18-07-07

Levenslang is in België 13 jaar en een diploma.

lacroix

U hebt het wellicht al gehoord, de in 1994 veroordeelde Philippe Lacroix is weer een vrij man. Ondanks deze topgangster veroordeeld werd tot levenslang werd P. Lacroix vrijgelaten en zal hij binnenkort voor een klas staan. Want zware gangsters, vooral diegenen die in verband gebracht worden met De bende van Nijvel, Patrick Haemers en Van Den Boeynants (PSC – nu CDH) krijgen een speciale behandeling.

Haemers zelf, zwaar verslaafd aan cocaïne pleegde aan het begin van het proces zelfmoord in de gevangenis.

Minister Marie Arena van de PS, zus van de vriend van Di Rupo, geeft haar toestemming om hem in het onderwijs voor sociale promotie taallessen te laten geven. Hij heeft al een akkoord met de directeur van de school waar hij aan de slag wil.

Wie meer wil weten over deze topganster kan HIER veel informatie vinden.

Dus als hier iemand nooit de kans heeft gekregen om te studeren en het alsnog wil doen, dan weet je wat je moet doen. Zwart geld witwassen van een eerste minister, geldtransporten overvallen, mensen vermoorden...en je komt er wel...

02:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

"marie arena, zus van de vriend van di rupo"
Janice! weet u dat zeker? moet dat niet zijn:
tante van de vriend...?

Gepost door: jos | 18-07-07

Wat gaat hij de kindjes leren?,hoe haal ik een AK47 in 30 seconden uit elkaar ? of wat is het resultaat van een maagschot? dat ze hem daar in de walen maar houden, de magistraten -logebroeders en zusters- vragen zich dan ook af waarom de mensen het vertrouwen in 'de justitie' al lang verloren hebben,trouwens nu zaterdag zou er een documentaire moeten zijn op National Geograhpic
over de moordpartijen en manipulaties van de
Freemasons (loge) het voorstukje was alvast veelbelovend

Gepost door: lowieke staal | 18-07-07

Niet te geloven Zo'n mensen, die notabene de doodstraf hebben gekregen, zouden alleen nog in steengroeven mogen werken, als ze al ooit vrijkwamen. Met het houweel kasseistenen hakken lijkt mij een leuke en vooral dagvullende bezigheid.

En Marie Arena de zus van de homovriend van den Elio? Niet te geloven hoe klein de wereld is! De ganse Belgische politiek is één grote familiezaak. Maffia in het Italiaans. Of zoals ze in Holland al zeggen: als er in Belgie een nieuwe bewindsploeg aantreedt, zijn de gezichten anders, maar de familienamen niet.

Gepost door: Jef | 18-07-07

Even googlen:
Tik in "zwaargewond gentse feesten"
Na 13 jaar (of maanden, weken, dagen???) hebben we terug een kandidaat leraar in gevechtsport.
Het slachtoffer ligt in coma en is een autochtoon vandaar al die ruchtbaarheid en ronkende titels in de pocokranten www.krantenkoppen.be

Gepost door: martijn | 18-07-07

Jongeren Jongeman kritiek na vechtpartij Gentse Feesten


GENT - Een 18-jarige jongeman uit Oosterzele is gisterochtend zwaargewond geraakt bij een vechtpartij na een nachtje Gentse Feesten. De man was samen met drie vrienden op weg naar het busstation aan de Zuid toen ze om nog onbekend redenen werden aangevallen door een bende. De 18-jarige liep daarbij een hersenbloeding op. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De precieze omstandigheden van de knokpartij zijn nog onbekend; een uur tevoren had het groepje het aan de stok gehad met een viertal jongeren. (gn)

Het Nieuwsblad

Gepost door: Jef | 19-07-07

stil Oorverdovend stil bij de poco's ,waneer een witte mars voor deze jongen? komt berke den bibberaar ook?, is er nu een verbod op gevechtsscholen? mogen autochtonen de bus nog nemen na een zeker uur?tijd voor onze jongeren om in de tegenaanval te gaan,vooral eerst tegen de poco's en hun wettenmakers

Gepost door: lowieke staal | 19-07-07

camps heeft commentaar op duitse zenders, die zich terugtrekken uit de tour, naar aanleiding van een nieuwe dopingsaffaire in de duitse ploeg.
hij is niet alleen, maar is de laatste die de moraalridder moet uithangen. (dm 19/7/O7

deze reactie is een aangepaste versie van zijn braaksel in de fabeltjeskrant welke ik kon inkijken daar mijn buurman in verlof is!

Moraalridder!
camps heeft al een tijdje de stekker uit het VB
getrokken. hugo, de prelaat met het nsb-speldje wil zijn lezers bedrog besparen.
het morele hoogstandje kwam er enkele jaren geleden, na de hemeltergende opgang van de Partei, ook wel als "zwarte zondag" bestempeld. altijd maar weer 'mestkevers', daar hebben de moraalridders enorm last van. dus staat het mooi om als ethicus voor te gaan in een soorte-
ment ethisch réveil. tja! daavoor dient de pers eigenlijk niet.
kan de morgen (of camps) dan eigenlijk nog wel berichten over de ps ? die club is een orgie van bedrog en corruptie. de partij waarvan nu al de helft in de bajes logeert en de andere helft op de wachtlijst staat bij gebrek aan plaats?
kan de fabeltjeskrant ons dan nog wel in slaap wiegen over de geneugten van de multicultuur? dit
terwijl de moslimextremisten hun moordaanslagen dienen te beperken bij gebrek aan maagden?
kunnen camps en co dan nog wel schrijven over de "stille gentse feesten" terwijl er terug een autochtone tiener die aangevallen werd door een bende allochtonen, vecht voor zijn leven in het
palfijnziekenhuis in gent? niet dat de morgen woorden heeft vuil gemaakt aan de autochtoon, maar aan de stilte die opvalt tijdens dit evenement. dat is voor witgekalkte graven à la camps veel belangrijker.
kan de bende desmet nog wel woorden verspillen aan de gelegaliseerde diefstal, dagelijks gepleegd door de walen op vlamingen. hetgeen tot nu door dm zo schoon als 'solidariteit' werd omschreven?
de hypocrisie van camps en co kent geen grenzen.
eerst proberen ze de kopstukken van het Belang in schijnintervieuws tegen elkaar op te zetten om ze daarna zonder wederwoord als geheel in de oubliette te gooien.
de morgen,... er komt maar geen einde aan hun achterhaald 'spelletje mei-68' met hun afdankers
camps/desmet/pauli, waarin "das Weg mit Uns" tot
vlag en hymne word verheven.
moralische journalistiek is non-journalistiek! (oei camps jong, pedalen kwijt?) ga dan op de kansel staan, neem een wandelstok, zet een herdershoed op en betreedt de machtige toendra in bekeringsdrift, Al Goore achterna! (stoppen helemaal doorgeslagen hugo?)
ja, ik erger mij aan die niet aflatende heiligverklaring van stevaert, vandela, fraaie freya.. op de vrt! de propagandarethoriek is al te doorzichtig voor woorden. dit miserabele partij-ophemelen is treuriger dan een scheutje Vlaams Belang, maar ik wil wel bericht worden over die partij, nu en tot in de eeuwen der eeuwen. Amen.
tot daar de aangepaste versie over het terugtrekken van de duitse zenders uit de tour!
met dank aan camps, de morgen en de buurman!!

Gepost door: jos | 19-07-07

DE RODE LEEGTE ja ...het valt op dat bij zulke onderwerpen, nooit een correct denkende... commentaar heeft...die kruipen dan stillekens weg ,duiken als een onderzeeer in de rode wateren, branden kaarsen voor Stevaert ,Freya ,Janssens en dan vlug naar het web van Blokwatch om zich te voorzien van de nodige zuurstof....

Gepost door: Rene | 19-07-07

Ja, het is erg dat er weeral een jongen halfdood geslagen werd. Eerst waren ze met enkele en nadien hebben ze hem opgewacht met veel meer. We kennen dat, GSM'men en er staat ineens dertig man voor je neus.
Die jongen zal er wel erg aan toe zijn, want anders stond het niet in de krant.

Wat Marie-Arena betreft, de lesbische zus van de homovriend van Di Rupo? Het verbaasde me dat jullie dat nog niet wisten. Het blijft daar 'all in the family'...

Gepost door: Janice | 19-07-07

ik ben wel niet zo erg voor de streep, maar dit filmpje is écht goed. klik en kijk ...

Gepost door: fee | 20-07-07

http://www.mediabom.tv/nl/node/1305 Inderdaad een heel interessante reactie. Zoals altijd voelen ze zich meteen aangevallen, maar wat hun 'broeders'over de hele wereld doen in naam van de islam , daar zwijgen ze in alle talen over.

Gepost door: Janice | 20-07-07

De commentaren zijn gesloten.