08-08-07

"Aanslag in Brussel is kwestie van tijd"

Ongeveer 8 jaar geleden vertelde een Israëlische vriendin mij dat België afspraken had met terroristen en andere fundamentalistische groeperingen dat ze in ons land welkom waren, zowel om onder te duiken, als om te vergaderen of plannen voor te bereiden, zolang er maar niets gebeurde in dit land. Geen bom zou hier ooit ontploffen. Kritiek en politieke dwarsliggers zouden in de kiem worden gesmoord.

Geloven deed ik het niet echt, alhoewel hier opvallend veel terroristische leiders en groepringen gemeld en gezien werden die men telkens ongemoeid liet. (Of zelfs hielp ontsnappen zoals bv. Erdal).
In dit artikel staat echter net hetzelfde...

Knack - 08/08/2007 14:00

Marokkanen.

Oorlogscorrespondent Arthur van Amerongen is er sinds zijn studietijd in Amsterdam aan verslingerd. Nadat hij afstudeerde, werd hij jarenlang oorlogscorrespondent in het Midden-Oosten. Het afgelopen jaar dook hij onder in de Brusselse moslimwereld in Brussel. Zijn boek BXL EURABIA is even verbluffend als hallucinant.

LEES HIER VERDER

22:05 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hind Fraihi Die journaliste Hind Fraihi riep dat een paar jaar geleden toch ook al in Het Nieuwsblad? Ondertussen is er nog geen voetzoeker ontploft.

En dat Marokkanen in Brussel meer marginaliseren dan in Amsterdam komt gewoon door onze unieke eeuwigdurende dop, waardoor ze geen werk zoeken en dan maar marginaal worden. Een mens moet iets doen in het leven nietwaar.

Voor de vele Polen die in Belgie wonen wordt geen cent uitgegeven aan integratie, pampers of 'gelijke-kansen-beleid', toch hoor ik geen enkele Pool klagen, marginaliseren, of radicaliseren. Die werken gewoon, blijkbaar een gruwel voor Maroc's.

Gepost door: Jef | 09-08-07

@jef
nogal goed dat er nog geen voetzoeker ontploft is!de moslims mogen hopen dat het nooit gebeurt! dat zou in molenbeek, anderlecht... nogal een kettingreactie teweeg brengen mijn gedacht!!
zoiets als het vuurwerk in Enschede in 2000!

Gepost door: jos | 09-08-07

een boek dat ik me zeker zal aanschaffen...ik heb reeds dergelijke boeken in mijn bezit en ze zijn angstaanjagend...die Moslim gevaar wordt wel degelijk heel erg onderschat,het zou verplichte lectuur moeten worden voor de roodjes en groentjes en andere groot moralisten verdraagzame bepamperaars...Ik hoop dat het Piano-gedoe met heel zijn verzet ook eens iets anders leest dan anti VB lectuur met zijn vermeende vreemdelingen haat..als hij daartoe de moed zou hebben dan stappen we misschien samen op in de anti Islaaaaaaaaam betoging op 11 september !!

Gepost door: Rene | 09-08-07

Ik ben begonnen aan dit boek. (Zie link) In feite wou ik het houden voor op het vliegtuig, maar ik vrees dat het uit zal zijn vooraleer ik vertrek.
Het is een aanrader. Een zeer realistische thriller.
Bovendien is de auteur een bijzonder sympathieke man. Sedert ik over zijn boek schreef mailen we elkaar regelmatig.

Je kunt het boek bestellen via internet.
http://www.freemusketeers.nl/

Gepost door: Janice | 09-08-07

Jef: "Die journaliste Hind Fraihi riep dat een paar jaar geleden toch ook al in Het Nieuwsblad? Ondertussen is er nog geen voetzoeker ontploft."

Omdat we genoeg toegevingen doen, hé Jef!?!
Maar wat als er eentje zijn 'eigen agenda' volgt, zoals de journalist schreef? Eentje die vindt dat we er niet genoeg eieren onder leggen?
Wat zal er dan gebeuren?

Gepost door: Janice | 09-08-07

Betoging verboden Burgemeester verbiedt anti-Islambetoging in Brussel

Thielemans: "Gevaar voor de openbare orde is te groot".

De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans verbiedt een betoging tegen "oprukkende islamgebruiken". Hij heeft dat beslist na overleg met de politie en andere diensten. Thielemans vreest dat het tot incidenten zou komen tussen de betogers en de allochtone bevolking uit de buurt en zijn stad. (hln)

Gepost door: Jef | 09-08-07

Verboden??? Is betogen geen democratisch recht?

Gepost door: Janice | 09-08-07

Rechter Betogen is een democratisch recht, maar het recht van moslims om niet geprovoceerd te worden is nog eh ... rechter.

Niemand zal aan het linkse stemvee raken. Daar hebben de rattenvangers heel veel voor over.

Gepost door: Jef | 09-08-07

no islam in Belgium ; moslim : Met Ons Samen Leven Is Moeilijk , lees deze blog en vul ook de poll vragen in.

Gepost door: braveheart | 01-09-07

www.bloggen.be/ammo

Gepost door: braveheart | 01-09-07

MOSLIM MOSLIM : Met Ons Samen Leven Is Moordend.

Brussel: moslim doodt bejaarde belg met mes. Bijlange niet zo erg als andersom ntl.

Gepost door: anoniem | 01-09-07

De commentaren zijn gesloten.