23-07-07

Carnaval?

top_487782

Blijkbaar is 21 juli een late carnaval?

Amper 32% van de Vlamingen zien Filip zitten als volgende koning.

20:31 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

zoveel nog ?

Gepost door: jos | 23-07-07

Bescheiden Toch nog bescheiden als ik het vergelijk met de operettes die in Engeland opgevoerd worden, of de rijdende pralinedoos waarin de koningin van NL getransporteerd wordt.

Terzijde: iemand een allochtone militair gezien? Laat staan een moslim? Het valt steeds weer op hoe de apartheid reeds lang een voldongen feit is: of het nu concerten voor verdraagzaamheid zijn, de 20 km van Brussel, de Vierdaagse van Nijmegen of de 21 juli-viering: moslims, laat staan kopvodden, zijn in geen velden of wegen te bespeuren.

Gepost door: Jef | 23-07-07

Voorstel Ik ga eens een voorstel lanceren voor de splitsing van Belgie zie: ik ga ervan uit dat er 2 hinderpalen zijn: het koningshuis en de walen.

Probleem 1: het koningshuis. ALbert II loopt op zijn laatste krukken, hij gaat dus niet veel protesteren over zijn ontslag. Maar hij heeft 3 kinderen, die wel graag hun luxeleventje behouden neem ik aan. Welnu, er zijn toch wel toevallig ook 3 gewesten in dit landje zeker? Dus koning Laurent van Wallonie, koning Filip van Bruxelles, en koningin Astrid van Vlaanderen. Of andersom.

Probleem 2: de walen. Kunnen niet leven zonder ons geld. Welnu, we bouwen de transfers over een periode van 10 jaar af, ieder jaar dus 10% minder, dan hebben ze tijd om wakker te worden.


Ziezo, dat probleem is weer opgelost. En tegelijk is ook BHV opgelost ntl.

Gepost door: Jef | 23-07-07

Ik zie de monarchie helemaal niet zitten, en daar moet je geen VB'r voor zijn: gewoon gezond verstand gebruiken en een minimum aan democratisch gevoel zijn al voldoende. Toegegeven: de monarchie is zowat het enige cement dat nog overblijft dat België samenhoudt. Schaf de monarchie af en het einde van België is in zicht, maar daar zal VL een zware prijs voor betalen en die prijs is me te hoog. Dan maar liever verder boeren mèt dat laatste deel Belgische folklore, liever dan in de afgrond te denderen, daar waar het VB en Co ons zo graag hebben wil, en dan de schuld op een ander steken. We kennen dat scenario.

Gepost door: thePiano | 24-07-07

@den hugo :liever dan in de afgrond te denderen, daar waar het VB en Co ons zo graag hebben wil, en dan de schuld op een ander steken. We kennen dat scenario.

Dat we al over de rand zijn is u misschien niet opgevallen ? de nieuwe armoede onder de (witte) senioren is alarmerend, zij die deze welvaartstaat hebben mee opgebouwd worden de vruchten ervan ontzegt omdat het overgrote deel van de pensioenfondsen is opgesoupeerd door de corrupte meute in Brussel,Luik, en de borinage, tel daarbij nog de enorme bedragen die naar de magreblanden gezonden worden voor al dan niet fictieve kinderbijslag,voor diegene die NOOIT iets hebben bijgedragen tot onze welvaart, bovendien zijn er nooit reserves aangelegd ,en dit terwijl de marionetten met een reserve van ongeveer 90 miljard de clown kunnen uithangen,
poco's vinden deze gang van zaken doodnormaal, eerst hun kiesvee, en dan de mensen en.....het VB heeft het dan weer gedaan

Gepost door: lowieke staal | 24-07-07

"maar dan zal vlaanderen een zware prijs betalen...." speelt hij op zijn piano!
omdat vlaamse pianisten van zijn soort collaboreren met de walen en dus zo lang mogelijk dit onland in stand houden. en eens de boel gebarsten, de grote vlaming zullen spelen.
welke prijs (die u te hoog is) zouden wij dan wel moeten betalen piano ? elk zijn deel is niet te veel toch ? of wilt ge ons in de afgrond storten ?

Gepost door: jos | 24-07-07

Helaas, ThePiano (Hugo) blijft te weinig volk trekken naar zijn eigen site en moet dus naar andere sites trekken voor wat aandacht.

Vertel ons een Hugo,
1) welk scenario bedoel je, want zoals altijd staaf jij nooit welke bewering dan ook.
2) Dit terwijl men binnen de VN naar een akkoord aan het zoeken is om Kosovo onafhankelijkheid toe te kennen. (na bijna alle andere gebieden daar)
2) Blijkbaar ben jij hier de echte nationalist aangezien jij belgie als staat wil behouden. Het VB en NV-A gaan voor een onafhankelijk vlaanderen. Aangezien Vlaanderen niet bestaat als land kan ook geen vlaams nationalist zijn. Want wat zijn de VB'ers nu eigenlijk volgens jouw, seperatisten of nationalisten. Beide zijn niet mogelijk.

Gepost door: Den Amerikaan | 24-07-07

@Den A. "ThePiano (Hugo) blijft te weinig volk trekken naar zijn eigen site"

Ik ben héél erg tevreden met de ruime belangstelling voor Verzet.org. Toch bedankt voor je oprechte bezorgdheid. :)


Gepost door: thePiano | 24-07-07

Problemen? Beste Jef,
Probleem 1 - laat nu die familie HET probleem zijn, dus, die hele club opdoeken is enorme kostenbesparing en.....einde aan die wansmakelijke folklore, heeft geen enkele positieve toegevoegde waarde voor Vlaanderen.
Probleem 2 - Transfers niet afbouwen over 10 jaar, maar dadelijk de geldkraan definitief dicht en verzegelen, we weten allemaal wie hier aan politiek doet, een totaal onbetrouwbaar volkje.
Probleem 3 - B-H-V, gewoon 5 minuten politieke moed gebruiken, gewoon de wet toepassen, geen pasmunt, geen m² Vlaamse grond, geen faciliteiten, gewoon kappen met die onwettige toestanden.
Vlaanderen is Vlaanderen, daar wordt niet over onderhandeld en zeker niet met een corrupte bende zoals de PS of een racistische bende zoals het FDF.
Deze 3 problemen eenvoudig uitvoeren en het zijn geen problemen meer, althans niet meer voor Vlaanderen, wat de Walen, Brusselaars en Coburgers betreft, ach dat zijn onze problemen niet.

Gepost door: Jean | 24-07-07

Vleugelpiano Het gaat de goede richting uit met onze honky-tonk piano..hij ziet de monarchie ook niet meer zitten ,zoals de meeste Vlaamse Belgen met "Verstand"... nog een beetje en onze Hugo wordt een Vleugelpiano met als pianist Dewinter..
Volhouden Hugo je komt er wel !!

Gepost door: Rene | 24-07-07

Iedereen met een beetje gezond verstand merkt toch wel dat de monarchie in dit land op haar laatste krukken loopt. (Letterlijk en figuurlijk).
Het is niet meer van deze tijd om via het erfrecht aan het hoofd van een land te staan. Stel je voor dat die achterlijke hier binnenkort koning wordt...Mattildeke zal hem niet altijd bij het handje kunnen voeren.

Alle Leopolds vonden van de Vlamingen dat ze een 'peuple inférieur' waren, maar ze vonden ons geld wel altijd goed genoeg om in hun zakken te steken.

Wat het separatisme betreft, Hugo, hoef je helemaal niet bang te zijn. Andere landen deden het al voor en met succes. Een tijd geleden ging koningin Beatrix op bezoek (ik dacht naar) Slowakije en feliciteerde het land met de scheiding die 'zo vlot was verlopen'.
En al die landen zijn er economisch op vooruit gegaan, terwijl wij steeds verder zakken op de wereldranglijst van de meest welvarende landen.
Wallonië houdt alles tegen. De ijzeren Rijn is er al een voorbeeld van. Hoeveel zwaar verkeer zouden we van de baan krijgen indien dit project werd uigevoerd? Maar nee, Wallonië zegt njet en het komt er niet. Wat Wallonië niet beseft is dat ze door het tegenhouden van Vlaamse projecten en investeringen ook hun eigen (afhankelijke) welvaart op het spel zetten.

Wij hebben hen niet nodig, zij ons wel.

Als je het Warandemanifest leest, dan zal je weten waarom we het separatisme nastreven.
Wat elders kan, moet ook hier mogelijk zijn.

En anders zetten we heel Wallonië maar onder Vlaamse curatele!!!

Gepost door: Janice | 24-07-07

@ The Piano,

Natuurlijk Hugo, hoeveel zijn het er ook weer gemiddeld dagelijks -heb je de stats nog die ik je gegeven heb... :-)

En voor de rest natuurlijk geen antwoord op de vragen hé, maar dat zijn we gewoon.Gepost door: Den Amerikaan | 24-07-07

wie is wie ? de Piano is Hugo is Kolonel Harry is ...
wie is nu eigenlijk wie op deze reactiemodule?
is dat nog eerlijk?
toegegeven, ikzelf ben ook anoniemus maar veranderen van pseudoniem (nick name) lijkt me niet eerlijk voor de duidelijkheid van de debatten. eer wie ere toekomt !

Gepost door: fee | 24-07-07

Filip dacht dat de post over Filip ging? nee ik zie hem ook liever niet aan de troon. ik ben noch voor splitsing noch voor het behoud van België, ik weet het eigenlijk niet, wat ik wel weet is dat een monarchie, koningshuis niet meer van deze tijd is en zeer zeker ondemocratisch. het koningshuis is enkel bezorgt om het land enkel omwille hun eigen belangen, en niet die van de mensen.

Gepost door: watje | 24-07-07

gene Flippo gene Flip of geen Astrid of Laurent of welke kwibus dan ook die denkt dat hij of zij blauw bloed heeft in het vege lijf. Frank van Hecke for President !

Gepost door: fee | 24-07-07

@fee: "is dat nog eerlijk? toegegeven, ikzelf ben ook anoniemus maar veranderen van pseudoniem"

Ja natuurlijk fee is dat eerlijk. Niet als je van het VB bent, dan zit je safe op het net, als anoniemerd. Ik ben niet anoniem, en dat heeft me de voorbije jaren serieus wat problemen opgeleverd. Mijn kruistocht tegen het VB op het internet die van december 1995 dateert (zolang al?) heeft me nogal wat stalkers (zoals Den A. bv), pestkanonnen, tot en met mailbommen, twee harddisc-crashes, mijn site enkele malen gekraakt en gewist enz..

Vermits ik verslaafd ben aan het net en me toch eningszins moet beschermen, verander ik veel van nicknaam, om hen het stalken te bemoeilijken en... het helpt ècht. Ik kan het elke niet-VB'r aanraden. ;)

Als je tegen het principe bent van het gebruik van vele nicknamen, kan je beter wat anders gaan doen. Ik pleit al van in het begin van de opheffing van de anonimiteit. Inloggen met je identiteitskaart of geen internet, vind ik een schitterend idee. Iedereen heeft recht op meer veiligheid op het net, en dan gaat dat niet alleen om pedofielen en anderen criminelen, maar ook tegen neonazi's, VB'rs, en andere onverdraagzame raciserende loosers van uiterstrechtse signatuur.

Ik herinner me nog goed hoe we een paar jaar geleden Blokwatch opende met pers en al d'rbij, en de site dezelfde dag nog voor vier dagen werd platgelegd dmv een DOS-attack. We hebben nooit kunnen achterhalen vanwaar die aanval kwam.

Op het net actief zijn tegen extreem- en uiterst rechts is niet zonder gevaren. Ik weet dat Janice dat weer allemaal gaat minimaliseren want het gaat weer over haar entourage. Een ander zal weer zeggen van "je't hebt het zelf gezocht dus incasseer maar". Geen probleem met de fysische of reeële bedreigingen van de zaak, op dat punt ben ik redelijk gedekt, maar op het internet voel ik me daar meestal zo goed als naakt staan.


Gepost door: Hugo | 24-07-07

nickname - piano beste heer Hugo van Heerhugoweerd, verander voor mijn part zoveel van nick name als je kan verzinnen.ik betwijfel ondertussen of jij wel kan of wil lezen, verziekt als je bent door je VB-haat. het kan me geen barst schelen of iemand anoniem is of niet. ik heb het over het veranderen van naam tijdens één en dezelfde discussie, en bij uitbreiding zelfs op één en hetzelfde blog. en ik vroeg of dat wel heilzaam was voor het goede verloop van die discussie, antwoord dan ook daarop in plaats van weeral te verzieken in je ongebreidelde haatcampagne

Gepost door: fee | 24-07-07

Piano, ik heb het weer nagerekend voor je. De voorbije maand juni '07: 25.435 unieke bezoekers en 199.228 pageviews per maand, of 850 per dag unieke bezoekers en 6.640 pageviews per dag. Gij zijt blij met een dooie mus: mijn website met blote mokkes, haalt gemakkelijk honderd keer zoveel. Geef toe: al die leugens over de Holocaust en die zo gezegde 6 miljoen vergaste Joden, dat interesseert niemand. :)


Gepost door: Den Amerikaan | 24-07-07

blokwatch blokwatch ligt er ook maar zielig bij. sinds het overlijden van Karel Dillen geraken ze hun haat niet meer kwijt. dat komt de piano hier dus doen: spioneren, ruzie stoken en zijnen haat deponeren. hij zoekt vieze gore praat om blokwatch mee te vullen.

Gepost door: fee | 24-07-07

Sorry piano, dat wat ik hierboven schreef neem ik meteen weer terug. Eh... eh.. euh.. ik hou eigenlijk wel van vieze gore praat -bloos- maar zeg het niet tegen mijne vent want die is van Blood & Honour en da's ne sadist. :)

Gepost door: fee | 24-07-07

Jef: "moslims, laat staan kopvodden, zijn in geen velden of wegen te bespeuren"

Verdekke Jef, misschien dragen ze die niet meer? Maar, hoe gaan we de vijand dan nog kunnen herkennen als... ze geen kopvodden meer willen dragen? Verdoemme verdoemme toch... ik ben fout geweets.... IK WIL DIE KOPVODDEN TERUG!!!!

Gepost door: de bomma | 24-07-07

HUGO'S KRUISTOCHT Mijn kruistocht tegen het VB !!...den Hugo trekt ten strijde ...en al, O! zo lang voert hij een haatcampagne waarom ??? Niets maar dan ook niets ! wat VB voorstelt, zegt of doet... vindt onze Hugo "
"goed of aanvaarbaar" zelfs geen greintje begrip kunnen ze krijgen van onze piano ! ...de commentaren door onze voorzitter op de nationale web side...das voor den Hugo allemaal flauwe kul, das allemaal gelogen ,producten van VB fantasie ,"alhoewel hij toch voor de scheiding Vlaanderen Walonie is"..
Hugo moet ook een grote vriend zijn van vreemdelingen , Moslims ..hoofddoeken, andere culturen..hij vindt dat vreemdelingen met andere zeden en culturen zich helemaal niet moeten aanpassen, maar volop hun goesting mogen doen ... a volonte kunnen profiteren van onze verworven sociale voordelen,zonder dat dezen totaal geen aandeel noch inbreng hebben of hadden in de opbouw van onze leefwereld ...hij is ook tegen de harde aanpak van criminelen ,jeugdpestbendes en dergelijke ...de apartheid vindt hij best leuk.. bv ..eigen zwemuren voor moslima's ..Hij vindt het ook normaal dat een democratisch verkozen partij totaal wordt uitgesloten maw duizenden Vlamingen ... de banvloek !! ,moeten hun mond houden ,krijgen vernederingen te slikken ,belachelijk gemaakt , "last" omwille van hun OVERTUIGING ,vliegen uit de vakbond enz...en dat vindt onze Hugo allemaal NORMAAL ...en hij doet er zelfs nog een schepje bovenop...hij trekt ten strijde , een kruistocht ,heeft een haatside tegen "andersdenkenden" ...want hij wil zijn medemensen voor het grote VB gevaar behoeden...hun overtuigen dat wij Nazi-gebroed zijn ,vreemdelingenhaters slechte menschen ,duivels ,haatzaaiers...en terwijl hij zich focust op die verwerpelijke VB met zijn duivelse kiezers... kan Allah via het achterpoortje rustig zijn gangetje gaan """en wat voorbereidingen treffen voor de komst van Mr Turkije en zijn 70 miljoen Islaaaaaaamers"""......kunnen de vreemdelingen zonder problemen de staatskas blijven plunderen,kunnen criminelen,zonder veel risico, voor hunne oude dag zorgen ,bruine pestjongeren de maatschappij verder terroriseren ,""""waarom zouden zij betalen op bus of tram ?? als de chauffeur(liefst een oudere man) niet akkoord gaat... kan hij wat kletsen krijgen en indien hij dit niet zou overleven .spreken we van een incident,zeker wanneer die man mogelijk VB symphatieen had en wie maalt er nu om de dood van een VB-er""""......
Hugo is een groot moralist een voorbeeld van de echte "verdraagzame" zoals een groene Geysels ...komt er een vreemde zijn huis binnengedrongen ..geen probleem ,eten drinken a volonte ,hij krijgt alle faciliteiten ,zelfs wanneer die vreemde bij zijn vrouw in het bed kruipt ,gaat Hugo gewillig op het matje aan de voordeur liggen...en... hij duld geen commentaar ,geen verwittigingen , geen andere meningen dan de zijne...want hij is een "groot" mens...een echte moraalridder ,zelfs als hij van het matje moet verhuizen naar buiten.... de straatstenen op...dan nog ! zal hij beweren dat die VB echt "slecht"is.... een kruistocht waardig !! Het verschil tussen ons beste Hugo..is dat een vreemde die in mijn "huis" zijn wetten komt stellen...ik gooi die met zijn klikken en klakken buiten ,ik laat het niet zo ver komen tot hij bij mijn vrouw in't bed kruipt!!!

Gepost door: Rene | 25-07-07

De vrouw van Rene @Rene: "ik laat het niet zo ver komen tot hij bij mijn vrouw in't bed kruipt!!!"

Heb je geen foto van haar Rene? :)

Gepost door: Hugo | 25-07-07

Hugo,

Ik u stalken....hahah maloot. Volgens mij valt dit onder laster en eerroof, u bent zo verblind door uw eigen haat en draait er uw hand duidelijk niet voor om om iemand zwart te maken zonder ook maar enig bewijs. Volgens mij is er echt wel iets niet juist met u.

De enige site waar ik u van antwoord diende hiervoor was bij JV waar u uw dagelijks haat kwam verspreiden, iedereen kan die controleren.

Het is me wel duidelijk, als er iemand is die niets kent van echte democratie, vrijheid van mening en verdraagzaamheid ben jij het wel. Een arrogante kwast die voor niemand respect heeft dan voor het eigen gelijk en die uit pure frustratie op elke politieke site van betekenis zijn onzin komt posten omdat er op de zijne niemand meer komt.

BTW die posting van 24-07-2007, 23:25:19 is niet van mijn hand. Iedereen met wat verstand kan het trouwens merken aan de stijl en aan de inhoud mijn vroegere postings.

Gepost door: Den Amerikaan | 25-07-07

Ja zeg, die valse piano, weer onder mijn nicknaam gepost. Janice, gooi al die boodschappen van die valse Amerikaan er weer af, want dat ben ik niet! Iedereen met wat verstand kan het trouwens merken aan de stijl en aan de inhoud mijn vroegere postings.

Gepost door: Den Amerikaan | 25-07-07

De valse Amerikaan? Hoe kan ik nu weten wie de echte of de valse is?

Ik hoop dat de valse diegene is die de holocaust als 'leugen' omschrijft, want daar kan ik echt niet zo goed tegen...

Gepost door: Janice | 25-07-07

Hugo schreef: "Op het net actief zijn tegen extreem- en uiterst rechts is niet zonder gevaren. Ik weet dat Janice dat weer allemaal gaat minimaliseren want het gaat weer over haar entourage. Een ander zal weer zeggen van "je't hebt het zelf gezocht dus incasseer maar". Geen probleem met de fysische of reeële bedreigingen van de zaak, op dat punt ben ik redelijk gedekt, maar op het internet voel ik me daar meestal zo goed als naakt staan."

Hugo, ik kan net hetzelfde zeggen. Ik heb waarschijnlijk al meer doodsbedreigingen gekregen dan jij. Eentje werd zelfs opgepakt... Ik herinner mij bovendien nog goed dat jij iemand aan de rechterkant hebt bedreigd met het sturen van een paar Georgiërs. Je zal het waarschijnlijk ontkennen, maar zoiets blijft niet alleen in mijn geheugen maar ook in mijn documenten zitten. Ik heb nog nooit iemand bedreigd en zelfs niet uitgescholden.

Mijn vorige twee computers werden ook gehackt en gecrasht. Denk je nu echt dat je alleen bent?

Iedereen met een uitgesproken mening is het doelwit van de andere extreme mening. En dat je extreem tekeer gaat tegen alles wat niet in je kraam past - en dus rechts is - zal je wel niet kunnen ontkennen.

Wat jij eens moet leren is dat per definitie rechts niet gelijk staat aan nazisme en dat rechts niet het synoniem is van 'slecht'.

Uit de laatste opzoekingen en verslagen van historici en professoren blijkt het eerder andersom te zijn.

Waar jij bijzonder goed in bent is je eigen mening vertolken in halve waarheden en leugens over het VB, maar daarvoor zal ik zeker geen computer doen crashen noch stalken noch je site komen aanvallen. Voor mijn part mag ieder zijn eigen overtuiging hebben, zolang je iemand anders maar geen schade toebrengt en dat laatste zit er bij jullie wel dik in.

Gepost door: Janice | 25-07-07

@Janice,

Om het even duidelijk te maken, de persoon die mijn alias gebruikt is een pervers en laffe persoon.

De holocaust heeft uiteraard bestaan en samen met de moorden van Stalin en andere smerige rechtse en linkse dictators een smet op onze beschaving.

Ik ben overtuigd dat Hugo ooit met de beste bedoelingen zijn site heeft opgebouwd en ik ben zelfs en regelmatige lezer geweest totdat ik zijn postings tegenkwam op politieke sites. Ofwel ondertekend met Hugo of thepiano, zijn meest bekende aliassen.

De haat die daarin naar boven komt spreekt boekdelen, in die zin dat ik mij dikwijls afgevraagd heb of hij wel echt diegene is die achter de website verzet.org zit. Maar blijkbaar is het toch zo.

Hugo mag zijn mening hebben en daar open voor uit komen zonder daarvoor bedreigd te worden, maar geld dat ook niet voor iemand anders ? Nochtans was een van Hugo's statements "Ik blijf vechten tot het VB monddood is gemaakt" op een van zijn bijdragen op de JV site.

Blijkbaar vindt Hugo dat zijn moraal, mening en gelijk de enige is die toegelaten moet worden.

Het gekke is dat door zijn haat er net geen discussie mogelijk is met hem, dat kan je ook aan zijn postings zien. Meestal zijn die op de man en niet op het onderwerp en hij kan geen 2 zinnen schrijven zonder het VB en de NAZI's erbij te betrekken.

Dat lijkt me niet normaal meer en duid meer op een complex dan een mening. We weten waar haat tegen een bevolkingsgroep kan toe leiden. Alleen heeft Hugo daar zelf geen les uit getrokken en dat is nu net de ironie aan heel de zaak.

Als u wil weten hoe mijn meningen waren kan u gerust even checken op de JV site in zijn archief en sommige van mijn bijdragen lezen. Ik ben een sociaal-liberaal die niet langer van de VLD wil weten. Ik ben niet akkoord met alle standpunten van het VB, maar wie is er wel akkoord met alle standpunten van welke partij dan ook ?

NEO- NAZI's, blood & honor fanaten, KKK's etc.. zijn voor mij idioten.

Gepost door: Den Amerikaan | 25-07-07

Wel... met dat laatste kan ik alleen maar instemmen. Dat zijn inderdaad idioten.

Het enige wat Piano niet mag doen is iemand anders z'n alias misbruiken om de andere in een verkeerd daglicht te plaatsen. Maar hem doen inzien dat 'blinde haat' ook niet de juiste weg is, is een ander paar mouwen...

Er zijn er al veel voor hem geweest die het VB willen kapot maken, en er zullen er waarschijnlijk nog heel wat na hem komen ook. Maar lukken doet het niet echt.

Diegenen die een klacht hebben ingediend tegen het VB om haar droog te leggen (geld afpakken) werden door de bevolking weggestemd en daardoor is de klacht niet meet geldig.
Zo zie je maar...wie een put graaft voor een ander...

Anderzijds ben ik voor de vrije meningsuiting. Ik wis alleen bijdragen waarin men iemand begint uit te schelden of waarin laster en leugens staan. De rest laat ik staan...

Gepost door: Janice | 25-07-07

vALSE BERICHTEN het bericht 24-07-2007, 23:40:21 is NIET VAN MIJ !
nu gaat de piano, want hem beschouw ik als de dader, toch echt te ver met zijn verderf en haat zaaierij.
janice, U MOET HIER ONMIDDELIJK TEGEN OPTREDEN. ik wil geen postings waar ik niet verantwoordelijk voor ben. hoe is 't in *snaam mogelijk, het gelijk niet kunnen halen en dan maar onder andermans naam gaan posten !!! JANICE, ACTIE !!!

Gepost door: fee | 25-07-07

naar de kl*ten het is hier een tijd een goede site geweest, maar nu is blijkbaar het hek van de dam. men gebruikt andermans naam om postings te ondertekenen en maakt zo de discussie onmogelijk. als dit zo doorgaat is deze site naar de kloten. de piano, alias hugo, alias kolonel harry, alias bomma, nu ook alias den amerikaan en alias fee, speelt niet eerlijk. die man is écht ziek.

Gepost door: fee | 25-07-07

Het is duidelijk dat fee nog een newbie is op het net, ze mist duidelijk ervaring en inzicht, maar ik neem het haar niet kwalijk: ook ik was ooit zo begonnen. :)

Even fee persoonlijk gerust stellen want het is nodig, dat meiske krijgt bijna een beroerte: ik heb NOOIT een andere nicknaam gebruikt dan Hugo of thePiano, maar zelfs onder die namen wordt er her en der gepost, dus kun je nooit zeker zijn wie wat heeft geplaatst. In elk geval snap je nu beter waarom ik zo tegen anonimiteit ben op het net: het vervalst inderdaad de discussie.

Mensen zeggen dingen, uiten meningen, die ze in het openbaar niet zouden durven. Wat ik zeg, durf ik overal te herhalen, ze staan allemaal op mijn website, getekend met Hugo Van Minnebruggen, mijn echte naam.

Zoals ik al elders schreef: bemin de oppositie, want wat jij zo leuk vond (geen volk op deze site, en alleen maar ja-knikkers) vind niet iedereen zo leuk. Omarm de veelheid aan meningen, bemin wie ik ben, en hou van mij zoals dat pestventje vroeger in je klas, die altijd in je billen kneep als je in slaap sukkelde van verveling. Slaap lekker en tot de volgende sessie. :)

Gepost door: thePiano | 25-07-07

De persoon onder de nicknaam 'thePiano' die dit hierboven heeft uitgetypt is... The One and Only Grande Piano!

Certified by Meester Van Backlé & Zn. ;)

Gepost door: thePiano | 25-07-07

dat meiske arme heer hugo Van, die man is werkelijk gestoord. de haat heeft zijn schedelpan leeg gevreten en er zit daar nu niks anders meer, de ongelukkige meent zelfs dat ik een meisie ben.

hij hallucineert, gedopeerd door paddo's om de pijnlijke last van zijn liefdeloosheid te verzachten. 'HOU van mij' smeekt hij melodramatisch, 'zoals ik ben' en 'omarm' mij en mijn meningen.

kan iemand voor deze werkelijk vreselijk lijdende medemens ergens een geschikt lief zoeken? een onderdanige, tedere pantoffelsloor die het aan durft deze verlaten eenzame elke avond in haar armen, dicht tegen haar boezem gedrukt, in een vergevende slaap te laten rusten.

hoe harteloos kan het leven zijn voor sommige onzer medemenschen.de persoon die dit hierboven heeft gepost is ...
de échte toverfee

Gepost door: fee 2 | 26-07-07

@thePianoman @ Het is duidelijk dat fee nog een newbie is op het net, ze mist duidelijk ervaring en inzicht, maar ik neem het haar niet kwalijk: ook ik was ooit zo begonnen. :)

Dat laat ik voor uw rekening, Alwetende Wijze heer.

@ Even fee persoonlijk gerust stellen want het is nodig, dat meiske krijgt bijna een beroerte: ik heb NOOIT een andere nicknaam gebruikt dan Hugo of thePiano, maar zelfs onder die namen wordt er her en der gepost, dus kun je nooit zeker zijn wie wat heeft geplaatst. In elk geval snap je nu beter waarom ik zo tegen anonimiteit ben op het net: het vervalst inderdaad de discussie.

Wees gerustgesteld, er moeten andere paljassen uit het moeras gekropen komen voor ik een beroerte krijg. De enige die een discussie vervalst ben jij, met je zijdelingse praat en aanvallen die niet ter zake doen. En anonimiteit is wel ook een bescherming tegen onverlaten die tot ‘k weet niet wat in staat zijn, zoals bv. een paar Georgiërs op iemand afsturen naar ik hoor. Dat je nooit een andere nicknaam hebt gebruikt dan Hugo of thePiano zal ik moeten geloven, want in het andere gaval moet ik je een leugenaar noemen, en dat wil ik niet zonder afdoend bewijs, ik denk er het mijne van. Verder kan ik je vertellen dat ik het geluk heb gehad nog nooit op een site te zijn geweest waar mensen onder de naam van een tegenstander (medestander) posten of van naam veranderden. Wat wel kan gebeurt zijn is dat sommigen onder meerdere namen posten, maar da’s dan weer wat anders. Het zijn waarschijnlijk enkel (s)linkse rakkers die andermans nick misbruiken, zie wat op de site van JV allemaal gebeurd, zeker niet hoogstaand en leuk is anders. Als elkeen zich aan enkele regels van een minimum aan respect houd is er met die anonimiteit geen enkel probleem wat mij betreft, het verstrekken van persoonlijke inlichtingen is een individuele zaak, ieder moet daar vrij in kunnen zijn, niks geen identiteitskaart.


@ Mensen zeggen dingen, uiten meningen, die ze in het openbaar niet zouden durven. Wat ik zeg, durf ik overal te herhalen, ze staan allemaal op mijn website, getekend met Hugo Van Minnebruggen, mijn echte naam.

Als ik op gelijk welke website dingen moet gaan verkonden waar ik niet volledig achtersta en die ik niet durf te herhalen in ’t openbaar, hou ik er beter mee op. En wat op uw website staat is niet hetzelfde als die hatelijke spasmen die je hier produceert.

@ Zoals ik al elders schreef: bemin de oppositie, want wat jij zo leuk vond (geen volk op deze site, en alleen maar ja-knikkers) vind niet iedereen zo leuk. Omarm de veelheid aan meningen, bemin wie ik ben, en hou van mij zoals dat pestventje vroeger in je klas, die altijd in je billen kneep als je in slaap sukkelde van verveling. Slaap lekker en tot de volgende sessie.

Hoe weet jij nu wat ik leuk vond en vind? Weer de Alwetende Wijze, jij ziet jezelf wel groots hé! Denk je mss alles te weten over anderen en nog wat? Dan is een discussie niet meer nodig, jij weet het immers allemaal en jou mening is DE mening. Op de site van ElVeeBee schreef ik al dat de familie van de posters zo klein was, ElVeeBee antwoordde dat er velen komen lezen maar nooit posten. Kan ook zijn natuurlijk. Aan de veelheid van meningen draag je ook al niet bij, want je kunt het alleen maar hebben over het fascisme en racisme van het VB, oppositie kan ik dat moeilijk noemen, eerder obstructie. En willen we een keer democratisch stemmen en vragen wat iedereen hier zo leuk vind of zou vinden? En nog: ik moet niet weten van pestventjes, in mijn klas waren er geen en verveeld heb ik me nooit op school, werkelijk nooit, zelfs niet in de lessen godsdienst, er valt op school wel meer te leren dan de verplichte leerstof, en altijd boeiend. Ik voel het als een belediging dat jij denkt te moeten schrijven dat ik mij verveelde op school, maar als zogenaamde ‘newbie’ moet ik ook dat maar weer incasseren zeker, ik dacht het al. Of je bedoelde het maar als grap? Je mag die alwetendheid elders gaan slijten, op je eigenste stekkie bv.

Gepost door: fee | 26-07-07

het eigen gelijk primeert bij linkse rakkers altijd,hun visie is de enige ware,zij zijn "zonder haatstraat" bewoners,diegenen die enkel het eigen volk haten

@den hugo:
Als je tegen het principe bent van het gebruik van vele nicknamen, kan je beter wat anders gaan doen. Ik pleit al van in het begin van de opheffing van de anonimiteit. Inloggen met je identiteitskaart of geen internet, vind ik een schitterend idee. Iedereen heeft recht op meer veiligheid op het net, en dan gaat dat niet alleen om pedofielen en anderen criminelen, maar ook tegen neonazi's, VB'rs, en andere onverdraagzame raciserende loosers van uiterstrechtse signatuur.

u vergeet blijkbaar de steevaste oproepen door linkse anarchisten tot geweld op allerlei rechtse bijeenkomsten,ook van gepensioneerden het dreadlock crapuul samen met die andere importleeglopers ,te lam of te stoned om te werken, koelen dan maar hun frustraties op wagens ,huizen , of andere bezittingen van burgers die een andere politieke mening hebben,
het moet de rooie bende wel hoog zitten dat er nu gepleit wordt voor openheid op het net, de enige plaats waar het VB en zijn kiezers nog info kan verdelen omdat de poco inktkoelies niks durven schrijven uit angst voor hun jobke !,voor mijn part niet gelaten ,ik kom ook steevast op straat voor mijn mening uit,agressie beantwoordt ik met nog meer agressie,de lafheid komt enkel van links .punt!

Gepost door: lowieke staal | 26-07-07

@lowieke: "niks durven schrijven uit angst voor hun jobke"

Da's ergens logisch dat, als je je crimineel gedraagt, de werkgever het recht moet hebben om personeel te ontslaan als ze zich niet aan de etiquette van het bedrijf houden.

Op het bedrijf waar ik werk, zijn verschillende Vlamingen aan het werk van vreemde origine. Andere werknemers die uit politieke overwegingen weigeren samen te werken met ALLE collega's, horen bij ons niet thuis. Overigens is bij ons nog nooit iemand onslaan omdat hij lid van het VB is, en ze zijn er wel degelijk (luizen zitten ook overal), maar wèl omdat hij/zij zijn racisme niet voor zich kon houden.

Ons bedrijf heeft dit voorjaar ook de "non-discriminatiecode" van het Sociaal Fonds ondertekend, die overal uithangt in het bedrijf. En daar ben ik heel fier op. Meteen zijn al onze werknemers op de hoogte en hebben ze geen excuus als ze een of andere collega omwille van origine of religie een loer te draaien en ervoor gesanctioneerd worden.

zie de non-discriminatiecode: http://sociaalfondssocial.be/nl/activiteiten_nondiscriminatiecode.php

Gepost door: thePiano | 26-07-07

Blanke neger "Een vlaming van vreemde origine" is zoiets als een blanke neger. Zeg aan een turk of marokkaan dat hij geen turk of marokkaan is, maar een vlaming van vreemde origine, en er is kans dat ge een pak slaag krijgt. Die moslims zijn nog zo dom niet.

Gepost door: Jef | 26-07-07

Mijn buurman is van Marokkaanse origine èn katholiek, en dat van dircet na de geboorte toen hij door zijn christen Marokkaanse ouders gedoopt werd.

Je moet je veralgemeningen dringend bijstellen. Zo wonen er alleen al in Bagdad (Irak) 100.000 christenen. Jij zou elke vreemdeling een flinke dreun verkopen, simpelweg omdat je d'r met je, m.i. met je nogal erg beperkte verstandelijke vermogens, er steevast vanuit gaat dat alle allochtonen moslims zouden zijn, wat nièt het geval is.

Gepost door: thePiano | 26-07-07

allochtonen Ik gebruik het woord 'moslims' liever dan 'allochtonen', omdat het korter is, en omdat het toch voor 98% de lading dekt. De weinige niet-moslims die erin slagen het land binnen te dringen, integreren meestal perfect, zoals we dat al decennia gewoon waren, (op de oosteuropese dievenbendes na dan), maar worden na enkele jaren onder luid protest van school en buurt het land weer uitgezet. Wat mijn reeds zeer groot wantrouwen tov de politiek nog groter maakt. Blijkbaar mogen alleen moslims met tienduizenden per jaar blijven. Zie de 11,000 regularisaties door de hypocriete Dewael in 2006 alleen al.

Gepost door: Jef | 26-07-07

"Ik gebruik het woord 'moslims' liever dan 'allochtonen', omdat het korter is, en omdat het toch voor 98% de lading dekt."

Weer fout jef, waar haal jij toch allemaal die onzin vandaan?

Ongeveer 16 % van de allochtone immigratie kan tot de islam gerekend worden. Alhoewel cijfers daarover moeilijk controleerbaar blijven. Religie behoort immers tot de privésfeer.

Van de 11000 regularisaties waren nog geen kwart voor burgers van Marokkaanse of Turkse origine, waarvan eveneens hun religie onbekend is. Sinds de jodenvervolging is religie een privézaak geworden.

Gepost door: thePiano | 26-07-07

Er is in Belgie al tientallen jaren een immigratiestop van kracht. Die is speciaal bedoeld om niet-moslims buiten te houden, want moslims mogen immigreren zoveel ze willen. Dit heet dan vergoelijkend 'gezinshereniging', 'asielzoekers', 'illegalen' en 'regularisatie'. Het argument dat ook ongelovigen zich aan 'gezinshereniging' kunnen te buiten gaan, gaat niet op, want ongelovigen trouwen meestal met Belgen, al of niet nieuw. Het zijn alleen de moslims die die reuzenkans ontdekt hebben en er dan ook schaamteloos van profiteren.

En dat hun religie onbekend is, mag dan al waar zijn, maar als blijkt dat ze nagenoeg allemaal Mohammed of Fatima heten, weet ik genoeg.

Gepost door: Jef | 26-07-07

@jef: "als blijkt dat ze nagenoeg allemaal Mohammed of Fatima heten, weet ik genoeg"

Dus, moslims die Jef, Rene, lowieke, fee of Janice heten, mogen blijven en doen wat ze willen? Dat weten we dan ook weeral. Ik zal het voortvertellen. :)

Gepost door: thePiano | 27-07-07

Ha ha ha Hugo toch @lowieke: "niks durven schrijven uit angst voor hun jobke"

Da's ergens logisch dat, als je je crimineel gedraagt, de werkgever het recht moet hebben om personeel te ontslaan als ze zich niet aan de etiquette van het bedrijf houden.

Journalistiek is naar mijn weten NEUTRAAL en OBJECTIEF (vroeger toch)dat is de echte deontologische code, en niet die van de POCO dictators

Op het bedrijf waar ik werk, zijn verschillende Vlamingen aan het werk van vreemde origine.

Vlaming ben je van geboote dat kan je niet worden
net zomin als ik chinees kan worden

Andere werknemers die uit politieke overwegingen weigeren samen te werken met ALLE collega's, horen bij ons niet thuis.

Discriminatie t.o.v. politieke overtuiging dus!!
is dat niet strafbaar gemaakt door het linkse STASIcentrum??

Overigens is bij ons nog nooit iemand onslaan omdat hij lid van het VB is,

Dikke vette leugens,!! het clubje rond de rat Sruyt is wél degelijk bezoldigd door de rooie corrupte ABVV die VB'ers buitengooit

en ze zijn er wel degelijk (luizen zitten ook overal), maar wèl omdat hij/zij zijn racisme niet voor zich kon houden.

rasisme komt ENKEL van POCO's omdat ze(nog even) mee aan de vetpotten mogen zitten

Ons bedrijf heeft dit voorjaar ook de "non-discriminatiecode" van het Sociaal Fonds ondertekend, die overal uithangt in het bedrijf. En daar ben ik heel fier op. Meteen zijn al onze werknemers op de hoogte en hebben ze geen excuus als ze een of andere collega omwille van origine of religie een loer te draaien en ervoor gesanctioneerd worden.


telt dat ook voor Vlamingen als ze gediscrimineerd worden ? neen zekers

zie de non-discriminatiecode: http://sociaalfondssocial.be/nl/activiteite

Dat is maar een vod bedoeld om de eigen corrupte smeerlapperij proberen toe te dekken ,en pottenkijkers op voorhand monddood te maken,voor mij totaal waardeloos dus

Gepost door: lowieke staal | 27-07-07

Angelica Het 11-jarige Ecuadoriaanse meisje en haar moeder worden uitgezet, ondanks de tussenkomst vd president. Als hij zijn Belgische vrouw nu ook maar niet buitenzet. Hun enige misdaad is, zoals ik al schreef, dat ze niet Fatima en Aisha heten, want moslims worden nooit uitgezet, maar massaal geregulariseerd, vraag het maar aan Patrick de Gluiperd (O-VLD). Europa moet islamitisch worden, koste wat kost.

Gepost door: Jef | 27-07-07

Gaat dit ooit ophouden?

Ik ben die discussies over moslims en allochtonen spuugzat. Geloof het of niet, maar er zijn Marokkaanse, Turkse,... moslims die hier niet verblijven om te profiteren van de sociale zekerheid! Maar daadwerkelijk bereid zijn om ervoor te zwoegen.
Gelieve niet te veralgemenen, omdat er een paar rotte appels zijn die het voor de rest verpesten.
De islam keurt dit soort gedrag tevens af! Studeren en je geld op een eerlijke manier verdienen (door er voor te werken dus)zijn verplichtingen binnen de islam.

Ik zou er graag op ingaan, maar heb geen tijd.

Ma3a salama (betekend daag, adieu, au revoir, bye bye)

Moslima_

Gepost door: Moslima | 03-04-08

Trop is teveel Jullie zijn gewoon met veel te veel gekomen, en er zitten niet een paar, maar veel rotte appels tussen. Stel u eens voor dat in Marokko op enkele decennia tijd 10% vd bevolking uit achterlijke christenen zou bestaan. Jullie hadden ze al lang terug in zee gedreven. Wij zijn (nog) niet zo barbaars.

Gepost door: Procureur Generaal | 03-04-08

Moslima heeft gelijk, en als ze hier alles leest zal ze ook merken dat ik er steeds op aandring om die mensen die het goed willen doen te steunen.

Maar anderzijds zouden die mensen er eventueel kunnen voor zorgen dat die 'rotte appels' eens serieus worden opgevoed, school lopen zoals het hoort en zich aan de wet houden.

Gepost door: Janice | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.