24-09-07

Brutale aanval op dochter van één van onze districtsraadsleden.

Eergisteren werd de dochter van een Borgerhouts districtsraadslid overvallen in de frituur ‘El Corazon’ op de grens van Borgerhout door twee Noord-Afrikanen. Ze spoten eerst pepperspray in haar ogen en omdat ze hen probeerde af te weren hebben ze haar bont en blauw geslagen. Ze ligt momenteel nog steeds in de kliniek met een gebroken kaaksbeen en verkeerd in shock.

Ze werd niet gemolesteerd omdat ze de dochter was van een Borgerhouts Vlaams Belang districtsraadslid, nee, het was een ordinaire overval voor amper enkele euro’s.

De politie was echter snel ter plaatse en kon één van beiden al inrekenen.

In Nederland schreef de Amsterdamse politiecommissaris dat de criminaliteit tijdens de ramadan enorm toeneemt. Blijkbaar is het hier niet nodig om daar een melding over te maken. Net zo min als over de talloze voorvallen waarbij autochtonen het slachtoffer worden van de toenemende agressie in Antwerpen en Borgerhout.


Toevoeging:
Vandaag hadden we districtsraad en ik hoorde van de moeder dat haar dochter overvallen werd door drie 'jongeren' van Noord-Afrikaanse origine. Ze heeft niet één maar beide kaaksbeenderen gebroken en heeft bovendien een zware hersenschudding en een wonde aan het achterhoofd omdat ze haar tegen de grond hebben geslagen en daarna met hun voeten op haar hoofd en lichaam hebben gestampt. Ze is nog zeer verward en kan amper praten. Van de 'jongeren' is de ene die al werd opgepakt nog minderjarig.
Ze mag bovendien van geluk spreken dat voorbijgangers het gezien hebben en de politie hebben opgebeld, anders had ze het misschien helemaal niet meer kunnen navertellen.

15:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

crimineel in Nederland plaatsen ze dranghekken rond serviceflats voor bejaarden om de islamitische criminelen buiten te houden en de oudjes binnen.

de criminelen zelf laat men ongemoeid op straat lopen want het zijn immers licht ontvlambare moslimmers.
de wereld op zijne kop.

Gepost door: fee | 24-09-07

Zwarte school In NL werd het enige blanke jongetje van een zwarte school weggepest, alleen maar omdat hij geen moslim was. Lees en huiver op:

Gepost door: Jef | 24-09-07

Kanaleneiland En op Kanaleneiland, een Utrechtse wijk van 15,000 verpauperden, moslims en antillianen dus, komt er een samenscholingsverbod voor 'jongeren'. NL kapituleert verder voor de islam, want ook autochtonen zullen niet meer in groepjes mogen staan ntl. Maar Links wil het nog altijd niet geweten hebben; probleemwijken worden er 'aandachtswijken' genoemd. Ondertussen scoren Wilders + Verdonk al beter in de peilingen dan de eerbiedwaardige Partij vd Allochtonen, de PvdA. Brute pech voor de ex-gasverkoper van Shell, die dacht dat hij een politieker was (Wouter Bos).

"De islam is in NL en blijft in NL, godverdomme!"

"Ik stuur mijn dochter straks naar een witte school, je wil tenslotte het beste voor je kind"

Beide uitspraken worden toegeschreven aan draaikont Bos.

Gepost door: Jef | 24-09-07

Mij kan het niet schelen wiens dochter het is. Zo'n feiten zijn voor iedereen even erg.Ik wens haar dan ook veel sterkte toe. Zou deze overval niet kunnen bestempeld worden als rassistiche overval want het is een publiek geheim dat vele van die overvallers , en ik bedoel hier niet mee dat ik vind dat alle Noord-afrikanen overvallers zijn,zullen nooit andere Noord-Afrikanen beroven.
Dus is er zoals bij HVT sprake van voorbedachtheid omdat men enkel van plan is om "een ander ras" kwaad te doen.HVT verdiend een zeer zware straf maar als ze enkel bij hem het woord "rassistische" voor zijn misdaad willen plaatsen is dat geen gelijke behandeling van misdadigers.

Gepost door: wim | 25-09-07

wilders een kort stukje uit een toespraak van Geert Wilders in het NL kabinet:

Voorzitter, eerst even een mededeling. Ik draag mijn inbreng vandaag op aan mijn voormalige buurtgenoten, de bewoners van de seniorenflat aan de De Gasperilaan in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Deze mensen werden vorige week ineens geconfronteerd met politiehekken om hun flat. Hekken die Marokkaanse criminelen moeten tegenhouden want - aldus de wijkpolitiechef - tijdens de vastenmaand Ramadan verdubbelt de criminaliteit onder moslims. Voorzitter, dat is Nederland anno 2007. Onze ouderen achter een hek, en het schorem los op straat. En onze politie die gedwongen wordt dat beleid van capitulatie uit te voeren. De wereld op zijn kop. Mijn voorstel is: niet de mensen die Nederland na de oorlog weer hebben opgebouwd moeten achter de tralies, maar de Marokkaanse straatterroristen. Ik ga binnenkort de bewonerscommissie opzoeken om hen een hart onder de riem te steken.

Gepost door: fee | 25-09-07

Een frituur overvallen tijdens de ramadam.... al die geuren van dat eten in de luch, mag dat wel ?

Hier nog een leuke
http://www.liveleak.com/view?i=c75_1184887232

Gepost door: Den Amerikaan | 25-09-07

Zolang er maar enkelen aan de kant staan roepen ,zal er niets veranderen,we hebben het in Brussel gezien,steeds weer dezelfde militanten, de rest van de vadsige nepvlamingen hadden belangrijker "bezigheden" zoals hun moeder bezoeken want het was al een week geleden,of ' ze moesten nog "ergens" naar toe'en dergelijke zever.
Ondertussen wordt je al opgeschreven als er iemand tegen je zegt dat hij beschaamd is om een Vlaming te zijn ,naar aanleiding van onze aktie tegen de Waalse feestdag gehouden te Antwerpen, en je hem antwoordt 'ga dan in de walen wonen' hij je aanklaagt wegens "racisme" de Stasi waakt !!de "jongere" die de feiten pleegde is al lang weer op zoek naar zijn volgen slachtoffer met goedkeuring van rooie facist Patje ,en zijn
homofiele keurkorps

Gepost door: lowieke staal | 25-09-07

Wel Mijn oom en z'n familie hebben een wasserette in een multiculturele wijk (lees islamitisch)en kunnen elke bijna morgen de eieren van de gevel afschrapen die onze lieve tolerante wereldburgerjes ons 's nacht stiekem cadeau komen doen...En die eieren zijn dan nog niet eens kosher;ipv eerst dat vlekje bloed te verwijderen ,dat zou nog op een beetje respect lijken...Tja,vroeger was het erger,kwamen ze gewoon binnen Hamas roepen en Sieg Heil staan doen...Sinds mijn oom hen zijn uzi liet zien met de woorden "Joden zijn geweldloos maar onze wapens niet" zijn ze enkel nog maar 's nachts actief met eieren.....Nu wil er wel aan toevoegen dat er ook moslims zijn die niet-racistisch zijn maar die groep zijn stem klinkt niet luid want ze mogen niet roepen.

Gepost door: Tiberius | 25-09-07

@ Tiberius Binnenkort zijn het molotov's, maak U geen illusies ,hebben ze nog niet geprobeert de geldautomaat te kraken?? mijn buurman heeft zijn wasserette totaal beveiligd je kan er enkel maar wassen met een kaart die ge uit zijn kaartverdeler kunt kopen, dit apparaaat is zijn eigen uitvinding en kan niet gekraakt worden, temeer daar hij 15 continu videobewakingscamera's heeft staan en via pc een alarm krijgt als er iets fout gaat,in deze wereld leven wij

Gepost door: lowieke staal | 25-09-07

Het is niet alleen een wasserette ook een wasserij maar je kan ook kleren binnenbrengen.Er is altijd iemand aanwezig.Camera's staan er al van sinds 1985 ofzo..
Triestig,ik weet 't..Het wordt langzaam maar zeker een politiestaat..

Gepost door: Tiberius | 25-09-07

Allah mag ook graag fritten tegenover hunne "ramadam" moet staan een "rampenplan" want inderdaad weet ik uit ondervinding dat ze in die periode "lastig" zijn wat heel normaal is...die zien allemaal scheel van den honger en Allah of gene Allah als ge dan in de omgeving komt van een ongelovige frituur ,das voor zot te worden.... hetzelfde effect.. als ge nen oude geilaard in dezelfde kamer zet... samen met een mooi gevormde jonge vrouw in hare flikker...en dan zeggen daar moogt ge alleen maar naar kijken ,maar ........enz

Misschien is de oplossing ..alle frituren sluiten in de ramadamtijd om niet te provoceren !
daar hebben onze rode rukkers blijkbaar nog niet aan gedacht !!!

Gepost door: Rene | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.