15-09-07

Vlagverbranding bij NV-A jongeren

vlag
In dit land mag je mensen half dood slaan en zonder aanleiding of enige vorm van proces urenlang opsluiten, je mag ongehinderd Amerikaanse vlaggen verbranden of op het hoofd van de Amerikaanse president plassen, maar een Belgische vlag in de fik steken mag niet. Niet wanneer het van Wallonië zou afhangen.

NV-A jongeren hadden een Belgische vlag in brand gestoken tijdens een bijeenkomst waarbij Herman Van Rompuy (CD&V) was uitgenodigd als speciale gast.

RTL en RTBF openden eergisteren hun avondjournaal met beelden die te bekijken waren bij www.youtube.com. En 'La Dernière Heure' deed gisteren overdreven hysterisch over het gebeurde.

Het lijkt erop dat de Walen al even lange tenen hebben als de moslims. Een dag tevoren ging het over de uitspraken van Leterme op Ketnet, die de Walen zogezegd wou omkopen met geld voor bijkomende scholen, dat ze zeer ‘vernederend’ vonden. Nu is het dit weer. Geld voor scholen hebben ze inderdaad niet nodig, aangezien ze zelfs waalse scholen bouwen op Vlaams grondgebied, maar het feit dat ze zich daar al aan ergeren zegt genoeg over de arrogantie van de Walen.

Drie maanden na de verkiezingen is er nog steeds geen federale regering omdat ze elk gesprek blokkeren en voor mijn part moet die er ook niet komen. Laat Vlaanderen de raad van professor Senelle opvolgen en Leterme terugkeren naar de Vlaamse regering vanwaar hij de Vlaamse onafhankelijkheid kan uitroepen en verder alles kan regelen van staat tot staat. Laat ons de geldkraan dichtdraaien en het geld gebruiken voor de broodnodige investeringen in Vlaanderen.

Om maar één voorbeeld te geven : er is geen geld om bruggen te bouwen over de Schelde en het filleprobleem, met heel veel ongevallen tot gevolg, op te lossen. Een kleine berekening wees echter uit dat men 40 bruggen kan bouwen wanneer Vlaanderen één jaar geen transfers aan Wallonië zou betalen, en… dat is maar één voorbeeld.

Hoelang gaan wij de Waalse arrogantie en PS-profitariaat nog verdragen ? Haal alles wat Vlaams is uit Brussel, breng het over naar Antwerpen en laat ze verder hun plan trekken.

18:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

iedereen heeft lange tenen volgens jullie behalve jullie zelf natuurlijk! Het wordt hoe langer hoe lachwekkender met jullie!

Gepost door: luke | 15-09-07

Uw vlag of uw geld De Walen zijn waarschijnlijk vergeten dat minister Frank Van den Broecke destijds geld verbrande om dat stinkend sp-a potje dicht te houden, nog liever dan het aan arme mensen uit te delen. Het PS potje is niet beter. Zeer onfrisse geuren stijgen daar op.

Gepost door: Jeanine | 15-09-07

Alles wat de burgers willen dat zou moeten gebeuren zal niet gebeuren, omdat ze, (de Vlaamse volksverraders) te laf zijn.
Teken gewoon de overleidensakte van België, Leterme wordt dan de éérste president van Vlaanderen, en de rest, Wallonië, Brusallahbath én de Coburgers, ze soppen het zich maar op, wel zonder Vlaams geld en zonder faciliteiten op Vlaams grondgebied.
Stop die walgelijke komedie, het is genoeg geweest met dat franstalig profitariaat.

Gepost door: Jean | 15-09-07

Ik hoop dat Belgische vlagverbranding de nationale sport gaat worden. Hoe beter het ding fikt hoe meer punten. Deze vlagverbranding heeft toch al een mooie 8 op tien van mij.
Bravo N-VA jongeren !

Gepost door: R. Jarl | 16-09-07

Gisteren De unitaristen van B plus( amper 50 man)begeleid van hun restaurantje naast de Zoo naar de Keizerstraat( hun secretariaat) bij aankomst waren het er nog een twintigtal,sommigen droegen stickers met de belgische vod op hun T hemdjes maar wel ondersreboven lol lol ,deze Antwerpse idioten vierden de waalse feestdag in Antwerpen ,een zuivere provocatie dus,dat konden wij uiteraard niet pikken,hopelijk heeft dit linkse clubje antisemieten wat opgestoken van hun wandeling door de Joodse diamantwijk, immers Palestina ligt hen nauwer aan het hart dan een Joods Jerusalem, wat een hypocrieten

Gepost door: lowieke staal | 16-09-07

luke als je jezelf als persoon en als volk al meer dan 175 jaar laat onderdrukken en vernederen door een fransdolle waalse overheerser en dwingeland, kun je moeilijk beschuldigd worden van het hebben van lange tenen.
lafheid en verraad, dat wel.

Gepost door: fee | 16-09-07

Wel Ik vind het maar niks..Oké,een vlag is maar geverfd texiel,akkoord,maar de symboolwaarde ervan kan mensen emotioneel maken...En het is onfatsoenlijk voor een politieke formatie die mee België wilt regeren om zoiets te doen,naar mijn persoonlijke mening..Dat moslims zoiets doen of voetbalhooligans,tja... ...maar een partij die mee in de regering wilt...Maar vermoedelijk deden ze dat expres..NVA heeft er alle belang bij dat de regeringsvorming mislukt(denken ze)...Maar ik vind het geen stijl,dom en barbaars..Wat zou u ervan vinden als morgen de FDF een Vlaamse Leeuw opfikt? Ah.Niet doen dus!

Gepost door: Tiberius | 26-09-07

200 jaar achter lopen om te laten zien dat vlagverbranding ook belangrijk in eigen land is en veel ophef
veroorzaakt. zullen deze landen die 200 jaar achterlopen dit aangrijpen als belediging voor
andere landen WEES DUS VERSTANDIG (een nederlander)

Gepost door: kees | 03-03-08

De commentaren zijn gesloten.