10-08-07

Grote betoging in Brussel tegen islamisering van het westen - we gaan toch!!!

5a_s

3


12

Op 9/11 – in onze taal 11 september 2007 – zal er een grote betoging tegen de islamisering van het westen plaatsvinden voor het Europees parlement te Brussel. Ondanks de tegenwerking van burgemeester Thielemans (PS) die de betoging wil verbieden gaat ze toch door.

De betoging is een initiatief van een Deense niet-politieke organisatie http://sioe.wordpress.com/brussels-demo-2007/

Er komen deelnemers aan de betoging uit alle hoeken van de westerse wereld. Het nog tegenhouden is onmogelijk, want vanuit Zwitserland is er al een grote groep ‘te voet’ onderweg om hier op 11 september aan te komen.

Thielemans, die in Brussel verkozen werd vanwege zijn dhimmyhouding tegenover het PS-kiesvee dat bijna uitsluitend uit moslims bestaat, beweert dat hij niet kan instaan voor de veiligheid van de betogers. Eigenaardig toch dat een hoofdstad van Europa niet kan instaan voor de veiligheid van haar Europese burgers, maar een kleine stad zoals Rostock in Duitsland het wel kan wanneer duizenden links extremisten komen betogen tegen de G-8. Wanneer Brussel dat niet kan, dan is ze de naam Europese hoofdstad niet waard.

Thielemans heeft zelfs het lef om bezorgde Europese burgers te vergelijken met een eerder verboden betoging van een Turkse communistische en terroristische organisatie DHKP/C waarvan de deelnemers meestal met verborgen gezicht meelopen. KLIK HIER

banner
DHKP/C betoger


Thielemans heeft natuurlijk andere zorgen. Hij wil en mag niet tegen de haren van zijn moslimkiezers instrijken, dat kan hem stemmen kosten.

In ieder geval… WE GAAN!!! Lees ook de site van Bart Debie http://bartdebie.typepad.com/

Vertel het aan iedereen en kom met zoveel mogelijk om deel te nemen aan deze betoging. Het is niet alleen in uw belang, maar vooral in het belang van uw kinderen, kleinkinderen en allen die na ons komen. Laat ons voor één keer het nodige lef hebben om te zeggen waar we naartoe willen met Europa, en daar kan van geen islamisering sprake zijn.

Er zal ook één minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis van de slachtoffers van 9/11 en alle slachtoffers die er vóór en na zijn gevallen. Maar ook dat wordt verboden door de Brusselse dhimmy. Na de aanslagen van 11 september reden moslims dolgelukkig claxonerend door Brussel. Dat was wel toelaatbaar, maar veel ruchtbaarheid mocht er niet aan gegeven worden. In het VRT-nieuws van 1300 uur werd het vermeld, daarna niets meer... Meer nog, het werd ontkend. Laat ons samen het taboe op deze problematiek verbreken. Allen daarheen!!!


muslim_dominate

00:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Volgens je link gaat de manifestatie door op 11 september. Wat is het nu?

Gepost door: Tissuebox | 10-08-07

Lees ook op http://bertdeckers.skynetblogs.be

Groeten,

Bert Deckers

Gepost door: Bert Deckers | 10-08-07

VETGEMEST DOOR DE ISLAAAAM Janice is het nu op 9 of 11 september..Ik zou daar niet graag alleen staan betogen..slechts ene demonstrant gaat niet veel indruk maken ...goed dat we ons niet laten afschrikken door dat halal brussels kieken ... wordt er extra vervoer voorzien ?

Gepost door: Rene | 10-08-07

9/11 - stom natuurlijk!!! Ik heb het gewijzigd want daar alleen van uwen tak staan maken, maakt inderdaad niet veel indruk.

Gepost door: Janice | 10-08-07

Volgens mij is het 11/9 de amerikanen plaatsen eerst de maand en dan de dag 9/11 = september/11. Het zou dus moeten zijn 11 september indien men de aanslagen wil herdenken.

Een foutje die -geloof me- veel wordt gemaakt.

Gepost door: Den Amerikaan | 10-08-07

Thielemans Thielemans heeft een fles champagne laten knallen toen de paus gestorven is. Het is nu niet dat ik zo dol ben op de paus, maar daarmee laat hij wel zien dat hij geen relletjes verwachtte uit de katholieke hoek. En nu ineens bij een demonstratie tegen de Islamisering van Europa heeft hij die vrees wel. Walgelijke vent!!!

Gepost door: vermeulen E | 10-08-07

Bekeerd De meeste linkse toppolitici, van liberalen, socialisten, groen en spirit dus, zijn al lang stiekem bekeerd tot de islam. Wanneer men dit gegeven in het achterhoofd houdt, wordt veel duidelijk.

Gepost door: Jef | 10-08-07

9/11-11 september 2007 Allen naar Brussel als Vlaamse Tempelridders,om duidelijk te maken dat de Nieuwe Kruistocht er zit aan te komen.Niet om de "heilge" plaatsen te zuiveren van de Islam,maar deze keer om ONS huis,Europa,te beschermen!

Gepost door: ruzgar | 10-08-07

petitie teken hier een petitie tegen het verbod om te demonstreren.

Gepost door: fee | 11-08-07

waar is het nu juist te doen zou er ook eens iemand kunnen zeggen vanwaar de betoging begint,en hoe we er het beste kunnen geraken. Want ik hoor dat het op verschillende plaatsen zou beginnen,...waar is het te doen? moeten we afstappen aan brussel centraal en dan naar....?

Gepost door: braveheart | 01-09-07

Keulen De betoging zal dorgaan in Keulen ipv in Brussel.

Omdat het schandaal toch een beetje te groot werd, heeft Fat Freddy de AEL gevraagd om ook niet te komen betogen in zijn stad op 11 sept.

Autochtonen die niet, en moslims die wel mogen betogen in de hoofdstad van Europa, het werd stilaan wereldnieuws.

Gepost door: anoniem | 01-09-07

Hahaha die betoging is ni op ne vette uitgedraaid ge hebt ulle allemeel een pakske belachelijk gemaakt. vooral die apen van het VB.

Gepost door: Riet | 30-09-07

@Riet Sorry,maar ge moogt de apen ni beledigen!!!
Ze hebben geprobeerd zich in 't nieuws te werpen, ze (ons Janicke) vergelijkt het zelf met Myarmar. Triest hé, da volk heeft nergens respect voor!!!! Maar ja wa wilde... En nu sevens (as ze wakker zijn) dan gaan ze me verwijten voor nen spa'er.

Gepost door: RR | 30-09-07

De commentaren zijn gesloten.