28-07-07

Weinig tijd.

Sorry mensen, de laatste tijd heb ik dit blogje een beetje verwaarloosd bij gebrek aan tijd. En er komt niet echt verbetering, want vanaf 15 augustus tot en met 4 september ben ik weg. Naar Thailand, Koh Samui, waar onze dochter en haar echtgenoot wonen en werken.

Maar ondertussen probeer ik tussendoor nog wat verder te doen. ik hoop nog de samenstelling van de nieuwe, bijna onmogelijke, regering mee te maken vooraleer we vertrekken.

Ik krijg echter mails van mensen die klagen over het misbruiken van hun nicknaam. Ik heb zo een donkerrood vermoeden wie de dader is, maar kan het niet zien. Dus als je het merkt, laat mij dan weten om welke reactie dat het gaat zodat ik deze kan wissen.

23:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

niks sorry blog verwaarloosd? niks van gemerkt. natuurlijk begrijp ik best wat een werk het is om zo'n blog te beheren, in Nederland denkt ene Michiel Mans er aan om te stoppen, zie link. de jongen is ontmoedigd, denkt dat het allemaal niets voorstelt, maar mijn overtuiging is dat je vele lezers bereikt en toch wat denkprocessen in werking zet, en dat is altijd de moeite om door te gaan.
misbruik van nicknaam: ben ik ook het slachtoffer van ja, en ook een donkerrood vermoeden. ik dacht even om niet meer te posten en zelfs de link naar je blog te verwijderen uit mijn favorieten. maar ik kan geen alternatief vinden, Angeltjes is goed, héél goed zelfs, maar hier is het toch nog net dat ietsje beter volgens mij. misschien blijf ik dan toch maar posten, ondanks de aanwezigheid van bepaalde oneerlijke personen.
doe zo verder, je blog is meer dan de moeite waard!

Gepost door: fee | 30-07-07

Koh Samui Doe ze daar de groeten van mij, en als je wil gaan snorkelen of duiken twee eilanden verder is er Koh (eiland) Tao ,het eerste eiland Koh Pan ang is meer voor de dopies en paddofreaks hier zitten ook de meeste Joodse (militaire )toeristen
omdat die in geen moslimland mogen komen, het eiland is wel gedegenereerd van een groen naar een volgebouwd eiland zoals Pattaya en Benidorm
met de hele santeboetiek erbij.
Wij houden U wel op de hoogte ,en er zijn genoeg cybercafé's ginder om op je blog te schrijven

Gepost door: lowieke staal | 30-07-07

Prettige vakantie Janice! Ik ga't hier goed in't oog houden ;)

Gepost door: donkerrood | 30-07-07

nieuwe onmogelijke regering de samenstelling van een nieuwe 'onmogelijke' regering kan nog wel effe duren. kartonnen Leterme slaat niet genoeg op tafel hoor ik zeggen, en de splitsing van BHV en de staatshervorming schuift hij naar verder en verder weg. tegen 15 augustus een regering? ik betwijfel het, eind augustus komt Dehaene terug want Leterme zal mislukken. 5 minuten politieke moed: moeilijk te vinden zonder VB mee aan de tafel.

geniet van je vakantie en kom a.u.b. heelhuids terug.

Gepost door: fee | 31-07-07

geweten is dat de geitenboer het enkel te doen was om de vetbetaalde eersteministerpost, ik ben de jaren Martens en De haene niet vergeten zoals velen blijkbaar wél,zij zijn mee veratwoordelijk voor de miljarden € staatsschuld,de smeerpijp affaire, de onnodige bruggen en andere stupide bouwsels,gewoon voor de betongrabbelton waar zovelen reeds hun kapitaal mee hebben "verdiend"
Ik lees hier veel over het heil dat ze van deze houten klaas verwachten,maar de oude krokodillen die hier allemaal door de kiezers zijn weggestemd zijn nooit echt weggeweest,de drang naar het grote (belastngs)geld is hun grote verslaving, ik weet nog dat Eyskens een feest gaf omdat hij zijn tweede miljard binnen had!!, zij vergaren meer geld dan dat ze ooit kunnen opmaken, en dat is gelijk aan hoogverraad en zij zouden hetzelfde lot moeten ondergaan als ceauchesko en zijn wijf

Gepost door: lowieke staal | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.