13-09-07

Het verschil tussen Darfour en België

Volgens De Gucht zijn de problemen in België oneindig veel kleiner dan in Darfour. Dat is natuurlijk waar want ik schreef zelf al genoeg over Darfour in het verleden om het te weten. En ik tekende heel wat petities in samenwerking met een joods-Amerikaanse organisatie om VN troepen te sturen naar Darfour.

Sedert gisteren heb ik echter mijn twijfels of de problemen in België wel effectief zoveel kleiner zijn dan in Darfour. Problemen worden hier evenmin opgelost. We hebben politici zonder ruggegraat die de knoop niet durven doorhakken inzake de broodnodige staatshervormingen en politici die doodsbang zijn om moslims te ‘verontrusten’. Ze buigen en kruipen voor diegenen waarvoor ze bang zijn, en dat is niet het door hen ‘gehate’ Vlaams Belang die men zo graag als geweldenaars wil laten uitschijnen. Nee, voor ons is men niet bang omdat we democraten zijn die alles via legale weg doen. En dat weten ze maar al te goed.

Dat er dinsdagmorgen via de nieuwsuitzending werd gezegd dat ‘de betoging zou gedoogd worden als er geen geweld bij te pas zou komen en als de betogers gewoon zouden blijven staan en niet zouden proberen op te stappen’ was gewoon om ons naar daar te lokken. Alles was gepland.
Er werd ons van de partij uit op gewezen dat we enkel vanop de zijlijn mochten toekijken en zeker niet mochten provoceren en niet deelnemen aan de betoging. En dat deden we.
Desondanks werden we met een nooit eerder gezien agressie aangevallen en met zoveel machtsvertoon overbluft.
Ook al steken wij geen auto’s in brand, lopen we niet gewapend rond, vallen wij geen mensen aan en vernielen wij geen winkelruiten tijdens onze protestacties stonden er dertig pelotons te wachten op onze komst.

LEES OOK WAT SOSWATCH HIEROVER SCHRIJFT

De Waalse politiemacht was hier gisteren de janjaweed van de Belgische regering. Alleen de kamelen werden vervangen door paarden, bijtende honden, combi's, helikopters, legervoertuigen met mitrailetten en waterkanonnen.

We werden (nog) niet uitgemoord, maar wel vervolgd, vernederd, geslagen en mishandeld. En ik twijfel er geen moment aan dat wanneer we Vlaanderen effectief zouden loskoppelen van Wallonië, het leger zal worden ingezet tegen Vlaanderen. Het leger dat al een aantal jaren geleden volledig naar wallonië werd overgebracht. In Vlaanderen bestaan enkel nog een paar oude opslagplaatsen en medisch materiaal.

En net zoals de Arabische Janjaweed kan rekenen op de ‘Arabische bezetters’ die de regering uitmaken in Darfour, zal het leger ook hier kunnen rekenen op de steun van de regering.
Net zoals de Luikse politie en de bijna constant dronken en meest gekende hoerenloper van Brussel, burgemeester Thielemans (PS), nu eveneens kan rekenen op de steun van de uittredende regering en de gesubsidieerde media.

04:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

kwestie van tijd Janice het is mijn overtuiging dat dit optreden van den Thielemans verregaande gevolgen zal hebben...hij... en niemand anders heeft het bevel gegeven om het plein te "zuiveren" NIET de commissaris daar ben ik zeker van er was helemaal geen reden !!! politie onder bevel van politiek "trekt op niks" onze Tietemans heeft vergeten en vele onder zijn lakeien dat niet alleen VB een vertegenwoordiging had maar ook mensen zonder bepaalde politieke achtergrond die gewoon ,gedreven door hun overtuiging wilde betogen tegen die Islaam. Wat gebeurde zal de rechtse gedachte hoe dan ook versterken ,niet alleen Belgie ,maar heel de wereld heeft nu kunnen vaststellen hoe smerig Belgische politiek kan zijn en is... hoe ze de Islaaaam bepamperen,de tijdbom tikt...daarom stoor ik me ook niet meer aan postings a la "donkerrood" want die gaan mee ontploffen ,hun mening heeft geen enkele betekenis meer...

Gepost door: Rene | 13-09-07

Allez zeg, den ene VB'r die den andere steunt, citaten allemaal van andere VB'rs, zelfs de foto's e, de belekens allemaal van andere VB'rs. Ik krijg er bijkanst de tranen van in mijn ogen.

Gepost door: donkerrood | 13-09-07

Er staat in Menzo van deze maand een prachtig artikel met de titel 'Berichten uit la Flandre profonde', dat zou jij absoluut eens moeten lezen, donkerrood. (Als je het kunt begrijpen natuurlijk, want ik twijfel een beetje aan je intellect.
Maar als je het snapt, dan zou je niet alleen huilen van ontroering om onze samenhorigheid, maar uit schaamte vanwege je eigen gebrek aan kennis en domheid die je tot nu toe hebt tentoon gespreid.
Als ik zie wat jij schrijft, en ik vergelijk dat met citaten van Hitler, dan komt dat bijna op hetzelfde neer.
Hij adoreerde eveneens de moslims en wou dat heel Europa dezelfde moed zou hebben als zij, die zichzelf durven opblazen enkel vanwege hun geloof in een beter leven na de dood.

Stalin daarentegen had weer een ander prachtig idee! Hij wou apen laten paren met vrouwen om sterke soldaten te maken, maar het experiment mislukte.
Tussen haakjes...Wanneer blaas jij jezelf op?

Gepost door: Janice | 13-09-07

Ben je zeker dat dat experiment mislukte, Janice?
Waar komen al die linksen dan vandaan?

Gepost door: Bert | 13-09-07

bananen de oplossing Ja Janice ,Bert schijnt nog zijn twijfels te hebben maar ik ben er zeker van... dat Stalin experiment was een schot in de roos een succesverhaal..Het VB kan het proberen eerstvolgende zitting in het Vlaams parlement voor alle roodjes een "handje" bananen en ge zult zien ze zijn er dol op ,ge kunt ze volledig naar je hand zetten....
zelfs donkerekloot zouden we gelukkig en tam krijgen met een paar ciquitas

Gepost door: Rene | 13-09-07

WAT EEN SCHANDE! Wat er dinsdag in Brussel gebeurde was een grote schande!
BEESTEN van agenten
Een LAFAARD van een burgemeester
OORVERDOVEND stilzwijgen van de zichzelf democratisch noemende partijen...
Waar zat de man van het goed bestuur,
waar zat zijn opvolger met de rode t-shirt;
waar zat de heldhaftige NVA
waar zaten CD en allesbehalve v, (h)open VLD,
LDD, Spa en sprut, ...
Dit had Brussel nog nooit gezien (of ja toch op 26 maart 1955, maar toen waren er meer betogers en evenredig minder geweld)
maar nu is het duidelijk
BRUSSEL SLAAT ALLE RECORDS.
Terwijl er zovele moordenaars en struikrovers ongestoord door de stad lopen
worden vreedzame betogers op een talibaanse manier aangepakt.
OM VAN TE GRIEZELEN
OM VAN TE KOTSEN
OM HET VADERLANDS LIED TE ZINGEN (allee Leterme, hoe was dat ook weer: gij kent het naar het schijnt!)

want dit is het VADERLAND in AKTIE voor de rechtsgeaarde Europeanen.

ER DIENT GEEN ONDERSCHEID GEMAAKT TE WORDEN
tussen de wild om zich heen stampende Luikse agenten, al degenen die door hun stilzwijgen dit alles hebben goedgekeurd en de ministers van België en Vlaanderen.
Voorwaar een SCHITTEREND begin van de ramadan!

Gepost door: Crede | 13-09-07

donkerrode kloot den donkere rode (van zattigheid?) heeft wel een punt als hij zich verkneukeld aan de 'steunbetuigingen' van ENKEL VB'ers onder mekaar. omdat deze bebstek een verzamelplaats is van overtuigde Vlaams Nationalisten zeker. deze donkerrood doorbloede kan misschien ook effe de internationale berichtgeving omtrent 'het schandaal van Brussel' eens door lezen, he Hugo?

Flahaut heeft het WAALSE leger verschanst in franstalig België. de brave Vlamingen hebben massaal en braafjes hun wapens ingeleverd omdat dat moest, allemaal toeval? we zullen het zien, héél binnenkort als Vlaanderen zijn onafhankelijkheid eist.

tegenstellingen als 'rechts' en 'links' moeten wijken voor wat in Brussel is gebeurd, donkerrood zou kunnen beginnen om gewoon als 'mens' de feitelijkheden te beoordelen, als hij een mens is tenminste en niet zo'n opgefokte Stalin aap.

het VB en zijn aanhangers beschuldigen van fascisme, rasisme, nazisme en andere -ismen is makkelijk vals, als er iemand democratisch is en blijft dan is het rechts, geweld en kogels komen altijd van de linkerkant.

Dag Hugo

Gepost door: fee | 13-09-07

Ge moet zelfs nog geen... Ge moet zelfs nog geen Vlaams Nationalist zijn om symphatie te krijgen of om aan te sluiten bij het VB...een beetje rechtvaardigheidsgevoel is al voldoende...en inderdaad Crede .. geen enkele steun van die andere zogezegde Vlaamse partijen maar wees gerust dit blijft niet zonder gevolgen...en donkerrood die zit op een boomtak zijn bananen op te peuzelen...

Gepost door: Rene | 14-09-07

Janice in goed gezelschap... Zo was er ook een parlementslid van de Italiaanse Lega Nord of activisten van Nederlandse neo-nazigroepen. Op het neo-nazistische internetforum “Stormfront” stelt één van de opgepakten dat er in de cellen heel wat slogans werden geroepen. Daaronder ook “Jeugd Europa Revolutie, en dat veelal in het Frans”. De forumdeelnemer voegt er aan toe dat die “Walen er ook wat van konden”. Het ging daarbij wellicht om militanten van het neo-fascistische Nation dat wordt geleid door voormalig VMO-activist Hervé Van Laethem.

Het Italiaanse parlementslid Mario Borghezio (Lega Nord) kreeg een applaus van de andere opgepakten. Volgens een verslaggever op het neonazistische Stormfront viel een zelfde verwelkoming ook te beurt aan de “jarige Filip Dewinter en de partijleider Frank Vanhecke”.

Er bleken overigens wel meer neo-nazi’s aanwezig te zijn op de betoging.
Zo gaat het gerucht dat één van de gearresteerden Ben van der Kooi was. Dat is een Nederlander die eerder veroordeeld werd wegens brandstichtingen in onder meer een moskee in Rotterdam. Van der Kooi was jarenlang lid van het Vlaams Belang, in 2004 beweerde hij nog voor het vierde jaar op rij zijn lidmaatschap te hebben vernieuwd. Het VB moest zich evenwel van Van der Kooi distantiëren toen die werd veroordeeld.

Gepost door: donkerrood | 14-09-07

Janice in goed gezelschap... 'Gelukkig' weten we dat het Vlaams Belang zich regelmatig distancieert van hen waarmee ze rond de tafel zitten en 's avonds samen onder de wol kruipen. Ik moet daar dus niet van wakker liggen...

Gepost door: donkerrood | 14-09-07

De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”.

Lees meer op http://soswatch.typepad.com

Gepost door: R. Jarl | 14-09-07

dank U Islaam ? Jarl dat is nu een vraag die ik herhaaldelijk gesteld heb op het web van Bart Debie,waar vele "andersdenkenden" hun mening posten (gelukkig hebben we hier bij Janice maar éne idioot)
Wat heeft die Islaaaaam ons te bieden ,wat heeft hunne cultuur ons te bieden ,wat krijgen wij in ruil voor de miljoenen eurootjes die wij besteden aan hun onderhoud....niemand maar dan ook niemand kan me daar een antwoord op geven

Gepost door: Rene | 14-09-07

Dat er ook volk zou aanwezig zijn die we liever niet zien, was te verwachten. Maar hebben we niets mee te maken. Maar donkerrood, gaat wel kort door de bocht. Voor hem is iedereen die niet extreem links is gewoon extreem rechts. Een paar uren vastzitten? Het waren er wel bijna 8...

Persoonlijke aanvallen werden gewist.

Gepost door: Janice | 14-09-07

donkerekloot had zijn gelijkdenkenden eens in actie moeten zien bij de AFF betoging die ik als agent heb moge meemaken ,groter krapuul is niet denkbaar en ze kregen toen volop steun van onze bruin getinte broeders...donker en rood goed gekozen nick in het donker ziet ge dat schaamterood niet zo goed bij den Hugo

Gepost door: Rene | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.