19-09-07

Religieuze socialistische feesten

kaba

Op 22, 23 en 24 september krijgt u opnieuw de kans om te integreren in de cultuur van de nieuwe Vlamingen. U weet wel, zij die naar Europa kwamen voor een beter leven en welvaart. En ja, u hebt het zeker ook al gehoord ter linker zijde… ”Wij hebben ze naar hier gehaald en wij moeten er nu ook maar voor zorgen”. Wij?? Wie is wij? De bobo’s van de Generale die voor hen de Vlamingen hadden gebruikt en hen destijds de ‘witte negers’ noemde net als Leopold II?
WIJ hebben niemand naar hier gehaald, maar wij zitten wel met de gebakken peren.

Is het trouwens niet raar dat de eerste generatie inderdaad naar hier kwam om te werken, weinig of niet in de criminaliteitscijfers te vinden waren en zich zo goed mogelijk probeerden aan te passen aan het gastland? Maar wat ze toen vooral niet deden was hun eigen cultuur opdringen aan de bewoners van hun nieuwe land. Ze waren trouwens met niet zo erg veel in het begin.Dat is de laatste jaren wel flink aan het veranderen. Het lijkt erop dat niet zij, maar wij ons moeten aanpassen. Ik hoef het allemaal niet op te noemen want u weet het net zo goed als ik. Maar we kregen nog niet alles. Want het ultieme voor elke moslim is één keer in zijn leven naar Mekka reizen. Omdat velen dat niet kunnen haalt Antwerpen Mekka naar hier.

In samenwerking met de Stad Antwerpen wil de Unie van Turkse Verenigingen een driedaags ‘festival’ organiseren tijdens de periode van de ramadan op het Sint-Jansplein.

Op de website staat te lezen dat het voor iedereen toegankelijk is. Dus ook ongelovige christenhonden krijgen toegang tot hun Antwerpse Sint-Jansplein.
Daar moeten we echt wel dankaar voor zijn, want in heel wat gemeenten bestaan er al ‘no go areas’ – maar dus het Sint-Jansplein niet. Daar mogen we mee rond de ka'aba lopen zoals moslims het doen in Mekka. Reactionaire socialisten promoten een religie van vrede (?) zoals de islam er ongetwijfeld één is, en voeren een hetze tegen het oude geloof – het christendom.

Op het mohammedplein - sorry – Sint-Jansplein, zal er uiteraard tussen zonsopgang en zonsondergang niet mogen gegeten worden, wie alcohol drinkt wordt prompt onthoofd en vrouwen de zich zonder hoofddoek durven vertonen worden gestenigd. Laat deze kans niet voorbij gaan en maak nu kennis met de nieuwe orde die hier zal heersen over pakweg 15 jaar.

Wilt u liever protesteren tegen het feest dat door u en alle andere belastingsbetalers gesponsord wordt? Dan spreken we af op zondamorgen om 11 uur stipt voor een vreedzame demonstratie op de Grote Markt te Antwerpen.

17:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Turkije Spreek van geluk dat de moslims niet geeist hebben dat het sint jans plein vooraf werd omgedoopt tot mohammedplein of plein vd hemelse vrede. Wat zijn zij toch tolerant!

In Turkije wordt dat al veel minder: de tandem Erdoga-Gül dreigt gensters te slaan: niet de EU, noch de economie maakt onderwerp uit van hun eerste beleidsdaad, neen, het belangrijkste eerst denken de fundi's: de kopvod wordt terug in ere hersteld op de univ's. Voorlopig nog niet voor iedereen verplicht, want we zijn wel tolerant nietwaar.

Gül is toch ook al in affronten gevallen: op de 1e dag vd ramadam werd hij betrapt op het breken vh verbod van eten, drinken, roken en sex: tijdens een toespraak nipte hij onbewust van een glas water. Toen omstaanders hem op het verachtelijke van zijn daad wezen, trok hij lijkbleek weg. 's Avonds echter was reeds een diplomatieke oplossing gevonden: GÜl zal aan de officiele vastentijd één dag aanbreien als boetedoening.

Ge ziet: Atatürk had het helemaal mis: de islam is geen 'rottend kadaver dat de omgeving verpest', maar een eeuwenlang geteste en goedbevonden ideologie, staatsbestel, religie en rechtspraak in één, op maat gesneden voor arabieren, aziaten en afrikanen door een meester-psycholoog en zijn even sluwe opvolgers.

Gepost door: Jef | 19-09-07

Dat was te verwachten...net als Erdogan. Twee handen op één islamofascistische buik.
Gül is een fundamentalist, en maar goed dat het nu allemaal gebeurt, dan geraken ze misschien niet in de EU.

Gepost door: Janice | 19-09-07

nietes niet op de Grote Markt maar op de Groenplaats zal de
vreedzame demonstratie doorgaan Janice.

was één van de voorwaarden overeengekomen met het stadsbestuur.

Gepost door: fee | 19-09-07

Inderdaad Fee heeft gelijk, Janice. Was oorspronkelijk voorzien op Grote Markt, maar daar mag kennelijk nooit gedemonstreerd worden. Is dus Groenplaats geworden. Er zullen voor de mensen die tóch op de Grote Markt terechtkomen mensen van Voorpost zijn die hen naar de Groenplaats wijzen.

Gepost door: Björn Roose | 20-09-07

WC Ik stel voor om alle openbare toiletten in dit land het uitzicht te geven van de ka'ba. In Duitsland heeft men al een eerste poging gedaan, zie het plaatje op:

Gepost door: Jef | 20-09-07

ok, Groenplaats dan.

Jef, die WC is een goed idee. Voor vrouwen is er toch nergens iets voorzien, dus kunnen ze dat ding laten staan op het Sint Jansplein. (Mits wat aanpassingen binnenin natuurlijk).

Gepost door: Janice | 20-09-07

Wilders Toch mooi om zien hoe 3 linkse coryfeeen hun tanden stukbeten deze week op Wilders in de doorgaans uiterst rustige en beleefde NLe tweede kamer. Let vooral op Pechtold van D66 die niet eens wil geweten hebben dat er een Nle cultuur bestaat, en hoe beteuterd minister Vogelaar, moslimpamperaarster buiten categorie, erbij zit.

Gepost door: Jef | 21-09-07

Prachtig! Ze is ook knettergek.

Gepost door: Janice | 23-09-07

Zoek de verschillen Mooi zinnetje vertaald van PI:

Dit jaar vielen de heilige maanden vd islam en vd joden over een periode van 10 dagen samen. De moslims hebben in deze 10 dagen in 94 terroristische aanslagen een berg van 397 lijken opgestapeld, terwijl de joden aan hun 159e nobelprijs werkten.

Gepost door: Jef | 24-09-07

Ja...dat is het verschil. Raar dat links toch altijd weer de verkeerde kant kiest.

Gepost door: Janice | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.