23-09-07

Actie Groenplaats.

stop20islamisering

Vandaag was de gevoerde actie op de Groenplaats een groot succes. De weergoden waren met ons, en er waren ruw geschat 4 à 500 mensen afgezakt om naar de toespraken van Hugo Coveliers en Hilde De Lobel te komen luisteren. Mensen die zich met recht en rede zorgen maken over de steeds toenemende islamisering van het westen.
Hebben wij daarom iets tegen de brave islamitische bakker op de hoek?
Bijlange niet, maar we hebben wel iets tegen islamieten die onze waarden en cultuur niet aanvaarden. Die gedurig eisen stellen die indruisen tegen onze manier van leven en onze vrijheid.

Islamieten die bijvoorbeeld geen kerstmarkt noch kerstboom op het Sint Jansplein dulden, maar zelf wel het recht opeisen om een driedaags islamitisch feest "Sultan der maanden" te vieren met in het midden van het Sint-Jansplein een Ka’aba. Dat kan niet.

Enkele jaren geleden deed de almoezenier van de luchthaven in Zaventem zijn beklag over het feit dat hij in de kerstperiode geen kerststalletje meer mocht zetten omdat de islamieten zich daaraan stoorden. Op alle publieke plaatsen moesten de kruisbeelden verdwijnen en meer en meer beginnen onze wijken op Marokkaanse Kasbahs te lijken. Maar wij mogen ons daar niet aan storen want dan zijn we racisten...


Dat Hugo Coveliers een sprekerstalent heeft zal niemand ontkennen, hij mocht dan ook meermaals op een applaus rekenen. En de toespraak van Hilde De Lobel kwam recht uit het hart, want wie kan er beter over vertellen dan iemand die in het noorden van Antwerpen woont.

Deze actie verliep zonder politiegeweld, zonder waterkannonen, legervoertuigen, helikopters, bereden politie noch bijtende politiehonden.

22:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Anti-islamiseringsManifestatie Inderdaad,Janice,een sukses,zeker als er nergens voor opgeroepen werd,noch in de dagelijkse blogs (VB,Bart De Bie,Angeltjes,de jouwe) noch in publikaties Vb-Magazine,Brabo,Antwerps Nieuws.
Waar bleef de kommunikatie ???
Of distancieerde de Partij zich van dit Voorpost-initiatief??

Gepost door: Ruzgar | 24-09-07

Dat komt ervan, hé Ruzgar, als je niet alle dagen onze blogs leest!

Gepost door: Janice | 24-09-07

En heeft de VRT of VTM er ook maar iets over gezegd ?

Gepost door: Den Amerikaan | 25-09-07

@ den amerikaan De beide Stasizenders hebben de vulgaire daden uiteraard zedig verzwegen omdat het de fundamentele pijnpunten blootlegt,wie er wél was Anja Hermans die verantwoordelijk is voor vele 100.000 enden € schade aan vleesbedrijven en fastfood restaurants, zij stond daar foto's te nemen met peperduur, door ons belastingsgeld gesponserd materiaal
Omdat de ordewoorden waren "geen reaktie op provocatie" hebbben we haar en haar blokwatch vrienden NIET het ziekenhuis in geslaan, en zeg nu nog dat wij niet braaf zijn

Gepost door: lowieke staal | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.