04-08-07

Plak uw VL-stickers overal.

DSC00261

00:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

stickers kan Janice ook even vermelden, voor de mensen die het niet weten, waar je de stickers kan aanvragen, bv bij www.splits.be en www.vlaamsbelang.be.

Gepost door: fee | 04-08-07

stickers 2 ik vind wel dat het VB meer aandacht mocht hebben op haar website voor deze sticker-actie, je moet al hard zoeken dunkt me. iedereen die geen stickers heeft, vraag ze aan bij 't VB!

Gepost door: fee | 04-08-07

Even off topic, want ik vind niet dadelijk een geschikte draad:

Tijdens een vergadering begin deze maand met de sportdienst waarop uitsluitend allochtone verenigingen aanwezig waren, eisten de allochtone vrouwen een apart vrouwenzwemuurtje. Maar daar bleef het niet bij.

Mannelijke redders zijn niet toegelaten, alle mannen moeten uit de andere baden worden verwijderd én als klap op de vuurpijl moet de cafetaria ofwel worden gesloten ofwel worden afgeplakt!!! Het is trouwens maar de vraag of niet-moslimvrouwen zouden worden toegelaten.

Voor het Vlaams Belang is dit uiteraard onaanvaardbaar. Mochten de eisen van de allochtone verenigingen niet getuigen van een verregaande arrogantie en van het diepste misprijzen voor onze cultuur en onze waarden, we zouden er ontzettend om kunnen lachen.
Nu bevestigen ze alleen de totale mislukking van het integratiebeleid. De moslimmigranten weigeren manifest zich in te passen in onze maatschappij. Het organiseren van een aparte vergadering met allochtone verenigingen vanwege de monstercoalitie is trouwens ook een compleet verkeerd signaal.
De allochtonen kunnen perfect gebruik maken van alle beschikbare kanalen die voor alle Lierenaars en Hooiktenaars aanwezig zijn zoals de sportraad, de jeugdraad, de zieken- en gehandicaptenraad, enz.
Het Vlaams Belang eist ten slotte respect voor onze waarden en normen, leefgewoonten en belangrijke traditionele principes zoals de scheiding van kerk en staat, de democratie, de vrije meningsuiting en de gelijkwaardigheid van man en vrouw.
Het Vlaams Belang protesteert dan ook met klem tegen deze gang van zaken en vraagt het stadsbestuur en de directie van het zwembad niet in te gaan op deze absurde eisen.

Gepost door: Antichrist | 04-08-07

De stickers kunnen bij elk VB-secretariaat afgehaald worden. Op elke manifestatie of feestje liggen er eveneens stickers om mee te nemen. Nu is het nogal een stille periode, vakantie, veel mensen zijn weg, maar vanaf september vliegen we er terug in.

Gepost door: Janice | 05-08-07

Aparte zwemuren Het is niet de eerste keer dat die eisen gesteld werden en dat er bovendien aan voldaan werd. In Antwerpen bijvoorbeeld...

Het is een verkeerd signaal van het gemeentebestuur om te vergaderen met uitsluitend moslims. Daar begon het al verkeerd te lopen. Als er een vergadering wordt ingelegd, moeten alle partijen aanwezig zijn en moet ieder zijn mening hierover kunnen geven. Het is nogal duidelijk dat dit het integratiebeleid niet ten goede komt. Daar mag men absoluut niet aan toegeven. Wat zal het volgende zijn? De sjaria?
Of een pasje voor de autochtonen die tussen de moslims wonen zoals een Borgerhouts CD&V raadslid vorig jaar heeft voorgesteld op de districtsraad?

Gepost door: Janice | 05-08-07

@Janice,

Men ziet er genoeg voorbeelden van in andere landen, vorige week nog in Rugby, UK waar moslims eisen dat een geplande varkensverwerkingsfabriek er niet mag komen. Dat het inademen van rook helemaal niet tegen de islam is (het verbieden van varken door de islam was -toen terecht- vanwege de parasieten die varkens kunnen dragen) en heeft dus niets met rook te maken. Maar zelfs moest dat zo zijn kan je niet iets eisen in naam van een religie.

Wat ik mij altijd afvraag in dit soort discussies is dit, wie moet eigenlijk de verdraagzame spelen, want uiteraard moet uiteindelijk altijd iemand toegeven in dit soort van toestanden.

Hebben we voorbeelden waar moslims in Belgie verdraagzaam zijn geweest tegenover een 'eis' of vraag van de vlamingen of een ander europees volk ?

Gepost door: Den Amerikaan | 05-08-07

islaaaaaam ! weg ermee ! doet me telkens weer denken aan die spandoek,gedragen, tijdens de betoging naar aanleiding van die moorden te Antwerpen...""""Stop de Islam onverdraagzaamheid""" niets is minder waar !! maar ik denk ,dat ze het niet zo bedoelden zoals ik het interpreteer .
en waar zit onze charmante Piano ? heeft op alles commentaar , behalve op harde feiten zoals de laakbare pogingen.. door onze Islaaaaam broeders en zusters om de appartheid in ons Vlaanderenland in te voeren .....
wanneer stickers """ ISLAM...WEG ERMEE""""

Gepost door: Rene | 05-08-07

Zwembadproblemen Het is al een verkeerd signaal dat het stadsbestuur uitstuurt dat hier alleen al maar over gepraat kan worden. Cafetaria afplakken? Zijn ze zot geworden of wat? Natuurlijk staan de sossies en de groentjes al geestdriftig te knikken om de moslims op hun wenken te bedienen.

Gepost door: Antichrist | 06-08-07

Goede idee van Janice om de VL-stickers op het achterwerk van haar paard te kleven. Als de mensen wat te dichtbij komen om te lezen wat er op staat, krijgt ze een stevige paardenhoef in hun.. kl.. eh.. juist. :)

Gepost door: donkerrood | 06-08-07

Goed gezien van de donkerrode!
Een VB'er weet wat erop staat, die moet dat dus niet van dichtbij gaan lezen. Laat de rooie maar komen!

Gepost door: jos | 06-08-07

petitie hier kan je een petitie tekenen om een documentaire over het VB te laten uitzenden door VTM/VRT, deze petitie gaat uit van de professoren van Blokwatch, te weten politicoloog Spruyt (kandidaat Nobelprijs voor de vrede) en filosoof Saey.

Gepost door: fee | 07-08-07

Dat paard is een kleine zeer brave pony waar het dochtertje van Bart Debie toen even op reed.

Bart durft wel op een groter exemplaar te stappen...
Maar geen van allen trapt achteruit en toch zeker niet naar VB'ers.

Gepost door: Janice | 07-08-07

Biggetjes Apart zwemuur voor kopvodden moet kunnen, maar alleen als eerst een dozijn biggetjes in het zwembad werden gewassen. En na het moslimuur het badwater vervangen aub, ik mag vanwege mijn godsdienst niet in water zwemmen waarin kopvodden werden gedrenkt.

Gepost door: Jef | 07-08-07

De commentaren zijn gesloten.