15-09-07

Gazet van Antwerpen

Vandaag in Gazet van Antwerpen zeer goed interview met Filip Dewinter.
"Ik ben een rebel, en dat zal ik blijven", zegt hij in het interview. Wel...daar ben ik blij om want wij blijven dat ook tot we ons doel hebben bereikt!

18:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Pest Pest voor vlaanderen en Belgie...

Gepost door: Charlier jambe de bois | 16-09-07

Van jou wbestek Charlier: RATTACHONS BRUXELLES A LA WALLONIE EN FAISANT SAUTER LE CARCAN FLAMINGANT !

Das geen pest voor Vlaanderen ofwa?

Gepost door: Kristof | 16-09-07

BRUXELLES ET ENVIRONS MAJORITAIREMENT FRANCOPHONE???
Dat kan wel zijn alhoewel ik eraan twijfel of het ondertussen geen Arabisch is, maar het ligt op Vlaams grondgebied en blijft dus bij Vlaanderen. En als franstaligen inderdaad te dom zijn om Nederlands te leren, dan moeten ze maar in hun eigen staat gaan wonen, en dat is in PS-land Wallonië.

Zou 'monsieur' Charlier weten dat Waal vreemdeling betekent omdat zij in feite Romeinse achterblijvertjes zijn? Walen hebben trouwens vroeger Waals gesproken, een taal die men 'vuil Latijns' noemde. Het Frans hebben ze overgenomen van de vele Fransen die het gebied hebben ingepalmd.

Als de Walen het destijds hebben toegelaten moeten ze zelf maar weten, wij zullen het NOOIT tolereren.

Gepost door: Janice | 16-09-07

Mooi Janice. Woon je hier omdat je vaderland je ook niet meer wil? Walen zijn en blijven Belgen of je het nu leuk vindt of niet Brit.

Gepost door: RR | 16-09-07

RR Janice spreekt toch Vlaams? Vlamingen zijn geen racisten, nooit geweest! als dat Waals gespuis Vlaams wil leren praten en schrijven zijn ze hier ook welgekomen!
ze komen allemaal uit de Waalse wildernis rond Brussel wonen, wat bewijst dat: in Wallonië is niks te zien buiten een vuil frietkot en dus komen ze hun geluk en hun pree in Vlaanderen zoeken.
zonder zich te integreren natuurlijk en zonder enig respect voor hun nieuwe omgeving die hun nieuwe kansen bied.
eens ze met de meerderheid zijn, alle Vlamingen weggepest met hun arrogant optreden, eisen ze rechten, zo gaat dat volgens de Waalse normen.
op de Waalse feesten heeft monsieur Happart er voor gepleit de faciliteiten voor Vlamingen af te schaffen, faciliteiten die nu al alleen maar op papier bestaan.
ze hebben het ver gebracht die fransdolle Walen.
een echte Vlaming is geen Belg want een Vlaamse Belg was en is een onderdrukte vernederde Belg, een echte Vlaming is dezer dagen VLAMING.
en de Walen?
nog nooit hebben Vlamingen iets gekregen van de Walen, integendeel, ze stelen onze grond en verbieden onze taal, Walen Belg? ze mogen het van mij zijn, dat ze ophoepelen.

Gepost door: fee | 16-09-07

RR is een racistje? Mijn vaderland is en was en zal altijd Vlaanderen zijn.

Net zoals het bij mijn vader , diens vader en diens voorvaderen was.

Ik ben Vlaming en ben er fier op! RR hoort tot de soort die 'weg met ons' promoot.

Gepost door: Janice | 17-09-07

Fantasie gevraagd Walen zijn en blijven Belgen, tenzij het land splitst ntl, dan worden het gewoon walen. Beetje fantasie kan geen kwaad, Rolls Royce.

Gepost door: Jef | 17-09-07

Jambe de bois Zeg eens eerlijk, Charel de Gehandicapte, hoe de franstaligen zouden reageren als de vlamingen bv massaal de grensstreek achter de taalgrens zouden inpalmen omdat bouwgronden en huizen er goedkoper zijn dan hier, en als ze geen frans zouden willen leren, en nadat ze 50% vd bevolking zouden uitmaken, beginnen eisen dat die taalgrensgemeenten bij vlaanderen zouden aangehecht worden?

Zou dat allemaal zonder enige weerstand vd franstaligen kunnen gebeuren, houten poot? Wees eens eerlijk! Begrijpt ge ons nu een beetje, Charlier? Of zijt ge daar intelectueel niet toe in staat, zoals uw broeders?

Gepost door: Jef | 17-09-07

R ...ode R..idder Moest het gebeuren.....Moest het zo zijn dat Vlaanderen zijn onafhankelijkheid zou uitroepen ,zijn we binnen de kortste keren "bezet" gebied door La Walonie...Heel het Belgisch leger zit in de walen...wapens werden door Onkelinck van de burgers afgenomen ,omdat er een doorgeslagen zot in Antwerpen mensen vermoorde...en een voorproefje hebben we al kunnen zien op die betoging.... hoeveel respect ze hebben voor een Vlaming en hoe we verder zouden behandeld worden ,sedert 1830 is er nog niet veel veranderd...Voor dergelijk optreden b bestaan er wetten en de noemer is "racisme" maar dat is enkel van toepassing op " nieuwe Belgen " zeker niet op Vlamingen !!! wij zijn en blijven in hun ogen een minderwaardig ras een untermensch ,knechten ,goed genoeg om hun zakken te vullen ... RR is helemaal niet op de hoogte anders zou hij dergelijke onzin niet schrijven ,zijn ogen zullen pas opengaan als ze die dichtkloppen !!!

Gepost door: Rene | 17-09-07

Cartoons Odertussen is de zweedse cartoonist ondergedoken. Bij een gematigd moslimgezin of in een integratiebevorderende moskee neem ik aan? Veruit de meeste moslims zijn toch vreedzaam en tolerant?

Gepost door: Jef | 17-09-07

Rene @ Rene
Heel het Belgisch leger zit in de walen...wapens werden door Onkelinck van de burgers afgenomen

Niet iedereen is zo onnozel geweest van de geschatte 2.5 miljoen zijn er maar 100.000 debielen die hun gerief hebben laten vernietigen,de wet is ondertussen al enkele malen "aangepast" je kan overigens in Waver elke eerste Zondag van de maand gaan 'shoppen'daar kijken ze zo nauw niet

Gepost door: lowieke staal | 18-09-07

RR staat dat voor Rooie Rukker ?

Gepost door: lowieke staal | 18-09-07

Ik heb in ieder geval een anti Walen-spray gekocht ,ge kunt er insecten ook mee vernietigen .Inderdaad Lowieke ,hij rukt tot hij rood ziet,daarom hebben de socialisten "rood" als kleur gekozen...het is een partij van "rukkers" rukialisme

Gepost door: rene | 18-09-07

@ rene rukialisme ,een nieuw woord,goed gevonden Rene,dus volledig is het pseudo-intelectueel- socialistisch-rukialisme ,beter kan je de verdwaasde linkse meelopers niet noemen,zij vallen onder de noemer 'lachen is gezond'

Gepost door: lowieke staal | 19-09-07

Op de Walen hebben we trouwens nooit kunnen rekenen. Ook niet ten tijde van de Spaanse furie. Toen ze Antwerpen zouden komen helpen begonnen ze lustig met de Spaanse muiters mee te plunderen en te moorden.
Volgens mij iets wat ze weer eens graag willen overdoen, dat werd ons in Brussel wel duidelijk.

Gepost door: Janice | 19-09-07

"Of zijt ge daar intelectueel niet toe in staat, zoals uw broeders?"

Dit is een racistische uitspraak, of je dat nu ontkent of niet


"k heb in ieder geval een anti Walen-spray gekocht ,ge kunt er insecten ook mee vernietigen .Inderdaad Lowieke ,hij rukt tot hij rood ziet,daarom hebben de socialisten "rood" als kleur gekozen...het is een partij van "rukkers" rukialisme
rene
Rene.Kampers@skynet.be
19-09-2007, 09:03:09
@ rene

rukialisme ,een nieuw woord,goed gevonden Rene,dus volledig is het pseudo-intelectueel- socialistisch-rukialisme ,beter kan je de verdwaasde linkse meelopers niet noemen,zij vallen onder de noemer 'lachen is gezond'"


Wat een niveau zeg. Zijn dit die Vlamingen waarmee ik me verwant moet voelen? Ik haat extremisten, niet in het minst moslimextremisten, maar ik denk dat er vele moslims (aangepaste, ze bestaan!!) zijn waar ik dichter bij sta dan de schrijvers van bovenstaande prietpraat.

En het feit dat Janice zulke uitlatingen NOOIT wist is echt een jammere zaak, ze lijkt me nochtans helemaal niet zo extreem als enkele van haar bezoekers...

Gepost door: 1 van de 5 miljoen 'domme' vlamingen | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.