11-07-07

Vlaamse Feestdag

2006-07-11-09-29-51_edited

08:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik ben in de eerste plaats wereldburger, vervolgens Europeaan en Antwerpenaar. Vlaanderen komt niet in mijn woordenschat voor. Klopt ook niet historisch gezien, vermits Antwerpen eeuwenlang een deel van het Hertogdom Brabant was en het Graafschap Vlaanderen van oudsher 'onze vijand' was.

Maar goed, ik herken Tsiko, mijn rosse kater in de afbeelding, en kan ik het deze keer wel apprecieren dat je aan mijn kat hebt gedacht vandaag. :)

Gepost door: thePiano | 11-07-07

Vlaanderen mijnland? Beste Janice, vanmorgen reed ik naar het werk met de bedrijfsbus. Op een traject dwars door de dorpskom telde ik drie Leeuwevlaggen.Pover als je het mij vraagt,meer dan een miljoen mensen stemmen voor het Vlaams Belang, maar daar houdt het mee op. De mensen zijn allemaal met zichzelf bezig trachtend te overleven in de harde comsumptie maatschappij.
Vroeger toen de mensen niks hadden dan de stoel waarop ze zaten, toen had de Leeuw nog klauwen,
Momenteel heeft men de Vlamingen grondig verdeeld door hier massaal vreemde luizen te importeren.
Verdeel en heers....
Het is allemaal opgezet spel en het ergste is dat
we geregeerd worden door Vlaamse judassen.

Gepost door: gilbert | 11-07-07

Gefrustreerde, ontstemde piano, vrouwenhater en electoraal weggevaagde Gilbert is realistisch in zekere zin, maar aan moedeloosheid hebben we niets. Zijn reactie is er een van mogelijks besmettelijk fatalisme. Het is niet omdat we jarenlang belogen werden door valse hoera! berichten dat bemeten optimisme uit weerbaarheid geen kans zou maken.
Wat 'the (ongestemde) piano' betreft, hij of zij is waarschijnlijk een van de perverselingen die in de rosse buurt poezen gaan zoeken, gefinancierd door een overheidswedde of zelf door steungeld ontrokken aan échte behoevenden uit de derde wereld. Vandaar ook die verwijzing naar een rosse kater, waarbij hij/zij verwart met de eigen kater na het zoveelste bezoek in een rosse buurt. Multicul verwarrend met multilul, er onrechtsstreeks nog aan verdienend wegens niet intervenierend in de mensenhandel.
Pover figuur, gefrustreerd, en tot eenzaam sterven gedoemd na een leven van gezaag maar profitariaat op de stroom van socialistische (stemmen)mensenhandel en gedogen dwangprostitutie. Multicul-pooier dus.
Mogelijks een geval van contactarmoede op een O.C.M.W. zolderkamer. Niet in staat om een Marokkaanse schone te overtuigen om haar geloof te verlaten zoals een positief geëvolueerde mens, en dan maar mikken op andere import zonder enige vorm van liefde of respect voor vrouwen.
Linksen zijn de goorste vrouwenmishandelaars en meest gefrustreerden. Zij kunnen zelf geen vrouw aan zich binden die een beetje verstand heeft... daarom verdedigen zij zo 'heet' het uithuwelijken en het neuken om ter meeste kinderen behalve voor de eigen cultuur.

Gepost door: Jade | 11-07-07

ter gelegenheid van de 11de juli mochten de kersverse "vlaamse prominenten" hun woordeke placeren in het vlaams parochiehuis. bij deze gelegenheid vroeg madam marlène om toch niet te veel de walen te irriteren. en onze nieuwe president is niet onder de indruk van de vlaamse leeuw! maar allé, het zijn

vlaamse feesten

de laaiend enthousiaste vlaming viert het vlaamse feest
de elfde juli, dag om eens de Vlaamse leeuw te eren
chris peeters, is als nieuwe president aan 't woord geweest
zegt dat die vlaamse vlag hem matig slechts kan interesseren

een andere grote ster aan 't vlaamse firmament
is onze blauwe eerste dame vanderpoorten
al evenmin gezwaai met vlag in 't vlaamse parlement
vraagt zelfs heel vriendlijk om de walen niet te storen

maar straks komen van deurze en leterme op de proppen
dan zal de vlaming zien, wat er te zien zal zijn
dé staatshervormers samen met de nva...niet meer te stoppen
bijna al even vlaams als in de tijd van 't blauw konijn

ik droomde laatst dat bush op de tv stond te verkonden
dat stars en stripes voor hem van geen belang meer zijn
en sarkozy, die hing zijn bleu-blanc-rouge aan de lijn
ze werden beiden door de kiezer prompt naar huis gezonden

en in dezelfde droom zag ik leterme met een leeuwke zwaaien
die zong in korte broek de 2de strofe van ons Vlaamse Lied
hij mocht daarna op staande voet zijn gras gaan maaien
want in 't kasteel van laken neemt men zulke grapjes niet

ik denk zo bij mezelf, de brave vlaming zal het nimmer leren
zijn auto, huisje en zijn tuin, tv en glaasje wijn erbij
hij is gelukkig kunnen we vandaag in alle poco- kranten lezen
en als tom boonen wint zijn we weerom een tijdje blij !!


Gepost door: jos | 11-07-07

@Jade

Dat is het 'voordeel' van anoniem deelnemen op het internet: je kan erop los liegen en schelden todat je d'r bij neervalt.


Ps: ik ben bijna tien jaar met dezelfde 'allochtone' samen/gehuwd. Wellicht het langste schijnhuwelijk van België? Kinderen kweken zit er niet in, als je de vijftig voorbij bent, hoeft dat niet meer zo nodig. :)

Groetjes van TsikoGepost door: thePiano | 12-07-07

10 jaar?? H.V.M. alias de tingeltangel 10 jaar al zo lang? ik dacht dat het korter was, voordat men mensen uitmaakt voor leugenaar kijk eerst eens naar uzelf,ook niet vies van leugens en laster nietwaar?? ik kan Jade alleen maar bijtreden, de haat die ge tegen Vlaanderen koestert is van een ongekende frustratie,ik vraag mij dan ook nog steeds af waarom ge niet naar Georgié zijt gaan wonen, daar hebben ze namelijk geen vetpotten voor vreemdelingen om aan te zitten ,en daar had ge moeten gaan WERKEN,uw verzet tegen het eigen volk heet eigenlijk hoogverraad,gij ligt daar niet wakker van, ik van uw haatclubje ook niet, te onbelangrijk om er tijd aan te verspillen,maar als ge geen argumenten hebt begint ge steevast mensen uit te schelden, zwak? zeer zwak manneke

Gepost door: lowieke staal | 12-07-07

zulke mensen die het eigen nest bevuilen maar er wel van profiteren zijn voor mij waardeloos, geen verder commentaar waard!

Gepost door: jos | 12-07-07

Het Vlaams Belang is Vlaanderen niet. Maw: ik bestrijd extreemrechts, racisme en discriminatie en dat heeft niks met VL te maken maar alles met de politiek van 1 bepaalde partij.

Ps: mijn vrouw werkt al jaaren... en heeft nooit 1 cent gekregen van de staat.

Gepost door: thePiano | 12-07-07

Bedankt ...Janice voor uwe fijne wensen op onze Vlaamsche feestdag. en ondanks het gesneer van bepaalde (on)verzettelijke snaren genieten wij met volle overtuiging van deze dag. Gisteren heeft dan ook de hele dag de Vlaamse vlag uitgehangen bij mij thuis. spijtig was ik zowat de enige in mijn werelddorpje, maar goed, vele grote dingen zijn klein begonnen. ook spijtig is het dat zo'n ongestemde pianosnaar probeert ons feestje te bezoedelen met vuile gefrustreerde valse noten. de arme men weet misschien niet beter, laat ons hopen dat het toch nog goed komt met deze brave verzetsmensch.

Gepost door: fee | 12-07-07

Beste Jade, ik ben niet moedeloos en zeker niet
besmettelijk fatalist.Bijna dertig jaar geleden stond ik mee aan de wieg van onze partij hier in beveren.
Op het werk hang ik regelmatig commentaren op die
bij Bjorn,Ivan Soswatch,Bart,Janice en zo verschijnen. De meesten,uitgezonderd de koelies van de vakbond,lezen en bespreken de zaken.
Ik weet zeker dat ik al veel mensen overtuigd heb om voor onze partij te stemmen.Maar de vijand heeft vele gezichten en is machtig.Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag smeten de farrizeeers van de Vlaamse gemeenschap met geld naar de verenigingen die iets organiseerden,liefst van al multicul feesten natuurlijk....
Ik wil maar zeggen dat men constant bezig is de mensen in "hun" vorm te kneden.

Gepost door: gilbert | 12-07-07

Voor Gilbert: Het is niet altijd even makkelijk om de juiste 'sfeer' op te vangen uit bepaalde berichten, zelf moet ik ook nogal eens de wind van voren trotseren wegens mijn gericht en dikwijls minder zorgvuldig gericht gebeuk. Niks aan de hand en niet persoonlijk geviseerd voelen, het blijven na ontleding in rusttoestand altijd maar letters, maar er viel wel iets te lezen.
U hoeft zich niet te verantwoorden of te situeren, u bent altijd lezenswaardig.

En voor the piano: uiteraard heeft de haat- en neerkijk attitude waarmee links zich altijd opsteld tegenover wat zij 'rechts' vinden -praktisch 80% van de kiezers ondertussen- gevolgen: waarom zou links zich alle smeerlapperijen mogen permitteren zonder dat dit reacties uitlokt op hetzelfde 'niveau' bij de constant gebashten, de continu geviseerden, de gedemoniseerden die niet enkel gecensureerd worden om hetgeen ze zeggen maar alleen al om het feit dat zij volgens links iets durven zeggen? Hitler is ook zo begonnen, zoals de sossen, de correcten. Niet de woorden tellen zozeer, maar degenen die ze mogen uitspreken worden gewogen, verdoken racisme onder het mom van 'racisme'.

Ook the Piano hoeft zich niet te verantwoorden ten persoonlijke titel, anders trapt ie in zijn eigen correcte val en bewijst ie impliciet dat net onder dat linkse beleid neergekeken wordt op wie anders denkt,... of de waarheid zegt. Maar hij moet wel beseffen dat hij overkomt als, en vastgesteld kan worden als een racistische uebermensch uit opportunisme, een gelegenhiedssieger, omdat de tijden kunnen veranderen en de waarheid naar boven zal woelen. The Piano hoeft zich niet te verantwoorden, het beste aan zijn privé toestand gewenst en dat hij moge leren hetzelfde te wensen aan Vlamingen, oude of nieuwe.
En een beetje meer respect voor Janice en haar site graag, beheerst en verstandig mens die Janice.

Zelf heb ik ettelijke forums weten sluiten van sossen. Forums die de waarheden niet wilden doorlaten, censureerden omdat het niet in hun kraan paste, begonnen te filteren om tenslotte de site te sluiten. Het resultaat valt vast te stellen na deze verkiezingen...

Socialisten en democratie? Links dus. Staat gelijk aan censuur, uebermenschlischkeit, nepotisme, ondersteuning van fraude en diefstal van belastingsgelden door hun broeders en zusters van de Parti Sans Gêne.
Mocht er in Wallonië ooit gas gevonden worden, dan zouden zij ten eerste het geld niet eens aankunnen, ten tweede Vlaanderen laten vallen bij de eerste cent van omgekeerd transfert, en... wat zij voor de rest als endlösung voor de Vlaamse paysans in hun tête zouden hebben met hun gas, daar durf ik niet aan denken. Het blijven tenslotte nationaal socialisten in hart en lever.

Gepost door: Jade | 12-07-07

Piano! Wat die piano betreft, gewoon 'negeren', is echt geen sec. energie waard.
Piano's spelen na bepaalde tijd vals, daarom moeten ze geregeld afgestemd worden.
Het is hoogtijd dat die afstemming gaat plaatsvinden.

Gepost door: Jean | 12-07-07

@fee: "de Vlaamse vlag uitgehangen bij mij thuis. spijtig was ik zowat de enige in mijn werelddorpje"

Dit bewijst andermaal dat de Vlaamse Zaak, inclusief separatisme, niét leeft bij de bevolking èn dat dit ook niet de reden is waarom zovelen op het VB stemmen. Dus, hou maar al op mensen zoals ik als anti-Vlaams te kapittelen, want dat strookt niet met de realiteit. Met leugens verzinnen en verspreiden win je wel een veldslag (verkiezingen) maar nooit een oorlog.

De helft van de Vlamingen die op reis naar het buitenland vertrekken, reizen naar Turkije. Het is er goedkoop, de gastvrijheid is er uniek, goed weer en een positieve sfeer. 10% van die buitenlands reislustige Vlamingen trekken dan weer naar Marokko.

Vlamingen denken alleen maar aan hun portemonnee, alleen die van hun EIGEN dus en niet die van andere Vlamingen.

In de jaren dertig bestond er de partij van de Realisten. Die beloofde de belastingen af te schaffen, alsmede de banken. De lonen zouden verdubbeld worden als de Realisten het voor het zeggen kregen. Ze behaalden er meer dan 45.000 stemmen mee, en dat is wel wat, te weten dat er niet eens vrouwenstemrecht bestond.

Zoiets doet mij altijd denken aan het VB en natuurlijk hun aftreksel LDD. Dingen beloven die noch realistisch noch haalbaar zijn.

Iedereen die realistisch is en over gezond verstand beschikt, beseft dat de klok niet meer kan teruggedraaid worden. Separatisme en Vlaamse onafhankelijkheid is het begin van het einde van Vlaamse welvaart.

Gepost door: thePiano | 13-07-07

aan de eigen-vlaamse-nestschijter-beschermer-van-eigen-profijtjes!
die valsspelende piano heeft wsl nog nooit van intimidatie gehoord!
hij leest alleen poco-kranten ntl. hij heeft er geen weet van hoe bv patrick janssens in A (de stad van IEDEREEN) verbood om de Vlaamse Leeuw uit te hangen op de grote markt, dat de VVB geen vlaamse symbolen mocht verkopen. dat een paar honderd militanten die de Vlaamse Leeuw zongen overstemd werd door door de geluidsinstallatie enz enz! dus tracht tegen volgend jaar uw piano eens te laten stemmen! het zal nodig zijn want volgend jaar gaat het VB een tegenactie op touw zetten (zie www.filipdewinter).

Gepost door: jos | 13-07-07

@piano Ik ben in de eerste plaats wereldburger, vervolgens Europeaan en Antwerpenaar. Vlaanderen komt niet in mijn woordenschat voor.

@piano Dus, hou maar al op mensen zoals ik als anti-Vlaams te kapittelen, want dat strookt niet met de realiteit. Met leugens verzinnen en verspreiden win je wel een veldslag (verkiezingen) maar nooit een oorlog

Zo zie je maar wie de leugenaar en opportunist is
ik wil met plezier oorlog voeren als het voor de VLAAMSE indentiteit van mijn nazaten is,verkiezingen die gemanipuleerd worden, zijn dan ook geen veldslagen ,maar verraad aan een volk dat verandering wil, maar daar hebben de bobo's geen boodschap aan natuurlijk, het domme kiesvee MOET en ZAL hun dogma's naleven,als de weegscaal teveel naar de andere kant helt, knoei dan wat met de elctronica en ge zit weer goed, afvoeren deze nieuwe nazi's

Gepost door: lowieke staal | 13-07-07

@lowieke plastiek: "maar verraad aan een volk dat verandering wil"

Welk 'volk' en welke verandering? Volgens uw eigen ideologische definitie zijn Vlamingen een volk van import en bastaarden. Eeuwenlange immigratie en emigratie (Vlaamse gelukszoekers die naar elders trokken) hebben van 'ons' bloed een multiculturele (lekkere) soep gemaakt. Die paar Marokkanen en Turken die zich met jouw Bloed op jouw Bodem vermengen, gaan de zaak niet maken. Integendeel, we kunnen d'r alleen maar beter van worden. :)

Gepost door: gielgoegezind | 13-07-07

@jos: "overstemd door de geluidsinstallatie ... volgend jaar gaat het VB een tegenactie op touw zetten"

Ja, ik heb er van gehoord. De Flup brengt zijne bombardon mee, het trommelkorps van de VMO herrijst, Morelleke gaat krijsen gelijk een kieken (da ga niet moeilijk zijn), en de Vlaamse Leeuw gaat te horen zijn tot in Keulen, waar ze het gaan horen donderen en zien bliksemen. :)

Gepost door: gielgoegezind | 13-07-07

Feest even een rechtzetting bij een vorige posting: ik was in mijn werelddorpje vrijwel de enige die een Vlaamse vlag had uithangen, maar ik kreeg wel veel symphatie van buren en kenissen. en de lezersbrieven vandaag in o.a. Het Laatste Nieuws bevestigen dat Vlaanderen en "de Vlaamse zaak" leven bij de mensen. en dan: een historisch moment, het cordon doorbroken in de kamer. alle Vlaamse partijen stemmen eensgezind tegen de franstaligen. Bart Laeremans van VB ondervoorzitter zeer tegen de zin van de Waalse PS. er is iets werkelijks aan 't veranderen, nieuwe tijden breken aan. laat ons het daar over hebben en verzuurde betweters als er hier enkele zijn opgedoken om tweedracht te stoken negeren. Janice, uw commentaar op deze heuglijke feiten a.u.b. het laatste nieuws vers van de pers.

Gepost door: fee | 13-07-07

www.hetvrijevolk.com de vorige link was fout, probeer deze

Gepost door: fee | 13-07-07

een aanradertje voor de goedgezinde en de valse piano
www.vlaamsbelang.org
"links veest staats(her)vorming
hun goede vriend willy claes is er niet zo gerust meer in.
het zou wel eens kunnen dat de bombardon van FDW heel goed te horen is binnenkort!
nota: de andere artikels zijn ook het lezen waard
bv dat van marc grammens
over bart laeremans...
veel leesgenot en hopelijk blijf je goegezind!

Gepost door: jos | 13-07-07

gielgoegezever @ GIELGOE :
Die paar Marokkanen en Turken die zich met jouw Bloed op jouw Bodem vermengen, gaan de zaak niet maken. Integendeel, we kunnen d'r alleen maar beter van worden. :)

ik weet niet waar gij woont maar 'die paar marokanen en turken?' hallo ? mijn domus grenst aan het bruine land en het zijn er meer als een paar,het opvanghuis hier om de hoek van de nonnekes zit vol met bastaardjes van 14-15 jarige
marginale grietjes die een kind hebben van het volkje dat van de eigen maddamen moet afblijven en voor wie de gemeeschap kan opdraaien,zijzelf doen dat NIET wegens het niet vereenzelvigd willen worden met onze "hoeren", de meeste grietjes waren dan ook geen vragende maar moetende partij, met het mes op de keel dus, lieve vriendjes hebt u , hopelijk hebt u ook een "progressief" dochtertje dat kan fungeren als uitlaatklep voor uw vriendjes

Gepost door: lowieke staal | 14-07-07

De commentaren zijn gesloten.