23-09-07

Goedemorgen zeggen kan niet meer.

Er komen sedert de verkiezingen meer en meer klachten binnen van mensen die een Marokkaanse buur hebben. Niet omdat hij een Marokkaan is, maar omdat die Marokkaan sedert de verkiezingen van 10 juni onverdraagzamer is geworden tegenover zijn autochtone buur. Begroeten met 'goedemorgen' of 'goedeavond' zit er niet meer in.

Het gaat om allerhande kleine pesterijen tot en met schelden .
Het zijn vooral de ‘buurvrouwen’ die het zwaar te verduren krijgen.

Ik kreeg deze week een telefoontje van een mevrouw uit Borgerhout die zich bekloeg over haar buurman. Ze woonden al een paar jaren naast elkaar en alles ging altijd tamelijk goed. Na de verkiezingen begon hij zijn fiets aan haar gevel te plaatsen inplaats van zijn eigen gevel. Toen ze er uiteindelijk vorige week iets over zei, begon hij haar uit te schelden voor alles en nog wat.

Een andere dame vertelde dat haar allochtone buurman afval over de tuinmuur kieperde en wanneer ze er iets over zei, moest ze snel naar binnen lopen voor haar eigen veiligheid. Nu durft ze bijna haar huis niet meer uit.

Blijkbaar voelen de allochtone buren zich gesterkt door de socialistische steun die ze krijgen.

Een geïntegreerde , niet islamitische vrouw van Egyptische origine, zei me dat ze wist waardoor het kwam. Ze hoeven zich niet meer aan te passen en niet langer beleefd te blijven tegenover een volk dat ze toch niet respecteren. Islamieten hebben enkel respect voor diegenen waarvoor ze bang zijn. Angst dwingt respect af, en voor wie of wat moeten ze hier nog bang zijn. Ze zei dat het vooral te maken heeft met het verlies dat het Vlaams Belang heeft geleden in Antwerpen en de steun die ze krijgen van de socialisten. Ze weten dat wanneer ze de socialisten steunen, zij ook gesteund worden en dat hen niets in de weg zal gelegd worden.
Ze kunnen zich nu eens laten gaan...komedie spelen hoeft niet meer.


22:37 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat zijn feiten Janice ...het is een laf ras...zijn ze met velen ,allemaal een grote bek tot ze in de minderheid komen dan zingen ze al vlug een toontje lager,dat heb ik meermaals mogen ondervinden.Ha ja ! nog iets vergeten ..een bevriend koppel wonende in de Van duysstraat Deurne hebben zopas hun huis verkocht aan ... inderdaad...ze zijn gaan lopen ver weg van de stad ,de multicul en de bijhorende verrijking was niet meer leefbaar geworden !!

Gepost door: Rene | 24-09-07

Heel veel mensen verlaten de stad. Maar er zijn ook heel veel mensen die pakweg 25 jaar geleden een huis hebben gekocht en nu middenin een buurt zitten waar je huis eerst en vooral niets meer waard is, en je liefst zo weinig mogelijk nog buiten komt. Die mensen hebben dus geen geld meer hebt om een ander te kopen in een mooiere en leefbare buurt.

Gepost door: Janice | 24-09-07

Hoeveel politiekers van de sossen wonen echt tussen hopen migranten, waarom zijn ze nu eens niet eerlijk en zeggen ze ons dat niet ?

"Don't ask the question if you know the answer"

Gepost door: Den Amerikaan | 24-09-07

Verpaupering én verloedering zijn aan de orde vandaag. En toch blijven er nog Vlamingen stemmen op dat rood racaille, onbegrijpelijk én oerdom want straks zitten ze zelf met de ellende aan hun voordeur.
Daarom, bij 'hoogdringendheid' het vreemdelingenstemrecht afschaffen, dan zijn ze hun kiesvee kwijt.

Gepost door: Jean | 24-09-07

de progressieve "intelligentia die mee aan de oorzaak liggen via hun mediatieke bijdrage aan het volksverraad wonen voornamelijk aan de poepsjieke buurt de Cogels Osyslei, zoals o.a. ,kristien Hemmerechts,enkele redactoren van humo 'het rioolblad' o.a. Guy Mortier,enkele politiekers van groen en rood,wij noemen hen de bobo's de borgerhoutse bourgiosie ,de hele buurt rond de dageraadplaats is ingenomen door het links gespuis,omdat het er goedkoop wonen is, zij hebben zich al lang onderworpen aan hun bruine buren en naar mijn laatste info wordt er onder tafen afgedokt voor "bescherming" niet door de politie uiteraard.
Dat soort meestal import pseudo's komen van het te duur geworden zuid,en proberen door hun volgehouden multikul gezever iedereen in de buurt te "overtuigen" te kapituleren voor de moslims

Gepost door: lowieke staal | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.