29-07-07

Succesvolle film

a20061117266659

Een kassucces in de Verenigde Staten wordt door de in Amerika wonende moslims omschreven als racistisch. Soms vraag ik mij af of ze nog wel een ander woord kennen....

De film gaat over de 83 Jeministische doden die vielen toen kolonel Childers de opdracht gaf te schieten op de woedende menigte die de Amerikaanse ambassade in Jemen aanvielen.

'Rules of engagement' kreeg enorm veel kritiek omdat ze de moslimgemeenschap in beeld brachten als een bende agressieve extremisten, (wat ze natuurlijk niet zijn, ze wilden enkel de ambassade met iedereen erin in de fik steken).
Het Amerikaans-Arabische Antidiscriminatiecomité (zoiets als KifKif en CGKR samen) noemde het de meest racistische Hollywoodfilm ooit tegenover Arabieren'.

Zeg nu zelf, wanneer je beelden ziet in het nieuws terwijl ze Amerikaanse vlaggen verbranden, tegen cartoons protesteren of westerse ambassades aanvallen, dan is dat toch zoals een 'witte mars' bij ons? Die stomme westerlingen snappen ook niks...

LIJST VAN TERRORISTISCHE AANSLAGEN - KLIK HIER

1909583964_1999998690_spot

00:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ISLAAAAM TRIESTIGE BOEL Wat ik zo spijtig vind ....op dit soort onderwerpen krijgen we nooit eens een reactie van een Moslim en ik veronderstel dat er Moslims of symphatisanten genoeg zijn die jou blog lezen .Het is al gebeurd dat er inderdaad eentje komt opduiken met wie ik dan onmiddellijk een discussie opstart met de meest normale en vriendelijk toon...maar dat duurt gewoonlijk niet lang..het laatste wat ik heb mogen lezen als wederwoord is dat de Islaaaaam geen godsdienst is van liefde maar een godsdienst van de "waarheid" en niets dan de waarheid !!! als ge natuurlijk vanuit die stelling vertrekt valt er niet veel te discussieren...als zij als enigen "de waarheid" in pacht hebben ,blind zijn voor hun omringende wereld , geen besef noch respect hebben voor andere culturen gewoontes en zeden... dus m.a.w. fanatiek tot en met !!

Islaam is een gevaar dat moet betreden worden lijk de pest...er bestaan geen gematigde moslims ,want als puntje bij paaltje komt trekken ze toch allemaal aan "een" zeel ,want het zijn allemaal broeders en zusters... en wensen zij andersdenkenden ,ongelovigen ..naar de hel !!! ..dat verklaart immers hun arrogantie hun gevoel van superioriteit....maar ze vergeten een ding , terwijl het westen, door hun vrijheid van denken en handelen ..in staat zijn door hun technologie de ruimte te veroveren ...staan onze moslims, met hun beide voeten nog in het stenen tijdperk...kan ook niet anders als ge eeuwenoude geschriften als waarheid neemt...voor de Arabische wereld is de grootste struikelblok voor hun ontwikkeling en hun verdraagzaamheid die vervloekte achterlijke godsdienst met zijn zovele beperkingen ge moogt niet dit.. ge moogt niet dat... ge zult zus en zo ....triestige boel die Islaaaaaaaaaaaaaam !!

Gepost door: Rene | 29-07-07

Reacties René, de meeste reacties van moslims die ik al gelezen heb, waren in werkelijkheid afkomstig van PDR of andere linksen. Zelfs JV heeft een tijdje op zijn eigen blog gereageerd als moslim Ahmed.

Echte moslims trekken zich terug in hun zelfgezochte apartheid, en reageren op hun eigen fora en blogs. Als er al eens eentje verloren loopt en op een autochtoon blog terechtkomt, is hij makkelijk te herkennen aan:

1, Schabouwelijk nederlands
2, Scheldpartijen en doodsbedreigingen
3, ALLES IN HOOFDLETTERS

Gepost door: Jef | 29-07-07

Geintegreerd? In een stad bij Detroit woont de oudste moslimgemeenschap vd US, al vele decennia, vreedzaam en geintegreerd, en werkend in de autofabrieken. Zoals alle immigranten met onuitspreekbare namen hebben ze nieuwe, engelse namen aangenomen. Ze heten ook niet eeuwig Mohammed en Fatima, maar John, Peter en George (Sien!). Als teken van integratiewil kan dat tellen vind ik.

Toch is er ook in de US een radicalisering aan de gang, vooral bij de recenter aangespoelde moslims, en ook dmv bekeringen bij de autochtonen. Vooral zwarten en kleurlingen ntl, want bij westerlingen ontbreekt het noodzakelijke moslimgen. Benieuwd wanneer de eerste aanslag door 'home grown' moslims gaat plaatsvinden, zoals in de UK.

Gepost door: Jef | 29-07-07

Islam = brutaal geweld. Je vrienden kiest je zelf én.......daar zullen nooit moslims tussen zitten, zeker weten.
Ik heb de pest aan dat maatschappelijk verderfelijk brutaal geweld.
In onze vriendenkring is brutaal geweld en minachting voor vrouwen 'taboe'.

Gepost door: Jean | 29-07-07

Jean je vrienden kies je zelf ... dat is toch discriminatie en po-co niet toelaatbaar. het CENTRUM werkt aan een nieuwe richtlijn: je vriendenkring moet een afspiegeling zijn van de maatschappelijke situatie, er moet een procentueel aantal anderskleurigen en moslims bij zijn. iedereen gelukkig, ja toch?

Gepost door: fee | 30-07-07

Duitse kerk In Duitsland zijn er toch een paar hooggeplaatste geestelijken die de opmars vd islam ineens niet zo goed meer zien zitten. Vooral de gigantische moskeet die in Keulen wordt gepland, en de nakende turkse toetreding zijn een doorn in het oog.

Gepost door: Jef | 30-07-07

Rugby En in de Engelse stad Rugby protesteren moslims tegen de bouw van een hondenvoerfabriek. Daar zou immers varkensvlees verwerkt worden, en de geuren zouden moslimneuzen kunnen treffen, wat hun vrije geloofsbeleving in de weg zou staan. (hln)

Het is dus niet alleen een religie vd vrede, maar ook en vooral, vd tolerantie.

Gepost door: Jef | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.