25-09-07

Kippenfestijn

VLAAMS BELANG/VLOTT BORGERHOUT


Beste leden, vrienden en sympathisanten,

Op zaterdag 6 oktober 2007 nodigen wij u graag uit op ons ‘kippenfestijn’ om 18,00 uur in Zaal PAX – Sterlingerstraat 80 – 2140 Borgerhout

Behalve lekker eten krijgt u ook de kans om vragen te stellen aan enkele topfiguren uit de politieke wereld.

Anke Van Dermeersch - Jan Penris en Hugo Coveliers

De moderator voor die avond is Bart Debie en uiteraard kan u ook hem op de rooster leggen.

Kreeg u nog nooit eerder de kans om een vraag te stellen aan Anke - Jan - Bart of Hugo?

Ligt er iets op uw lever of wou u iets vragen of vertellen?

Dan moet u zeker komen.

Dit alles aan 14,00 euro per persoon


Telefoneren om af te spreken kunt u bij één van onderstaande personen:

Janice Laureyssens (voorzitter en districtsraadslid): 0478/33 79 04

Jacqueline DePaepe (ondervoorzitter): 0486/83 87 73

Patrick V.d.Looverbosch (secretaris) (na 20,00 uur) 0498/57 23 44

Walter Wegge (fractieleider): 0485/74 32 99

Of rechtstreeks overschrijven op rekening Vlaams Belang Borgerhout 850-8768152-29 met vermelding ‘kippenfestijn’.


19:05 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Jan Penris? Grappige naam...Wie zijn "we" trouwens???
Krijg je er geen last mee je gsm nummer voor de hele wereld te grabbel te gooien?
Hopelijk werkt de url hiero...De nieuwste Asterix album...Die zal jullie wel bevallen.

Gepost door: Tiberius | 25-09-07

er was eens ,heel lang geleden... Tib...wat is er grappig aan de naam Jan Penris ?
maar jij neemt de "r" weg " vies ventje !" had ik nooit gedacht van jou !
Misschien roept "Penis" bij "jou" mooie herinneringen op ...in den tijd toen ....hij nog groots en monumentaal was .... aanbeden en geprezen ...(door mannen,vrouwen ? schrappen wat niet past!)...maar nu slachtoffer, door de tand des tijds ,een vormloos gepensioneerd aanhangsel geworden !!

en wie zijn "we"? dan kan iedereen zijn TIB..ik zou maar oppassen..

mensen zoals den Tib doen er echt alles aan om toch maar VB belachelijk te maken zelfs al moeten ze daarvoor persoonsnamen veranderen !

Gepost door: Rene | 26-09-07

14 euro voor een blauw oog 14 euro om een blauw oog te krijgen, nee bedankt, ik ga liever ergens anders waar àlle Vlamingen welkom zijn :)

Gepost door: donkerrood | 26-09-07

Topfiguren? "vragen te stellen aan enkele topfiguren uit de politieke wereld"

Hehe... het zijn zelfs geen (van de drie) topfiguren van het Vlaams Belang :)

Laat ons zeggen: de bovenlaag van het blind voetvolk, dat zal d 'r beter op lijken.

Gepost door: donkerrood | 26-09-07

@ de rooie @ 14 euro om een blauw oog te krijgen, nee bedankt, ik ga liever ergens anders waar àlle Vlamingen welkom zijn :)


Ik weet er wel paar plaatsen voor u, de moskee,de Ommegancstraat en de vele VZW'kes waar ge zeeeer welkom zijt, als ge wat poen meebrengt tenminste,maar of ge daar Vlamingen tegenkomt is wat anders

Gepost door: lowieke staal | 26-09-07

Waarom Zou Janice problemen krijgen met haar GSM nr openbaar te maken, wij strijden met open vizier en niet zoals de laffe linkse rukkers die met sjaals voor hun gezicht andermans eigendom vernielen ,omdat ze zelf nooit wat bij elkaar hebben gewerkt,het kapitalisme dat zo verfoeilijk is voor de rode meute moet dan maar met geweld bestreden worden,de rooie is bang voor een blauw oog ? terecht !! dat is het loon voor verraders en sujetten die steeds op de Vlamingen spuwen, ga dan in Berberland wonen daar zitten er geen,en het leven is er goedkoop,
naar het schijnt zitten er ook nog maagden

Gepost door: lowieke staal | 26-09-07

twee ogen zo blauw.... alhoewel ,een beetje blauw op een donkerrood smoeleke zou zeker niet misstaan ,het geeft een mooi accent !!

Gepost door: Rene | 26-09-07

Donkerrood, waarom u zorgen maken, je zou uw ogen beter eens opentrekken ....

Ga hier eens kijken, op het forum van die luikse wereld ... euh Belgieredster. om te janken.

http://www.e-monsite.com/belgiebelgiqueunie/forum.html

Gepost door: Bert | 26-09-07

Nee Ik ind dit een raar bericht van Janice..Normaal begin je met te schrijven;"VB-Borgerhout (of weet ik veel) organiseert een tupperware party en kippenfestijn" enz..Nu staat we en dat de sympathisanten welkom zijn...Sympathisanten van kippenfestijnen of het VB????

Opdatzelfde forum van die Waalse Belgie-redster plaatste ik ook een paar petities...Zoals ééntje voor zelfbeschikkingsrecht voor Vlaanderen...

Het absoluut nooit mijn bedoeling het VB in het belachelijke te trekken...ik zou niet durven.Ook al geven jullie vaak magistrale voorzetten die ik enkel nog maar moet binnen koppen...

Gepost door: Tiberius | 26-09-07

OK, Tiberius,je hebt een punt. Ik was vergeten erbij te zetten dat het om het Vlaams Belang/Vlott Borgerhout ging. Ik zal dat meteen rechtzetten.
En mijn telefoonnummer?? Pfff.. het is enkel mijn GSM nummer. Er zijn zoveel mensen die het al kennen en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Er staat ook nog altijd een rood knopje om het gesprek te beeindigen op.

En donkerrood, als je lastige vragen hebt, kom dan maar eens af, hé! Wie niet eet, moet geen 14 euro betalen, zo simpel is dat.
Want iedereen is welkom.

Eerst was voorzien dat Filip Dewinter samen met Hugo Coveliers zou komen, maar Filip moet die dag naar het buitenland.
Dus wordt het nu Jan Penris, wel zeer bekend (niet alleen om zijn dossierkennis bij vriend en vijand) maar vooral ook door zijn humor.
En Anke...ach, donkerrood, we zijn het al lang gewoon dat andere partijen met hun lelijke vrouwen jaloers zijn op onze vrouwen in de partij...

Wat dat blauw oog betreft, het zal wel net andersom zijn. In Mortsel werden vorige week twee Spa'ers opgepakt door de politie omat ze op vreedzame Vlaams Belang mensen begonnen te kloppen die daar met een kraampje stonden op de jaarmarkt.
Jij zou toch zeker moeten weten dat geweld enkel en alleen van links komt?

Gepost door: Janice | 26-09-07

HMMMMMMMMM kipfestijn Kippenfestijn...Leuk dat jullie gedacht hebben aan jullie Joodse en Islamitische leden!!!
VB gewelddadig,pffffff...Laat me niet lachen.Heb je ze al eens goed bekeken?Ik zie Vanhecke nog niet als een ninja door de lucht vliegen of Annemans een paar kopstoten uitdelen...Het idee alleen al....Belachelijk.Alleen die Bart Debie,dat lijkt me wel een oud-Beerschot hooligan,Wim Wienen daarnetegen is ondanks zijn skinhead-achtig voorkomen een echte knufeelbeer en Jan Penris heeft zo een hgevoeligige achternaam dat die wel pacifistisch moet zijn...

Gepost door: Tiberius | 27-09-07

Wel Tiberius, die zullen er inderdaad zijn...allé ik bedoel wel ex-moslims en aangezien het een zaterdag is vrees ik dat onze joodse leden deze keer niet aanwezig zullen zijn...sjabbat remember?

Gepost door: Janice | 27-09-07

En Anke...ach, donkerrood, we zijn het al lang gewoon dat andere partijen met hun lelijke vrouwen jaloers zijn op onze vrouwen in de partij...

Jullie krijgen alleen de verpakking of wa??? Anke was de stoot waar jullie hoopten stemmen mee te ronselen? Was Anke die meid niet die haar tieten wou laten zien als ze op de VLD lijst mocht staan(lees in de politiek mocht gaan)? Wat moest ze bij jullie doen om op de lijst te staan? Gelukkig bleven wij daarvan bespaard!!! Ik hoor de Jef al denken, die Rode Rukker is ook nog eens nen homo... Ja, Jef, ik kan er ook niks aan verhelpen dat jij zo kortzichtig bent, want...wordt vervolgd

Gepost door: RR | 27-09-07

Oh Waarom geen moslims bij het VB? Ene die de democratie en seculiere samenleving aanvaard en zich heel Vlaams voelt en ook tegen abortus is en tegen euthansie en voor een strengere aanpak van criminaliteit en separitsich is en ook iedereen voor een joint de bal in wilt zwieren en ook tegen homosexualiteit is en voor de vrouw aan de haard.Mag zo een moslim geen lid worden van het VB ??? Vlaams nationalistische moslims..kan dat niet???

Gepost door: Tiberius | 27-09-07

oh Waarom geen moslims bij het VB? Ene die de democratie en seculiere samenleving aanvaard en zich HEEL Vlaams voelt en ook tegen abortus is en tegen euthansie is en voor een strengere aanpak van criminaliteit en separistisch is en ook iedereen voor een joint de bak in wilt zwieren en ook tegen homosexualiteit is en voor de vrouw aan de haard.Mag zo een moslim geen lid worden van het VB ??? Vlaams nationalistische moslims..kan dat niet???(opnieuw zonder fouten)

Tiberius

Gepost door: Tiberius | 27-09-07

Ramadan=gezond? OSS - Veel deelnemers aan een grote ramadanmaaltijd die de gemeente Oss woensdag voorschotelde aan tweehonderd inwoners zijn donderdag ziek geworden. Een woordvoerder van de gemeente heeft dat donderdag meegedeeld.

Alle zieken klagen over de spijsvertering. Om hoeveel mensen het gaat is niet precies duidelijk maar de gemeente kreeg veel telefoontjes, wist de zegsman.

De maaltijd werd geserveerd aan autochtone en allochtone inwoners van Oss. Ook de burgemeester, wethouders en raadsleden waren aanwezig. Van twee wethouders staat vast dat ze ziek zijn geworden.

De GGD doet onderzoek naar de klachten en de Voedsel- en Warenautoriteit is ingeschakeld voor een controle bij de leverancier, een Turks restaurant in Oss.

Gepost door: Jef | 27-09-07

Moslim Belang Geen moslims bij het VB. Dat ze zelf een MB (Moslim Belang) oprichten, in Marokko welteverstaan.

Zelfs zeer seculiere en geintegreerde moslims kunnen door een ingrijpende gebeurenis in hun leven (de dood van hun moeder bv) op een onverklaarbare manier radicaliseren. Het is al vaak gebeurd, en er moet dringend psychiatrisch onderzoek op gebeuren. Tenzij het, zoals ik vermoed, fysische redenen heeft, nl dat moslim zijn genetisch bepaald is. Kijk maar hoe verkeerd Atatürk het voor had met zijn secularisering van Turkije. Zijn staatsbestel gaat het geen 100 jaar uithouden. De islam is niet eens met een zwaard uit een moslim te slaan. Het zit zo diep als homosexualiteit. Men WORDT geen moslim of homo, men IS het van bij zijn geboorte. Moslim en homo gaan daarom niet samen, vandaar dat de meeste ex-moslims homo's zijn.

Gepost door: Jef | 27-09-07

Grappig zelf bedacht?

Gepost door: Tiberius | 28-09-07

Hallala vlees "is good for you" Ramadam festijn in Oss Jef ,bijna iedereen ziek,een turk was leverancier ? dan zal het wel Hallala vlees geweest zijn ,allee ze kunnen nog lang nagenieten...hadden ze varkenscotteletjes op het menu gezet en besteld bij een "normale" beenhouwer zouden er geen problemen geweest zijn

Gepost door: Rene | 28-09-07

"Waarom geen moslims bij het VB? Ene die de democratie en seculiere samenleving aanvaard en zich HEEL Vlaams voelt en ook tegen abortus is en tegen euthansie is en voor een strengere aanpak van criminaliteit en separistisch is en ook iedereen voor een joint de bak in wilt zwieren en ook tegen homosexualiteit is en voor de vrouw aan de haard. Mag zo een moslim geen lid worden van het VB ??? Vlaams nationalistische moslims..kan dat niet???(opnieuw zonder fouten)

schreef Tiberius
_________________

Nee, Tiberius, want er staan een paar onVB'se dingen in je betoog. Bijvoorbeeld vrouwen aan de haard...dat is een verhaaltje dat door links werd uitgevonden maar niet door ons.
En voor de rest is een moslim die een seculiere samenleving aanvaard geen moslim meer in de ware zin van de koran, want enkel de wil van Allah is wet.
En het beste...een moslim die strenger wil optreden tegen criminaliteit tegenover autochtonen veronderstel ik??? Dat is zeker geen moslim meer.
Bovendien is het VB niet tegen homo's, maar tegen het gebruik van het woord 'huwelijk' voor een verbintenis tussen twee personen van hetzelfde geslacht, wij verkiezen een 'samenlevingscontract'.
En een echte moslim voelt zich niet Vlaams, maar in de eerste plaats moslim en Arabier.
Anders is het een 'afvallige' ook al beseft hij het misschien zelf nog niet.
(Misschien heeft hij Atheneum gelopen i.p.v. de koranschool).

Gepost door: Janice | 02-10-07

De commentaren zijn gesloten.