24-09-07

Allah's warriors

In ons land zijn er minstens 1000 ex-jihadstrijders die teruggekeerd zijn van een religieuze oorlog in naam van de islam. Volgens Glenn Audenaert, gerechtelijk directeur van de federale politie, volgen zijn diensten de situatie op de voet. Moeten wij daar vertrouwen in hebben? Ik denk het niet als je net als ik hebt gehoord wat de antwoorden waren op een radiointerview.

Tijdens een interview op de radio vroeg de reporter aan Audenaert en nog iemand anders van wie ik de naam niet heb onthouden, of die voormalige Jihadstrijders niet gevaarlijk waren. Het antwoord was verbijsterend: “Niet gevaarlijker dan extreem rechts”.

De reporter stelde vervolgens nog een vraag over het gevaar van moslims in ons land die klaargestoomd waren in islamitische opleidingskampen in Afghanistan.
Een andere reageerde “Ach ja, je moet dat niet overdrijven, dat is vergelijkbaar met Vlamingen die destijds werden opgeroepen om mee te gaan strijden aan het oostfront”.

Hallo??? Eerst en vooral trokken de meeste Oostfronters er naartoe omdat ze werkloos waren en gestuurd werden door ‘meneer pastoor’ die hun bang maakte voor het gevaar van het communisme.
En ten tweede was het toen oorlog.

Het had niets te maken met een religieuze oorlog van een fanatiek volkje dat al tot tweemaal toe probeerde Europa te veroveren en zich nu met alle gemak en veel linkse hulp kan nestelen in de landen van de ongelovigen die zij zozeer verachten. Waarom zijn ze hier?? Wat zijn ze van plan? Ik geloof niet dat Glenn Audenaert hen moet behandelen als westerse gepensioneerde oud-strijders van om het even welk front, maar als zeer gevaarlijke indringers die zich klaar houden tot ze met genoeg zijn. Strijders die ondertussen ronselen en nog meer ‘jongeren’ naar Al Quedakampen sturen. En dat ze dit niet doen zonder reden mag toch wel duidelijk zijn.

00:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

medelijden met Glenn Wie kan de Glenn zijn uitspraken kwalijk nemen.Ik denk dat hij beter weet, dan wie ook ,wat voor een gevaar die import Islaamers betekenen ,waarvan er reeds velen aan een vacantiekamp in Afghanistan hebben mogen deelnemen...Stel je voor dat hij het omgekeerde zegt in dat intervieuw ,dan hebben we morgen een nieuwe directeur voor de federale.Het ontbreekt, behalve dan het VB ,aan politieke moed..ze durven gewoon niet!! de massa wordt kunstmatig dom gehouden.... en opnieuw die link naar het verleden ,weer die voorbeelden van oorlogsituaties ,dat is hun sterkte... vermits het merendeel van Vlamingen te dom zijn om te beseffen dat ze van de correcte politiekers en hun benoemde slaafjes een tutter in de mond krijgen ... zolang ze blijven zuigen ,blijven ze rustig..."same me" om in aanmerking te komen voor de betrekking van politie-agent te Deurne,indertijd MOEST ik me met terugwerkende kracht mij lid laten maken van de SP anders verdween mijn kanditatuur gewoon in de vuilbak..Ik heb in Deurne bekwame mensen gekend met het brevet van commissaris op zak ,hun bevordering werd echter op alle fronten tegengewerkt omdat zij een andere mening hadden...Socialisme in Belgie, ooit de partij van de arbeider, die alles heeft gedaan om de levenskwaliteit te verbeteren is hervallen tot een corrupte bende fanatiekers zakkenvullers en hypocrieten...en wie niet "met ons" is zeggen ze, is "tegen" ons en dat moet bestreden worden met alle middelen.Domme onozele rode Vlaming !

Gepost door: Rene | 24-09-07

Die voormalige Jihad strijders hebben wel meestal gevochten tegen onze bevriende staten of NAVO leden en zelfs tegen onze eigen VN troepen (Afganistan)

Dat maakt hun dus collaborateurs en vijanden van Belgie.

Maar niemand die zich druk maakt....

Gepost door: Den Amerikaan | 24-09-07

je vraagt je soms af hoe het mogelijk is dat mensen uit hetzelfde land hun landgenoten, met dergelijk schijnheilige smoel, zo kunnen blijven beliegen! denkt audenaert nu écht dat iedereen zo dom is? begrijpt die man zelfs niet meer, in zijn blinde haat tov het VB, dat hij zich grondig belachelijk maakt?

Gepost door: jos | 24-09-07

domheid koning als je die antwoorden leest dan kun je niet anders dan denken dat de domheid regeert in deze wereld.
of zitten er andere motieven achter dit dwaze gedoe? het enige besluit kan alleen maar zijn: de wereld is naar de (moslim)kloten.

Gepost door: fee | 24-09-07

Stadsfeest Allez, weer weinig te doen hier zie ik, dan zal ik maar zelf weer iets vertellen:

In DUI werden 2 'jongeren' aangehouden die van plan waren gedurende het WE een aanslag te plegen op een stadsfeest. Klinkt bekend? De religie vd vrede toch niet zekers?

Gepost door: Jef | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.