13-08-07

Lezen van Koran niet goed voor gezondheid

Volgens Hans Jansen, arabist en hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht, moeten we de koran niet gaan verbieden, maar juist verplichten. Iedereen die zich op het Nederlandse grondgebied bevindt, dient onverwijld de Koran te gaan lezen. Briljant!! Dit is echt de meest briljante opmerking over de koranaffaire... LEES HIER VERDER

Commentaren

De korte pijn Hans Janssens heeft meer dan gelijk, verbieden helpt niets, dus: openleggen op de vivisectietafel en ontleden, bespreekbaar maken eventueel en weerleggen waar nodig, verkoop dat boek in de WIBRA aan de prijzen van De Sleghte en verdeel het in blanke- en concentratiescholen met een voorwoord van Staf Nimmegeers om alles te relativeren, een niet-bindend goedkoop uitzicht te geven.
Maar dan komt het volgende aspect: er moet mee kunnen gelachen worden zoals de dappere helden van de linkse kerk pastoors en nonnekens erdoor sleuren.
Of... men moet respect betonen voor de twee, maar dat is een te veel aan moed en intellectuele eerlijkheid gevraagd aan onze linkse brallers en zou als dekmantel kunnen dienen.

Daar niemand met een gezond greintje verstand nog wil dat er weer eens twee, drie of meer generaties van de correcten de tijd/respijt krijgen om nu weer eens de volgende methode te testen waarbij autochtonen en goed ingeburgerden wééral eens dertig jaar op de punten van hun tenen zullen moeten lopen, tot de 'gematigde' moslims eventueel hand in hand met ongelovigen tegen het extremisme zullen betogen, daar niemand wil wachten tot moslims zich ondertussen voortgeplant zullen hebben tot een incontournable pressie getal, time are children nietwaar, zou het beter zijn om ineens de boel op tafel te gooien en tot reacties te verplichten. Boel komt er sowieso van, en altijd zullen die van de 'vredelievende' godsdienst op hun onverdienstelijke, profiterende lange tenen getrapt zijn. Dan liever met open vizier en geen selectieve laffardij zoals links al dertig jaren doet en vooral de laatste jaren om hun falend geëxperimenteer met levende mensen, waarbij de ene als kannonenvlees dienen door de verhoogde criminaliteit, en de anderen zich bevestigd zien als onaanraakbaren in hun driestheid en de seutachtigheid van een zelfvernietigend westen.

Gepost door: Jade | 13-08-07

Ik ben het volledig met u eens, alleen betwijfel ik ten zeerste of de moslims ( en de linkse politici) ooit bereid zullen zijn om erover met 'open visier' in dialoog te gaan. bij de eersten omwille van hun mateloze arrogantie en bij de tweede partij omwille van hun kruiperigheid, verborgen achter hun masker 'racisme'!

Gepost door: jos | 13-08-07

Muskens De knotsgekke bisschop van Breda, Muskens, stelt voor dat we met z'n allen God 'Allah' noemen, om de 'verstandhouding tussen de bevolkingsgroepen te verbeteren'. Waarom een katholieke hoogwaardigheidsbekleder zelfs het alternatief niet overweegt, nl dat nieuwkomers hun Allah ook 'God' zouden noemen, komt niet eens bij hem op. Met zulke bietekwieten zit het westen dus opgescheept. Geen wonder dat de moslims ons verachten en misprijzen.

Nog een uitsmijter vd halve zool: "Iemand die arm is en honger heeft, mag een brood stelen". Hand kwijt bij de moslims, mijnheer pastoor, denk daar maar eens aan, voordat die dief u een proces aandoet wegens ophitsing.

Gepost door: Jef | 13-08-07

De Kracht vd Sekte Hoe een jonge duitser ten prooi valt vd grootste sekte ter wereld: 'Koran im Kpdf", 4 delen, samen 45 min.

Gepost door: Jef | 13-08-07

Rusland Dat de moslims niet alleen iets hebben tegen het westen, maar tegen de hele wereld, is al lang bekend. Gisteren dus weer een aanslag op een trein in Rusland, die tegen 180 per uur reed. Als bij wonder zijn er niet veel meer slachtoffers. Maar de gekwetsten hebben één grote troost: volgens de standaard linkse verklaring werd de aanslag gepleegd door een zeer kleine minderheid, niets om ongerust over te zijn dus.

Gepost door: Jef | 14-08-07

off topic, maar wat is er nu eigenlijk gebeurd met de staatsgreep, je weet wel die halve garen en al die wapens, wanneer gaan we die ne keer zien krijgen ???

Het laatste nieuws dat ik had is dat er nog 1 persoon vastzit. Zijn ze al in beschuldiging gesteld en zo ja waarin dan ?

Gepost door: Den Amerikaan | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.