10-08-07

Dar al islam

Sura 9:29: ”Bestrijdt hen die niet geloven in Allah, noch in de Laatste Dag, en die niet verboden stellen wat Allah en Zijn Boodschapper verboden hebben gesteld, en die niet zich voegen naar de wezenlijke godsdienst onder degenen aan wie de Schrift gegeven is, totdat zij uit de hand de schatting opbrengen, in onderdanigheid.”


Nu de ‘goeddoeners’ (democraten) meer te vertellen hebben in de Bush administratie werd beslist meer toegevingen te doen aan moslimlanden. Want praten helpt beter dan strijden, vinden zij.
Die strategie kennen we, het heeft zelfs een naam gekregen en werd in Europa gelanceerd door Louis Michel, “appeasement” wat zoveel betekent als toegeven om de agressor te sussen en te kalmeren.

Dat alsmaar toegeven heel gevaarlijk is, zullen we in de nabije toekomst nog wel merken. Want de (linkse) democraten in de VS hebben beslist om wapens te verkopen aan Saoedi-Arabië.

Terwijl in de islamwereld de haat tegen het westen toeneemt en de Jihadgroepen en terroristische aanslagen over de hele wereld gefinancierd worden door Saoedi-Arabië hebben de democraten in Amerika beslist dat toegeven een betere strategie is dan ertegen strijden. Met als gevolg dat ze de verkoop van wapens aan Saoedi-Arabië hebben goedgekeurd vorig weekend.

Dat Israël er niet gerust in is spreekt vanzelf, maar wij moeten net zo min gerust zijn over wapens in handen van een land dat elke terroristische aanval financiert , en alle families van martelaren levenslang onderhoudt. Saoedi-Arabië, Iran en Syrië vormen samen de drie meest gevaarlijke landen voor het westen.


Two major arms sales were announced over the weekend. First, the US announced that it is planning to sell Saudi Arabia $20 billion in advanced weapons systems, including Joint Direct Attack Munition kits or JDAMs that are capable of transforming regular gravitational bombs into precision-guided "smart" weapons. “

20 miljard in geavanceerde wapens…

Om de oppositie te paaien meldde Bush dat hij van plan was om de jaarlijkse militaire steun aan Israël te verhogen met 25% vanaf volgend jaar en dat hij eveneens hoopt dat de steun aan Israël zal worden gehandhaafd door de volgende administratie.
(Maar wat zal er gebeuren als dit niet zo is???)

Moeten wij ons zorgen maken? Ja, natuurlijk moeten wij ons ook zorgen maken.
Zeker in Europa, waar iedereen met open armen wordt ontvangen en toestemming krijgt om haatmoskeeën te bouwen zoals in Engeland, waar niet wordt gebeden maar haat wordt gepropagandeerd.

BEKIJK DEZE UNDERCOVER BEELDEN DIE WERDEN OPGENOMEN IN ENGELAND

Blijkbaar is dit alarmerend bericht niet voldoende, want de koude oorlog tussen de VS en Rusland herleeft helemaal wanneer ook Rusland wapens gaat verkopen aan Iran.


The second arms sale was the reported Russian agreement to sell Iran 250 advanced long-ranged Sukhoi-30 fighter jets and aerial fuel tankers capable of extending the jets' range by thousands of kilometers. Russia's massive armament of Iran in this and in previous sales over the past two years make clear that from Russia's perspective, all threats to US interests, including Shi'ite expansionism, work to Moscow's advantage.

Waarvoor hebben ze die wapens en lange afstandsraketten nodig? Toch niet om op het eigen volk te schieten?

De tijd van Truce (= uitstel van Dar al-Islam) is weldra voorbij, de tijd van Jihad (heilige oorlog) is aangebroken om te komen tot Dar al-Islam (vrede over heel de wereld in het huis van de islam). Dan bestaat er geen Dar al-Harb = Huis van oorlog (ongelovigen in het westen) meer.


14:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Niet alarmerend Bewapening van moslims met ultramoderne wapens vind ik niet zo erg: ze zijn toch te dom om ze doeltreffend in te zetten. Herinner u de egyptische luchtmacht die één dag voor ze ging ingezet worden, op de grond vernietigd werd door Israel. Ze waren vergeten om ze te verspreiden of om ze verdekt op te stellen, nadat ze de oorlog hadden verklaard. Oeps, kleine vergissing.

Ook hun bommenleggers in het westen bakken er niet veel van: de ene na de andere bom weigert dienst. Dan zwijg ik nog van de munitiedepots die de lucht invliegen vanwege de hitte, of bommen die in hun eigen handen ontploffen omdat ze op de verkeerde knop hebben gedrukt.

Neen, met wapens kunnen de moren ons niet verslaan.

Gepost door: Jef | 10-08-07

Hoog Dat de radicale moslims iets over hebben voor hun beminde sekte, bewijst dit actiefilmpje, per toeval gemaakt door Harald Doornbos, bij het vluchtelingenkamp in noord Libanon. Kijk hoe hoog ge kunt vliegen als er een bom onder uw gat ontploft, en hoe rap die mannen bij hun 72 maagden zijn.

Gepost door: Jef | 10-08-07

niet begrijpend ik bekijk het gebeuren in de wereld, het alles overheersende gekakel over moslims en de islam, en ik begrijp er niets van.
hoe kan in deze moderne tijden van wetenschap en ontwikkeling een belachelijk iets als de islam iets te betekenen hebben?

er zijn jonge moslims die denken dat er ooit een man is geweest die op een paard vanuit Jeruzalem een bezoek heeft afgelegd aan de hemel.

en ik die dacht dat alle mensen gezegend waren en zijn met toch een minimum aan verstandelijk inzicht.
Het idee dat alle culturen gelijk en gelijkwaardig zijn, is natuurlijk onzin. Sommige culturen maken het mensen makkelijker om vooruit te komen in het leven – om bij te dragen aan volksgezondheid, technologie, hygiëne, vervoer, onderwijs, rechtssysteem, wetenschap – dan andere.
echt, ik begrijp zoveel domheid niet.

dood en moord voor een onbestaande godheid, voor de verhalen van een gestoorde maniak, nu, in deze verlichte tijden. misschien ben ik ook dom en niet mee met wereld en leven, hoe kan dit allemaal?

Gepost door: fee | 10-08-07

Verveelde goden Het antwoord is simpel, Fee: de wereld werd geschapen door verveelde goden (Aaron Grünberg), en die willen actie zien.

Gepost door: Jef | 10-08-07

Vliegende terrorist Jef, is het dan niet extra gevaarlijk om ze ginder te bewapenen? Misschien willen ze wel een raket op één van hun buurlanden afvuren en komt hij wel bij ons terecht.

Gepost door: Janice | 11-08-07

Kalifaat Moslimactivisten roepen op tot islamitische staat
ANP


JAKARTA - Ongeveer 100 duizend moslimactivisten hebben zondag op een conferentie in de Indonesische hoofdstad Jakarta opgeroepen tot de vorming van een kalifaat, een land waarin de hele moslimwereld is verenigd.

afbeelding Oproep tot kalifaat


De conferentie, georganiseerd door de omstreden Hizb ut-Tharir (Bevrijdingspartij), zou de grootste bijeenkomst zijn van moslimactivisten uit de hele wereld ooit.


--------------

Let wel: "een land waarin de hele moslimwereld is verenigd." Dus niet alleen alle moslimLANDEN, maar gewoon alle MOSLIMS, dus ook 'Nieuwe Belgen', 'Nieuwe Nederlanders' enz. Zij zouden dus ook onder een vreemd bestuur vallen (is nu trouwens ook al zo voor Maroc's en Turken).

Maar geen nood, vlg Links is dit een zeer kleine minderheid die er zo over denkt, het bespreken niet waard. Tiens, waren de duitse soldaten die ons land binnenvielen ook geen 'kleine minderheid'?

Gepost door: Jef | 12-08-07

"De groepering is in veel landen in de islamitische wereld en enkele Europese landen verboden. In Centraal-Azië zitten honderden leden in gevangenissen. De Indonesische overheid had een aantal belangrijke sprekers geen toegang verleend."

In België ook?

Zoiets moet op Europees vlak verboden worden.

Gepost door: Janice | 12-08-07

Vrouwen Wat weer opvalt in de BBC-world reportage over het gebeuren in een voetbalstadium: de overgrote meerderheid vh publiek zijn vrouwen, het lijkt wel een kopvoddenplantage. Terwijl de sprekers en de stoottroepen vd islam mannen zijn, zijn de vrouwen de basis, de stuwende kracht achter de sekte.

Gisteren nog gezien op tv: een palestijnse moeder zo fier als een gieter bij het graf van haar zoon, op haar aandringen als martelaar gestorven. "Het is als slagen voor het ultieme examen; iedere moeder zou toch fier zijn?"

Gepost door: Jef | 12-08-07

ik heb een paar reacties gelezen, jef je hebt het over wapens en het gebruiken van wapens door moslims ... ik vraag me af wie is dom diegene die gedwongen is om die wapens te gebruiken of diegene diede wapen s gemaakt heeft om zijn huis aard te vernitigen???

Gepost door: samira | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.