26-09-07

Sp.a agressie op de Mortselse jaarmarkt

Tot twee keer toe kwamen linkse herrieschoppers aan het kraampje van VB-jongeren om hen te bedreigen.

“Ze hadden behoorlijk veel gedronken”. Vertelt raadslid Jef De Backer (VB) die op dat moment ook even aan het kraampje stond. “Eerst deden ze gewoon vervelend. Ze maakten duidelijk dat ze van de Sp.a waren en dat wij als Belangers niet deugden. Na een tijdje werd het echt te gortig en vroeg ik hen om er even kalm en rustig over te praten.” Toen kreeg Jef De Backer prompt een vuistslag in het gezicht. Tijdens de aanval werd ook het naburig kraampje beschadigd. De mensen van het Vlaams Belang konden uiteindelijk de vechtersbazen overmeesteren en onder bedwang houden tot de politie hen kwam inrekenen.

Sp.a - ‘betreurt’ - het feit en beweert nu dat het geen leden zijn van de lokale afdeling. Waarschijnlijk betreuren ze enkel dat die twee werden opgepakt en het in de krant kwam…

14:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Betreurt wat ? Dat ze opgepakt zijn vooraleer ze de VB'er hebben rotgestampt

Dat ze herkend zijn als SPA'ers

Waarom wordt dit betreurt en niet ten stelligste afgekeurd ?

Gepost door: Den Amerikaan | 26-09-07

Waarom? Omdat het Vlaams Belanges zijn...

Iedereen is ervan overtuigd dat wanneer je een Vlaams Belanger aanvalt, je er ongestraft onderuit komt. En dat is ook zo.
Links krijgt een 'license to kill', dank zij de aanhoudende haat en hetze met openlijke steun van socialistische kopstukken, zoals Tobback, Vande Lanotte enz... Ook de liberalen dragen hun steentje bij, zoals De Gucht met zijn mestkevers.

In Rwanda is het ook zo begonnen.

Radio et Television Libre de Mille Collines (RTLM) was een Rwandese radiozender die tijdens de genocide in Rwanda begin jaren 90, haat verspreidde en Hutu's opriep alle Tutsi's en gematigde Hutu's te vermoorden. De radiozender zond uit tussen 8 juli 1993 en 31 juli 1994 en speelde een belangrijke rol in de Rwandese genocide in 1994. De Tutsi's werden in de uitzendingen kakkerlakken genoemd die gedood moesten worden. Je weet wat daarna volgde, en ook daar heeft België schuld aan.
Heel wat kopstukken (vooral socialisten o.a. Claes )die daarna beloond werd met het voorzitterschap van de navo.

Gepost door: Janice | 26-09-07

En nu graag de andere kant van het verhaal, die van de leugebeesten van het VB kennen we bij deze al.

Gepost door: Robbedoes | 26-09-07

"Ze maakten duidelijk dat ze van de Sp.a waren en dat wij als Belangers niet deugden."

Daar hebben ze alvast gelijk in.

Ps: "Wie haat zaait oogst haat."
Ik keur geweld af maar ik hoop toch dat één van de VB 'rs er een blauw ket aan heeft overgehouden. Haha :)

Gepost door: Robbedoes | 26-09-07

onze stripheld is daar weer Robbedoes kruip terug in je stripverhalen en ballontekstjes,beleef daar je avonturen .Stripfiguren hebben wij hier al genoeg !!

Gepost door: Rene | 26-09-07

ha ja je keurt geweld af ! maar dan aan de zijde van VB die zich zouden verdedigen..
sukkel !!

Gepost door: Rene | 26-09-07

Ongelooflijk!! "Ik keur geweld af", zegt hij dan. Maar meteen daarop volgt zijn natuurlijke reflex...Geweld!!! Ze kunnen er niet aan weerstaan die belgische nationaal Socialisten.

Gepost door: Janice | 27-09-07

Ik steun julle met deze strijdvaardige foto-collage over de schandalige gebeurtenissen..Klik url

Gepost door: Tiberius | 27-09-07

Tiberius, jouw humor is toch zeker niet joods, want die zijn meestal wel goed!

Gepost door: Janice | 27-09-07

Janiceke, als wij een "licence to kill" hadden, had het VB toch al lang niet meer bestaan, meiske. Dan hadden we iedereen van het VB (behalve Anke met de mooie tieten)toch al lang afgemaakt? Of niet soms?
Je mag nog van geluk spreken dat je in de poltiek zit, als wij burgers het durven op te nemen tegen het "gezag" dan komen we er niet zo gemakkelijk vanaf. Maar ja, wij zijn "maar burgers" nietwaar? Jij speelt (of jullie spelen weeral "the underdog"), de enige rol bij jullie past.
En nu krijg ik Jef, René (die al zeker over mij)niet echt mensen die je tot de partij zou moeten toelaten wanneer je stemmen wil ronselen, want ze zijn nogal aggressief (de Jef toch, René is vooral naïef (minder slecht, het zal de boeddhistische invloed zijn, maaar ik vind zijn reactie het kleuterklasgehalte evenaren).

Gepost door: RR | 27-09-07

de waarheid heeft ook z'n rechten het Vlaams Belang vertelt aan de journalist van GvA zijn versie over de feiten waarna GvA dit publiceert zonder andere betrokkenen, politie of getuigen te raadplegen. met dat artikel in de hand wil het Vlaams Belang ons nu doen geloven dat dit de 'neutrale' versie van de feiten is . wie het artikel las weet dat enkel het Vlaams Belang (bij monde van VB-gemeenteraadslid Jef De Backer) aan het woord komt om z'n gekleurde versie uit de doeken te doen . Spa benadrukte dat de 2 jongeren geen lid waren van de spa en dat het hoedanook geen uitstaans heeft met dit incident. Typisch een gevalletje van woord tegen woord waarbij het Vlaams Belang de pers inschakelt om zijn versie van de feiten tot de enige juiste te bombarderen.
De jongeren woonden volgens de politie aan de Heirbaan. vreemd,want de Spa telt geen jongere leden die op die baan woonachtig zijn .En wat het Vlaams Belang bedoelde met "op de jongeren afstappen om te 'dialogeren' weten enkel het VB en de jongeren zelf".

Gepost door: D.V. | 27-09-07

Dat was op en top Joodse humor Janice!Op en top!
Een vogel kan moeilijk loeien.

Gepost door: Tiberius | 27-09-07

Als er iets is wat de SPa 'betreurt' zal het waarschijnlijk zijn dat de twee zo uitdrukkelijk met hun socialistische ideologie liepen te paraderen. "We kennen ze niet???" Zwaanst naa nie, eej. Zoveel sympathisanten heeft de SP.a nu ook weer niet.

Zelfs al zijn die SP.a'ers/jongeren/whatever geen "leden", het soort geweld dat ze manifesteren is duidelijk toch geïnspireerd door uitspraken als "het VB moet met alle middelen bestreden worden", dixit een welbekende onvervalste sos in hart en nieren. Wat de socialisten daarover denken hebben we overigens in Brussel op 09/11 aan den lijve kunnen ondervinden. En nu zien we het weer.

Ze zijn natuurlijk niet allemaal zo: Frank Van den Broucke, doctor in de geldverbranding, en nochtans ook niet dadelijk mijn vriend, kwam met sterkste argument contra ooit in een debat af met de stelling "dat een VB-stem volgens hem een domme stem was" en daar bleef het bij, toen was zijn verbale munitie op. Intussen heeft hij zich natuurlijk zelf de das omgedaan want er zijn dan blijkbaar meer 'domme' VB-stemmers dan 'slimme' SPa'ers, zodat zijn bewering intussen flink gelogenstraft is.

Maar wees eerlijk. Ik heb nog nooit een VB'er horen roepen dat de socialistische partij met wortel en al moet uitgeroeid worden, alhoewel (en dat moet kunnen vind ik) de twee geen vrienden zijn - vooral niet nu het VB de klassieke achterban van SPa afsnoept omdat die laatste liever de kaviaarsocialisten uithangen vanuit hun peperdure loft op Linkeroever. Elkaar verbaal het vuur aan de schenen leggen, tja, dat hoort bij het spel dat politiek heet. Wanneer er dan eens een SPA-sympatisant zonder argumenten valt, tja, dan gebeurt dit! De argumenten van de socialisten geraken echter meer en meer op nu ze zien dat het electoraat niet langer in hun platte demagogische verhaaltjes loopt, ook nog eens in de hand gewerkt door een parade aan onbekwame mandatarissen (Freya die niet kan rekenen, Voorhamme die liegt, ...) wiens geklungel dagelijks enorm veel pijn moeten doen aan de zo al geteisterde partij. Daarbij komt er nog eens de 'verscheurende' voorzittersverkiezing: niemand wil een arriviste als Gennez, en het alternatief, de op het uiterst linkse baanvak rijdende De Bruyn stuurt de partij recht naar de regionen onder de kiesdrempel. Je zou van minder gefrusteerd geraken, en als je dan op een markt in Mortsel een loslopende VB-mandataris ziet, is dat natuurlijk dé uitgelezen kans om de frustraties eens goed uit te werken en er eens lekker op te kloppen, want een partij wiens winst blijkbaar rechtstreeks te maken heeft met het verlies in eigen rangen, dat steekt natuurlijk... Reacties van sujetten als Robbedoes ("ik ben tegen geweld, maar...") spreken boekdelen. Als het maar tegen VB'ers is, dan mag het plots wél.

En voor diegenen die nu staan te roepen dat de twee 'jongeren' in kwestie géén SPa'ers waren, even toch fijntjes herinneren dat Hans Vanthemsche ook géén VB'er was. En voor alle duidelijkheid, voor ik hier weer van ik-weet-niet-wat beschuldigd word, even toch hier geen misverstand over laten bestaan: ik vind dat er voor een persoon als HVT nog geen straf is uitgevonden die zwaar genoeg kan zijn. Een visie tegen de extremiteiten van het islamfascisme verdedig je met argumenten, onderbouwing en discussie. Begrippen die de linkse VB-haters compleet onbekend zijn. De uitspattingen van HVT zijn koren op de molen van al wie het VB graag in het verdomhoekje duwt, en wie ook maar een greintje verstand heeft, wéét dat het VB dergelijke aandacht kan missen als kiespijn, want nu heeft links weer een fantastische voorraad munitie om op de rechterkant te schieten. Pim Fortuyn, Theo Van Gogh, Patrick Mombaerts, Joe Van Holsbeeck, Guido Demoor en dergelijke worden door het selectieve geheugen van de sossen weer eens gemakshalve terzijde geschoven. Als Jef De Backer nu eens een "ongelukkige duw" had gekregen en die vuistslag eens verkeerd was aangekomen, was hij ongetwijfeld in de bovenstaande statistiek opgenomen, waarna Kareltje, Guyke, Patje en Ingridje weer eens mochten komen jammeren hoe erg het toch weer gesteld is met onze maatschappij, om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag.

En al eens gedacht wáárom de SPa, anders de lieverdjes van de media, bij wie zelfs miljardenfraude met overheidsmiddelen goed word gepraat, met de Gazet van Janssens op kop, geen verdediging in de krant opwerpen? Misschien gewoon omdat er eenvoudigweg niets te verdedigen valt? Jef De Backer kennende weet ik bovendien dat dat zeker alles behalve een impulsieve driftkikker is. En daarbij, als zijn verslag in de krant (wat me een droge opsomming van verifieerbare feiten lijkt) zou zijn gelogen, had hij nu al een proces wegens smaad aan zijn broek gehad, want ter linkerzijde doet men niets liever.

Gepost door: Antichrist | 27-09-07

sossen De sossen krijgen we niet kapot, niet als we ze negeren, en niet als we erop slaan. Dus laat ons erop slaan, dan hebben we er tenminste nog wat plezier aan beleefd.

Gepost door: Jef | 27-09-07

D.V.:"weet dat enkel het Vlaams Belang (bij monde van VB-gemeenteraadslid Jef De Backer) aan het woord komt om z'n gekleurde versie uit de doeken te doen"

Voila, gratis propaganda van een VB-tolerante krant: de GvA. Eén van de weinige kranten die VB-advertenties opneemt als 't verkiezingen zijn. Zouden ze wel ooit SP.a 'rs interviewen, laat staan 'objectief'? De ranzige VB 'rs op dit forum neemt graag die belachelijke gazettepraat voor waar, als 't maar in hun kraam past.

Ps antchrist: Hans VT's moorden waren racistisch geïnspireerd en waar die Hans zijn inspiratie haalde is simpelkes: Hans zijn tante was VB-mandataris, zijn vader VB-militant van het eerste uur en zijn grootvader Oostfronter. Voor de rest kan Hans zijn handen in onschuld wassen.

Gepost door: PC500 | 27-09-07

PC500: ik weet niet van wat ik het meest gruwel. HVT zijn daden of uw oversimplificaties.

Gepost door: Antichrist | 28-09-07

AntiCh: bij mij worden tenminste geen onschuldige mensen, die toevallig niet de 'juiste huidskleur' hebben, met voorbedachte rade afgeschoten, walg gerust verder :/

Gepost door: PC500 | 28-09-07

De rode meute heb ik ook nooit iets afkeurends horen zeggen over de "incidenten"(lees moorden)gepleegd door hun "gekleurde" broeders op Vlamingen,simpel mannen:als ik morgen bedreigd wordt door een stelletje gedrogeerde blowers of snuivers klop ik er ook op,ook al zijn ze met twee of meer,onze ouderen hiet in borgerokko ondergaan elke dag deze behandeling en zij kunnen NERGENS
terecht omdat de criminaliteitscijfers van opperfacho P.J. omlaag moeten.
De linkse dogma's zijn er om hersendode losers aan zich te binden,niks nieuws dus, enkel jammer dat ik er niet was die dag in Mortsel

Gepost door: lowieke staal | 28-09-07

@PC500: "AntiCh: bij mij worden tenminste geen onschuldige mensen, die toevallig niet de 'juiste huidskleur' hebben, met voorbedachte rade afgeschoten, walg gerust verder :/"

Bij mij ook niet, als je er soms een karikatuur van wil maken. Vervang in je zinnetje "juiste huidskleur" door "juist etnie" of "ongelovige hond" en we zitten echter weeral in het straatje van Guido De Moor, Patrick Mombaerts en zovele anderen.

HVT zijn moorden waren racistisch geinspireerd: akkoord!
Omdat zijn tante en zijn vader VB'ers zijn: niet akkoord! Mensen zoals jij wíllen gewoon dat VB'ers moordende bullebakken zijn maar de waarheid ligt toch iets anders. Willen we eens tellen hoeveel moordenaars er in de bak zitten wiens ouders sossen, tsjeven, PVDA-ers... zijn? Willen we eens tellen hoevel sossen elkaar in Wallonië al om zeep hebben geholpen voor hun politiek gekrakeel?

En nogmaals zodat er geen misverstand over bestaat: wat mij betreft staat er voor HVT in het strafwetboek geen enkele straf die zwaar genoeg is. Ik ben voor 99 % akkoord met het VB-programma maar zou er nog niet aan denken om een Marokkaan of Turk of wie dan ook een haar te krenken. De ideeën van de Islam wil ik echter bestrijden!

Gepost door: Antichrist | 02-10-07

het is de SPa die vrede wil dacht ik.
Het is er niet aan te zien. Ze kunnen al meegaan met hun allochtone vriendjes, die Belgie verzieken

Gepost door: br | 07-12-07

De commentaren zijn gesloten.