11-09-07

Hoeveel wonen er in uw gemeente?

HIER kunt u nakijken hoeveel (en vooral welke) vreemdelingen er in uw gemeente wonen. Blijkbaar wint Antwerpen met 75323 inwoners van vreemde origine (illegalen niet inbegrepen).

00:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

sjonge sjonge .... die link heb ik al geplaatst toen gij op vakantie waart Janice meiske, niet gezien ?
--------------------------------------------------
daar juist nog eens de video gaan bekijken op de site van het Vlaams Belang over het hardhandig politie optreden tijdens de betoging in Brussel.
VRESELIJK! hoe de kopstukken van het VB geschopt en geslagen werden. Frank van Hecke hebben ze zelfs zijn handen geboeid met een koord gelijk bij ne gevaarlijke misdadiger.
moesten het godver moslimmers geweest zijn op die betoging de flikken waren gaan lopen, laat staan dat ze iemand hadden durven aan te raken.

het is hier gedaan in België, de vrijë meningsuiting telt niet als ge politiek INcorrect bent en tegen de linkse kermis. wat kunnen wij als onderdrukte Vlamingen nog doen tegen zoveel geweld en machtsvertoon?

en ondertussen zijn 'ze' bezig ons nog maar eens voor wat kleingeld te verkopen aan de walen want België MOET en ZAL blijven bestaan, lees de geldpotten voor de verraders moeten beschikbaar staan om in te graaien.

kunnen wij Vlamingen dit maar allemaal laten gebeuren?

Gepost door: fee | 11-09-07

den brave onozele vlaamsche mens We moeten dit wel laten gebeuren "fee" om de eenvoudige reden dat er teveel soorten van Vlamingen bestaat ,de groen Vlamingen ,de rode ,de gele,de blauwe, de spiritisten ,de NVaaers ,Vlamingen die beweren gezond verstand te hebben a la den dekker ..enz enz...we gaan er NOOIT komen ...de Vlaamse leeuw zit aan kettingen in zijn kot opgesloten.. zijn tanden uitgeslagen en hij brult zoals een overjaarse janet....en dat is rechtstreeks het gevolg van de Waalse politiek ,de echte machthebbers van dit land en de naieve brave Vlaamsche mens die ge nog van alles kunt wijsmaken ...en heel gemakkelijk manipuleerbaar ,zoals het was in het verleden en zoals het zal zijn in de toekomst...""Union fait la force heeft alleen betekenis in het Frans

Gepost door: Rene | 11-09-07

hoeveel werken er van? Bedankt voor het lijstje,maar graag had ik een lijst gezien van onze nieuwe inwoners die zelf voor de kost zorgen,en niet op onze kosten teren,dat is pas interesant?
androe

Gepost door: androe | 13-09-07

Nee Fee, ik heb het niet gezien. Nadat ik terug was uit verlof was er zoveel te lezen (en te wissen) dat ik het waarschijnlijk over het hoofd heb gezien.

Ja, Androe, zo'n lijstje zal wel niet worden vrijgegeven. Maar deze namiddag reed ik over de Turnhoutsebaan en het verkeer ging zeer langzaam. Het was pas iets over 16 uur en overal al file. Toen ik lette op de mensen in de auto's waren het vooral autochtonen die van hun werk kwamen. Op het voetpad flaneerden de allochtonen, stonden in groepjes met elkaar te praten en blokkeerden de rijbaan door gewoon dubbel te parkeren om even een praatje te maken met een andere allochtoon.
Geen wonder dus dat het OCMW van Antwerpen nog maar eens dringend 22 miljoen euro nodig heeft.

Gepost door: Janice | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.