07-08-07

Zuur kijken is dodelijk

Zou men niet beter elke 'jongere' verplichten een plakaatje te dragen waarop staat "Zuur kijken is dodelijk"?

Waarom niet? Op sigaretten staat het toch ook? En wanneer je rookt weet je nog op voorhand wat er kan gebeuren.
Wanneer je een paar 'jongeren' op straat tegenkomt, weet je het nooit.

Zo hebben twee 'jongeren' van 27 en 19 jaar oude op zaterdagmorgen een veertiger neegestoken "omdat hij hen boos had aangekeken". Toen de man de twee op straat tegenkwam, haalde één van de twee een mes boven en stak hij de man neer.
Het slachtoffer trok een zuur gezicht en dat was er voor hen teveel aan, verklaarde één van de verdachten na hun arrestatie.

Het slachtoffer is na een operatie buiten levensgevaar, maar dit 'zoveelste' voorval moet toch iedereen doen nadenken?

Geen weken-of maandelange verslagen over de daders en hun achtergrond, enkel een piepklein artikeltje in de krant, dat is alles wat er over geschreven werd.

Aangezien een autochtoon neersteken waarschijnlijk ook onder 'kleine criminaliteit' valt, zal er wel niemand terug naar huis gestuurd worden om daar in de cel te worden gestopt... Dat zou nochtans de enige afdoende oplossing zijn en de rest twee keer doen nadenken vooraleer ze een mes bovenhalen.


12:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ALLAHTOONTJES ZIJN LIEVE JONGENS Ik weet niet of de daders bruintjes waren of wit van huid....Indien het "eigen volk" betreft is dat natuurlijk poging tot doodslag...indien het bruintjes waren ,wat vermoedelijk het geval was ,vermits het piepklein artikeltjes in de krant ,zal men spreken over een "incident" en zal de rechter rekening houden met ""een drang waaraan de dader niet kon weerstaan....omdat bruine jongens van nature uit.. zeer lieve en toffe gasten zijn ..er er dus "helemaal" geen reden was ,om hen "boos" aan te kijken...dit was gewoon een misverstand..een klein incident,meer niet...Ik heb het al eerder geschreven..stel je voor ...je bent op wandel in een reservaat waar je vele bruine Allahtonen tegenkomt ,zoals bv te Borgerhout,Turnhoutsebaan...je lacht vriendelijk naar al die opgewekte bruine gezichtjes maar omwillekeurig ,terwijl je voor een Jamal of ne Mohamed uwe beste glimlacht tevoorschijn tovert ,laat je "ne scheet" dan moet je niet verschieten dat je enkele messteken krijgt....vrijspraak natuurlijk...op grond van verschoning ...en je riskeert ,wie weet ?? (als die messteken niet al te dodelijk waren) nog een boete voor " grove onbeleefdheid" tegenover een kansarme minderheidsgroep!!

Gepost door: Rene | 07-08-07

@janice:'de rest twee keer doen nadenken voor ze een mes bovenhalen' ... 'ze' kunnen nog niet één keer nadenken, hoe gaan 'ze' het dan twee keer doen?

het messen steken zit er in bij die mannen, ze oefenen al van jongs af op arme onschuldige schaapjes en geiten, die leren dat nooit meer af.

Gepost door: fee | 07-08-07

Doofpot Hoe is het mogelijk dat zulke "incidenten" steeds in de doofpot gestopt worden ? Bestaat er dan geen enkele ernstige site waar die zaken geïnventariseerd worden om te beletten dat de poco pers ze doodzwijgt ?
Ik denk bijvoorbeeld aan die man die enkele maanden geleden in de coma werd getrapt door jongeren in de Brusselse metro. Het hele gebeuren werd gefilmd met een bewakingscamera en de beelden waren op het internet te bekijken. Afschuwelijk hoe die smeerlappen op de bewusteloze man bleven trappen.
Weet iemand hoe dit afgelopen is ?

Gepost door: expat | 07-08-07

Het is toch weer kenschetsend hoe snel die 'jongeren' op hun pik zijn getrapt. Maar voor hun eigen cultuur? Daar moeten we nu eens respect voor hebben zie! Voor hun onderdrukte vrouwen die niet met de vuile ongelovigen samen in het zwembad mogen!

Gepost door: Antichrist | 07-08-07

naar huis schoppen met broers, zussen , vader, moeder, grootvader, grootmoeder, nonkels, tantes, neven ,nichten en de ganse reutemeteut.
gezinshereniging zoals dat heet!

Gepost door: jos | 07-08-07

Apartheid Apartheid wordt de norm. Geen kontakt tussen de verschillende kasten, zoals in Indie. En zeker geen kwade blikken naar de heersende klasse, de moslims. Op PI ook een bericht van een duitser die een dame met kopvod haar brood achterna brengt, wat ze vergeten was aan de kassa: geen woord van dank, zelfs geen blik, het was 'alsof ik niet bestond' vlg de verbauwereerde duitser. Sommige mensen hebben het blijkbaar nog altijd niet door.

Gepost door: Jef | 07-08-07

Darwin Het 70 jaar oude stripalbum 'Kuifje in Congo' zou racistisch zijn vlg een door Links opgevoerde neger, heel toepasselijk 'Bienvenu' genaamd. Omdat de hond van kuifje de negers voor luierikken uitmaakt. Maar moeten de werken van Charel Darwin dan ook niet naar de volwassenenafdeling verhuizen? Daarin staat nl konsekwent vermeld dat negers 'wilden' zijn.

Gepost door: Jef | 07-08-07

NOOIT COMMENTAAR van onze min of meer geachte andersdenkenden als dergelijke onderwerpen worden aangesneden.....waar zou onze "charmante" piano nu zitten...de VB hater ...man van het verzet...die niet kan verdragen dat wij dit soort wantoestanden ,die smeerlapperij door onze woestijnbroeders ,onze cultuur-verrijkers aanklagen...waar zitten ze ,de groenen, blauwen, roden al die medeplichten aan de miserie die we telkens weer moeten horen of lezen..de schijnheiligaards ,de correct politieke groot moralisten...dat ze samen met heel die troep achterlijke ,primitieve middeleeuwers verhuizen naar het paradijs van Allah !!! waar dat ook moge zijn !!

Gepost door: Rene | 07-08-07

en het album: "leopold in congo" ?

Gepost door: jos | 07-08-07

Immigranten Weer een schoolvoorbeeld van poco misleidende berichtgeving vandaag: Marokkanen zouden slechts de 4e grootste groep immigranten uitmaken, na Italianen, Fransen en Hollanders. Waar maken we ons eigenlijk druk over? Wat er valselijk niet bijgezegd wordt, is dat de groep Marokkanen zo klein is omdat de meesten ook Belg zijn, en eigenaardig genoeg wordt dan niet meer naar hun Marokkaanse nationaliteit gekeken.

Gepost door: Jef | 07-08-07

in de lijn van het onderwerp...zojuist gelezen een interessant artikeltje in "krantenkoppen" te Brussel in een van de stationnetjes ..een cultuurverrijker met zonnebankkleurtje ..was betrapt bij het uitoefenen van zijn "broodwinning" een "sacosche"stelen ..de wakkere agent die hem betrapte, heeft zijn leven kunnen redden door zich te laten vallen ,omdat onze cultuurverrijker hem bewust naar de sporen duwde om hem onder de aankomende trein te gooien ....tot hier alles normaal... een agent die zich van zijn plichten bewust is ... en een verrijker die volgens zijn opvoeding , cultuur en overtuiging op gepaste wijze een reactie geeft op zijn betrapping...maar dan !! komt er een getuige aandraven die vertelde aan de "gazet" dat onze bruine broeder """ongemeen""" hard werd aangepakt door de politie,hij zou wel niet gezien hebben wat voorafging...dat is nu zo typisch voor den brave blank correct politieke cristelijk opgevoede mensch,zoals er bij "groen" zoveel zitten....wijs niet naar nen bruine...wat hij doet of al gedaan heeft ,speelt geen rol ... dat is een hemeltergend feit dat ik tijdens mijn loopbaantje teveel heb moeten meemaken

Gepost door: Rene | 07-08-07

Dat gedoe over 'Kuifje in Congo' vind ik ook maar onnozel. Aan het begin van de vorige eeuw twijfelde de Britse koninklijke familie nog of de aboriginals wel tot het mensenras dan wel tot het dierenras behoorden. Dan moeten ze die Engelse (en Belgische) monarchie ook maar verbieden, want wat Hergé 70 jaar geleden schreef is veel minder erg dan de genocide van Leopold II op de Congolezen. "Maar dat", zei De Croo, "waren toen andere tijden en andere zeden".

Over Kuifje zijn de Britten eerst begonnen. Nu ja...de Britten, Engeland hoort al lang niet meer aan de Engelsen toe.

Gepost door: Janice | 07-08-07

Dat islamitisch gedoe is toch een verrijking voor ons!!!anthans dat zegt 'nog steeds' dat rood-groen zootje.
Wij weten gelukkig beter, multicul is puur gelul.
Niets verrijking, wel verarming én verloedering.
Héél snel ingrijpen is de boodschap.
Elke islamiet en/of vreemdeling die een misstap pleegt, hoe klein die ook mag wezen, eruit ermee, en liefst de hele club, broers, zussen, vaders, moeders, grootouders, tantes, ooms, alles in 't meervoud.

Gepost door: Jean | 07-08-07

Wilders Wilders zet er ondertussen goed de beuk in: uitgerekend in de Volkskrant, het linkse partijblad, laat hij optekenen dat de koran te vergelijken is met Mein Kampf, en moet verboden worden, ook in de huiskamer.

Niet slecht, niet slecht...Maar de linkse Ollanders gaan weer over mekaar heenvallen van verontwaardiging. Toch hebben de moslims al een verbetering teweeggebracht in Amsterdam, las ik gisteren in Het Parool, hét linkse dagblad van die stad: COC, de homolobby, klaagt dat homo's niet meer hand in hand durven lopen, en dat uitgerekend in de homo-hoofdstad vd wereld. Zou het dat zijn wat Links als multiculturele verrijking bedoelt? En ik die altijd dacht dat ze alleen couscous bedoelden...

Gepost door: Jef | 08-08-07

marokkaanse man. Beste Janice,

Nog niet zo heel lang geleden heb ik dergelijks ervaren, heb het toen bij Bart Bebie geplaats.
Maar het is me wat met (sommige) jongeren.

Gisteren was ik in Borgerhout, en nam lijn 24 terug richting Stad.
Op deze lijn zaten twee jongeren te inhaleren aan busjes gas.(vullingen voor aanstekers of ect)
Ik dacht eerst dat het over snoepgoed ging ,in de vorm van een grap.
Niets was minder waar, en op die lijn zaten de mensen er naar te kijken.
Niemand reageerde, ik ben op die twee gasten toegestapt met de vraag wat daar de bedoeling van was.
"Ge moet van iets doodgaan he madam", "en me wa moeide gai a".

Ik antwoordde dat die geschiedenis achter ons ligt, en dat dit wat hun gezondheid betrof niet kon, eveneens de veiligheid voor anderen.

Zij bleven inhaleren, provoceren, tot er een Marokkaan recht stond en die twee busjes gas van die gasten afnam, en dit ging melden aan de chauffeur.

Een van die gastjes stond recht vrij agressief, en ging achter de marokkaan zijn vrouw rechtstaan die zat op een stoel met haar 3 kindjes.
Ik bleef die gast aankijken,want zijn doel was op die vrouw haar hoofd te boksen.
Ik heb geroepen 'riskeer dat niet, want ik boks u tanden uit dat ge voortaan altijd kunt zuigen.
Intussen kwam de marokkaanse man terug, en maande die mannen aan te blijven, want de chauffeur was in aantocht.

De twee gasten spurten de tram uit.

Regelmatig neem ik het openbaar vervoer, en steeds zie ik zaken die echt niet door de beugel kunnen waarop niemand reageert, zo zijn wij en dat is jammer want wij voeden crimineeltjes hun supergevoel.
Op die lijnen waar eigenlijk de meeste controle noodzakelijk is zie je amper controleurs, ook dat is mijn ervaring, eveneens in die buurten waar dat ook noodzakelijk is, daar mag men niet meer optreden want dan is dit provocatie.

Wij laten ons doen, en achteraf komen de grootste commentaren, of gaan we wandellen voor het zoveelste incident.
Maar daadwerkelijk iets doen of mensen in bepaalde situaties helpen , neen daar hebben we het lef niet voor.

Ik vond het gisteren heel moedig van de marokkaanse man, en enorm laf van de Vlaamse mannen, ook dat mag eens gezegd worden.

De gastje in kwestie waren twee 'witte' en voorhun zat een joods koppel.
De medemens stond er bij en keek ernaar!

Bedankt marokkaanse man.


Gepost door: Gina | 08-08-07

Het is inderdaad zo dat er bij 'onze jongeren'ook heel wat crapuul zit. En ik vind het inderdaad moedig van de Marokkaanse man dat hij tussenbeide kwam. Je kunt inderdaad niet iedereen over dezelfde kam scheren. Ik vraag mij echter af waarom ze nooit tussenbeide komen wanneer het om hun eigen jongeren gaat.

Gepost door: Janice | 08-08-07

Ach, of het nu Marokkaantjes of blanken waren, het is in beide gevallen een geval van flinke normvervaging. Maar als ge uw kinderen in het kader van bijbrengen van normen en waarden een klets op de poep wilt geven, dan hebt ge straks een boete van de Europese Commissie der Regelneven aan uw broek!

Gepost door: Antichrist | 08-08-07

jeugd onze 'witte' jeugd is niet veel beter dan de rest. waar mijn dochter werkt komen dezer dagen flink wat interimmers tijdelijk werken. de meeste zijn nog te lui om hun gat af te vegen, wie gaat die hun pensioen betalen? is gebeurt dat men de moeder van de 'tijdelijke' optrommelde om het heerschap op betere gedachten (en prestaties) te brengen. het mens was rood van schaamte. zo is de jonge mens tegenwoordig: moeten alles hebben, maar willen er liefst niks voor doen.

Gepost door: fee | 08-08-07

Ja, ik weet het fee. Mijn 17-jarige kleinzoon is ook niet van de vinnigste. Gelukkig is hij een 'brave' luiaard. Hij trekt geen messen, steekt niemand neer, steelt geen sacochen en overvalt niemand waar hij eventueel zijn kickbox ervaringen kan op uitproberen. (Omdat hij te lui is om aan kickboxen te doen waarschijnlijk).
Zijn computer, zijn vrienden en meisjes ('t kan ook omgekeerd zijn...) zijn zowat de enige interesses die hij momenteel heeft.

Gepost door: Janice | 08-08-07

leve den troep Het afschappen van "den troep" was een grote blunder..daar leerde je iets doen ...tegen je goesting...een beetje dicipline en dergelijke bijbrengen kon zeker geen kwaad...Het is mijn overtuiging Janice als je kleinzoon een jaartje bij de soldaten zou vertoeven ...je zou hem niet meer herkennen !! en voor de Maroks wie niet bij den Belgische troep wil ...geen Belg meer..weer een probleem minder en idems Maroks !!

Gepost door: Rene | 09-08-07

@Gina,

1) Niet alle marokanen zijn criminelen, uiteraard. De meesten vragen zelfs niet liever dan dat we moskeeen niet in de steden plaatsen (in mechelen waren de allochtonen niet te spreken van een moskee in hun straat) en dat we 'hun' criminele jongeren zwaar zouden aanpakken.

2) De reden waarom blanke vlaamse mannen niet durven ingrijpen is vanwege de politiek, media en de rechters in dit land. Als je kwasi ongestraft iemand mag doodschoppen omdat hij je terechtwijst, daarna publiekelijk wordt aan de schandpaal gehangen door de media (humo) en de advocaten van de daders, dan heb je eigenlijk geen keus meer. Nietsdoen is de boodschap voor de vlaamse blanke man.

Gepost door: Den Amerikaan | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.