13-07-07

Islamnazisme.

Een hele poos geleden kwam ik tijdens het surfen op een angstaanjagende site. Het was als het ware een bevestiging van wat ik al altijd had gezegd en geschreven. Het islamnazisme is een feit …

Toen ik echter de link naar deze site hier wou plaatsen bleek hij in alle stilte te zijn verdwenen. Geen grote krantenkoppen, geen CGKR, geen progressieve stem liet zich horen.

Maar ik had de site opgeslagen en wil het u laten zien. Ik wil u laten zien waarvoor u op uw hoede moet zijn. Want dit is geen alleenstaand feit. Lopen er hier een paar idioten rond van Blood en Honour, in de islamtische wereld is het de normaalste zaak ter wereld.

Kijk en huiver…


Maroc.nazisite

Maroc.nazisite1

Maroc.nazisite2

23:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

dit is toch de vredelievende godsdienst die we in de plaats hebben gewild van de christelijke?
('k ben een beetje bang om voor islamofoob uitgescholden te worden Janice!)

Gepost door: jos | 14-07-07

De Koningin van Onderland heeft weer toegeslagen En ja hoor het is weer eens zover:

"Burgemeester Ingrid Pira (Groen!) van Mortsel weigert voorlopig uitwijzingsbevelen voor uitgeprocedeerde asielzoekers te ondertekenen. Ze wil naar eigen zeggen het maatschappelijk debat over de kwestie weer aanzwengelen.

Enkele dagen geleden had ontslagnemend premier Guy Verhofstadt (Open VLD) zich scherp uitgelaten over het migratiebeleid, dat hij bestempelde als "absoluut ontoereikend". Pira is het eens met hem. Ze voelt zich niet verplicht om uitwijzingsbevelen te ondertekenen en te verzenden, ook al vindt de dienst Vreemdelingenzaken dat ze daardoor de wet overtreedt."

TEN EERSTE: Ons madam beweert weer eens dat er een "breed maatschappelijk draagvlak tegen uitwijzingen is". Waarschijnlijk heeft ze weer alleen eens gepolst bij het links soort groupuscules die ze eerder ook al aanmoedigde om in Borsbeek in hun boom te blijven zitten.

TEN TWEEDE: Waar kan ze zich democratisch op beroepen? Op de massaal naar rechts uitgewezen kiezer die massaal bij de sossen is gaan lopen en niét bij haar is terecht gekomen?

TEN DERDE: Verhofstadt heeft de heks al op haar vingers getikt dat ze migratiebeleid en uitwijzingen door elkaar haspelt. Ofwel doet ze dat per ongeluk, en dan is ze te lomp om burgemeester te zijn. Ofwel doet ze het expres, en dan is ze crapuleus bezig de rechtsstaat te ondermijnen.

en ten vierde: het migratiebeleid van Verafstoot ís inderdaad een ramp. Hij heeft acht jaar er iets aan kunnen doen en hij heeft het niet gedaan. Wellicht bedoel ik echter iets anders dan Pira met het feit dat het migratiebeleid een ramp is. Volgens mij wordt er nl. veel te laks uitgewezen, en zou buitensmijten de regel moeten zijn en niet de uitzondering.

Gepost door: Antichrist | 14-07-07

nog een beetje banger geworden na het lezen in elsevier van een dodelijk incident!
man doodgeslagen door een vijftal jongeren! die gooiden eieren naar de wagen van die meneer. hij stapte uit om hen te vermanen en werd in mekaar geslagen. hij overleed in Almere in het hospitaal.

Gepost door: jos | 15-07-07

antichrist groot draag vlak??? mmm referendum geeft uitsluitsel hé?
ook ik ben tegen het assielcentrum om ocharme die mensen zo lang te laten zitten in die instelling. gewoon direct vrij laten, en naar het land van herkomst. in Ierland blijft men maar 24 h max in het land, dan verplicht met het vliegtuig terug te keren van waar ze gekomen zijn, papieren of geen....

Gepost door: ongeloof | 15-07-07

korrel zout ook ik moet niks weten van de islamisering van de wereld, maar die met islamnazisme bullshit moet je met een korrel zout nemen, ok mss zit er iets achter, maar het kan ook zijn dat het om een paar eikels gaat die denken hier iets mee te bereiken, of mss van jullie eigen achterban alszijnde ne flauwe grap. ik ben hieromtrent toch heel voorzichtig met beweringen van welke aard dan ook.

Gepost door: watje | 15-07-07

het is best aangeraden voorzichtig te zijn watje!
welke in de club van de 'bange blanke man'

Gepost door: jos | 15-07-07

welke=welkom ntl

Gepost door: jos | 15-07-07

Achterban? Ik had alles moeten opslagen, dan had je kunnen zien dat er heel wat Arabisch in te teksten stond. En ik ken niemand in onze achterban die dergelijke onzin (en dan nog in het Arabisch)op het internet zou zetten.
Het verbaasd mij steeds weer hoe weinig sommigen afweten over het florerende nazisme in de Arabische wereld. Denk je dat Hamas en andere fanatieke groepen de Hitlergroet voor de grap brengen? Is het omdat ik vijf talen ken, dat ik meer lees wat er in het buitenland gebeurd en wordt geschreven? Ik weet het niet, maar in ieder geval is de naïviteit in Europa zo groot dat we daar ooit de rekening voor gepresenteerd krijgen.


Er is nochtans nog niet veel veranderd, hier enkele citaten. Bekijk de link en bekijk vooral de periode van 1941 tot 1944.

Jul. 1942
Nach der Verhaftung Mazris werden zwei deutsche Agenten im Rahmen des Unternehmens „Salaam“ in die ägyptische Hauptstadt Qahirah gesandt, um einen geplanten prodeutschen Staatsstreich und die gleichzeitig beabsichtigte deutsche Offensive Richtung Suways-Kanal mit prodeutschen Offizieren um Anwar as-Sadat und Gamal Abd an-Nasir durchzusprechen.
„Wir [= Nasir und Sadat] nahmen Kontakt mit dem deutschen Hauptquartier in Libia auf und wir handelten in vollkommener Übereinstimmung mit diesem“ ―
Anwar as-Sadat
(„Befreiungssammlung“ – HAT), ägyptischer Oberst, 1957 (Sadat, Revolt on the Nile, S. 34)Sadat
Ägyptischer Präsident 1970-81
„Vielleicht wären die Dinge anders verlaufen wenn uns das Pech nicht so hartnäckig verfolgt hätte und wenn es uns durch einen glücklichen Griff doch noch gelungen wäre, uns mit den Achsenmächten zu vereinigen.“ ― Anwar as-Sadat (HAT), ägyptischer Oberst, 1953 (Bretholz, Aufstand der Araber, S. 171)„Wenn die Nazis und Faschisten gewonnen hätten, wären sie die Freunde der gesamten arabischen Welt gewesen. Und es hätte kein zionistisches Problem gegeben denn es wären keine zionistischen Juden oder irgendwelche Juden übriggeblieben.“ ― Saleh Harb („Moslemvereinigung“ – SM), ehemaliger ägyptischer Kriegsminister, Mai 1948 (Carlson, Cairo to Damascus, S. 110)

De favorieten van Hitler waren de moslims. Het was een wens van hem dat we hier de Mohammedaanse leer zouden overnemen in Europa. De leer die de helden beloond met de zevende hemel. Hij moest eens weten dat de huidige socialisten zijn wens bijna werkelijkheid gemaakt hebben.

„So hätten wir viel eher noch den Mohammedanismus übernommen, diese Lehre der Belohnung des Heldentums: Der Kämpfer allein hat den siebenten Himmel.“
― Adolf Hitler (NSDAP), deutscher Kanzler, 27. Aug. 1942 (Jochmann, Adolf Hitler - Monologe im Führerhauptquartier, S. 370)
„Die von der ganzen arabischen Nation so glühend ersehnte Freiheit kann aber nicht anders als durch die vollständige Niederlage des angelsächsischen Imperialismus und seiner Verbündeten, des gottlosen Bolschewismus und des internationalen Zionismus, erlangt werden. Der Sieg der Achsenmächte wird auch der Sieg der arabischen Völker sein.“ ―
Tubiya al-Hashem, arabischer Delegierter auf der „Internationalen Journalistentagung“ in Wien, 1943 (Maegerle, Krude Allianz, www.doew.at)

„Wir waren Rassisten, wir bewunderten den Nationalsozialismus, lasen seine Bücher und die Quellen seiner Ideen. […] Wir dachten als Erste daran, Mein Kampf zu übersetzen. Wer in dieser Zeit in Damaskus lebte, kann die Neigung des arabischen Volkes zum Nazismus verstehen, denn er war die Macht, die Vorkämpfer der arabischen Sache sein konnte.“ ― Sami al-Jundi, Mitbegründer von al-Ba’th (Die Welt, 14.06.2002)
Aflaq

Syrischer al-Ba’th-Gründer (Baathpartij)

Ein Komplize des deutschen Imperialismus

1943
„Ich möchte mir erlauben, Ihre Aufmerksamkeit darauf zu lenken, dass es sehr angebracht und zweckmäßiger wäre, die Juden an der Auswanderung aus Ihrem Land zu verhindern, und sie dorthin zu schicken, wo sie unter starker Kontrolle stehen, z.B. nach Polen.“ ―
Amin al-Husaini (NA), palästinensischer Großmufti, gegenüber dem bulgarischen Ministerpräsidenten Bogdan Filov, 6. Mai 1943 (Höpp, Mufti-Papiere, S. 164)

„Der Mufti war einer der Initiatoren der systematischen Vernichtung des europäischen Judentums und war ein Kollaborateur und Berater Eichmanns und Himmlers bei der Ausführung dieses Plans. […] Er war einer von Eichmanns besten Freunden und hat ihn ständig angetrieben, die Vernichtungsmaßnahmen zu beschleunigen. Ich hörte ihn, zusammen mit Eichmann, sagen, dass er Inkognito die Gaskammer von Auschwitz besucht hat.“ ―
Dieter Wisliceny (NSDAP), Adolf Eichmanns Bevollmächtigter für Ungarn und die separatistische „Slowakische Republik“,
Jun. 1944 (Bergsson, Muftism and Nazism, notendur.centrum.is/~snorrigb/muftism.html)


Gepost door: Janice | 16-07-07

Niks nieuws onder de zon. Neonazi's en negationisten zitten er overal en houden nauw contact met elkaar: christenen, moslims, orthodoxen en ja, geloof het of niet: er zitten zelfs een stel joden tussen.

Maar zoals verwacht de conclusie van Janice en haar fans hier: "Islam is nazisme en alle moslims van de wereld (en vooral dan in den Belgiek) zijn fascisten en [neo-]nazis."

Simpele mensen trekken simpele conclusies en zijn ook nooit in staat om te nuanceren. Ondertussen is de aandacht afgeleid want de neonazi's en fascisten die om en rond het VB circuleren en zijn dat opeens lieve schatjes geworden, en dat is toch het doel van deze weblog: maak de ander zwart dan ziet niemand meer hoe pikzwart ze zèlf zijn.

't Is wit of 't is zwart. Ga met zo'n lieden de discussie aan... vergeefse moeite en tijd.

Gepost door: goegezind | 16-07-07

salut @ goegezi Maar zoals verwacht de conclusie van Janice en haar fans hier: "Islam is nazisme en alle moslims van de wereld (en vooral dan in den Belgiek) zijn fascisten en [neo-]nazis."

Waar staat dat ergens ??

@ Simpele mensen trekken simpele conclusies en zijn ook nooit in staat om te nuanceren

Dit schoentje past u volledig !!

@ 't Is wit of 't is zwart. Ga met zo'n lieden de discussie aan... vergeefse moeite en tijd

allee salut en de kost

Gepost door: lowieke staal | 16-07-07

@Janice: "Het islamnazisme is een feit"

Je bedoelt natuurlijk: "er zitten ook neo-nazi's bij de moslims." Dat klopt Janice, dat is een internationaal gegeven en helemaal niet afhankelijk van religie of etnie.

Neo-nazi's vind je van de Oeral tot in de Verenigde Staten, van in Lapland tot Zuid-Afrika èn alles wat daar tussen ligt.

Gepost door: simpele kiezer | 16-07-07

van D.Fender, Het Vrije Volk:

zonder meer mag gesteld worden dat de Islam fascistisch is. Er is niet veel moeite voor nodig dat aan de hand van de Koran te bewijzen en het gedrag van islamitsiche overheden in de betreffende landen. Zie bijgevoegde koranteksten....

3. 10. Voorzeker zullen de bezittingen en kinderen der ongelovigen hun tegen Allah in het geheel niet baten: dezen zullen brandstof voor het Vuur zijn

4. 56. Gewis, degenen die Onze tekenen verwerpen zullen Wij weldra het Vuur doen binnengaan. Wij zullen hen telkens, wanneer hun huiden zijn verbrand, andere huiden er voor in de plaats geven; opdat zij de straf ten volle zullen ondergaan. Waarlijk, Allah is Almachtig, Alwijs

5.33. De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

8.12. Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: "Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af."

Gepost door: fee | 16-07-07

100 % fake http://www.geocities.com/bhmorocco heeft nooit bestaan . volgende keer beter Janice .

Gepost door: yelloman | 17-07-07

Fake ? @yelloman: moet je maar es Googlen op bhmorocco.
de site heeft zeer zeker wél bestaan!

Gepost door: fee | 17-07-07

geocities.com/bhmorocco Blood and Honour Morocco.

Sieg Heil to our Arab Aryan Brothers and Sisters!

We are proud Muslim Fascists.

We must secure the existance of our Ummah and a future for Moroccan children!

The Qur’an, Mein Kampf, and The Protocols of the Learned Elders of Zion!

Return of Palestine to the Arab people, our brothers and sisters, the removal of decadent western influence in Morocco and the Arab / Muslim world!

Sieg Heil! Allahu Akhbar!

Arab — Aryan Unity! Heil Hitler! Peace be Upon Him, too!

http://www.morocco.com/forums/open-board-forum-libre/21581-i-am-not-only-moroccan-nazi-after-all-check-out.html

Gepost door: fee | 17-07-07

@fee: "zonder meer mag gesteld worden dat de Islam fascistisch is"

Door altijd maar citaten op te sporen en te citeren uit de koran, waarvan ik maar moet aannemen dat ze juist vertaald en geinterpreteerd werden door niet-moslims èn zonder dat ik dat kan controleren, zal ik maar aannemen dat er een pak vroeg-fascistische ideeën in voorkomen. Maar dat is voor mij nog altijd geen bewijs dat moslims fascisten zijn.

Want op die manier kan ik aantonen dat ook Joden (Torah) en katholieken (bijbel-OT en NT) fascisten zijn. Met dezelfde haat en geduldig opsporingswerk kan ik zo een hetze tegen christenen en joden opstarten en niemand zal me kunnen tegenspreken. Als atheïst lijkt het me een interessant tijdverdrijf.

Lost het wat op door de religies tegen elkaar uit te spelen? Mensen tegen elkaar opzetten, tot ze mekaar te lijf gaan, daar moet je wel een speciaal karakter voor hebben.

Gepost door: thePiano | 17-07-07

Haat ? Piano:“Door altijd maar citaten op te sporen en te citeren uit de koran, waarvan ik maar moet aannemen dat ze juist vertaald en geinterpreteerd werden door niet-moslims èn zonder dat ik dat kan controleren, zal ik maar aannemen dat er een pak vroeg-fascistische ideeën in voorkomen. Maar dat is voor mij nog altijd geen bewijs dat moslims fascisten zijn”.

Natuurlijk zijn deze citaten niet juist vertaald en geïnterpreteerd, na 1000 jaar zijn zelfs islam theologen het nog niet eens over de ware betekenis van het begrip “jihad”, zo kun je wel nog lang doorgaan natuurlijk. En controleren is altijd mogelijk, er zijn genoeg geschriften daarvoor voorhanden. En als je kritiek uit tegenover de moslims, weten ze altijd hetzelfde te zeggen: de islam is een godsdienst van vrede, maar van die vrede zie je wel niets. Wanneer komt de zogenaamde gematigde islam, de grote groep zwijgende moslims, eens op straat of in de media met een duidelijke afkeur van het fundamentalisme.

Piano:”Want op die manier kan ik aantonen dat ook Joden (Torah) en katholieken (bijbel-OT en NT) fascisten zijn. Met dezelfde haat en geduldig opsporingswerk kan ik zo een hetze tegen christenen en joden opstarten en niemand zal me kunnen tegenspreken. Als atheïst lijkt het me een interessant tijdverdrijf”.

Dezelfde haat: welke haat? Ik persoonlijk haat niemand, het niet eens zijn met wat er gebeurt is heel iets anders. Ik kan er niet bij dat verstandige mensen niet zien wat er in de westerse wereld gaande is. De bepampering en positieve discriminatie van de moslims/islam is toch buiten proportie. Laat er moslims zijn, akkoord, maar laat ze zich een weg zoeken in onze maatschappij met respect voor onze zeden en wetten, of hebben anderen dat niet ook moeten doen. Ze beweren dat de islam een godsdienst is, wat niet waar is, welnu, geloven is en moet een persoonlijke zaak zijn waar je niemand mee lastig valt, en zeker de staat moet zich onthouden van godsdienstige bemoeienissen. Scheiding van kerk en staat is iets wat er niet zomaar gekomen is, die regel moet behouden blijven om erger te voorkomen.

Piano:”Lost het wat op door de religies tegen elkaar uit te spelen? Mensen tegen elkaar opzetten, tot ze mekaar te lijf gaan, daar moet je wel een speciaal karakter voor hebben”.

De islam is geen religie maar een totalitair systeem dat het hele leven omvat, en zo’n systeem hoeven wij hier niet. Als de mensen elkaar te lijf gaan (wat op den duur onvermijdelijk zal blijken) wie is dan de schuldige. Een middeleeuwse duistere samenlevingsvorm opdringen aan geëmancipeerde en verlichte volkeren lukt niet. De poco dienaren die ons dat willen doen geloven mits de leugen van de multicul, zij zijn de schuldigen, en dat die heren en dames een speciaal karakter hebben zal ik zeker niet ontkennen.

De tekst waar u op reageerde was van ene D. Fender, te lezen op www.hetvrijevolk, natuurlijk een racistische haatzaaiende webstek. Ik beveel je trouwens graag de tekst aan van Lagonda op bijgevoegde link. op de vele leugens in dat geschrift mag u mij altijd opmerkzaam maken natuurlijk, graag tot uw dienst. Over leugens gesproken, ene Yelloman weet er ook wel weg mee zo te zien en te lezen op deze reactiemodule. Janice beschuldigen van het verzinnen van een url, je moet maar durven, en dat allemaal om gelijk te halen, triest.

Gepost door: fee | 17-07-07

100% nonsens Zelfs bij yahoo (die de webhosting verzorgt van geocities) weten ze van niks en in geen enkel webarchief is ook maar het kleinste spoortje terug te vinden , wat op zich al een unicum zou zijn . nu , het is niet de eerste maal dat Janice het van dergelijke kwakkels moet hebben om haar blog te vullen .

Gepost door: yelloman | 17-07-07

100% waar @yelloman, kijk eens op deze link. die mensen (sommige) hebben de site bezocht toen ze nog online was. iemand beschrijft de foto die ook te zien is op de door Janice geplaatste beelden. en stop a.u.b. met die regelrechte leugens, niemand is daarvan gediend.

Gepost door: fee | 17-07-07

En Fee, heb je ondertussen al ontdekt om hoeveel moslims van Marokkaanse origine het gaat die hun eigen afdeling van Blood & Honour hebben? Of is het de zoveelste fake-site gemaakt door extreemrechtse minkukels om nog wat olie op het vuur te gooien? Iedereen kan zo'n site maken, of dacht je dat dit zo moeilijk is?

Gepost door: thePiano | 17-07-07

Piano de vraag was niet WIE deze site heeft gemaakt en online gezet dacht ik. natuurlijk kan iedereen die site gemaakt hebben, wat een slimme opmerking, maar op die vraag heb ik geen antwoord, de "schuldigen" opsporen laat ik aan u over, u schijnt het trouwens al te weten, extreem rechts natuurlijk. de vraag was of de site heeft bestaan ja of neen. en het is niet mijn bedoeling te ontdekken hoeveel moslims al dan niet van Marokkaanse oorsprong een eigen afdeling hebben van B&H. hoe sommigen toch allerlei zaken erbij sleuren om gelijk te halen, het is niet te geloven.

Gepost door: fee | 17-07-07

Geen idee van waar die site komt, wat niet betekent dat er geen fascisten tussen de oslims zouden zijn. Een van de bekendste negationisten is bijvoorbeeld Ahmed Rami en Radio Islam. Ik ben zelf ook niet beroerd om daar over te schrijven en aan te klagen zie: http://www.verzet.org/content/view/465/29/1/4/
en ook : "Moslims in de Waffen-SS: de Handschar en Kama Divisie" http://www.verzet.org/content/view/477/29/

Gepost door: thePiano | 17-07-07

Ik vraag me af ,diegene die de Islaaaaam nog willen verdedigen, er verdraagzaam voor zijn...aan welke kant staan die eigenlijk Ge moet gene domme polderboer zijn om te begrijpen dat heel de ware aard van die vervloekte (politieke) godsdienst er op uit is om macht te verwerven...idem de Christenen indertijd met hun brandstapels heksenjachten ,inquisitie en ga zo maar door !!! Zoals de heilige ! Katholieke kerk de vrijheden van de mens beknotte zo doet de Islaam het heden ten dage...ze schrijven zelfs voor hoe ge moet gaan sch.... zeker nooit met uw blote kont naar Mekka ....en dan lopen er Vlaamse idioten rond die heel dat Islamgedoen met al zijn atributen nog betuttelen.....Feit is ik heb die Islaam niet nodig noch een van zijn concurenten..Ik ben zonder de hulp van die Godenwinkel de kaap van de 60 al voorbij....en ik heb medelijden met mensen die zich vanalles laten wijsmaken en hun vrijheden laten beknotten door sprookjes zoals 72 maagden ( moet er geen zand zijn !)
Gooi heel dat circus buiten !!!!!

Gepost door: Rene | 17-07-07

@rENE/ "diegene die de Islaaaaam nog willen verdedigen, er verdraagzaam voor zijn...aan welke kant staan die eigenlijk"

Ik in elk geval heb nooit de islam verdedigd maar wèl de vrijheid van religie in het algemeen en dat is niet hetzelfde.

Zolang de hier levende moslims de scheiding van kerk en staat respecteren en mij dezelfde ruimte geven om mijn niet-geloven te beleven, heb ik geen enkel probleem met gelijk welke religieuzerd.

Dat sommige fanatieke moslims elders de boel in puin schieten, moeten ze dat probleem ginds maar oplossen. Van zodra dat tuig hier zijn gangen begint te gaan, ben ik de eerste om hen repressief en keihard van antwoord te dienen.

Gepost door: thePiano | 17-07-07

ik heb de piano nooit "keihard" horen spelen wanneer dat 'tuig van de richel' hier moorden, verkrachtingen beging, kinderen ontvoerde en vermoordde...
bij de laffe moordpartij van van themsche daarentegen..!
hou toch op met uw poco-gekweel man.

Gepost door: jos | 17-07-07

Door gebrek aan tijd had ik niet eerder de kans om te reageren.

Rare reacties... Het is niet omdat ik vijf talen kan, dat daar genoeg Arabisch bij is om een site in elkaar te steken in half Engels en half Arabisch. Blijkbaar zijn er hier mensen die ervan uitgaan dat ik die site zelf heb gemaakt of dat die site nooit heeft bestaan.
Ik heb die site gewoon afgedrukt, gescand en in mijn afbeeldingen gezet. Dus alles wat er op staat, stond op zo die site.
Hoe diep kan je je kop nog in het zand steken voor de fundamentalische islam?
Heeft er iemand de website bekeken van de link die ik doorgaf? Of verstaat niemand Duits? Als ze het zelf schrijven, zal het wel juist zijn zeker?


En Piano, in tegenstelling tot jezelf, heb ik niet beweerd dat alle Arabieren, Noord-Afrikanen of alle moslims die een 'verwaterde' islam aanhangen, gelijk moeten gesteld worden met nazi's of fascisten, zoals jij wel doet met alle mensen die voor het Vlaams Belang kiezen. Het Vlaams Belang heeft niets te maken met Blood en Honour. Onze partij vindt de ideeën van die gasten gewoon verwerpelijk.
Ik vind het zelfs schandalig dat ons land het toelaat dat ze van overal naar Antwerpen willen afzakken om homo's aan te pakken.

Er zijn in de moslimlanden (en ook hier) mensen die niet gelovig zijn of 'een beetje de feestdagen volgen'. Het zijn uiteraard niet die mensen die gevaarlijk zijn. Over hen hoef ik niet te schrijven.
Maar in tegenstelling tot de katholieken, naar wiens gevaarlijke religie je eveneens verwees, hebben wij de keuze en de vrijheid om te zeggen dat we niet geloven zonder daarvoor te moeten vrezen voor ons leven. Zij hebben die keuze niet. Zelfs niet in een westers land als het onze.
En vooraleer je zegt dat het niet kan, wil ik er wel even bijvertellen dat veel van die mensen leden zijn van het Vlaams Belang en ik het dus met grote zekerheid weet.

Gepost door: Janice | 17-07-07

100% echt en schoon meiske Janice, ondertussen is bewezen dat de site wel degelijk heeft bestaan, er was hier iemand die het tegendeel beweerde. u hebt dat onding dus niet zelf gemaakt. lang kan ze evenwel niet online zijn geweest, dat kun je uit de reacties opmaken. mss toch een nepsite van wie weet welke oorlogsstoker. maar dat er hier iemand met zekerheid kan komen beweren dat de site niet en nooit heeft bestaan en dus anderen ervan beschuldigd onware feiten te publiceren, verteld veel over het waarheidsgehalte van die persoon zelf.
tussen ons: die foto aan de linkerkant, ge zij gij een schoon meiske !
Nederlanders emigreren met duizenden naar betere oorden, en de reden? de waarheid moet gezegd: de agressieve k*tmarokkaantjes pesten de brave mensen weg.

Gepost door: fee | 17-07-07

Beste Piano Vrijheid van godsdienst,hoever kun je daar in gaan ? ge moet dat Arabisch familiefotooke eens bekijken ,twee kindjes ,de papa en naast die papa ,wie zou dat kunnen zijn ? vindt jij dat normaal Piano ? is dat uwe godsdienstvrijheid....neeeeeen mijne beste dat is "onderdrukking" die middeleeuwers passen nog de wet van de jungle toe ,de wet van de sterkste....gij gaat luisteren of ge krijgt wat kletsen...ik heb het heel moeilijk met die Allah en vind het nog erger dat ik nu mee kan betalen aan de onderhoud van dat idiotisme,vermits onze verdraagzame ,menslievende top-politiekers de Islaaaaaaaam hebben erkend.....Een godsdienst , of organisatie van welke soort ook .. die een minder nobel doel nastreven .. die de mensheid geen diensten bewijzen ... die onderdrukken dominant en opdringerig zijn ... dat moeten we uitroeien beste piano gewoon wegvegen !

Gepost door: Rene | 17-07-07

@Rene: "dat moeten we uitroeien beste piano gewoon wegvegen"

De nazi's en Himmler gebruikten daar het woord 'Ausrotten' voor.

Himmler op 6 ok 1944: "Es trat an uns die Frage heran: Wie ist es mit den Frauen und Kindern? Ich habe mich entschlossen, auch hier eine ganz klare Lösung zu finden. Ich hielt mich nämlich nicht für berechtigt, die Männer auszurotten- sprich also, umzubringen oder umbringen zu lassen - und die Rächer in Gestalt der Kinder für unsere Söhne und Enkel groß werden zu lassen. Es mußte der schwere Entschluß gefaßt werden, dieses Volk von der Erde verschwinden zu lassen."

De vertaling ervan kan je op mijn site terugvinden.

Gepost door: thePiano | 18-07-07

Erata: 6 ok 1944 moet zijn 1943
(dat heb je met weblogs zoals deze, je kan niet eens je typfouten corrigeren, kl*tegedoe)

Gepost door: thePiano | 18-07-07

@Janice: "Hoe diep kan je je kop nog in het zand steken voor de fundamentalistische islam?"

Dàt heb ik nooit gedaan. Op mijn site staan vele artikels waarin ik de fundamentalisten verwerp. Ik zou je meteen vele verwijzingen kunnen meegeven, maar je gaat me teveel reclame verwijten op je log. Stuur me anders maar een email dan zal ik je eens flink op weg helpen hoè ik daar precies over denk en schrijf en dat is helemaal niet wat jij denkt hoe ik daarover denk!

Toevallig heb ik gisteren de vertalingen gelezen van de handvesten van Hamas (1988) en Al Fatah (1971), die tot op vandaag nog gelden. Je moet me niet voor een onnozelaar proberen te verslijten die het verschil niet zou kennen tussen terroristen en gewone religieuzen. Maar met jouw weblog -die enkel maar over fanatiekers en killers schrijft - komt het aan iedereen over als dat de islam alleen maar uit dat soort mensen bestaan. En dàt is wat er zo fout is aan jouw weblog.

Voor het overige vertel je me zaken hoe volgens jouw het VB over vele zaken denkt en doet, wat je goed recht is, maar we hebben via Blokwatch bij herhaaling honderden keren aangetoond en bewezen dat het VB helemaal nièt is wat het beweert te zijn.


Gepost door: thePiano | 18-07-07

Blokwatch en de leugens van markske spruyt Dat den Hugo een postje nastreeft bij het ABVV
(die van de zwarte enveloppen en corruptie) is zijn goed recht, evenals dat hij alles gelooft wat opperleugenaar en fantast mark spruyt hem voorknauwt ook,maar toen wij op een -eenzijdig- debat over 'de gevaren van het VB'in het voorziene vragenuurtje gerichte en goed geargumenteerde vragen begonnen te stellen, was het vragenuurtje plots gedaan en dropen Spruyt en lolsmoel af met de staart tussen de benen, de leugens op blokwatch zijn dan ook ontsproten uit de eigen fantasie en de afkeer van alles wat Vlaams is,en zijn het lezen niet waard,of beter nog -ABVV is the tool to enjoy the fool-

Gepost door: lowieke staal | 18-07-07

AUSROTTEN inderdaad piano "Ausrotten" ...hadden ze in den beginne dat woordje toegepast op de kopstukken van de opkomende Nazi's ..dan hadden er geen miljoenen mensen moeten sterven.

Als Europa niet de nodige "harde" maatregelen neemt tegen dat godsdienstig Islaam krapuul ,die mensen opjutten voor hunne ji"haat" kan er misschien nog iets gered worden

Gepost door: Rene | 18-07-07

Spruyt over de gevaren van het VB lowieke plastiek, raaskaller van beroep, zegt weer wat. Voor zo lang ik weet werd er niks van wat op de site van Blokwatch ooit weerlegd. Het VB heeft verschillende malen de site doorgelicht om juridische vervolging in te stellen, maar niks gevonden wat niet door de beugel kon. Nu jij weer.

Gepost door: gielgoegezind | 18-07-07

Mufti De joden leefden in de loop der tijden alles bijeen genomen beter samen met moslims dan met westerlingen, volgens hun eigen zeggen toch. De mufti van Jeruzalem wou echter niet dat 'Palestina' verder volliep met Europese Joden, volgens het oorspronkelijke engelse plan, en een vroege denkpiste van Hitler. Misschien was hij het wel die Adolf op het idee bracht van de totale vernietiging vd joden, in ruil voor wat militaire steun vanuit de moslimwereld.

En de bewondering van Adolf voor Mo van Mekka en zijn volgelingen hoeft niet te verbazen: Mo was het evenbeeld van Adolf: een volksmenner, krijgsheer, psycholoog. De grote fout die Adolf (vzmh) heeft gemaakt, is dat hij geen God heeft gekoppeld aan het nazisme, zodat zijn beweging stierf met Hem.

Gepost door: Jef | 18-07-07

niks gevonden dat niet door de beugel kan...schrijft goegezind...Die Blokwatch is en blijft een smerig iets..bepaalde feiten uit hun verband gerukt+fel overdreven+een snuifje fantasie en een dichterlijke vrijheid van de schrijver....Blokwatch is een handig hulpmiddeltje voor vuile propaganda tegen VB omdat zij het lef hebben tegen de "grootmeesters" van de enige echte onvervalste politiek correcte partijen,hun schenen te stampen...en dat mag natuurlijk niet , al die feiten dat rood geknungel....vergeet niet g..gezind."alle middelen zijn GOE"

en bewezen ?? dat het VB niet is wat het beweert te zijn !! schrijft Pianisimo ,die niet voor onozelaar wil versleten worden... (wie wel?)-ook VB niet-
zoals "SOSwatch" heeft bewezen dat die rode kikkers aaneenhangen met leugens, bedrog en in feiten.. ene grote corrupte boel is...dat die bewering klopt is bewezen...met de verkiezingen hebben ze serieus wat kletsen om de oren gekregen

Gepost door: Rene | 18-07-07

ik hebhet over @ de giele;lowieke plastiek, raaskaller van beroep, zegt weer wat. Voor zo lang ik weet werd er niks van wat op de site van Blokwatch ooit weerlegd. Het VB heeft verschillende malen de site doorgelicht om juridische vervolging in te stellen, maar niks gevonden wat niet door de beugel kon. Nu jij weer.

Ik heb het over zijn voorstelling van het boek op de boekenbeurs in Antwerp expo waar een "democratische" voorstelling was van het leugenboek ,en zoals het goede "democraten" past,was er niemand van de geviseerde partij uitgenodigd om weerwoord te geven, dan zijn wij er maar met een tiental personen eens gaan luisteren,vooral gehoord: wat marxistisch gewauwel, een hoop leugens over het VB en voorpost,en vooral veeeeeel zelfverheerlijking,op onze vragen om hun leugens eens te bewijzen kwam er geen antwoord,toen enkele ander aanwezigen het schandalig vonden dat dit een stalinistische propaganda middag was en begonen te roepen zag de linkse zelfbenoemde "intellectuele" moderator
gieke lolsmoel de bui al hangen en verbrak het "vragenuurtje" en de "democraten" dropen af,laf, laffer ,lafst,want ze lieten zich niet meer zien, zo als ik al schreef: Blokwatch is de tool to enjoy the fool;trouwens ik kom nooit op die site,wegens geen interesse in vakbonden en hun schandknaapjes

Gepost door: lowieke staal | 19-07-07

bewezen @ Rene : en bewezen ?? dat het VB niet is wat het beweert te zijn !! schrijft Pianisimo ,die niet voor onozelaar wil versleten worden... (wie wel?)-ook VB niet-
zoals "SOSwatch" heeft bewezen dat die rode kikkers aaneenhangen met leugens, bedrog en in feiten.. ene grote corrupte boel is...dat die bewering klopt is bewezen...met de verkiezingen hebben ze serieus wat kletsen om de oren gekregen

Ik weet dus 100% zeker dat het ABVV- de broodheer van blokwatch- zich jaren heeft bezondigd aan corruptie, machtsmisbruik,en geweld,er is jaren geleden een klokkenluider geweest die de maandelijkse zwarte enveloppen voor het kaderpersoneel(uiteraard!!)om gewetensredenen niet wou aannemen en het in de pers liet verschijnen,dat is hem zuur opgebroken , zijn woning vernield, hijzelf zwaar in elkaar geslagen en met de dood bedreigd,de man is naar Nederland gaan wonen, de zaak werd zeer snel in de doofpot gestopt,omdat vele militante vakbondsmensen toen
zijn overgelopen naar de blauwen en de tjeven,dergelijk crapuul noemt zichzelf dan eerlijke "democraten" die ons eens gaan voorschrijven hoe te leven en te denken, deze gebeurde feiten kan men zelfs bij het rooie blad Humo gaan controleren,ik word er zowaar gielgoegezind van

Gepost door: lowieke staal | 19-07-07

@lowieke pastiche: "Ik heb het over zijn voorstelling van het boek op de boekenbeurs in Antwerp expo waar een "democratische" voorstelling was van het leugenboek"

Wel, ik was daar toevallig ook aanwezig, samen met Guy Polspoel (moderator), Marc Spruyt en Norbert Van Overloop.

zie: http://www.blokwatch.be/content/view/128/114/

Tegelijk heb ik ook de stomme vragen uit het publiek (tuig van de richel) gehoord waar we na de voorstelling van het boek 'Het beste van Blokwatch') plat lagen van't lachen.

Een voorbeeld:

Zo vroeg iemand ons uit het publiek waarom Uitgeverij Egmont niet op de boekenbeurs mocht staan. Precies of dat was de schuld van Blokwatch. Uitg. Egmont is de uitgeverij van het Vlaams Belang waar Flip en Co hun boeken laten drukken. Dat ze aan de organisatoren toestemming vragen. Overigens stond bv wel Uitgeverij De Krijger op de beurs, die nederlandstalige herdrukken van Mein Kampf (Hitler) verkocht naast ander aangebrande titels. Ga daar eens vragen waarom zij wel en het VB niet mocht deelnemen.

Een andere klassieke vraag was dan weer over criminele activiteiten van migranten. "Wat wij daar gaan aan doen." Weer naast de kwestie want dat boek ging over het VB.

Enz...

Gepost door: thePiano | 19-07-07

@ls: "het ABVV- de broodheer van blokwatch"

Flauwe zever. Blokwatch (en ook Verzet.org) is volledig onafhankelijk en draagt alle kosten zèlf. Het is niet omdat bv. ik (betalend) lid ben van het ABVV en de SP.a dat ik dan geld krijgt of het project actief of materieel wordt gesteund. Daar heb ik nooit wat van gemerkt, aan jouw om dat aan te tonen. Het beste wat je kan verhopen is dat ze wat reclame in hun blaadjes maken voor wat je doet en dat is dan ook echt de maximum wat wij ooit gekregen hebben.

Maar weet je wat? IK zal jouw mijn rekening sturen wat mijn site en werk allemaal kost èn uit eigen zak betaal: aankoop boeken en brochures, kosten voor domeinnaam en server, computermateriaal, verplaatsingsonkosten, licht electriciteit, en vooral AL mijn vrije tijd.... enz... dan heb ik het al gauw over enkele duizenden euro per jaar.

Gepost door: thePiano | 19-07-07

@rene: "vergeet niet g..gezind."alle middelen zijn GOE"

Daar ben ik het dan weer volledig mee eens. Iemand zoals jij die publiekelijk oproept om alle moslims 'uit te roeien' (zie hogerop en Janice laat dat staan?) krijgt lik op stuk.

Gepost door: thePiano | 19-07-07

en zelfs met elementen als de piano gaan de sossen is tgv-vaart achteruit!
hou uw geld in uw zak man! verloren kosten!

Gepost door: jos | 19-07-07

weeral naast de kwestie @ den hugo:Wel, ik was daar toevallig ook aanwezig, samen met Guy Polspoel (moderator), Marc Spruyt en Norbert Van Overloop.

Juist ! de derde clown zijn naam was ik vergeten, jammer dat ik U niet gezien heb die dag, dan hadden we gezellig wat kunnen "keuvelen"

@ den hugo :Tegelijk heb ik ook de stomme vragen uit het publiek (tuig van de richel)

bedankt voor het compliment!dus iedereen buiten jullie poco's zijn tuig en stom, goed om weten,narcisme kan dictatoriale vormen aanemen blijkbaar.

@ Een andere klassieke vraag was dan weer over criminele activiteiten van migranten. "Wat wij daar gaan aan doen." Weer naast de kwestie want dat boek ging over het VB.

Wat jullie eraan gaan doen weten we al , bepamperen ,haat zaaien tegen Vlamingen,enz....het boek ging vooral ...over linkse dogma's

@ Flauwe zever. Blokwatch (en ook Verzet.org) is volledig onafhankelijk en draagt alle kosten zèlf.

Spruyt en zijn trawanten werken wél degelijk voor de rooie corrupten !!

@ ; Maar weet je wat? IK zal jouw mijn rekening sturen wat mijn site en werk allemaal kost èn uit eigen zak betaal: aankoop boeken en brochures, kosten voor domeinnaam en server, computermateriaal, verplaatsingsonkosten, licht electriciteit, en vooral AL mijn vrije tijd.... enz... dan heb ik het al gauw over enkele duizenden euro per jaar.

voor iemand die dagdagelijks voor zijn pc zit, en dus niet werkt, moet ge dan toch over andere "inkomsten" beschikken,en neen het zijn mijn zaken niet, maar ik weet uit ervaring dat iedereen die de bozen bekampt, kan putten uit de talloze zogezegde 'slapende' VZW'kes van de partaai,waar ook uw bruine vriendjes van kif-kif hun mosterd halen, of niet soms? of werkt uw madam ergens aan de oude manstraat?

Gepost door: lowieke staal | 19-07-07

Piano....19/7... 11u16 uwe commentaar...( en Janice laat dat staan ?) dat is nu juist wat ik bedoel ivm met die blokwatch en jij doet juist hetzelfde.......waar heb ik geschreven dat we alle moslims moeten uitroeien ?????????? jij leest mijn... en andere teksten ,die niet in je kraam passen... op jou unieke manier... en je fanatieke hersenen filteren alles wat redelijk is... en voor een normale discussie vatbaar, dat gaat de vergeetput in !!! gewilde verkeerde interpretaties zijn dan de voedingsbodem om alles wat naar VB-moslims-vreemdelingen enz ruikt te kelderen,vernederen, belachelijk maken ..

Gepost door: Rene | 19-07-07

reactie op dit alles kijk, in elke cultuur zijn extremisten en fundamentalisten etc... ik heb nog nooit een nazistische moslim gezien in het dagelijkse leven enkel nazistische christenen. het feit is dat de islam op die fundamentalisten na een bloeiende godsdienst is, die groeit en hr kinderziektes rtuit aan het halen is, islam is een godsdienst van vrede, als iemand de moeite zou doen om zich degelijk te verdiepen vanuit een objectief standpunt zou deze mij gelijk geven. ooit was het christendom ook zo, maar het christendom is al meer dan 500 jaar langer aanwezig en heeft dus veel meer tijd gehad om zich te ontwikkelen tot waar het nu is en toch zijn er nog heel veel christenlijke extremisten en fundamentalisten, en dan kijk ik vooral naar amerika. mijn besluit is dus, overal in elke cultuur zijn extremisten links of rechts en fundamentalisten. alleen de mensen lmoeten zich niet fixeren op die enkelingen maar op de grote massa van mensen die er gewone gematigde ideeen op nahouden en waarvan de verschillen in christendom en islam niet meer zo groot zijn. Ik ken de 2 werelden als zijnde een zoon van een marrokaanse vader en belgische moeder voor al diegenen die me in twijfel zouden trekken

Gepost door: nadir | 19-07-07

@LS :"voor iemand die dagdagelijks voor zijn pc zit, en dus niet werkt"

Mijn (betaald) werk is om dagelijks voor de pc te zitten. Zo zijn er tienduizenden in België die zo hun kost verdienen.

Wie betaalt jou? :)

Gepost door: thePiano | 19-07-07

@rene sprak de volgende diep filosofische volzin uit: "om alles wat naar VB ruikt te kelderen, vernederen, belachelijk maken .."

Wat u hier toch allemaal poneert en vooral hoè u het zegt.... warrige telegramstijl... haperige tekst... gehakkel... een psychiater zou er zijn handen vol aan hebben. U bent toevallig toch geen VB'r?

Ps: Waarom zit u in Thaïland? Zijn de minderjarige jongskes en meiskes van hier soms niet mooi genoeg? :)

Gepost door: Dr. Prof. Sebrechts Aloïs | 19-07-07

Kinderziektes De islam is een religie die haar kinderziektes eruit aan 't halen is, zegt Nadir (PDR); na 1400 jaar! De Scientology Church is nog maar 50 jaar oud, haar volgelingen zouden dus nog in berenvellen moeten rondlopen en met een speer bewapend zijn volgens PDR's theorie.

De moslims zijn zodanig verschillend van gewone mensen, dat zij op aparte werelddelen thuishoren, Azie en Afrika nl, zoals dat altijd al het geval is geweest, op Spanje en de Balkan na. Wij westerlingen hebben al redenen genoeg om oorlog te voeren, we hoeven de moslim-apartheid niet om het nog erger te maken.

En dat de radicalen slechts een minderheid zijn onder de moslims, is voor mij geen punt: zijzelf zullen hun broeders-bommenmakers nooit verraden, en wij kunnen ze niet herkennen, het kunnen immers dokters of politieagenten zijn. Hier geldt dus de muggenregel: alleen de vrouwelijke muggen steken, maar omdat niemand ze kan herkennen, slaan we ze allemaal dood.

Gepost door: Jef | 19-07-07

angst
www.obsessionthemovie.com

Als je voortdurend angst ziet in de ogen van de mensen, zoals in de Arabische landen,vraag ik mij af of er wel gewone moslims zijn die er gematigde ideeën op na kunnen of mogen houden.


Gepost door: stradi | 19-07-07

scheldtirade Het lijkt er op dat de discussie hier is verworden tot een ordinaire scheldpartij, het is niet mooi meer.
En al wat gezegd en geschreven staat doet niets of weinig ter zake, en staat er wel iets ter zake doend, dan reageren ze niet. Ene Nadir heeft het over de islam als godsdienst, en die godsdienst zou evolueren naar beter, zelfs vergelijkbaar met christendom. Toch hebben er nu nog stenigingen plaats, en toch zijn varkens “haram”, en toch weigeren in Nederland sommigen de hand te schudden van een man. Er is nog veel werk aan de winkel Nadir. De Islam voorstellen als een godsdienst is een foute uitgangspositie, islam is een totaal systeem, godsdienst en politiek, levensomvattend. De Ayatollah Khomeini heeft zelfs beschreven hoe je best seks kan hebben met kinderen, moslims kunnen trouwen voor een uurtje om naar de hoeren te kunnen, te veel om op te noemen, islam is ook hypocriet. En de vergelijking met het christendom gaat niet op. Hedendaagse moslims hebben voorbeelden te over in deze moderne wereld om na enig verstandig denkwerk zelf tot het besluit te komen wat juist is, christenen hadden die mogelijkheid niet. Voor de islam is alles wat westers is rot en verderfelijk, maar wat komen ze hier dan zoeken vraag ik me af. Als er groepen mensen zijn die willen geloven in iemand die zich een profeet noemt maar bij leven een baarlijk wreed mens was, en dat laatste is bewezen geacht, dan heb ik daar toch mijn twijfels bij. Maar goed, laat ze dan geloven, maar a.u.b. doe dat binnenskamers en in stilte en val een ander er niet mee lastig. En als je de westerse zeden en gewoonten niet kan aanvaarden, blijf hier dan weg, is dat zo moeilijk te begrijpen. En dat niet alle moslims fundamentalisten zijn is natuurlijk waar, maar aan welke kant gaat de zwijgende “brave” meerderheid staan denk je als het er op aankomt, bv om de islamwetgeving in te voeren. Tenslotte waren ook niet alle Duitsers nazi’s. wees toch beschaafd mensen, praat verstandig en denk verstandig, ik probeer dat ook te doen en nog ben ik een domme onwetende sterveling.
Blokwatch. Die site ergert mij al lang. Niet om waar of onwaar, maar om de hatelijke manier van doen die ze daar hanteren. Heus waar, sommigen ijveren op te komen tegen haat en dergelijke maar waar je het meeste haat kan vinden is bij henzelf. Ene BW medewerker, nen hevige genaamd Patrick Coeman, die zijn zoontje is eens betrapt in een park terwijl hij op de eendjes stond te schieten, gevolg: een pv. En de Coeman in alle staten: het was toch maar een luchtpistool! Vader Coeman heeft (of had) ook een website waar hij het heeft over zijn hobby: het verzamelen en leegknallen van allerhande schiettuig. Verbeeld je nu eens in dat dit allemaal op een VBer sloeg, kun je je de titels en de verontwaardiging op BWatch al voorstellen. Belachelijke mensen zijn het. En wat erger is, je kan de haat ruiken en voelen op hun website, daarom kom ik er bijna nooit. Zo ook de site van Piano en zijn verzet, ik zou graag weten wie de mens is achter dat hele opzet, want wat zijn zijn motieven. Bij leven en welzijn heb ik geleerd dat mensen gedreven worden door motieven, en eens je die kent is veel duidelijk. Piano is waarschijnlijk bang, bang voor de tijden van toen, maar laat dat geen reden zijn om geen helder inzicht meer te hebben.

Gepost door: fee | 19-07-07

andere wang? @fee @fee
Een helder inzicht krijg je door ervaring of studie, door het afwegen van pro en contra's, maar
in heel dit debat is duidelijk dat dit thema leeft bij de bevolking.
Indien men dan al naar gematigdheid nijgt is er toch weer iets dat specifiek de moslim integratie in het westerse continent sterk in vraag stelt.
AEL-leider Abou Jahjah zei ooit: 'We zijn niet opgegroeid met de christelijke cultuur. Als je mij een klap geeft, keer ik je niet mijn andere wang toe, maar krijg je van mij een klap.' In islamitische landen worden grove misdrijven gewoon verdoezeld. Men heeft bijna een soort biologische kracht ontwikkeld om in de leugen te leven, ze hebben helemaal geen belang om achter waarheden te komen. In Europa is er na de Tweede Wereldoorlog het Neurenberg-tribunaal geweest, in Japan het Tokyo-tribunaal. In islamitische landen helemaal niets. Achter elkaar komt het ene regime na het andere aan de macht, er worden steeds misdrijven gepleegd. Niemand wordt ter verantwoording geroepen."
Als er iets moet veranderen dan is het tussen de oren van de moslimgemeenschap, en dat kan enkel door een immigratiestop, zodat de hier al verblijvende moslims de vrijheid krijgen zich een andere opinie te vormen.
Wij worden toch niet verondersteld te integreren.
Al lijkt heel het huidig beleid anders.
Dit heeft tot resultaat arrogante moslims en afwijzende Europeanen.

Gepost door: stradi | 20-07-07

Toevallig ken ik Piano wel persoonlijk en mijn eerste indruk was dat hij een een sympathieke en charmante man was. Het is jammer dat zijn haat tegenover alles wat rechts is zo groot is, dat elk debat via internet met hem onmogelijk wordt.
Hij speelt dan meestal niet meer op de bal, maar op de man (of vrouw)...spijtig!

Gepost door: Janice | 20-07-07

PC @ den hugo :@LS :"voor iemand die dagdagelijks voor zijn pc zit, en dus niet werkt"

Mijn (betaald) werk is om dagelijks voor de pc te zitten. Zo zijn er tienduizenden in België die zo hun kost verdienen.

Weet uw baas dan dat ge zijn tijd (de tijd die hij u waarschijnlijk betaald) gebruikt voor persoonlijke doeleinden ?of heb ik toch gelijk dat ge in de ommegancstraat zit,

Wie betaalt jou? :)

Ikzelf !!

Gepost door: lowieke staal | 20-07-07

Oriana Fallaci Allemachtig, niemand op deze planeet verdedigt zijn eigen identiteit zo goed en weigert zo halsstarrig te integreren als de moslims. Helemaal niemand. Integratie wordt door Mohammed namelijk verboden en bestraft.

Als u daar niet van op de hoogte bent, moet u maar eens in de koran kijken. Leest u dan zelf maar eens de soera's, waarin integratie verboden is en bestraft wordt. In de tussentijd citeer ik er alvast een paar. Deze bijvoorbeeld: "Allah staat zijn gelovigen niet toe vriendschap te sluiten met ongelovigen. Vriendschap zorgt voor genegenheid, geestelijke aantrekkingskracht en meer begrip voor de moraal en levenswijze van ongelovigen, terwijl de denkbeelden van ongelovigen in strijd zijn met de sharia. Die denkbeelden zijn erop gericht om ons te beroven van onze onafhankelijkheid en ons overwicht, met het doel ons te overwinnen. Maar het is de islam die overwint. Het is de islam die zich niet laat overwinnen." Of deze: "Toon geen enkele zwakte tegenover de vijand. Vraag hem niet om vrede te sluiten, en al helemaal niet als je de sterkste bent. Vermoord ongelovigen overal waar je ze tegenkomt. Val ze aan en bestrijd ze, met alle denkbare listen."
Anders gezegd: volgens de koran zijn wij het die zouden moeten integreren. Wij zouden hun wetten, hun gewoontes en hun verdomde sharia moeten overnemen.

Gepost door: fee | 20-07-07

andere wang ? @stradi beste Stradi, vanwaar die andere wang? is dat uit mijn schrijfsel(s) op te maken dan? ik pleit voor minder schelden en tieren, da's al. mijn mening is zeker niet de andere wang, trouwens, ik ben geen katholiek, ik ben letterlijk een "ongelovige" hond, dus ben ik niet gebonden door heilige voorschriften. waar schelden en tieren, persoonlijke aanvallen en dergelijke de bovenhand nemen ontaard het debat in nietszeggend geleuter van het laagste allooi, kijk maar eens op het stekkie van jurgen streep. wij moeten ons niet verlagen tot de scheld cultuur van de linkse sossen en poco almachtig verhevenen. en van de streep gesproken, op zijn site staat een filmpje dat je zeker eens moet bekijken, al val ik hier in herhaling, het past m.i. bij dit onderwerp en dit debat.
beste groetjes nog Stradi, en nee, zelfs niet één wang kun je krijgen, of 't moest zijn voor nen dikke kus.

Gepost door: fee | 20-07-07

@Fee: "ik pleit voor minder schelden en tieren"

Ondertussen noem je zèlf yellowman een leugenaar, moslims noem je fascisten, piano is een bangerik, dan zijn er linkse sossen en poco almachtig verhevenen enz... En dan heb ik het niet eens over je makkers (rene, jef, lowieke enz) welke taal die allemaal gebruiken en waar jij doof voor blijft. Ten andere, gans deze weblog is één scheld- en smaadpartij aan het adres van de moslims.

Je vraagt er zelf om fee. :))))

Gepost door: gielgoegezind | 20-07-07

doof gielgoegezind is nog even goed gezind, dat doet me plezier, de gezondheid en het geluksgevoel zijn toch belangrijk he. yelloman IS een leugenaar, dat is bewezen en dus waar, en waar mag gezegd worden. wie niet tegen kritiek kan neemt dat mss op als schelden, erg is dat, maar begrijpelijk voor kleinzerige lieden. moeten ze hier maar geen onwaarheden komen verkonden. moslims ZIJN fascisten (sommigen) dat zeg ik niet alleen, mensen die het kunnen weten beamen dat.sossen zijn nog altijd links dacht ik en de poco almachtigen gedragen zich ECHT zo. en dat ik niet doof ben voor het woordgebruik van anderen ... zie mijn oproep tot deftigheid. nog vergeten de piano, die is ergens bang voor/van ja, zoals wij allemaal ergens bang voor/van zijn, dat was een vraagstelling aan hem en geen definitie, hij mag daar op antwoorden(beleefd dan wel), het interesseerd me echt. tenslotte ben ik al versleten voor mestkever, mentaal gehandikapte, beerputworm en nog ander fraais door mensen die veeeeel langer naar school zijn geweest als ikke maar duidelijk een minder beschaafde omgangsvorm hanteren tegenover hun medemens. en om het af te leren mijn waarde Heel Goed Gezinde patriot: gij schrijft nonsens, halve en hele leugens, kortom, gij zijt een armzalig bitsig manneke. en dat beschouw ik niet als schelden, da's gewoon waar.

Gepost door: fee | 20-07-07

PROF SPAST en daar gaan we weer....Sebrechts 19/7 19u04 wat bedoel je met "zijn minderjarige jongeskes en meisjes van hier soms niet mooi genoeg ,verklaar je eens nader Sebrechts ...wat heeft dat te maken met mijn mening ,mijn overtuiging die blijkbaar de jouwe niet is ...bedoel je misschien dat ik een pedofiel ben... die minderjarige weerloze kinderen verkracht... omdat ik veel in Thailand verblijf ,waar haal je dat recht vandaan ,ge kent me van haar noch pluim !!...of is dat gewoon een manier om je haat tegenover anderdenkenden af te reageren,of zoveel mogelijk te kwetsen ...he ! trieste plant !! ik wacht op een reactie of ben je daar te "laf" voor !!!

Nadir...het is mijn overtuiging dat de kern van elke godsdienst , zelfs de Islaam , mooi en vredelievend is..maar ge moet ook toegeven dat ze een politiek instrument geworden is ... en dat staat ver van "liefdevol"... hebben de zogezegde gematigde moslims ooit eens protesten laten horen tegen het geweld dat hun broeders gebruiken...hebben zij ooit blijk gegeven van verdraagzaamheid tegenover andere culturen ,andere regels ,zoals die hoofddoeken bij de uitoefening van een openbaar ambt....hebben zij ooit hun criminele "jong" tot de orde geroepen wanneer die het uithingen...nooit ..integendeel , dat smeerlappeke die ze de "kleine piraat" noemen ,krapuul van de laagste soort ,kon zo lang uit de handen blijven van de politie omdat hij van zijn "broeders" hulp genoeg kon krijgen...en ga zo maar door ,jullie klitten samen ,vormen hier een maatschappij in een maatschappij en hebben geen respect voor onze leefwereld onze zeden en onze gewoontes...en dan zouden wij moslims sympathiek moeten vinden...kan misschien nog komen, maar dan zal er langs jullie zijde wel wat moeten veranderen !!

Gepost door: Rene | 20-07-07

@fee: "at beschouw ik niet als schelden, da's gewoon waar."

Kijk fee, ik vind jou een schoft, dat beschouw ik niet als schelden, da's gewoon waar.

Snapj'm? Nee zeker, dacht ik wel. :))))

(hou jezelf voor de gek mor nie me mij)

Gepost door: gielgoegezind | 20-07-07

@fee: "Piano en zijn verzet, ik zou graag weten wie de mens is achter dat hele opzet, want wat zijn zijn motieven."

Wie de mens is, lees Janice: "Toevallig ken ik Piano wel persoonlijk en mijn eerste indruk was dat hij een een sympathieke en charmante man was. Het is jammer dat zijn haat tegenover alles wat rechts is zo groot is"

Ik heb daar niks aan toe te voegen. Ik ben nog steeds in publiek een charmante sympathieke type, maar VB'rs en entourage haat ik zoals de pest. En het wordt elke dag erger, recht evenredig met mijn toenemende kennis over geschiedenis, en de herkeninng ervan in hedendaagse gelijkaardige situaties en dialectiek. Al wat ik hoor heb ik allemaal decennialang geleden ook al eens gehoord in dezelfde bewoordingen en met dezelfde haat en onbegrip. Kan ik het helpen dat ik met het VB een onstant gevoel van déja-vu heb?

Mijn motieven? Dat staat op de site, "nooit vergeten (=ikke: nooit vergeven)", "herinneren om niet te moeten herhalen", "een waarschuwing uit het verleden bestemd voor het heden en de toekomst"

Veel leesplezier, alhoewel 'plezier'.... het is zeker geen moppensite geworden, helaas integendeel.


Gepost door: thePiano | 20-07-07

@gielgoegezind: uwe naam is ook al een leugen, hoe kan iemand als gij nu goegezind zijn. verder is uw antwoord net wat ik verwachte: smerige verwensingen maar niks weerleggen. sukkelaar.

@piano: bedankt voor de uitleg, ik begin u een beetje te kennen, uw site ga ik eens grondiger bekijken. en ondanks uw VB haat zijde nog de slechtste niet, ooit zullen uw en/of onze oogskes opengaan, evengoed wens ik u te respecteren. het is hier inderdaad helaas geen moppensite geworden, ach, het moet niet altijd serieuze preekstoelpraat zijn, maar dit!

ik heb op onderstaande url een filmpje gevonden van de steniging van een jong meisje. een hele meute stoere venten neemt er aan deel. blijkbaar hebben ze allemaal een gsm om beelden te maken van hun gruwelijke daad. ze stampen en werpen betonblokken op het lichaam van het weerloze kind, tot het bloed uit haar hooft sijpelt. ik waarschuw de kijkers: het zijn bij momenten gruwelijke beelden!

wat wil ik hier(dat filmpje) mee zeggen? alleen maar laten zien dat het bestaat, meer niet, ik weet zelfs niet zeker of het moslims zijn die stenen werpen.

you may be a king or a street sweaper, sooner or later you'll dance with the reaper

Gepost door: fee | 20-07-07

Charmant The piano is nog steeds het charmante type maar de entourage van het VB haat hij als de pest !!

Dat charmant gedoe wil niks zeggen ,dat zegt weinig over de mens die daarachter schuilt...Blauwbaard was ook een charmante Heer ,lief , voorkomend met alles erop en eraan Door die gave kon hij vrouwen verleiden ,hun geld afhandig maken en ze tenslotte vermoorden...

Wat ik me afvraag , beste Piano , jij als beroeps-VB-hater...is er volgens jou dan niets ,maar totaal niets dat positief kan klinken bij VB is er dan geen "enkel punt" waar jij mee akkoord kunt gaan ?? Als je de nationale webside van VB leest ,hebben die commentaren dan steeds ongelijk ?? of is voor jou alles wat VB zegt of doet "wrong" ....gewoon omdat ze ze VB heten !!

Beste Fee ik heb dat filmpje al eens gezien ,gedeeltelijk, want na een paar beelden had ik er genoeg van ... het waren inderdaad geen moslims ,het meisje wel omdat zij verkering had met een moslim jongen en daarvoor moest zij de marteldood sterven..Het bewijst alleen maar dat heel die troep middeleeuwers zijn...dat stenigen is uiteraard spectaculair maar ik zie niet veel verschil tussen het doodstampen van een buschauffeur door een troepje "helden" ...moesten ze daar beelden van gemaakt hebben... de verontwaardiging zou even groot zijn !!

Gepost door: Rene | 20-07-07

@Rene: "jij als beroeps-VB-hater...is er volgens jou dan niets ,maar totaal niets dat positief kan klinken bij VB is"

Beroeps-hater is niet juist. Dat zou betekenen dat ik er voor betaald wordt of er mijn beroep van heb gemaakt. Noem het maar mijn passie ne mijn webstek het produkt ervan. Iets anders dan dat doe ik niet meer. Ik lees zelfs geen kranten meer. Mijn advies: "Vertrouw nooit politiekers" (van geen enkele partij, inclusief VB'rs en LDD'rs)

En 2: nee, niks positiefs in het VB. Het VB brengt een negatieve boodschap dat haar weliswaar geen windeieren oplevert. Het land van melk en honing, België dus, het rijkste land van de EU (nog voor Zwitserland), kent anderzijds veel depressieve en vereenzaamde ontevreden burgers. Zou een teveel aan welvaart dan toch de mensen niet gelukkig maken maar integendeel ongelukkig? Ik ben daar al zo goed als van overtuigd.

Het VB teert onbeperkt op het ongenoegen en ontevredenheid van een aantal vetgevreten, zotgezopen, verveelde en rotverwende Belgen die alles-al-hebben, maar ook dat van hun buurman willen hebben. Het VB biedt deze meute en haar 'oplossingen' aan die ook enkel maar uit negatieve voorstellen bestaan: repressie, opsluiting, uitzetting. Alles afpakken van de armen, de weerlozen en de zwakkeren, iedereen naar het OCMW, maar geld trekken enkel als ze een lidkaart van het VB kunnen voorleggen.

Het VB keert zich af van dagelijkse bekommernissen zoals het milieu, vind opwarming van de aarde belachelijke prietpraat van groene jongens, verkeersproblemen en verkeersveiligheid, werk en werkloosheid, vergrijzing enz.

De enige drie thema's die ze blijven uitmelken tot op de draad (en neem het van me aan: meer en meer mensen worden dat flink zat) zijn: Vreemdelingen, Veiligheid en volgens hun zeggen: Vlaanderen. Maar dan wel een Vlaanderen waar alleen extreemrechtse oerconservatieve Vlamingen die een zuivere bloedlijn van 4 generaties kunnen voorleggen èn voor alle zekerheid ook blank zijn (je weet maar nooit als er 150 geleden iemand een zwarte als voorouder heeft gehad).

Vlamingen die bv moslims zijn, homo, socialist of communist, progressieve vrouwen die pro-abortus en baas in eigen buik willen zijn, euthanasie willen behouden, voor de vrije ontplooiing der zeven kunsten zijn zonder overheidsinmenging, dus geen cultuur in dienst van het volk maar in dienst van de universele onuitputtelijke creativiteit, absolute vrijheid van religie en eredienst, scheiding van kerk en staat enz...

Gepost door: thePiano | 21-07-07

Vlaams Belang Ik ken mensen die voor écht geloven dat, als het VB aan de macht komt, de tijden van Hitler terugkomen. Die geloven dat dus rotsvast hé, terwijl de 2de wereldoorlog 60 jaar geleden is. En er is op die 60 jaar zoveel veranderd. Het VB zou zijn eigen doodvonnis tekenen als het nog maar een schijntje die kant zou opgaan, de mensen laten dat niet meer toe. Terwijl het VB nog geen dag regeringsdeelname op z’n geweten heeft wordt het al wel beschuldigd van alles wat maar verkeerd kan zijn. Inderdaad, de vakbonden zoals ze vandaag bestaan, zonder concurrentie en almachtig, die mogen vrezen voor hun postjes. Subsidies aan kunst en cultuur zouden waarschijnlijk ook wel eens grondig herbekeken kunnen worden, maar is dat slecht? Voor de rest: eigen volk eerst, waarschijnlijk wel. Maar ze gaan hier niet alle vreemdelingen buiten zwieren hoor, dat zouden de kiezers ten andere ook niet goedkeuren. Wel zouden ze streng zijn, niks verkeerd mee denk ik. Ik wil ook wel graag alle mensen helpen en ze hier laten wonen en leven, maar dat gaat niet, volzet is volzet, en eens is er genoeg volk. Integratie is ook een groot woord van het VB, is daar iets mis mee? Ik heb niks tegen vreemdelingen maar Vlaanderen is mijn huis en ik heb het recht te vragen aan al wie hier komt dat hij zijn voeten veegt. Die mannen van ’t VB gebruiken stoere woorden, dat moet in de politiek, maar de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze …. . ik zie echt niet in wat het VB zo onaanvaardbaar maakt. Mannen als Joske Gijsels die het cordon mee hebben opgericht wat doen of deden die voor de kleine witte of bruine man? Dat woont in grote huizen, leeft een andere stand en wereld, maar denkt wel het geweten van iedereen te zijn. En het VB heeft beloofd het referendum in te voeren als wettelijk democratisch instrument om de wil van het volk te eerbiedigen, maar dat zal ook wel niet goed zijn zeker, dat domme “tuig van de richel” dat medezeggenschap krijgt? Dat meer en meer mensen het vreemdelingen standpunt van het VB beu zijn zoals Piano weet te zeggen geloof ik absoluut niet, zomin als ik geloof dat Vlamingen racisten zijn. Zo dom zijn de mensen niet dat ze de manipulaties van de media niet kunnen doorzien, bv met dat schandelijke “busincident” waar Guido De Moor het leven liet. Nee Vlaanderen stemt alsmaar meer rechts, en inderdaad de hetze in media en pers kosten het VB stemmen, maar als CD&V-NVA niet doet wat ze beloofd hebben, zeer zeker krijgen ze een electorale aframmeling bij de eerstvolgende verkiezingen.

En wat betreft blokwatch: foto’s van FDW en consoorten in leren laarzen en met de Hitlergroet etc. is maar een belachelijk gedoe. Zoeken naar de rotte appels en dat dan gaan uitspitten, belachelijk, in elke partij kun je zo’n kerels vinden en nog grotere schandalen van gefoefel en verduistering, het VB is een betrekkelijk jonge partij met door het cordon en de hetze niet die carrière mogelijkheden als bij andere partijen, daarom moet het VB soms met mindere kandidaten tevreden zijn ja. Om daar een site over op te zetten zoals BW is ronduit belachelijk en eigenlijk beschamend voor de intelligentie van de makers er van, maar haat maakt blind hé. Daarom ook begrijp ik de haat van piano niet: nieuwsgierigheid, het ontdekken van het nieuwe, is een teken van intellect, en een nieuwe partij mede aan de macht is zo’n nieuwe belevenis. Eieren kiezen voor je geld is mss verstandig maar niet intelligent, en iemand die zulk een werk als www.verzet aankan is zeker heel intelligent. Al doet het mij niets dat verzet en helden gedoe. Mijn vader was een held, omdat hij dagelijks ging werken voor zijn gezin van 6 kinderen, maar zijn naam zie ik nergens vermeld. Iedereen is een held, want het leven is niet simpel om tot een goed einde te brengen.

Aan iedereen ne goeden dag en slaap zacht.

Gepost door: fee | 21-07-07

als ik op www.verzet org van onze vriend Piano lees van het VNV, het Vlaams Nationaal Blok, Antoon Mermans en Reimond Tollenaere, de Antwerpse Kristallnacht, en "de vergiftiging door de joden van ons openbaar leven", begrijp ik de mens achter Piano meer en meer. ook de naam van het blad "Volk en Staat" roept herkenning op met de recente VB actie Volk word Staat. maar zoals gezegd geloof ik niet in een herhaling van die dingen in deze tijden en tot nader order blijf ik het VB steunen. er is trouwens geen alternatief, alle andere partijen worden geleid door leugenaars en hypocrieten. misschien zijn die van het VB dat ook, maar ik wil ze een kans geven te bewijzen van niet. ik sta volledig achter het idee van een Vlaanderen waar vreemdelingen gewenst zijn vermits ze zich integreren, en dat geld dus ook voor arrogante Walen die verfransing willen afdwingen.

Gepost door: fee | 22-07-07

Van de pot en de ketel... Tja, blijkbaar hebben deze jongens in jullie middens heel wat inspiratie gevonden. Kom nou, stop die schijnheiligheid toch alsof jullie de dam tegen het nazisme zijn. Sorry maar dit hele blogje annex reacties kan een zinnig mens niet anders afdoen als...jawel nazisme pur sang!

Gepost door: JIMBO | 22-07-07

1000 jaar VB inderdaad Jumbo ....VB is nazisme pur sang....in feiten willen wij de wereld veroveren ,vanuit Vlaanderen zullen onze militanten Walonie veroveren ,Luxemburg en omringende dorpen zoals Frankrijk Duitsland zullen zich onderwerpen omwille van ons brutaal geweld ,concentratiekampen toveren wij weer te voorschijn en alle vreemdelingen zullen wij uitroeien !!!...Wij zullen een ras kweken van puur Vlaamsch bloed en de rest zullen wij als minderwaardig beschouwen.......................

Is dat wat je wil lezen Jumbo...is dat je overtuiging ??

deze tekst is zo onzinnig als jou reactie.....
Waarom blijven zoveeeeel Vlamingen "DOM"
Waarom blijven julie de zogezegde correcte politiek steunen..met hun schandalen , mafia-practijken , oplichterij , corruptie vriendjespolitiek...een justitie die op niks trekt.....wordt het geen tijd voor verandering ? alvorens heel onze gemeenschap naar de kl... is ?

Gepost door: Rene | 23-07-07

Ik zou wel eens willen weten wat mensen onder puur nazisme verstaan en wat de bedoeling is. Het is zoals Rene hierboven schrijft onmogelijk en zoniet belachelijk om dergelijke onzin voor waarheid te verkopen.


Wij zijn geen veroveraars van Europa zoals Napoleon en Hitler wel waren. Wij vermoorden geen mensen omdat ze ofwel van adel zijn of een andere religie aanhangen of tot een ander volk behoren. Wij zijn integendeel een volk dat altijd onderdrukt of bezet is geweest en het enige wat wij willen is verlost worden van 'België' en als het even kan de 'fundamentalistische islam' in Europa.
Wie de islam vergelijkt met het jodendom is gewoon moedwillig. Joden hebben tal van wetenschappers, technologie, medische uitvindingen, schrijvers en ga maar door voortgebracht. Zij hebben meegewerkt aan de welvaart van Europa dat ook hun thuishaven is. Zij hebben NOOIT mensen neergestoken, doodgeslagen, verkracht of gestolen. Zij hebben nooit ergens gebouwen opgeblazen, of bommen gelegd in metro's of autobussen. Zij hebben nooit de VS aangevallen.
De enige reden dat Hitler het wel deed is omdat hij een zelfde mening had als links nu.

Dit citaat zegt genoeg denk ik:

„So hätten wir viel eher noch den Mohammedanismus übernommen, diese Lehre der Belohnung des Heldentums: Der Kämpfer allein hat den siebenten Himmel.“
― Adolf Hitler (NSDAP), deutscher Kanzler, 27. Aug. 1942 (Jochmann, Adolf Hitler - Monologe im Führerhauptquartier, S. 370)


Gepost door: Janice | 23-07-07

'De' joden afschilderen als 'heiligen' en 'de' moslims als 'idioten' is dan weer van het andere uiterste Janice!

Wat de moslims en de arabieren hebben voortgebracht qua wetenschap, produkten en uitvindingen (denk maar aan het weefgetouw, wiskunde algebra, bloembollen tulpen bv enz. enz.) heeft ook Europa ingrijpend veranderd.

De Israëlische Haganah, joodse partizanen voor de bevrijding van Palestina, waren ook geen doetjes, of tik bv Jabotinsky maar eens in op Google.

Gepost door: Hugo | 23-07-07

nog meer domme reaktie's op deze site, jimbo weet zelfs in de verste verte niet wat nazisme is, eerder apen apen apen achterna,hugo blijft in zijn oude kriech gewoontes steken,zo kunnen we nog lang doorgaan

Gepost door: lowieke staal | 23-07-07

Hugo,

Vrijheid van godsdienst is belangrijk, nochtans is dit niet absoluut, nergens. Indien vandaag een godsdienst zou opgestart worden waar in-naam-van zulke moorden en aanslagen zouden worden gepleegd zou het niet aanzien worden als een godsdienst maar als een terroristische organisatie of sekte.

Er zijn sektes of religies die bv in Frankrijk NIET zijn toegelaten wegens hun gevaarlijke karakter. Er bestaat dus helemaal geen absolute vrijheid van godsdienst.

De Islam is meer dan een godsdienst, het is een politieke en sociale manier van leven die als je de vertalingen leest op simmige punten idd progressief was voor zijn tijd, ook ongehoord discriminerend is, zelfs vandaag.

Op zich geen probleem als je dat in zijn tijd kan plaatsen en het niet letterlijk volgt. Alleen is dat nu juist het probleem van vele moslims.

De Islam is zo verspreid dat je ze niet meer kan verbieden zonder grove maatschappelijke en politieke gevolgen.

Bovendien zijn veel moslims gelukkig wel gezond van geest om de godsdienst in de juiste context te plaatsen.
Gepost door: Den Amerikaan | 24-07-07

@Den Amerikaan Volledig met je eens.

Gepost door: Janice | 24-07-07

goed om me die posting nog eens te herinneren Janice,
iedereen zou die best nog eens (her)lezen.

Gepost door: fee | 24-07-07

De commentaren zijn gesloten.