanneer gaan ze toeslaan, voor of nà de strijk ? ;)

Gepost door: goegezind | 09-07-07

Zit Paris Hilton tegenwoordig ook al bij MI5?

Gepost door: Antichrist | 09-07-07

De plezantste vandaag goegezind?


Gepost door: Janice | 10-07-07

leest deze smeerlapperij ne keer. Vlaamse landverraders opknopen aan de eerste de beste boom.
Democratie? aa me gat!

Gepost door: fee | 10-07-07

@fee: 'mensen opknopen aan de eerste de beste boom' is ook niet bepaald democratisch....

Gepost door: gelukkigzijn | 10-07-07

al-quaida dreigt er terug mee om aanslagen te plegen in londen. toch niet via hun infiltranten bij de politie? we leven op een tijdbom.
beter voorkomen dan genezen. mss eens een test doen in het gebergte aan de afghaanse grens met pakistan.

Gepost door: jos | 10-07-07

gedoogbeleid? Ik denk dat men in west europa die smerige fundementalisten kan uitroeien met wortel en al maar de politieke wil ontbreekt.De handels belangen met het midden oosten primeren, als we moesten weten welke machinaties er op volle toeren draaien om de ondernemers belangen te vrijwaren, zou ons haar recht in onze nek staan.
Die kortzichtige geldwolven vergeten een ding: die
extremisten in de naam van alla, zijn slechts
fundementalist om aan de macht te komen.Moskee
kruipers zijn radikaal in hun geloof, de weg naar extremisme is erg kort.
Iedereen weet immers dat de islamisering van europa hoofdzakelijk wordt betaald door saoudi arabie.sjeik mazout en sjeik de klucht, sjeik
ali-bert en ga zo maar door, allemaal dikke vrienden.Dat sjeik mazout geen hand wil geven aan
de voorname europese dames, dat nemen ze er graag bij.

Gepost door: gilbert | 10-07-07

Het zwarte goud Alles draait om 'het zwarte goud' --- olie.

Zonder dat valt de wereldeconomie plat.

Gepost door: Janice | 11-07-07

@gelukkigzijn: als ik zeg dat ik rode kool met spek haat dan bedoel ik dat ik het niet lust en niet dat ik haatgevoelens heb tegenover de rode kool en/of het spek. gelukkig ...

Gepost door: fee | 11-07-07

en hoe zit het hier?? Ik denk dat het hier minstens even erg is ,als men weet dat er arabieren in onze staatsvuiligheid zitten en dat negasionisme zoals door Ergûn Top zelfs niet bestraft of nog maar berispt wordt,moet je het niet elders gaan zoeken, eerst onze eigen beerput leegmaken ,dan naar een ander zijn drek kijken,fee heeft het goed begrepende de link naar het VVB past dan ook in deze discussie,als men gisteren op de Vlaamse feestdag merkte hoe krampachtig door de rooie staatszenders het doel van deze dag verzwegen en verdraaid werd ,weet dan dat het steeds verder bergaf gaat met dit onland,een dogmatisch mega-spektakel( brood en spelen) voor het plebs geserveert door een bende pseudo's heeft deze feesdag voor mij omgetovert tot een rouwdag,ik kon dan ook met moeite mijn razernij bedwingen.
Patje de kanibaal heeft gisterochtend omsteeks 8 uur alle leeuwenvlaggen rond het stadhuis die aan PARTICULIERE woningen hingen door een man op een hoogtewerker laten afsnijden, dit tot razenij van de eigenaars, zover wil deze corrupte zak al gaan het beschadigen van privé eigendom voor zijn "politieke correctheid" hoe lang nog ?

Gepost door: lowieke staal | 12-07-07

lowieke!
die laatste alinea dat moet toch een grap zijn ??

Gepost door: jos | 12-07-07

@lowieke plastiek: "ik kon dan ook met moeite mijn razernij bedwingen"

Gelukkig is voor gefrusteerde bietekwieten gelijk gij nog altijd de weblog van Jancice. Voruit Lowieke, laat u maar's ne keer goe gaan! :)))))))

Gepost door: gielgoegezind | 12-07-07

@Janice: "Alles draait om 'het zwarte goud' --- olie. Zonder dat valt de wereldeconomie plat."

Aha? Is dat het doel van uw moslimofobe weblog: de wereldeconomie platleggen? Blijven volhouden Janice, 't gaat ooit nog wel eens lukken. Maar bestel alvast een flinke hoeveelheid dekens, 't zou wel eens héél koud kunnen worden zonder die pitrol uit de moslimlanden.

Gepost door: gielgoegezind | 12-07-07

zoals de moslimterroristen in alle geledingen van onze maatschappij infiltreren, begint het er op dit forum ook op te lijken. nadat ze de blog van jv naar de kl geholpen hebben (typisch links) door posten onder alle mogelijke namen, gaan ze er hier aan beginnen zeker?
oprotten die linkies met of zonder hun madam!

Gepost door: jos | 12-07-07

Beste vrienden reageer niet op dat gespuis, laat ze gaar koken in hun eigen vet.

Gepost door: gilbert | 12-07-07

zeer juist gilbert, voorzeker niet op ingaan want anders komen we terecht in verstrepen-achtige toestanden van gezwans en vuile vuige praat van gefrustreerde haatzaaiers en dan gaat deze mooie waardevolle site naar de verdoemenis en dat is waarschijnlijk de bedoeling van zulke etterbakken.

Gepost door: fee | 13-07-07

@Jos: "nadat ze de blog van jv naar de kl geholpen hebben (typisch links)"

Hoezo, typisch links? Links is daar altijd present geweest, maar dat is niet de oorzaak van wat er nu me zijn weblog gebeurt. Dat forum is (en wordt nog steeds) kapot gebeukt sinds het moment dat Jurgen Verstrepen overstapte naar LDD èn tegelijk ook de zetel van het VB kaapte. Zijn VB-aanhang kon (en kan dat nog steeds niet) verkroppen, vandaar dat zijn weblog voortdurend belaagd wordt door zijn vroegere extreemrechtse maten.

Gepost door: thePiano | 13-07-07

jos @jos lowieke!
die laatste alinea dat moet toch een grap zijn ?

neen U kan het terplaatse (gildekamerssraat) gaan navragen

Gepost door: lowieke staal | 13-07-07

gielgoegeleuter @ gielgoe Gelukkig is voor gefrusteerde bietekwieten gelijk gij nog altijd de weblog van Jancice. Voruit Lowieke, laat u maar's ne keer goe gaan! :)))))))

DE gefrustreerde ben ik niet,dus zoals steeds geen argumenten schelden dan maar , lol

Gepost door: lowieke staal | 13-07-07

Allah heeft altijd gelijk klein citaat uit het boek van Theo van gogh over een brief van Fatima elatik (PVDA)" Ik sluit mijn ogen en denk aan het verre Marokko waar de vrijheid van meningsuiting vooral welig tiert in de kerkers van de koning" en verder "vooralsnog krijg ik het spit in mijn rug van het buigen voor de pygmeeén denkend aan u"

mooie proza en vooral, waar!


Gepost door: lowieke staal | 13-07-07

@lowieke "mooie proza en vooral, waar! "

Ja, dààr, maar niet hiér. Ga dààr van uwen tak maken, misschien doe ik wel mee.

Gepost door: dat gespuis | 13-07-07

Eerst en vooral mag iedereen hier 'van zijne tak maken' over zaken die hij onrechtvaardig vindt of ontoelaatbaar. En Vlaams nationale vlaggen laten weghalen bij privé personen is ontoelaatbaar. Maar Janssens zal de rekening gepresenteerd krijgen...

Geen linkse hoeft hier op mijn blog betuttelend te doen. Staat het jullie niet aan wat hier staat, dat zijn jullie vrij om te gaan lezen en reageren op andere blogs.
Ik weet het, het is misschien een afwijking bij jullie, maar wij vinden de vrijheid van mening nog steeds heel belangrijk.

Verder vraag ik mij af of die goegezinde nooit een krant in zijn pollen neemt. Anders zou hij weten dat een Australische minister ronduit heeft toegegeven dat ze in Irak oorlog voeren om de olie.
Sedert de crisis in de jaren '70 hebben de Arabieren ondervonden dat dit een heel machtig middel is om hun wil op te leggen aan het westen. Europa heeft toegevingen gedaan met verregaande gevolgen.
Maar inplaats van de VS te helpen bleef Europa ook toen weer aan de kant staan, nochtans verbruikt Europa ook olie, en niet zo'n beetje, maar ze laten de kastanjes uit het vuur halen door de VS, Nederland, Engeland, Israël en Australië.

Ik ben er zelfs van overtuigd dat de republikein, Al Gore, zijn film heeft gemaakt met de bedoeling minder energie, dus minder olie te gebruiken om de OPEC-landen een neus te zetten en op die manier hun bemoeinissen en infiltratie stop te zetten.

De toekomst zal het uitwijzen. Vanaf volgend jaar komt er al een autootje op de markt dat op water zal rijden. Dat zullen de 3000 Saoedische prinsen niet zo graag horen...

Gepost door: Janice | 14-07-07

link http://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Global_Warming_Swindle

Gepost door: lowieke staal | 14-07-07

k ben er zelfs van overtuigd dat de republikein, Al Gore, zijn film heeft gemaakt met de bedoeling minder energie, dus minder olie te gebruiken om de OPEC-landen een neus te zetten en op die manier hun bemoeinissen en infiltratie stop te zetten.""""""""

Janice, u stelt de zaken wel eenvoudig voor, die
goren aap is er enkel op uit om met de steun vam de joden de volgende president te worden.Al dat gelul over opwarming wordt wel zeer eenzijdig uitvergroot.Het is niks meer dan alweer een middel om de geglobaliseerde economie aan te zwengelen. De verbruiker zit aan het eind van de ketting, die betaald het gelag.
Op het werk bij ons heeft men de laatste jaren enorme investeringen gedaan om de uitstoot van
fijn stof en CO2 te beperken en effectief te meten. De prijs aan de pomp liegt er niet om......

Dat autoken op water, daar gaat het niet om, de
raffinaderijen produceren niet enkel benzine en diesel. De reden dat de moskee kruipers hier in de watte worden gelegd wordt hoofdzakelijk opgelegd
vanuit ondernemers belangen,grote bedrijven aktief
in de golfstaten,als ze hier morgen in antwerpen een moskee moesten sluiten wordt dat onmiddelijk uitvergroot in de media en kan het zijn dat de baggerboten van jan de nul, die ginder kunstmatige eilanden aanleggen, aan de ketting worden gelegd of in brand gestoken.
Denk aan de karikaturen van de profeet......

Gepost door: gilbert | 15-07-07

Modellenwereld geinfiltreerd door drugssmokkelaars Turkije pakt Nederlandse vrouwen op
Door MARC GUILLET

Zes Nederlandse vrouwen worden in Turkije verdacht van drugssmokkel. De vrouwen, van Turkse en Marokkaanse afkomst, komen onder meer uit Den Haag en Utrecht.

Twee van hen zitten in voorlopige hechtenis, meldt de Nederlandse consul-generaal, Marco Hennis. De andere vier mogen Turkije niet verlaten. Zij worden voortdurend in de gaten gehouden.

De antinarcoticabrigade arresteerde Majou A. en Siyam O. op de luchthaven van Istanbul toen zij wilden terugkeren naar Nederland. A. had elf kilo heroïne in haar bagage, O. tien kilo. De straatwaarde bedraagt vele miljoenen euro’s. Zij zouden de drugs uit Afghanistan hebben gekregen van de Turkse vrouw Derya U., die ook de Nederlandse nationaliteit heeft.

De krant Zaman meldt dat de vrouwen elf dagen geleden werden gepakt. Ze zeiden niet te weten hoe de drugs in hun bagage waren beland. De zes zouden in Nederland werken als modellen en op 30 juni in Ankara zijn gearriveerd op een toeristenvisum. Ze zouden drie keer eerder in Turkije zijn geweest om drugs te smokkelen.

De politie onderzoekt of de vrouwen lid zijn van een internationale drugsbende.

ad.nl

'Een reizende moslim is een verdachte moslim'Gepost door: Jef | 19-07-07

eigen schuld dikke bult, ze moeten daar maar wegblijven, evenals zovele toeristen die Turkije "hip" vinden,deze dames kunnen hun onschuld niet claimen,zij zijn 'weggevertjes,de rest van het spul is nu al op de markt in europa,
tot groot plezier van de "progressieve" junks

Gepost door: lowieke staal | 19-07-07

onschulid ik geloof neit dat die 2 meid der van afwiste die Derya U. heeft het gwewoon in die koffer gedaan zonder dat die 2 meide der van afwiste daarom wou zij ook later rijzen met die andere meide en Majou A. en Siyam O. ginge samen reizen ik dnek dat die 2 flink geflas zijn door die derya want ik ken de familei van siyam.o en ik vind dat je niet meteen moet oordelen zoder datje weet wat er echt is geneurd dus!!!!!!!!!!

Gepost door: adelajda | 12-07-09

onschulid ik geloof neit dat die 2 meid der van afwiste die Derya U. heeft het gwewoon in die koffer gedaan zonder dat die 2 meide der van afwiste daarom wou zij ook later rijzen met die andere meide en Majou A. en Siyam O. ginge samen reizen ik dnek dat die 2 flink geflas zijn door die derya want ik ken de familei van siyam.o en ik vind dat je niet meteen moet oordelen zoder datje weet wat er echt is geneurd dus!!!!!!!!!! hou je praatjes maar voor je want je weet niks

Gepost door: adelajda | 12-07-09

onschulid ik geloof neit dat die 2 meid der van afwiste die Derya U. heeft het gwewoon in die koffer gedaan zonder dat die 2 meide der van afwiste daarom wou zij ook later rijzen met die andere meide en Majou A. en Siyam O. ginge samen reizen ik dnek dat die 2 flink geflas zijn door die derya want ik ken de familei van siyam.o en ik vind dat je niet meteen moet oordelen zoder datje weet wat er echt is geneurd dus!!!!!!!!!! hou je praatjes maar voor je want je weet niks

Gepost door: adelajda | 12-07-09

adelajda Graag nog een vierde keer aub, maar dan verstaanbaar.

Gepost door: Bob D, Carnac | 12-07-09

De commentaren zijn gesloten.