10-08-07

Straf voor pedofielen in Iran - "Meneer Dutroux" mag blij zijn dat hij hier woont.

sura 5:38: ”En de dief en de dievegge, houwt hun handen af tot vergelding van wat zij verdiend hebben, als een voorbeeld van kastijding van Allah. EN ALLAH IS GEWELDIG EN WIJS.”


(Onderstaande foto's zijn niet voor gevoelige lezers).

Deze man had in Iran 200 kinderen (jongens en meisjes) misbruikt. Hij kreeg eerst 100 zweepslagen en werd dan opgehangen.
Zoals het bij ons in de middeleeuwen een feest was om criminelen op te hangen, hoofden af te hakken of heksen te verbranden, is het blijkbaar in Iran nog steeds een feest dat heel wat kijklustigen trekt. Maar verder zijn ze een beschaafd volk waar Rusland met een gerust hart lange afstandsraketten kan aan verkopen.


image001image002image003image004image005image006image007image008image009image010
islam_europe

15:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

FDW zal nog eens naar marokko (of iran) moeten gaan om dat krapuul thuis hun straf te laten uitzitten ( of uithangen)

Gepost door: jos | 10-08-07

Laten doen Ze doen maar, ik heb daar niks tegen. Het is hun land, als zij door de eeuwen heen ondervonden hebben dat hierdoor de criminaliteit het best in bedwang kan worden gehouden, waarom niet? Dood door een inspuiting of levenslang in het cachot is ook niet prettig, en dit heeft zeker een meer afschrikwekkend effect. Straf er één en voed er 100 op, is wel de bekendste oneliner van Mao.

Iran is een vreemd land: de helft vd mensen ziet er vreselijk arabisch uit, dwz met zwart krullend haar, onstuitbare baardgroei, zwarte kopvodden en kleding, en een van haat verwrongen gezicht als het over ongelovigen gaat, en de andere helft lijkt mij bijna europees van opzicht. De naam 'Ariers' zou trouwens uit Iran stammen. Hoe die twee volkeren gaan kunnen blijven samenleven is mij een raadsel.

Gepost door: Jef | 10-08-07

opnieuw collaboratie en verzet Bijna op hetzelfde tijdstip dat ruimteveer Endeavour zich koppelt aan ruimtestation ISS ,de zoveelste hoogtechnologische stunt van ons westers denken.....krijgt een man ..100 zweepslagen om nadien te worden opgehangen onder het oog van honderden kijklustigen die er een volksfeest van maken...........................
Dat is nu het verschil tussen de Islaaaaam en onze BESCHAVING , het verschil tussen wij en zij..en tegen die Islaaaaaam die ons willen terugvoeren naar de donkere primitieve tijden zouden wij niet mogen protesteren te Brussel op 11 september onder een vals excuus ..omdat die Islaaaaam vetgemeste hallal kip vreest voor rellen ,zo precies of andere toegelaten betogingen zouden allemaal "relloos"zijn.

Ik voel mij plots heel intelligent , bijzonder geestelijk superieur ,ik voel mij bijna een tweede prof Vermeulen als ik mij vergelijk met ne Thielemans een Yves Desmedt, Vera Dua ,Janssens en de zoveeel andere politieke "l(ij)ders woordvoerders hun aanhangers en slaafjes!
Trouwens ik heb nog geen enkele reactie gezien in verband met het verbod op de geplande betoging .. van.. Groen , Rood enz.. die allemaal de mond vol hebben nopens mensenrechten ,verdraagzaamheid enz....
Het is toch voor iedere weldenkende mens "duidelijk" dat deze betoging niet gericht is tegen hun godsdienst...helemaaaaaal niet. Het zou hetzelfde zijn als gaan betogen, dat Sint Niklaas niet bestaat... maar in werkelijkheid Ma en Pa is.
We beleven in dit land ,voor zolang het nog bestaat.. duistere tijden de democratie gaat verloren ,Justitie ,vrijheid van mening brokkelen af...men kan terug woorden gebruiken zoals Collaboratie , verzet ,vrijheidsstrijders...want we hebben na meer dan 60 jaar terug een vijand de geest van de Islaaaaaaaaaaam en bijhorende landverraders.

Gepost door: Rene | 11-08-07

we worden bezet door deze gasten , dsu hebben we het recht om ons goed en bodem te beschermen , of niet??

Gepost door: carolus | 17-08-07

ik ben geboren op t einde van de tweede oorlog en ken het alleen uit boeken en de familieverhalen;
nu sinds al wat jaren weet ik hoe het voelt om in bezet gebied(t kiel) te wonen

Gepost door: carolus | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.