27-09-07

BHV besprekingen weeral uitgesteld

’t Is weer zover, de besprekingen verliepen niet zoals de Franstaligen, de PS en Cdh, het gehoopt hadden en ze verlieten kort na het begin van de bespreking de vergadering de rest vertrok om 17 uur om te gaan feesten.

In de Kamercommissie Binnenlandse Zaken is vanmiddag de bespreking over de Vlaamse wetsvoorstellen om Brussel-Halle-Vilvoorde te splitsen vroegtijdig gestopt omdat voorzitter Pieter De Crem de Franstalige partijen ‘de kans wou geven’ om vanavond het Feest van de Franse Gemeenschap te gaan vieren. Ze moesten plots allemaal naar een vernissage en onderbraken daarvoor één van de belangrijkste onderhandelingen. Dus wordt het weeral eens uitgesteld.

De Crem heeft wel een grote mond in de oppositie, maar liet zich nu platwalsen door de arrogante Walen die liever een vernissage bijwonen dan belangrijke onderhandelingen over de splitsing van B-H-V af te ronden.
Misschien weten ze al dat er toch niets zal van komen? Als zij “non” zeggen tegen de splitsing, dan weten ze dat het gewoonlijk niet gebeurt.

Zou het kunnen dat er tsjeventruken op komst zijn? Zou het kunnen dat De Crem zijn woorden zal aanpassen en zich tevreden gaat stellen met ‘latere onderhandelingen’ over B-H-V inplaats van de splitsing nu door te drukken?Bekende Belgen achter petitie (Die zoals u weet meestal geen jota van politiek afweten...)

Vierhonderd bekende Belgen scharen zich achter een petitie voor het behoud van de Belgische solidariteit en tegen de mogelijke splitsing van het land.

Bij de ondertekenaars zijn onder anderen zanger Luc De Vos, acteur Wim Opbrouck, schrijver Hugo Claus (wiens vrouw "leve paars" riep toen de socialisten de verkiezingen in Antwerpen wonnen) en atlete Kim Gevaert.

De petitie is een initatief van de christelijke en socialistische vakbonden en wordt morgen officieel gelanceerd. Ik heb een hekel aan vakbonden die de politiek gaan bepalen omdat het hen toevallig financieel slecht uitkomt.

01:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik heb een hekel aan organisaties die zelf splitsen omdat het niet werkt maar wel opkomen voor een unitaire belgie.

Dat is niet waarom ik een vakbond betaal.

Gepost door: Den Amerikaan | 27-09-07

Ik heb een hekel aan organisaties die zelf splitsen omdat het niet werkt maar wel opkomen voor een unitaire belgie.

Dat is niet waarom ik een vakbond betaal.

Gepost door: Den Amerikaan | 27-09-07

Iedereen zijn mening natuurlijk, maar hoe zijn een Luc De Vos, een Kim Gevaert of andere semi-bekenden nu ineens staatkundigen? En wie zijn die 390 anderen? Laat ze eerst eens op een blinde kaart BHV aanduiden. Natuurlijk is zoiets weer een demarche van de vakbonden, diezelfde kliek ongetwijfeld met die vrouw die die petitie vol drogredenen lanceerde (de werkgevers gaan de werknemers leegzuigen in een zelfstandig Vlaanderen - yeah right, de kliek van Laken doet dat nu niet hè...) voor het behoud van België, die vervolgens door 99,99 % Walen werd ondertekend.

Bovendien, als je je als min of meer bekende persoon uit tégen België (of zelfs vóór Vlaanderen), dan word je gebroodroofd in dit land. Nogal wiedes dat iedereen die die petitie onder de neus krijgt, azijn pist. De vakbonden laten weer eens hun DDR-variant op de democratie zien.

Gepost door: Antichrist | 27-09-07

Das normaal he Antichrist al die zingers en zingeressen ...al die atleten, ze moeten wel of ze zijn hun job en belangstelling kwijt..Stel je voor dat Kim Gevaert zou zeggen ik loop enkel voor de eer en glorie van Vlaanderen ,dan mag zij in het beste geval nog enkel achter den tram lopen..er is moed voor nodig ! ze hebben alles maar dat juist niet ... daarbij komt nog ...dan worden ze automatisch tot symphatisant van het VB benoemd en zodoende vogelvrij verklaart!
Ik ben geen BV-er alhoewel ik de koning goed ken...maar ik denk niet !! dat hij mij kent !!

Gepost door: Rene | 27-09-07

Rene, je zou toch ook niet staan roepen "Weg met de Thaise". Kim Gevaert heeft ook voor een multikuloplossenderelatie gekozen, en dat het nu net die multikul is die staat te roepen om de eenheid van Belgie.

Gepost door: Ovi santé | 27-09-07

Allé Santé...ik wilde alleen maar zeggen dat in ons "regime" het niet altijd mogelijk is om je vrije mening te uiten....Gevaert had beter niks gezegd of ondertekend dan had ze neutraal geweest zoals het hoort bij iemand die bekendheid geniet...nu heeft ze een politieke stelling gekozen BVers zouden er voor iedereen moeten zijn ook voor de slechten en dat is VB en de goei (dat denken ze toch) dat zijn jullie.
Welke zanger ,of weet ik wat ,durft er optreden voor VB ?? gene enkele want dan kunnen ze oprotten...

Gepost door: Rene | 27-09-07

eu-geld Als de walen de steun uit vlaanderen ooit gaan moeten missen, krijgen ze toch gewoon meer eu-geld wegens 'achtergestelde regio', dus waar is het probleem? Blijven slapen en staken kunnen ze sowieso, de lamzakken. Bovendien worden er momenteel 1500 kuisvrouwen gezocht, en geen NLs kennen is zelfs een voordeel als ge vlaamse buro's moet gaan kuisen. De privacy ziet ge.

Gepost door: Jef | 27-09-07

Facteurs En er is NOG werk voor de luie walen en moslims: de Post is wanhopig op zoek naar postbodes voor de Rand.

Als ze toch zo graag in de Rand vertoeven, waarop wachten ze dan eigenlijk?

Gepost door: Jef | 27-09-07

Rode potlood Goed nieuws uit NL: het rode stempotlood komt terug! De computerresultaten zijn niet te controleren, daarom. Tenzij de computers een stembriefje afdrukken waarop iedereen voor zichzelf kan verifieren dat zijn stem wel degelijk juist werd uitgebracht, worden ze niet meer gebruikt. Dus identiek aan wat ikzelf al een paar jaar verkondig. Patrick's glorietijd lijkt voorbij, als dat ook in Belgie doordringt.

Gepost door: Jef | 27-09-07

waarom moet dat absoluut... Das goed nieuws Jef...als dat hier in Belgie ook gaan toepassen dan is het compleet gedaan met de socio's...Ik heb wel een probleem...waarom moet dat absoluut een ROOD potlood zijn ??? ze zitten overal die gasten zelfs in de potloden !!

Gepost door: Rene | 28-09-07

Persoonlijk vind ik dat BV's misbruik maken van hun status en positie door aan politiek te doen..Er is een groot verschil tussen een mening hebben of politiek actief zijn...Maar het is allemaal goed en wel tot de dag dat er eens een overmoedige Bekende Vlaming de verkeerde kant kiest en reclame maakt voor het VB...Dan zal je zien dat plots diegenen die BV's voor hun politieke kar spannen plotseling hetzelfde gaan roepen als ik in mijn eerste zin..

Gepost door: Tiberius | 28-09-07

Tiberius,

Ik heb er persoonlijk geen probleem mee, iedereen heeft recht op vrije mening.
Ook zogenaamde BV's.

Ik denk zelfs dat vele would-be BV's dit tekenen om erbij te horen of zichzelf BV te voelen.

Hier is het probleem, indien je dit tekent, teken je eigenlijk ook tegen Belgie. Dat is namelijk ontstaan door het seperatisme van de walen in 1830.

Als je dus tekent tegen seperatisme teken je ook voor terugkeer naar Nederland.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-09-07

IK ben ook een bv... (bijgestuurde Vlaming in de goede richting )Och ! Tibo !! onze partij zit vol met BV's FDW ,Van Hecke,Gerold ,Anke ,Janice ,de Bart ... en noem maar op ,verschil is wij zingen noch acteren wij gaan recht door zee !!!

Gepost door: Rene | 28-09-07

Ik heb ook getekend. Het einde van België is gelijk ook het begin van alle ellende in Vlaanderen, nee bedankt.

Gepost door: PC500 | 28-09-07

Onverwijld = oneindig , de woordenboeken worden aangepast en niemand heeft gelogen .

Gepost door: w | 28-09-07

Rare kwiet die PC500 PC500 jij hebt feitelijk getekend voor de instandhouding van het "hulpfonds" Wallonie,goed voor een "pak"eurootjes voor de instandhouding voor dat ontwikkelingsgebied...
en met dat "pak" eurootjes "meer" dat Vlaanderen zou kunnen besteden aan "eigen volk" ...dat zou dan volgens jou...het begin zijn van elende !!
Jij bent ne rare ,misschien snap je het niet !!
Als ze jou morgen een paar duizend € meer geven om maandelijk te verteren...dan voel jij je plots elendig !!! wel eerlijk gezegd "Ik" niet

Gepost door: Rene | 28-09-07

computer stemmen in belgié afschaffen? vergeet het! ze gaan integendeel nieuwe en "aangepaste computers" kopen in den belziek. om 1 uur op het nieuws van vtm ! ipv met een "rood potlood" wordt het nu met de "rode computer" denk ik !

Gepost door: jos | 28-09-07

zeker weten Jos zo'n PC ...als ge niet voor "rood" stemt krijg je ofwel elektrische schoken ofwel traangas in je ogen of wat erger is ...commentaar van Tiberius

Gepost door: Rene | 28-09-07

nieuwe landkaart op onderstaande link uit te kiezen: uw nieuwe landkaart zonder België.

Gepost door: fee | 28-09-07

nieuwe landkaart in 't Nederlands deze keer.

Gepost door: fee | 28-09-07

Of het nu is via verkiezingen of onderhandelingen of wat dan ook, "we worden steeds belogen, bedrogen én bestolen".
Elke dag opnieuw te merken, het ergere aan de hele zaak is dat dit gebeurd door 'Vlaamse' volksverraders én 'Vlaamse' lafaards.
Dit is geen gevoel maar een feit, een dramatisch feit, dat dit zéér zwaar zal afgestraft worden bij de eerstvolgende verkiezing is eveneens een feit.
Ik zou nog maar eens goed nadenken voor ik zou akkoord gaan met het Waals racaille.

Gepost door: Jean | 28-09-07

vermoedelijk zijn ze dat aan het bespreken in de hogere politieke regionen ,daarom duurt het zo lang

Gepost door: Rene | 28-09-07

Terzake Gisteren in terzake een paar vlaamse taalgrensbedrijven aan het woord: 5% doppers in het Kortrijkse, 15-23% over de taalgrens, met als absolute topper ntl het regeergebied van Elio den Homo: 23%. Een werknemer uit Ghlin (Mons) had verteld dat in zijn straat niemand opstond voor 10 h. Met dank aan de PS. En aan de taal kan het niet liggen, want er werken 18,000 fransen in west-vlaanderen. Mooi landje, Belgie. 't Zijn zotten die werken.

Gepost door: Jef | 28-09-07

Vlamingen geen cent meer @Rene: "Als ze jou morgen een paar duizend € meer geven om maandelijk te verteren..."

Dat is natuurlijk de grote leugen die separatisten blijven rondstrooien. Als VL onafhankelijk zou worden, wordt de doorsnee Vlaming daar niet beter van. Die ziet van dat extra geld geen bal. Dat extra meer (ik beweer dat het minder zal zijn) verdwijnt in dezelfde zakken van rijken waar het nu in verdwijnt. Vandaar ook dat we aandringen op solidariteit, en dat is niet enkel bedoeld tussen Walen, Brusselaars of Vlamingen, maar ook Vlamingen onderling.

Gepost door: PC500 | 28-09-07

PC500, u kent duidelijk geen snars van de problematiek noch de geschiedenis.

Geen 1 argument kan u geven om uw bewering te ondersteunen. Niemand trouwens, enkel een paar zeer subjectieve waalse studies.

Diegenen die trouwens de vlamingen onverdraagzaam of egoisten noemen moesten zich schamen. Al sinds de WO2 heeft vlaanderen de walen geholpen, misschien zelfs vroeger. Wat zeker is NOOIT hebben de walen 1 euro in ons geinvesteerd zonder eigenbelang. NOOIT.

De reden waarom de walen seperatisten waren in 1830 was in grote mate, buiten de godsdienst perikelen, dezelfde problematiek als vandaag. Zonder onafhankelijkheid sprak men over heel Belgie nederlands.

Dat zeggen ze u natuurlijk niet.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-09-07

En voor diegenen die nog steeds geloven dat de walen ooit iets voor vlaanderen hebben betaald.

http://lvb.net/item/442

Nog iets, na de onafhankelijkheid van Belgie is er maar 1 regio die afgezien heeft en er economische schade heeft door geleden. 1x raden dewelke.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-09-07

Positief voor walen Het grote voordeel van een splitsing is tevens dat de walen er beter van worden, omdat ze verplicht zullen zijn om op te staan 's morgens. Verveling is het oorkussen vd duivel. Zie ook Slovakije, dat door de onafhankelijkheid er onverwacht is op vooruitgegaan. Ook de talrijke voormalige sovjet- en balkanrepublieken heb ik nog nooit horen klagen over hun onafhankelijkheid. De walen lijken wel het enige volk op aarde dat schrik heeft om op eigen benen te staan. Bange blanke mannen?

Gepost door: Jef | 28-09-07

VTM vandaag in het 19 uur journaal van VTM: opvallend meer Belgische vlaggen verkocht dan anders.
dan laten ze enkele 'vlaggenbezitters aan het woord, en wat blijkt, ze kakelen allemaal een soort afgekapt NL,
't zijn begot walen die de Belze vlag uithangen dezer dagen.
en op 't laatst komt de kat op de koord: er worden ook opvallend meer waalse hanen en Vlaamse leeuwen verkocht. arme VTM, nog vlug wat belgisistische solidariteit willen tonen die alleen maar van de wallons blijkt te komen.
na de petitie van de vakbonden weer dit, de zenuwen staan gespannen bij degenen die bij het voortbestaan van BelZiek hun vette boterham te winnen of te verliezen hebben.

Viva Vlaanderen.

Gepost door: fee | 28-09-07

solidariteit=genoeg! degenen die nog durven te spreken van solidariteit zoals pc500, zijn die ook solidair met de Vlaming in Brussel die wordt behandelt als een stuk vuil en zelfs in het ziekenhuis blaffende franstalige dokters tegenover zich krijgt?
dat deze lieden zich eens terdege informeren over de vernederende en hatelijke toestanden die 'onze' Vlamingen in de Vlaamse stad Broekzele (Bruxelles) te verduren krijgen van de arrogante racistische
waalse Brusselaars.
als het tot een splitsing van België komt is dat alleen de schuld van de franstaligen die al meer dan 175 jaar proberen om de Vlamingen te verfransen en nooit ofte nimmer enige dankbaarheid hebben betoond voor de gekregen 'solidariteit', integendeel, ze nemen en eisen nog meer, altijd maar weer. dat er nog lieden zijn die het durven hebben over solidariteit!
toen Vlaanderen een armlastig gewest was waar de mensen honger leden en zich krom werkten, hebben de walen NOOIT enige vorm van medeleven betoond, niet in daad en niet in woord.
er is in de Vlaamse mentaliteit iets definitief veranderd, dat hebben de laatste verkiezingen duidelijk gemaakt, die verandering is niet meer te stoppen en is onomkeerbaar, de verkiezingen van 2009 zullen dat alleen maar bevestigen, als die er ooit al komen natuurlijk.
en wee de politiekers die een prijs betalen voor BHV of de staatshervorming, ze zullen het geweten hebben.

Gepost door: fee | 28-09-07

feitelijk allemaal eenvoudig he PC500 ...het feit dat onze Waalse broeders angst hebben dat Belgie zou Barsten, kan maar twee redenen hebben.

Ofwel is hun liefde voor Vlaanderen en zijn bevolking erg oprecht...(even traan wegpinken)

Ofwel kunnen zij ,of willen zij, ons geld niet missen....

In het eerste geval,indien dat juist zou zijn ,is het schandalig om van separatisme te spreken.....In het tweede geval zie ik geen enkele reden om niet te scheiden...doet me denken aan een oud lief ,ze hield enkel maar van mijn centjes en voor de rest was het een ambetant wijf...dus wat doe je ? wat doe je met la Walonie ? toch logisch he PC500..politiek hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn,ze sleuren er vanalles bij, zodanig zelfs , dat ze er zelf niet meer aanuit kunnen...
mogelijk worden wij bij een scheiding er echt niet beter van ,maar zeker ook niet slechter PC

Gepost door: Rene | 29-09-07

Paniek Mooi om zien was dat: zodra nog maar iemand gesuggereerd had dat Verhafstoodt wel eens zou kunnen terugkomen, 'vlotten' de onderhandelingen ineens een stuk beter. De schrik zit er blijkbaar goed in.

Op de vb stek lees ik dat wij weer aan het toegeven zijn, en dat de walen voet bij stuk houden. Het wordt dus wsl de zoveelste overwinning voor de franstaligen. En dat ligt niet aan hun, maar aan ons. Want ook tegen de Hollanders, Duitsers, Engelsen, Fransen of Chinezen zouden wij het afleggen. Denk maar aan het wegenvignet, één uurtje theedrinken bij Balkenende was genoeg voor Leterme om bakzeil te halen. Wij zijn nu eenmaal een volk van volgers, niet van leiders.

Of zoals een oud-beroepsmilitair mij vertelde: "Gedurende al mijn dienstjaren heb ik nooit meegemaakt dat een conflict tussen franstaligen en vlamingen in het leger in het voordeel van de vlamingen werd beslecht".

Gepost door: Jef | 29-09-07

Ze zullen hem niet teeemen ! de fiere Vlaamsche enz en waar zit die klauwende leeuw ,die ze maar niet kunnen temmen ? hij moet het zelfs afleggen tegen een kieken !!! (allee nen haan)

Gepost door: Rene | 29-09-07

verzoekje ! kan iemand mij misschien vertellen hoe ik op het blog van angeltjes terecht kan komen

Gepost door: Rene | 29-09-07

Wel PC500 Beseft links niet dat ook zij sterker worden in een onafhankelijk Vlaanderen?Om dit ogenblik zijn de grote vermogens in dit land in Franstalige handen en worden bescherm door Waalse politieke vrienden van ondermeer de PS en MR...ONBEREIKBAAR voor de Vlaamse linksen...Maar in een onafhankelijk Vlaanderen,ook al zou de opbrengst naar de rijken gaan(wat enigzins klopt)wel links en vooral de syndicale machten hebben er dan wel vat op!
Bekijk een even wat een machtige organistie het ACV zou worden in een Vlaamse staat...Maar nu,in een Belgische kader zijn ze behoorlijk begrenst,niet door de Vlamingen maar door het Frantalig kapitalisme...
Links moet eventjes er zich goed van vergewissen dat links in Wallonie "eigen volk eerst" predikt en liever hun grootkapitaal berschermen tegen de Vlaamse linksen...Laat Vlaams links eens actie voeren tegen Albert Frére of tegen FN Herstal..dan krijgen jullie La PS tegen jullie...Geestig nietwaar...In een onafhankelijk Vlaanderen heeft links veel meer controle- mogelijkheden wat er met Vlaams kapitaal gebeurt..In feite zou iedereen die echt links is moeten schreeuwen voor een onafhankelijk Vlaanderen(zoals in de jaren 60')want Belgique is een klassemaatschappij ten top.

Gepost door: Tiberius | 29-09-07

als vlaming moet je horen zien en vooral zwijgen! Och wat liggen wij hier allemaal te lullen...Vlaanderen zal dit , Vlaanderen zal dat..De Vlaamsche partijen zullen zus en zo doen...toevallig zag ik op TV het Brussels TV journaal...feest van de Waalse Gemeenschap alle Waalse kopstukken waren uiteraard aanwezig ook onze Verhofstad !!! keuveld en lachend met Madammmmme Onkelinckx...en wij maar "strijden" met woorden ,van onze oren maken ,dit blog vol schrijven om onze verontwaardiging te ontluchten en zelfs hier !! krijgen we tegenstand en worden we soms uitgescholden door onze correct politieke denkers ,ook Vlamingen uiteraard..
triestig boeltje...Janice waar haal je de moed vandaan om nog verder te "strijden" onrecht is nu eenmaal ons deel,onderdanig knechtje spelen ! och men went aan alles , we moeten ten volle beseffen dat we verloren zijn ,verkocht met de hulp van al die Vlaamsche snertpartijtjes en hun sleutelhangertjes...

Gepost door: Rene | 29-09-07

Ik zie zo rood als een "tomat" van schaamte.....Inderdaad ,ik ben beschaamd...zo beschaamd als een eerlijke rode,met menselijke gevoelens, zou moeten zijn tegenover VB

Gepost door: Rene | 30-09-07

Voorproefje http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4550&titel=PvdA_leugens_voor_halal-hypotheek

een voorbeeldje van wat ze ons binnenkort ook wel door de strot zullen duwen
Bruslamibad op komst

Gepost door: ikke | 30-09-07

Hoe kan ik daarbij? Geef eens een link die ik maar moet aanklikken om dat te kunnen lezen!
Dank u!

Gepost door: Frederik | 30-09-07

Als dat geen straffe kost is :
http://www.vrijvanzegel.net/blog2/

Gepost door: For You | 30-09-07

de "A" van g"A"ngster Prachtig artikeltje "For You" die Luc Van Balberghe schrijft vermoedelijk niet voor "De Morgen"..Als een socialist die nog altijd zijn vertrouwen geeft aan ne "Janssens en zijn harem"
zoiets leest,die moet zich toch bedrogen voelen ,die moet toch gaan nadenken ,woedend worden en bij de eerst volgende gelegenheid heel die rode troep met klikken en klakken buiten zwieren.Waarvoor wordt een Janssens zo vet betaald ? voor het welzijn van zijn burgers ? of ..om ervoor te zorgen dat zijne uitverkorenen rustig verder en ongestoord hun zakken kunnen vullen op een schandelijke wijze.Detiege is moeten opstappen omwille van dat Visa schandaal.Dan is het toch logisch ... dat die Janssens met heel zijn entourage buiten wordt gesmeten ...in verhoudng met de Visa perikelen was dit maar een peulschillentje tegenover wat er nu in het OCMW gebeurd..Wij worden bestuurd door gangsters en de ene gangster beschermd de andere en dat is de reden waarom "A" steeds maar onveiliger wordt.

Gepost door: Rene | 30-09-07

Voor frederik !! http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4550&titel=PvdA_leugens_voor_halal-hypotheek
drukken op de link is even goed :D

Gepost door: ikke | 30-09-07

400 ! Als die 400 toch zo gek zijn op België, dan mogen zij jaarlijks de 12 miljard ophoesten !!!

Gepost door: Ludovicus | 30-09-07

En gulder de rest?

Gepost door: RR | 30-09-07

Horen, zien en zwijgen? Een zeldzame melancholische bui, Rene?

Daar lijkt het anders wel op en juist daarom mogen we niet zwijgen.

Houd alvast 7 oktober vrij om naar Sint-Genius-Rode te komen!

Mijn grote waardering voor alle moedige mandatarissen van het Vlaams Belang, de enige partij die nog durft op te komen voor haar volk, zijn waarden en tradities.

Gepost door: Blogger Aanklacht | 01-10-07

Gulder=Jullie "en gulder de rest" zo schrijft moeder slimste...aakentoet aakentoet.....misschien kun je de Janssens en zijn roversbende wat financieel helpen door geld te storten op de rekening van het OCMW van Antwerpen,want geld verduisteren voor de kaviaar en de champagne te kunnen blijven betalen om het daarna terug te moeten geven is een pijnlijke zaak...zoals RR kon vaststellen bij dat Visa schandaal en dat waren allemaal rode broeders !
er zijn maar twee mogelijkheden..

ofwel zitten we met een bende rode gangster leiders die geld verduisteren a volonte ten koste van den onoze brave Vlaamsche burger en "gulder" die heel dat zootje mee in stand houden...

ofwel zijn die totaal onbekwaam om een rekeningeske te maken ...
en wat denkt RR zoals van dat onschuldig uitziend wicht die luistert naar de naam "Fientje" Moetermans of zoiets het wordt erg warm onder haar rode kont he..een verfrissing is hoogst welkom..

Gepost door: Rene | 01-10-07

René
op uw vraag van 29/9/07 12.48h www.blog.seniorennet.be/angeltjes

Gepost door: jos | 01-10-07

René
nog eenvoudiger
ga naar google / tik in 'angeltjes'
zet het daarna bij 'favorieten'
God weet alles maar zegt niets
Google weet veel en zegt alles !

Gepost door: jos | 01-10-07

merci Joske !

Gepost door: Rene | 01-10-07

Joske niet van de slimste ? Het was rene al 1000 keer doorgegeven. Ook via deze blog ;)

Gepost door: angeltje | 01-10-07

eindelijk begrepen "angeltje" .... en na duizend maal had ik het nog niet begrepen...tot Joske eraan kwam !!!!!

Gepost door: Rene | 01-10-07

genoeg is genoeg!!!! verstuur dit zo veel mogelijk,ditis de enige oplossing
http://www.vlaanderen-flanders.org.uk/Pics/klever.gif

Gepost door: androe | 01-10-07

maar toch slim genoeg om te weten dat 'angeltje'= wally en er verder niet op wally reageert wegens enkele maatjes te licht!

Gepost door: jos | 01-10-07

Angeltjes Hoe jullie het klaarspeken weet ik niet, maar als ik die angeltjes-site aanklik, staat er na 4 volle minuten wachten, nog geen woord op mijn scherm, buiten een algemene hoofding van seniorennet. Onderussen hoor ik mijn vaste schijf als bezeten te keer gaan, alsof ze volledig wordt onderzocht door spyware. Alle andere sites lopen binnen de 10 sec probleemloos binnen, dus aan mijn pC kan het niet liggen. Dit is al zeker de 5e keer dat in een jaar tijd dat ik mijn beklag doe over seniorennet/angeltjes, zonder enig resultaat. Een bewijs te meer dat reacties op blogs door geen hond gelezen worden, behalve door enkele rode rakkers, die wsl bovendien allemaal aliassen zijn van dezelfde HVM. Het mag dan al zijn dat bv deze site door een paar duizend mensen per dag wordt bezocht (wat bovendien twijfelachtig is, gezien de teller gewoon bleef doorlopen toen Janice drie weken lang niets publiceerde wegens verlof), dat is alleen voor de bijdragen van de webmaster te lezen. Een mens zou er voor minder de brui aan geven.

Gepost door: Jef | 02-10-07

klopt Jef !! Dat was ook mijn probleem "Jef"..alles wat je maar kunt verdenken vindt je bij Angeltjes ,behalve zo'n side waar ge je het hart eens kunt luchten ,zoals hier bij Janice of den Bart....er zou ook een rubriek zijn met adressen van mooie nachtverpleegsters rond de 30 jaar,nu ik nog in Belgie ben zou dat hoogst welkom zijn...maar dat heb ik evenmin gevonden...misschien kan Joske die adressen geven !!!!

Gepost door: Rene | 02-10-07

Zeg Jef, kan het zijn dat jij nog een puter hebt van voor de oorlog, waar je nog moet meefietsen om de harde plaat te kunnen laten ronddraaien ?
Sinds ik adsl heb, staat er binnen de kortste keren het schermpje van de angeltjes tentoon gesteld. In de achtergrond zijn er nog wat bewegingen, maar ik veronderstel dat Ray niet aansprakelijk kan worden gesteld voor die hinderelijke activiteiten.
En Rene,... je had jezelf gezuiverd van alle oneer over vrouwelijk schoon daar in Thailand, en nu je hier op "doorreis" bent, ga je even profiteren van nachtverpleegstertjes (al dan niet al 30 jaar oud) ;)
Gij snoeper !!!!

Gepost door: Ovi Santé | 02-10-07

Bel Ja idd, ik heb nog een PC met trappers, en om te scrollen moet ik met mijn bel rinkelen, maar... het werkt prima voor alle sites, behalve...

Ik heb mijn cookies eens verwijderd, maar weer niks, na 4 min moet ik in paniek naar de noodrem grijpen (ctr-alt-delete). Via een omweg ben ik er echter wel geraakt: achter het hierboven aangegeven adres 'archief' typen.

Gepost door: Jef | 02-10-07

De commentaren zijn gesloten.