13-08-07

Meer democratie in Turkije dan in de Europese hoofdstad?

dyn007_original_640_127_gif_2526183_61691d39a5c2eb27fec114fc5b77bd62

Reactie Jef

"Merkwaardig toch dat in het islamitische Turkije in mei 2007 één miljoen mensen ongestoord mochten demonstreren tegen de islamisering vh land, en dat dat in de hoofdstad van een tot voor kort christelijk continent niet mag."


Op 11 september vertrekt de betoging tegen de islamisering om 12 uur vanaf het Europees parlement. Er werden geen bussen voorzien, met de trein is de beste oplossing want eigen vervoer is niet aan te raden. Tegenbetogers zullen er zeker zijn - namelijk Belgische nationaalsocialisten hand in hand met de vertegenwoordigers van the religion of peace.

12:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

anders gaan stemmen volgende tekst verschenen op NederOpinie wil ik de lezers niet onthouden :

De tijd dat u en de rest van Nederland (en België) het zich kan veroorloven om op een gematigde politieke partij te stemmen die slechts (met de mond) verzoening predikt is voorbij. Evenals de tijd voorbij is om te stemmen op een partij die denkt allerhande uitwassen te kunnen veroordelen en beteugelen met een symbolische tik op de vingers, het er tegenaan gooien van enorme sommen geld, meer begrip dan wijsheid en zogenaamde voorlichting.

De groepsverkrachtingen, eerwraken, antisemitisme, homofobie en verschillende vormen van vrouwenonderdrukking, enzovoort, enzovoort, enzovoort, vliegen ons tegenwoordig in toenemende mate laag over het hoofd. Het geloof in de illusie dat de deksel op de doos van Pandora zich weer laat sluiten zonder ons daar met al het gewicht op te werpen moet voorbij zijn. Het einde is anders zogezegd zoek.

Het is ronduit van de zotte dat hele bevolkingsgroepen feitelijk al min of meer ondergedoken leven. Joden durven in bepaalde, niet onaanzienlijke delen van ons land al niet meer openlijk Joods te zijn. Het keppeltje draagt men niet meer op het hoofd maar onder de jas en tegen het hart gedrukt. Hetzelfde gaat op voor homoseksuelen die wederom de kast in gejaagd worden. Niet alleen vrouwen met een islamitische achtergrond, maar ook westerse en verwesterde vrouwen die geen enkele binding hebben met de islam, durven niet meer in een leuk zomerjurkje de straat op uit angst voor aanvallen, (groeps)verkrachtingen en/ of tenminste voor hoer uitgemaakt te worden.

Er is slechts één optie. Namelijk het zondermeer en zonder aanzien des persoon keihard aanpakken en veroordelen van aanvallen op de vrijheid en blijheid die ons Nederland ooit zo kenmerkte. Hardere en hogere straffen, maar ook het uitzetten van ongewenste radicale vreemdelingen dient daarbij te horen. Geen lieve woordjes, steun en begrip meer voor hen die onze vrijheden verwerpen en onze wet met de voeten denken te kunnen treden.

Het, met name linkse, sprookje dat de tijd alle wonden heelt en alles uiteindelijk wel recht zal komen blijkt niets meer te zijn dan dat… een sprookje. We dienen te beginnen met het afstraffen van partijen die geen duidelijk en niet mis te verstane standpunt innemen, door niet langer op deze partijen te stemmen en/ of deze openlijk, en nu nog middels een keiharde polemiek te bestrijden. De straat hoort ons toe, het volk. Niet het gespuis dat door het gat in de dijk is binnen komen klotsen.

We moeten de straat dan ook terug nemen. Desnoods met geweld. En kunnen we binnen een afzienbare tijd geen politieke partij vinden die dit voor ons initieert, dan rest ons op den duur slechts één andere optie. Ik heb me lang afgevraagd wanneer het punt is aangebroken om daadwerkelijk verzet te gaan plegen tegen onze overheid en de fascistische vazallen die zij beschermd. Ik realiseer me dat deze tijd niet alleen reeds aangebroken is, maar we feitelijk al veel te laat zijn.

Persoonlijk wil ik deze situatie, uiteraard in de hoop dat ze zich laat verbeteren, nog enkele jaren aanzien. Hoe lang hangt geheel en al af van het tempo waarin de situatie zich verbeterd dan wel, en ik vrees veel waarschijnlijker, zich verslechtert. En anders rest ons, mij in ieder geval, niets anders dan daadwerkelijk de lieden, die onze rechtstaat ondermijnen, onze vrijheidslievende principes misbruiken of misbruik gedogen uit electoraal belang en onze democratische politieke samenstelling prostitueren om slechts haar eigen belang te dienen, op de flikker te geven. Ja desnoods fysiek !

Gepost door: fee | 13-08-07

Wilders Als het succes van Wilders doorgaat, zal zijn partij de PVV binnen een jaartje zo groot zijn als de PvdA. Wouter Bos ("De islam is hier en blijft hier! Godverdomme!" en: "Ik stuur mijn kind later naar een witte school. Je wil tenslotte het beste voor je kroost") kan dan terug met gas gaan leuren, zijn vroegere job bij Shell.

Gepost door: Jef | 14-08-07

@fee: de auteur van dat artikel mag zich gelukkig prijzen dat hij of zij in Nederland woont. Hier zou die, nog afgezien van de gerechtelijke stappen die hem of haar boven het hoofd hangen, al zeker gebroodroofd zijn.

Gepost door: Antichrist | 14-08-07

in den amigo ja, en naar wat ik lees over de heisa die Paul Beliën heeft gehad in verband met zijn artikel 'geef ons wapens' (of iets dergelijks) met het CGKR, vermoed ik dat ook het plaatsen van een 'slechte' tekst die je niet zelf hebt geschreven strafbaar is.
zodus, ikke binnenkort in den amigo?

Gepost door: fee | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.